Liefdesjaarhoroscoop 2023

Liefdesjaarhoroscoop 2023 gratis!

Liefdesjaarhoroscoop 2022

Wat brengt de liefdesjaarhoroscoop 2023 voor jou in de liefde?
Wil je weten wat er op liefdesgebied voor 2023 voor jou in de sterren staat, lees het dan in jouw Liefdesjaarhoroscoop 2022?
Wil je meer weten over relaties, vriendschappen en kansen in de liefde?
Lees dan de liefdesjaarhoroscoop. De liefdeshoroscoop 2023 vertelt jou welke tijden gunstig zijn in 2023.

Lees hier gratis de Liefdesjaarhoroscoop Ram 2023

Lees hier gratis de Liefdesjaarhoroscoop Stier 2023

Lees hier gratis de Liefdesjaarhoroscoop Tweelingen 2023

Lees hier gratis de Liefdesjaarhoroscoop Kreeft 2023

Lees hier gratis de Liefdesjaarhoroscoop leeuw 2023

Lees hier gratis de Liefdesjaarhoroscoop Maagd 2023

Lees hier gratis de Liefdesjaarhoroscoop Weegschaal 2023

Lees hier gratis de Liefdesjaarhoroscoop Schorpioen 2023

Lees hier gratis de Liefdesjaarhoroscoop Boogschutter 2023

Lees hier gratis de Liefdesjaarhoroscoop Steenbok 2023

Lees hier gratis de Liefdesjaarhoroscoop Waterman 2023

Lees hier gratis de Liefdesjaarhoroscoop Vissen 2023

Liefdesjaarhoroscoop 2023 geheel gratis! benieuwd naar wat de liefde je bregt in 2023?

 


Liefdesjaarhoroscoop 2023 Ram

Voor jou begint dit jaar wat stroef. Je voelt je mentaal wel fris en je kunt ook wel gemakkelijk een praatje maken, maar het lukt je niet om de diepte in te gaan. Je bent gezellig en vlot maar op het liefdesvlak wil het niet zo vlotten in de eerste weken van dit jaar. Sterker nog, als je wat nonchalant bent en niet zo oplettend op je omgeving kan dit jaar starten met onnodige wrijvingen. Een Ram kan soms wat lomp, flirterig en uitdagend zijn en gewoon zeggen wat er op zijn hart ligt. Als je aan het feesten bent, wees je hiervan dan bewust en blijf aardig tegen je geliefde. Je bedoelt het vaak niet zo maar je hebt nou eenmaal soms lak aan regeltjes en dan ga je doen waar je zin in hebt. Dan kan je wel eens tegen de haren instrijken van je geliefde. Voor singles is dit een tijd waarin ze soms seks om de seks willen hebben, dat kan maar wees wel voorzichtig in je keuzes.

In de laatste week van februari komt er meer balans in je liefdesleven. Jouw wilde vurige karakter wordt door de liefdesplaneet in een rustigere vaarwater gestuurd. Hierdoor kun je je gemakkelijker afstemmen op hen die je lief hebt. Het is een tijd om fijne en aangename dingen te doen met je geliefde. Voor de vrijgezel is dit een prima tijd om te gaan daten en je charme en ondeugendheid te gebruiken om de ander te overtuigen van wat een leuke en geschikte kandidaat jij bent. Mocht je het in de eerste drie weken te bont hebben gemaakt dan kun je deze tijd ook gebruiken om de gebroken glazen te herstellen.

Vanaf 8 mei tot 6 juni is het een tijd waarin je liefdesleven een beetje onder spanning kan komen te staan. Er kunnen wat wrijvingen zijn en misschien nog wel oude wonden opspelen. Hopelijk heb je in de eerste weken kunnen profiteren van de goede vibes waardoor je in deze periode wat meer kunt hebben, ook al zit je op het liefdesvlak wat minder goed in je vel.

