Liefdeshoroscoop

liefdeshoroscoop groot bestellen astrokunstDe uitgebreide liefdeshoroscoop

Deze liefdeshoroscoop gaat in op jouw liefdesbehoeftes en waar je naar op zoek bent. Er wordt onder andere gekeken naar een groot aantal planeet standen en de invloed die deze op je emotionele en seksuele liefdesleven uitoefenen. De liefdeshoroscoop geeft niet alleen inzicht in de aard van je liefdesleven of vriendschappen maar ook welk type mens in de liefde bij jou past. Deze horoscoop toont je persoonlijke talenten op het liefdesvlak. Ook deze horoscoop is uitgerust met de unieke basisinterpretatie.

De liefdeshoroscoop bestaat uit 12 tot 15 pagina’s en kost € 37,50 te bestellen via het contactformulier

Benodigdheden bij een bestelling:
Naam, geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats.
Betaling IBAN: NL97 trio 0198516746 t.n.v. W.Kunst.

Na betaling krijgt u uw uitgebreide horoscoop per email toegestuurd als pdf-bestand in een mooie opmaak.

Prijs € 37,50

liefdeshoroscoop bestellen astrokunst

Wat wordt er behandelt in de liefdeshoroscoop?

Wat betekent de  Zon in deze horoscoop?
De Zon staat voor ons ego en hoe deze door de ander gestreeld kan worden. De Zon laat jouw trots en jouw kracht zien. Het is een zeer belangrijke planeet in de liefdeshoroscoop want hij vertegenwoordigt ook hoe je graag opgemerkt wenst te worden door de ander.

Wat betekent de  Maan in de liefde?
De Maan staat voor je emoties en de manier waarop je deze wilt delen. De Maan geeft ook weer hoe we veiligheid bij elkaar zoeken. In de liefdeshoroscoop is de Maan dan ook zeer belangrijk. Zij geeft weer hoe we bereid zijn om voor elkaar te zorgen, maar ook hoe we bereid zijn om onszelf even opzij te zetten voor de ander.

Wat betekent de  Mercurius in de liefde?
In de liefde staat Mercurius voor de manier waarop we met elkaar communiceren. Ook symboliseert Mercurius op welk vlak onze interesses liggen en hoe we deze met elkander delen.

Wat betekent de  Venus in de liefde?
Venus is de planeet van de liefde. Zij geeft aan hoe we met de liefde omgaan en hoe we onze affectie naar een ander uiten.  Venus staat voor schoonheid en het mooie in het leven. Zo valt de één meer voor de mooie vormen en de ander meer voor iemand met een liefdevolle inborst.

Wat betekent de  Mars in de liefde?
Mars is de planeet van onze persoonlijk kracht en hij geeft ons libido aan.  Mars is een seksueel getinte planeet die onze passie tot uitdrukking brengt. Ook symboliseert Mars waartoe we bereid zijn om voor te strijden.

Wat betekent de  Jupiter in de liefde?
Jupiter staat in de liefdeshoroscoop voor het vertrouwen hebben in de toekomst. Ook staat hij voor de manier waarop je plezier maakt en omgaat met humor. Vandaar ook dat Jupiter in de horoscoop symboliseert hoe we het leven relativeren.

Wat betekent de  Saturnus in de liefde?
Saturnus is de planeet van de begrenzing en van het kale bestaan van het leven. In de liefde geeft Saturnus aan hoe we omgaan met bepaalde angsten en het stellen van grenzen aan anderen en onszelf.

Wat betekent de  Uranus in de liefde?
Uranus vertegenwoordigt onze vrijheidsdrang en de manier waarop we onze originaliteit tot uitdrukking weten te brengen.  In de liefdeshoroscoop vertegenwoordigt hij ook de manier waarop we als gelijken met elkaar om kunnen gaan en toch onze eigenheid kunnen bewaren.

Wat betekent de  Neptunus in de liefde?
Neptunus is de planeet van de hoge verwachtingen en het verlangen om samen te smelten tot één. Neptunus vertegenwoordigt meer het ‘onderbuikgevoel’, het gevoel dat je onbewust zegt of iets goed of fout voor jou aanvoelt.


Tip! Liefdeshoroscoop is ook een leuk cadeau voor een geliefde of een goede kennis
Vanwege het persoonlijke karakter is zodoende leuk om deze horoscoop aan een naaste of geliefde cadeau te doe

Zon in Ram:
In de liefde ben je iemand die ondernemend bezig wil zijn. Je bent direct van aard. Verliefd worden gaat bij jou in een razend tempo. …………

Zon in Stier:
In de liefde ben je iemand die zeker en stabiel wil zijn. Je vindt het prettig als de ander jou als stabiele en betrouwbare persoon ziet…………..

Zon in Tweelingen:
In de liefde ben je iemand die communicatief en onderhoudend wil zijn. Je wilt graag ideeën uitwisselen om zo te weten hoe die ander in elkaar zit…………..

Zon in Kreeft:
In de liefde ben je iemand die verzorgend en gevend wil zijn. Je wilt je gevoel, het leven van anderen te wensen verzachten………..

Zon in Leeuw:
In de liefde ben je iemand die speels en creatief wil zijn. Je ziet de liefde als een groot spel waarin alles mogelijk is…………..

Zon in Maagd:
In de liefde ben je iemand die dienstbaar wil zijn. Je wilt in de liefde je gevoel voor zuiverheid kwijt kunnen. ……………..

Zon in Weegschaal:
In de liefde ben je iemand die het de ander graag naar de zin maakt. Je voelt je prettig wanneer je de ander kunt betoveren

Zon in Schorpioen:
In de liefde ben je iemand die intens betrokken wil zijn. Je moet veel weten van de ander. Je wilt het liefst hem op de kop zetten ……………

Zon in Boogschutter:
In de liefde ben je iemand die uitdagend wil zijn. Je wilt daarin je drang kwijt om gek en ongewoon te doen……………….

Zon in Steenbok:
In de liefde ben je iemand die behoedzaam en beschermend wil zijn. In het publieke leven ben je niet zo extravert, maar ……..

Zon in Waterman:
In de liefde ben je iemand die vrij wil zijn. Je hebt de behoefte om je leven in te richten op jouw eigen manier. Vandaar ……..

Zon in Vissen:
In de liefde ben je iemand die ongrijpbaar wil zijn. Je hebt de behoefte om je in de liefde te uiten via je gevoel. Dit doe je door ………………

Alle horoscopen zijn opgesteld op basis van de interpretaties van Willem Kunst.

liefdeshoroscoop bestellen

 

 


@ W.Kunst
Liefdeshoroscoop

Scroll naar boven