18 februari 2019

Kinderhoroscoop Vissen

Kinderhoroscoop VissenKinderhoroscoop Vissen: (19 februari – 20 maart)
Het Vissen kind is een kind met een gevoelige uitstraling. Het zal zeer gevoelig zijn voor de sfeer om hem heen en kan deze bij wijze van spreken helemaal in zich opzuigen. Het zal hoogstwaarschijnlijk feilloos aan kunnen voelen hoe het met een ander gesteld is. Het zal daardoor sterk op zijn omgeving kunnen reageren.

Waarschijnlijk houdt het Vissen kind van theater en alles wat met illusie te maken heeft. Het zal niet verwonderlijk zijn als het van jongs af aan van toneelspelen en van tekenen houdt. Het is zacht van aard en heeft wat hulp nodig om ook zelf te laten zien wat het voelt. Door zijn sensitieve gedrag kan het al snel het gevoel hebben zich te moeten wegcijferen omdat anderen belangrijker zouden zijn dan hijzelf.

Op de een of andere manier vindt het Vissen kind het lastig om direct vanuit zichzelf te reageren op de omgeving. Zijn ouders, kunnen hem hierin helpen door gebruik te maken van zijn krachtige verbeelding.
Er huist een rijke fantasie in dit Vissen kind en wanneer men hem op dit niveau kan bereiken, heeft men de toegang tot datgene wat zich qua gevoelsleven in hem afspeelt.

Copyright © Willem Kunst

Wilt u de unieke uitgebreide kinderhoroscoop bestellen voor slechts € 32,95 kijk dan hieronder hoe dat gaat.

Benodigdheden bij een bestelling: naam, geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. De betaling van € 32,95 gaat via een bankoverschrijving Triodos Bank IBAN NL97 trio 0198516746 t.n.v. W. Kunst. Na betaling krijgt u uw uitgebreide horoscoop per email toegestuurd in een mooie pdf opmaak.

Aanvragen gaat via het contactformulier klik hier op: contact