Gelukkig komt hier snel een eind aan want vanaf 7 mei tot 10 oktober  straal jij weer en kun je je driften en passie op de mensen afschieten die jou begeren. De liefdesvlam staat op hoog. Je hebt veel te geven en je wilt met je geliefde dingen doen, fysiek in bed, maar ook in de ongerepte natuur, of samen genieten van kunst of andere zaken wat jouw vuur aanwakkert. Voor de vrijgezel is dit de tijd om te jagen, jouw pijlen staan op scherp en in de aanslag om de harten te raken die jij begeert. Schiet niet in het wilde weg, schiet raak zodat je een echte mooie nieuwe liefde kunt beginnen.

Na deze onstuimige tijd kom je in een rustiger vaarwater. Een tijd om je zegeningen te tellen en te zien waar je in de liefdessfeer staat. Het kan een tijd van ontspanning worden of een tijd om je af te vragen wat nu werkelijk belangrijk voor jou is in de liefde.

Vanaf 10 november breekt er een periode aan van harmonie en geluk. Je komt in een goede modus te zitten. Je hebt het vuur van de liefde weer in je maar nu op een meer stabiel niveau. Het is in deze tijd van het jaar dat je jouw liefdesleven die wending kunt geven waardoor jij en je geliefde gelukkiger uit de verf komen. Voor de single is dit een gelegenheid om met meer rust en zelfvertrouwen je te richten op het daten en vinden van een nieuw iemand.

Liefdesjaarhoroscoop 2023 Stier

De maanden november en December zijn voor jou maanden om te reflecteren. Hoe voel je je in de liefde, wat zijn je verwachtingen, en wat wil je voor je toekomst doen.

Het jaar 2023 begint voor jou uitmuntend en dit is de reden dat je de start van dit jaar met volle overtuiging en uitbundigheid kunt, ja zelfs zou moeten, vieren. Het is een tijd waarin je bruist van de energie en heel goed weet wat je wilt. In de liefde betekent dat voor jou dat je zeer gepassioneerd kunt zijn. Je voelt je geroepen om er voor jou en je geliefden een fijne tijd van te maken. Er huist in jou veel liefde die je wilt delen met degenen om wie je echt geeft. Het is een periode waarin je voor een belangrijk gedeelte van dit jaar bepaalt waar jouw liefdesleven naartoe gaat. Er is voldoende ruimte om te feesten en wat losser met je verplichtingen en verantwoordelijkheden om te gaan. Besef dat de wereld ook echt wel een dagje door draait zonder dat jij overal op past. Geef jezelf in deze tijd de ruimte om te genieten en te ontspannen. Voor jou is het tevens een tijd om je motortje op te laden en je hart te vullen met fijne en liefelijke dingen. Het is bij wijze van spreken de olie die je soms nodig hebt in drukkere of vervelende periodes. Voor vrijgezellen is het nu ideaal om rond te kijken en te gaan daten. Je hebt een fijne uitstraling en je komt natuurlijk en sensueel over in deze tijd. Uitstekende kansen dus om aan een romance te beginnen.

Vanaf 1 februari breekt er een tijd aan dat je gemakkelijk contact kunt leggen waarbij de ander zonder veel schroom op jou af kan stappen. Je bent contactueel ingesteld en zult daardoor veel verschillende mensen ontmoeten en/of veel leuke en gezellige dingen kunnen doen met je geliefde. Dit is wederom een fijne tijd voor singles zeker omdat het contact maken vlot kan verlopen.

De eerste twee weken van de maand maart wordt er één van kleine conflictjes en wrijvingen. Je kunt wat sneller geërgerd zijn en daardoor wat strenger uit de hoek komen. Het is een tijd waarin je wat minder kunt hebben. Maak je in deze tijd niet te druk om kleine zaken. Maak het allemaal niet groter dan nodig is.

Van 17 maart tot 12 april gaat Venus weer in het Aardeteken staan waardoor er een fijne tijd aanbreekt in de liefde. Je zult actief bezig willen zijn met je liefdesleven. Er zijn genoeg fijne romantische dingen te doen die ervoor helpen zorgen dat je met je geliefde op éénlijn komt. Voor singles is dit een periode waarin je weelderig en verleidelijk over kan komen. Laat jezelf zien, show je aan je omgeving.

