18 februari 2019

Kinderhoroscoop Boogschutter

kinderhoroscoop BoogschutterKinderhoroscoop boogschutter: (23 november – 22 december)

Het Boogschutter kind is een kind dat naar alle waarschijnlijkheid optimistisch van aard is. Elke nieuwe dag ziet het blijmoedig tegemoet en het zal dan ook meestal ‘s ochtends opgewekt opstaan en daarmee wellicht het begin van de dag ook voor anderen aangenamer maken, zelfs voor degenen die een ochtendhumeur hebben.

Het Boogschutter kind heeft hoogstwaarschijnlijk een grote honger naar
kennis. Als iets dit kind op het lijf geschreven staat, dan is het wel het willen begrijpen van het ‘hoe’ en het ‘waarom’ van alle dingen. Het laat zich daarbij niet door vanzelfsprekendheden tevreden stellen, maar wil het naadje van de kous weten.

Dit kind zal een avontuurlijke instelling hebben en graag actief bezig zijn. Het meest van al houdt het echter van plezier maken. Daarbij kan het hem niet gek genoeg zijn.
Hoe gekker het wordt, hoe meer het Boogschutter kind zal genieten van de spanning.

Het Boogschutter kind zal vaak oprecht zijn in zijn reacties naar anderen. Het geeft zijn mening zonder na te denken. Hoewel deze spontaniteit op zich een gezond iets is voor een kind, kunnen anderen hem soms wat tactloos vinden. De meeste mensen om hem heen kennen hem hier echter in en zullen hem hierom waarderen.

Copyright © Willem Kunst

Wilt u de unieke uitgebreide kinderhoroscoop bestellen voor slechts € 32,95 kijk dan hieronder hoe dat gaat.

Benodigdheden bij een bestelling: naam, geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. De betaling van € 32,95 gaat via een bankoverschrijving Triodos Bank IBAN NL97 trio 0198516746 t.n.v. W. Kunst. Na betaling krijgt u uw uitgebreide horoscoop per email toegestuurd in een mooie pdf opmaak.

Aanvragen gaat via het contactformulier klik hier op: contact