One Direction

Horoscopen van:

Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Niall Hora, Liam Payn

one-direction.gif

Horoscoop: Harry Styles, 1 februari 1994 Mullingar, Westmeath, Ierland.

Harry is iemand die van nature inlevend en sensetief is ingesteld. In de liefde is hij innemend en zacht van aard. Als hij verliefd is gaat hij er helemaal voor hij zit je dan op een roze wolk en is alles is voor hem dan mooi. Hij is dan dronken van de liefde en dat is soms voor hem zelf soms gevaarlijk, tenslotte heeft niet iedereen het goed met hem voor. Hij heeft het om die rede natuurlijk af en toe even de tijd voor zichzelf nodig om ‘helder’ te worden om te kijken of dit die ander de juiste persoon voor hem is en of alles klopt. Want hij is dan  goed in staat om die verliefdheidsgevoelens vast te houden, ook als die gene misschien niet de ‘ware’ voor hem is. Hij is romantisch en poëtisch van aart. Vandaar dat hij voor zijn geliefden een sfeer weet te creëren waarin ze zich thuis voelen, maar waarin gelijktijdig iets ongrijpbaars heerst. Dat ongrijpbare is wat hem o.a. spannend maakt. Er hangt iets magisch om hem heen waardoor de anderen hem willen vangen en als de ander denkt hem te hebben, kan hij al weer weg. In de liefde is hij op zijn best wanneer hij zo nu en dan de tijd krijgt (en neemt) om op zichzelf te zijn. Hij neemt erg veel op van hen die je lief hebt omdat hij zeer attent kan zijn. Het alleenzijn kan er voor hem toe bijdragen dat hij op een rijtje kunt krijgen welke gevoelens van de ander zijn en welke van hem zelf. Dit schept weer ruimte om de ander weer open en vrij te ontmoeten.  


Horoscoop: Zayn Malik, geboren op 12 januari 1993,  West Lane Baildon, Bradford, Engeland.

Zayn is van nature iemand die zijn driften en behoeftes durft te uiten. Hij komt vriendelijk en joviaal over. Zayn bezit een aanstekelijke uitstraling en is in staat om de ander mee op sleeptouw te nemen. Hij is iemand die het de ander naar de zin wil maken en dit vooral doet via humor of relativeringsvermogen. Hij heeft een charmante uitstraling en hij houdt ervan om te flirten. Zayn vindt het heerlijk om anderen uit te dagen en te kijken waar de grenzen liggen. Voor hem is dat allemaal een spel. Voor de ander is dat niet altijd even duidelijk dus kan deze zijn aandacht voor hem als juist iets heel bijzonders zien. Het zal niet verwonderlijk zijn dat mensen soms te snel verliefd op hem worden omdat ze dachten, door zijn uitstraling, dat hij dat ook op hen was. Inde liefde is Zayn sensueel van aard en geniet hij met volle teugen van de fysieke kant van de liefde. Zayn wil zijn geliefde aanraken en voelen, dat is erg belangrijk. voor hem.  Hij voelt bij wijze van spreken via de huid. Het aanraken van de ander geeft hem zeer veel informatie over hoe de ander zich voelt. Voor zijn geliefden is Zayn iemand waar ze goed van op aan kunnen.  Zayn is, als hij werkelijk verliefd is of diepgaand om  iemand geeft, betrouwbaar en daarin onveranderlijk. Mocht er iemand, waar hij om geeft, in de problemen zitten dan neem hij deze gewoon mee op sleeptouw. Het enige lastige trekje is soms dat hij behoorlijk koppig kan zijn, hij houdt nou eenmaal niet van plotselinge veranderingen. Daardoor houdt hij soms te lang vast aan gevoelens van vroeger.

Horoscoop: Louis William Tomlinson, geboren op 24 december 1991, Doncaster, South Yorkshire, Engeland.