Vanaf 13 april tot 8 mei kan het qua beleving allemaal wat minder worden en leef je op hetgeen je opgebouwd hebt in de goede tijden. Het is in deze tijd dat je er achter komt wat jij zelf wel en niet hebt gegeven of gedaan om het fijn te hebben in de liefde.

Vanaf 9 mei tot 7 juni  gaat de liefdesplaneet wederom gunstig voor jou staan. Deze periode zou zich er prima voor lenen om op vakantie te gaan met je geliefde. Het is een tijd om met zorg en aandacht bezig te zijn met de mensen die jij lief hebt. Voor singles is dit een fantastische tijd om de zon op te gaan zoeken. Je voelt namelijk prima aan of er een hengeltje wordt uit gegooid naar jou.

Vanaf 7 juni kun je jezelf op het innerlijk vlak in de liefdessfeer meerdere keren tegenkomen. Je wilt je gaan bezinnen op wat je goed doet en wat niet. Voor jou is dit een periode waarbij je jezelf op een dieper innerlijk niveau tegen kan komen.

Liefdesjaarhoroscoop 2023 Tweelingen

Het jaar 2023 begint op liefdesgebied uitstekend voor jou. De planeet van seksualiteit en sensualiteit schijnt op jouw teken. Het is een tijd om met volle overtuiging het nieuwe liefdesjaar in te stappen. Het is een tijd waarin oude wonden genezen kunnen en er tegelijkertijd mooie nieuwe ervaringen opgedaan zullen worden. Je kunt het diepste van je ziel blootleggen zodat duidelijk wordt voor jezelf en anderen waar je behoefte aan hebt en wat je wel en niet te geven hebt. Een Tweeling houdt vaak voor de zekerheid zijn zwakke plekken maar ook zijn diepste verlangens wat verborgen in zichzelf. Dit jaar biedt jou de mogelijkheid om dieper te durven gaan dan anders. Jouw verlangen naar echte intense liefde en seks is zeer sterk aanwezig in deze eerste maand. Zorg dat je je geopende hart goed vertaalt zodat de ander jouw diepste gevoelens en verlangens ook verstaat of kan begrijpen. Voor jou zijn de eerst drie weken van dit jaar de deurmat om een geheel nieuw begin te maken van je liefdesleven.

Voor jou begint het liefdesjaar echt goed als het 4 januari is geweest. De liefdesplaneet loopt dan gunstig  voor jouw dierenriemteken. Zorg dat je deze tijd goed benut. Het is een tijd om het beste van jezelf te laten zien op dit vlak, je liefdesleven te verfraaien en de diepte in te gaan met de mensen van wie je houdt. Het is van belang om een goede bodem te leggen waarop je dit jaar redelijkerwijs terug kunt vallen. Voor vrijgezellen is dit de tijd om te laten zien wat je in huis hebt. Er doet zich volop de gelegenheid voor om leuke mensen te ontmoeten en te kijken of er in die zee iemand is die je aan een haakje kan slaan. Het is een tijd dat je sensoren voor de liefde open staan en je zullen helpen om een weg in te slaan waar je liefdesgeluk kunt vinden. Voor jou is deze tijd van korte duur. Bij jou eindigt dit feest op 28 januari.

Na deze periode komt alles qua liefde weer in een rustiger vaarwater. Maar je voelt je goed en energiek. De planeet van energie loopt tot 26 maart gunstig voor jouw. Je hebt behoefte om actief te zijn en met je geliefde leuke dingen te doen. Er doen zich genoeg gelegenheden voor waarin je veel kunt ontdekken van elkaar en waarbij je als single met veel potentiële kandidaten kunt daten. Je bent in deze periode wat directer en dit geeft je een open en eerlijke uitstraling. Maar soms kun jij – zonder dat je het door hebt – ook iets te hard over komen. De ander zou zich dan wat van jou af kunnen wenden. Zorg dat je tactvol blijft in de liefde zodat je jezelf en de ander niet in de weg staat als het om verbinding gaat.

