Tarotjaar 2018

Willem Kunst is schrijver van meerdere tarot-vormen, tarotist op evenementen.
(Betalen doe je met de telefoon.}

Nieuw!:Tarot jaarhoroscoop 2018 Unieke uitleg!

Tarot Maandhoroscoop

De liefdeslegging

Inzicht-evenwicht-harmonie

Zie voor andere leggingen of horoscopen de online link.

Muntenaas.gif geliefde.gif Bekers10.gif

De Tarot maandhoroscoop geeft je inzicht en biedt je begrip om je te ontwikkelen zodat je je geholpen voelt bij de dingen die je doet. De teksten zijn adviserend en positief geschreven door Willem Kunst, reeds 20 jaar praktijkvoerend Astroloog en Tarotist. Door zijn jarenlange ervaring weet hij de Tarot kaarten uit te leggen op een begrijpbare en inspirerende manier. De horoscoop is vernieuwd en je kunt nu zelf de kaarten trekken, waardoor je nu een veel persoonlijker horoscoop krijgt en niet één die voor iedereen met een bepaald sterrenbeeld hetzelfde is. Ook is het nu mogelijk de tarot maandhoroscopen te raadplegen voor toekomstige maanden.Wil je dus je tarot maandhoroscoop van een bepaalde maand lezen, concentreer je dan op die maand, selecteer je sterrenbeeld en maand en jaar, klik vervolgens op drie kaarten uit het deck en klik daarna op "OK". Je krijgt dan na betaling een uitgebreide duiding en uitleg van de betreffende maand.

De liefdeslegging geeft zicht op je liefdesleven. Zij schetst een duidelijk beeld over waar je nu staat, waar je op hoopt en waar je angsten op het liefdesvlak liggen. Bovendien staan er adviezen bij en wijst het je op mogelijkheden die je eventueel kunt benutten om je liefdesleven nu te versterken. Concentreer je op de vraag waar je nu staat in de liefde, wat je verwachtingen zijn en daar waar je bang voor bent. Klik op drie kaarten en klik daarna op "OK" en je krijgt een uitgebreide duiding en uitleg van de legging die is opgesteld en uitgewerkt door Willem Kunst, tarotdeskundige en erkend astroloog AVN.

Wil je weten hoe 2014 er voor jou uit gaat zien? Lees dan de unieke Tarot Jaarhoroscoop 2014. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, reeds 20 jaar praktijkvoerend Astroloog en Tarotist. Selecteer eerst je sterrenbeeld en klik daarna op 'OK' om de Tarot interpretatie te zien.

De Inzicht, evenwicht en harmonie tarotlegging geeft antwoord op vragen waar je mee worstelt. Zij spitst zich toe op een bestaande, voortdurende situatie of problematiek. Aan de hand van een drietal kaarten, die respectievelijk het inzicht, het evenwicht en de harmonie vertegenwoordigen, kan de rode draad van de situatie worden blootgelegd. Iedere kaart die je hier trekt is aan jou gegeven vanuit je Hogere Zelf. Het is onbelangrijk of de kaarten echte kaarten zijn, of weergaves op de computer. De werking van de Tarot is identiek.