Qua intellect/verstand is Louis iemand die de behoefte bezit om gebeurtenissen te relativeren. Hij is geneigd om op een eigen wijze (manier) de dingen om zich heen te ordenen. Hij houdt ervan om lange gesprekken te voeren en als het enigszins kan op een filosofische manier. Als hij in een serieus gesprek is met anderen, en in het bijzonder met zijn geliefden, kan hij geneigd zijn om maffe opmerkingen te plaatsen omdat hij een gezonde dosis humor heeft. Hij breekt hierdoor de spanning waardoor men in staat is om met een lach naar een probleem te kijken. Zijn geliefden kunnen dit hierdoor soms ook irritant vinden, omdat het lijkt dat hij niet serieus naar hen luistert. Maar dat is vaak beslist niet waar, hij bezit juist het vermogen om verder te kijken dan het moment van nu. Toch zullen z'n dierbaren hem om deze trek andere keren dankbaar zijn, omdat humor net datgene is wat ervoor zorgt dat de dingen gerelativeerd kunnen worden. In de liefde is hij iemand die de dingen zeer intens beleeft. Louis is iemand die eerst de kat uit de boom kijkt maar als hij zich dan vertrouwd voelt, kan hij zich geheel over geven aan die ander.

Horoscoop: Niall Horan geboren op 13 september 1993, Mullingar, Westmeath, Ierland.

Van nature is Niall iemand die in de liefde gepassioneerd en uitbundig van aard. Als Naill van iemand houdt dan loopt zijn hart ervan over. Het is dan net of er een speelse hond in hem wakker wordt gemaakt. Naill wordt wat onhandig en gaat dan allerlei fratsen uithalen. Naill geniet met volle teugen en hij heeft geen enkele moeite om zich helemaal te laten gaan. Hij  houdt ervan om samen te genieten en zich heerlijk over te geven aan elke vorm van aandacht die hij van zijn geliefde krijgen kan. Voor Niall is de liefde als een heerlijke zon overgoten dag. Een dag waarop de zonnestralen elke vezel van zijn lichaam verwarmen en hij zich helemaal overkan geven aan het koele en rustige ritme van even wat doen en dan weer luieren. Niall is erotisch/ zinnenprikkelend. Voor degene die hem lief heeft, is hij iemand die ten alle tijden in de bres zal springen. Tenminste als de liefdesverhouding goed is. Hij is dan nergens bang voor want oh wee diegene die aan zijn geliefde komt, die komt dan ook aan hem. Zijn geliefden wonen in zijn hart en daar verdwijn je zo maar niet uit. Degene die in de liefde zijn ego kwetst kan erop reken dat hij op zijn hoede moet zijn  Tevens is hij iemand die van flirten en uitdagen houdt en juist omdat zijn zinnen zo snel geprikkeld zijn, is het voor hem lastig om trouw te blijven.

Horoscoop: Liam Payne, geboren op 29 augustus 1993, Wolverhampton, West Midlands, Engeland

Van nature is Liam iemand die zich sterk op de ander richt. Liam is vriendelijk en diplomatiek van aard. Vandaar dat men hem al gauw ergens vindt waar iets te bemiddelen valt. Hij komt attent, charmant en correct over en Liam is iemand die een geduchte tegenstander is in een debat of onderhandelingen. Liam weet altijd wel bij een thema de andere kant te belichten. Dit is iets wat hij van nature doet. Liam bezit een sterke drang naar rechtvaardigheid heeft daardoor de neiging om alles van twee kanten te willen bezien. Maar deze neiging maakt Liam ook besluiteloos, want als hij iets moeilijk vindt dan is het wel om ergens voor te moeten kiezen. Kiezen betekent nammelijk dat de ander zich tegen jouw keuze kan richten waar disharmonie uit voort kan komen. En dat is vaak het laatste waar hij met zijn zachte aard behoefte aan heeft. Vandaar dat hij regelmatig geneigd is om te schipperen. Hij gaat liever voor de lieve vrede dan echt assertief en/of agressief te zijn en te zeggen wat hij ervan vindt. Liam is in het persoonlijke leven niet zo’n harde, hij probeert de ander meer te sturen en op die manier uit te komen op het punt waar hij wil zijn. Liam is iemand die de perfecte liefde zoekt waarin alles klopt, hij stelt hoge eisen aan zowel zichzelf als de ander. Met zijn goed ontwikkelde gevoel voor schoonheid weet hij  heel goed hoe je een mooie aangename sfeer kunt creëren

© Willem Kunst