Vanaf 26 maart wordt het wat rustiger en is je ongebruikelijke energie iets gaan liggen, wat je liefdesleven wat ingetogen maakt. Je zult het tijdelijk moeten doen met hetgeen je voor elkaar hebt gekregen in de afgelopen tijd.

Vanaf  12 mei tot 9 mei breekt er qua liefde weer een fijne periode aan waarin je volop vanuit je hart de liefde kunt tonen die je voor de anderen voelt. Het is een tijd waarin de anderen zich gemakkelijk open stellen voor jou. Een tijd om te zorgen dat je het samen leuk hebt. Een tijd om gezelligheid en plezier te maken. Vanaf 8 mei maart wordt het wat rustiger in je liefdesleven. Je kunt dan zo nu en dan geconfronteerd worden met wat wel en niet goed loopt in de relatie. Als je iemand bent die temperamentvol is, is het van belang om niet te boos te worden bij zaken die jou niet wel gevallen.

Vanaf  6 juni heb je alle gelegenheid om te zorgen dat je liefdesleven weer in een harmonieuze sfeer komt. Je kunt in de liefdessfeer veel voor elkaar krijgen. Je bent mild en de anderen voelen aan dat ze gemakkelijk dichtbij jou kunnen komen. In deze dagen is het in de relatiesfeer een periode om samen mooie dingen te doen. Romantiek, zacht zijn naar elkaar en de hunkering naar passie te delen, zowel geestelijk als lichamelijk, dat is het devies. Voor een vrijgezel is het een tijd om iemand te vinden die jou gelukkig maakt en jou verwarmt van binnen. De hevigheid van deze gevoelens gaan op en af tot het eind van dit jaar.

Liefdesjaarhoroscoop 2023  Kreeft

Het jaar 2023 start voor jou wat lastig. Je kunt je wat op jezelf voelen staan en het daarom moeilijk vinden om vanuit een aangename liefdevolle bui te starten dit jaar. Jouw liefdesuitingen hebben nu meer het fysieke karakter. Je wilt je intens kunnen geven aan de ander of de ander intens nemen. Je bent nu niet zo in staat om het oppervlakkig heel gezellig te maken. Je komt gewoonweg niet zo goed uit je woorden maar als je je liefde fysiek mag uiten komt jouw diepste intentie voor de ander naar buiten.

Het liefdesjaar begint voor jou wat rauw. Dit kan betekenen dat als je iemand hebt die jou begrijpt en ingaat op je behoefte om gevoeld en verzorgd te worden, jij je gezien zult voelen. Maar als de ander er geen oog voor heeft dat jij wat minder goed in je vel zit, dan kan dit een tijd worden van kissebissen en ruzie maken. Om te zorgen dat de sfeer voor jezelf en de ander redelijk goed blijft, is het van belang om de ander te laten weten waar je behoefte aan hebt en om die ander dan ook toe te staan dat hij even ook voor jou zorgt. En dat laatste is waar sommige Kreeften het moeilijk mee kunnen hebben. Ze zijn prima in staat om de sfeer fijn te maken voor de ander maar vinden het lastig als ze dit aan de ander over moeten laten.

Vanaf 28 Januari tot maart breken er weer fijnere tijden aan. Je kunt zelf weer wat meer kwetsbaar zijn wat maakt dat de ander ook zachter en liefdesvoller op jou gaat reageren. Het is een goede tijd om met een geliefde fijne en leuke dingen te doen. Maar bijvoorbeeld ook om samen aan iets te gaan werken zodat je al doende dicht bij elkaar komt en gezamenlijk iets moois kunt creëren.

De maand maart en april sudderen voort op hetgeen je neergelegd hebt in februari. Het is een periode waarin je rustig door het leven gaat en er weinig dalen of hoogtepunten zullen zijn.

Jouw beste tijd start dit jaar op 8 mei en eindigt op 7 juni. Het kan een tijd worden waarin je daadwerkelijk vindt waarvan jij gelukkig wordt in de liefde. Je weet het de anderen naar de zin te maken en je voelt hun behoeftes goed aan. Je bent nu de Maangodin die de ander verleidt met haar geheime erotische houding. Jij bent nu in staat om in het gevoel van die ander te kruipen en hem/haar prachtige gevoelens te geven. Voor singles is dit een tijd om op subtielere wijze iemand het hof te maken en te verleiden tot de geheime wereld van de nacht. Voor degene met een relatie is dit de tijd om de liefde te bestendigen en mooier, gevoeliger en liefdevoller te maken.

Het fijne is dat als de omstandigheden mee zitten, er in het laatste halfjaar geen grote tegenslagen zullen zijn. Sterker nog, het is dan een tijd om je liefdesleven te verdiepen. Je kunt nog meer gaan voelen wat goed is voor jou en de ander. Je kunt in deze tijd werken aan een betrouwbare basis. Deze kracht om dieper bij jezelf te komen in de liefde kan ook teweeg brengen dat als je in een relatie zit die niet meer werkt, je de keuzes kunt gaan maken om te gaan doen wat goed voor jou is. Het is tenslotte jouw gevoel in de liefde wat goed moet voelen.

Ben je vrijgezel, ook dan is dit een bijzonder jaar. Jij komt dichter bij wat goed voor jou is. En had je hiervoor de neiging om voor de `verkeerde te gaan` dan zul je na dit jaar beter weten wie echt bij jou past.

Liefdesjaarhoroscoop 2023 Leeuw

Het jaar 2023 begint voor jou niet spetterend. Het is een tijd waarin de zon amper schijnt en ook jij komt niet honderd procent uit de verf. Het is de kunst om je daar niet te druk over te maken. Je moet het in deze donkere tijden hebben van het innerlijk vuur dat in jou brandt. Je kunt je in het contact met anderen wel gemakkelijk uiten maar het spontaan delen van liefdesgevoelens en het tonen van jouw hartstocht en passie is in deze tijd wat lastiger. Het is daarom goed voor jou om de liefde en de schoonheid van het leven dicht om je heen te zoeken. Het is voor jou een tijd om vooral aan je innerlijk te werken en open te staan voor de liefde die je van anderen krijgt en deze te waarderen. In dit gedeelte van het jaar heb je het nodig dat de ander zijn licht op jou schijnt zodat jij je verwarmd en veilig voelt binnen jouw omgeving.

Vanaf 21 februari kom je dan als het goed is als een vernieuwde vlinder tevoorschijn. Door je overpeinzing weet je dan beter hoe je in je liefdesleven wilt staan maar ook wat je van anderen verwacht. De liefdesplaneet gaat dit jaar meerdere keren in jouw dierenriemteken staan, wat dit tot een bijzonder jaar zal maken.

Het kan een heerlijke tijd worden waarin je met frisse moed de bezem door oude gewoontes kunt halen. Het liefdeshuis kan schoon en opgeruimd aan een nieuwe cyclus beginnen waarbij jij je energie op dit gebied in balans hebt. Hierdoor kun je ook je sterke driften beter hanteren waarmee er meer gelijkwaardigheid op dit gebied ontstaat. Voor singles is dit een prachtig begin om naar een geliefde te zoeken. Het regelmatig zacht kunnen zijn en het ingaan op de behoefte van de ander kan jouw liefdesleven dit jaar sterk verrijken.

Normaliter loopt de liefdesplaneet maar 28 tot 30 dagen door een dierenriemteken maar bij jou komt hij meerdere keren terug. Het is daarom een jaar waarin je in je liefdesleven meerdere malen de kans krijgt om je naar binnen te richten en te bevoelen wat jou nu werkelijk behaagt en wat jij werkelijk aan een ander te geven hebt. Het is een tijd waarin je je bewuster kunt worden van jouw verlangens en je kwetsbaarder op kunt gaan stellen bij het uiten van je intimiteit.

Vanaf 7 juni tot ongeveer 10 oktober kan het een bijzondere liefdestijd zijn en in de relatiesfeer ben je meer dan anders bereid om op alle vlakken samen te werken. Het lukt je beter om ook door de ogen van de ander te kijken. Met de langdurige hulp van de liefdesplaneet is er waarschijnlijk meer balans ontstaan tussen hetgeen jij en de ander wil. Vanaf 10 oktober gaat de liefdesplaneet een ander sterrenbeeld helpen, wat inhoudt dat wat eerst vanzelf ging nu meer moeite en energie kost. In de relatiesfeer word je getest wat je echt belangrijk vindt en of, als het iets stroever gaat, je er toch voor blijft knokken om het samen goed te hebben. De Leeuw is nou eenmaal qua energie een `ik eerst` persoon en in de relatie moet dit omgezet kunnen worden in `wij eerst.
Door je vurige karakter kan het zijn dat je graag het initiatief neemt of van de ander ook verlangt dat deze duidelijk laat weten dat hij jou wil. In dit jaar kan er, als dat er nog niet was, een vorm van subtiliteit aan toegevoegd worden in het elkaar veroveren en het elkaar naar de zin te maken op het seksuele vlak.

Vanaf November breekt er een tijd aan waarin je geconfronteerd wordt met wat je in alle maanden ervoor hebt gedaan. Heb je de positieve kracht opgepakt en je liefdesleven mooier gemaakt en meer inhoud gegeven of heb je alles wat te gemakkelijk opgenomen. Ook in goede tijden moet je werken om je liefdesleven goed te houden.

Slotsom

Het is een bijzonder jaar voor jou waarin je op het liefdesvlak veel voor elkaar kunt krijgen. Je kunt een relatie beginnen waarin je je stabieler voelt en waarin het gemakkelijker is om gelijkwaardig met elkaar om te gaan. Hierdoor is er meer ruimte voor rust, intimiteit en zachtheid in jouw liefdesleven.

Liefdesjaarhoroscoop 2023 Maagd

Het jaar 2023 begint voor jouw gevoel prima, vooral als je je wereld niet te groot maakt. Stort daarom jezelf niet in avonturen maar begin gewoonweg wat voorzichtig dit jaar. Bescherm jezelf tegen jezelf. Als Maagd kun je je soms, door je nieuwsgierigheid en het verlangen om het echt gezellig te hebben, te snel op de energie van de ander mee laten drijven. Maar in het begin van dit jaar staat jouw planeet van daadkracht niet op scherp dus bestaat de kans dat je wat overmoedig bent. Je kunt hierdoor misschien wel de verkeerde keuzes maken in de eerste feestelijke dagen van dit nieuwe liefdesjaar. Wees dus voorzichtig.

Dit jaar is de maand april jouw topmaand. Dan kun jij je werkelijke schoonheid en liefdesgevoelens ten volle laten zien aan de wereld. Het is een tijd om vruchtbaar te zijn en de aarde te bezwangeren met jouw natuurlijke charmes. Je weet het hof van verleidingen te openen voor jouw geliefde. Het is een tijd waarin jij zeer gevoelig kunt zijn voor de attenties van de anderen. Je hunkert naar liefde omdat je, als je goed in je vel zit, ook veel te geven hebt. Een tijd om weer verliefd te worden of de eerste stappen te zetten richting een nieuwe relatie. De golf van liefdesverlangens gaat in mei liggen, daarna surf je mee op de tijd die er was in april.

De oogst van deze mooie periode begint in oktober. Je krijgt dan helderder wie bij jou hoort in de liefde maar ook hoe het staat in je relatie. Het is een mooie tijd om de liefde te bespreken en zo helder te maken hoe deze in elkaar zit tussen jou en de ander.

De maanden oktober en november worden maanden waarin je op het geestelijke en diepe gevoelsvlak duidelijk krijgt waar je werkelijke behoeftes liggen. Het is een tijd waarin je ervaringen op zult doen die je tot nadenken zullen stemmen. Dit nadenken is niet negatief maar juist een manier om meer inzicht te verkrijgen in hoe jij jezelf behoudt in de liefdessfeer. De inzichten stellen je in staat om dichter bij jezelf te blijven omdat je na deze periode de ander beter kunt uitleggen wat jouw verlangens zijn.

Liefdesjaarhoroscoop 2023  Weegschaal

De maand januari begint niet echt aangenaam en het kan een tijd zijn waarin je wat op jezelf terug geworpen wordt. Dan is het fijn als je de laatste maand van het vorige jaar benut hebt om een buffer op te bouwen. Zorg dat je je niet afsluit en te weinig onderneemt. Neem uitnodigingen aan van de mensen die je aardig vindt en die jou uiteindelijk een goed gevoel kunnen geven. Een Weegschaal kan namelijk soms wat lui zijn en het `laat maar` principe hanteren. Maar daar word je niet blij van. Let er op dat je actief blijft in de liefdessfeer want ook de maand februari is er één waarin jij zelf de motor moet zijn van je liefdesleven. Deze maanden zijn wat grijs van kleur. Die kun jij van buiten niet veranderen maar van binnenuit kun jij de tuin van de lusten en schoonheid goed laten gedijen met diegene die jouw ware liefdestuin mag zien. De liefde speelt zich af in de binnenwereld zoals al het zaad ligt te wachten in de natuur totdat de eerste zonnestralen zich melden om zich weer te tonen in de fysieke wereld.
Jouw betere tijden komen rond 12 april tevoorschijn. Je kunt dan de leuke vlotte gezellige Weegschaal kant weer laten zien en je weet het leuk te maken met je geliefden. Je hart is groot genoeg om allen die je lief hebt te verwennen. Je bent immers een groepsmens en vindt het fijn om onder anderen te zijn. Maar vergeet in deze gezellige drukte niet om ook tijd te maken voor je geliefde en met hem/haar een paar keer saampjes er tussen uit te gaan. Deze aangename periode duurt tot 8 mei en dan is het een tijd waarin je goed op je zelf moet letten. Je kunt wat tegenwerking en onaangenaamheden op je pad ervaren. In het ergste geval kun je ruzie krijgen met iemand die dicht bij je staat. Jouw daden en acties liggen onder een vergrootglas en kunnen enigszins verkeerd begrepen worden. Wees je hier bewust van. Je kunt als Tweeling soms luchtig met zaken omgaan en in je drukte niet opmerken dat er om jou heen wat emotionele zaken opspelen bij diegene die jou lief heeft. Voor jouw geliefde kan het dan lijken alsof je geen rekening houdt met zijn/haar gevoelens. Hij/zij kan daardoor in het allerergste scenario op den duur knallen van woede. Kortom, blijf in deze periode oog houden voor je geliefde.

Jouw beste tijd dit jaar is van  6 juni tot 10 mei. De liefdesplaneet loopt dan zeer gunstig voor jouw eigen teken. Als single is het dan bij uitstek een tijd om te gaan daten. Veel Weegschalen weten hoe ze gezellige gesprekken kunt voeren en de ander kunnen onderhouden met hun kennis. In deze tijd kun je meer invloed hebben met jouw woorden omdat jouw stem wordt gekleurd door de liefde. Jouw klanken kunnen de trillingen hiervan overbrengen naar het hart van de ander en deze in vervoering brengen en laten verlangen naar jouw aanwezigheid.

De maand september en de eerste 11 dagen van oktober kunnen een tijd van hartstocht en actie zijn. Je krijgt meer dadendrang en je fysieke driften nemen toe. Het wordt een tijd om niet alleen te praten over de liefde maar ook om deze hartstochtelijk te beleven. Het is de tijd om er met je geliefde op uit te gaan. En als single op pad te gaan en vooral veel leuke dingen te gaan doen. Wie weet kom je tijdens je activiteiten iemand tegen die van dezelfde spannende en actieve zaken houdt als jij zelf. Vanaf 12 oktober is het aan te raden om wat te bekomen en het rustig aan te doen.

Vanaf 4 december wordt het een periode dat er rust en balans kan ontstaan in je liefdesleven. Je zult terug kijken op een roerig jaar en kunt de optelsom maken wat je goed vond gaan en wat niet. Het is een tijd waarin je je liefdesleven meer in balans kan brengen. Deze balans kun je dan innerlijk creëren maar ook in de relaties met hen die je lief hebt.

Liefdesjaarhoroscoop 2023 Schorpoen

Het jaar 2023 begint voor jou op een fijne manier. Je zit lekker in je vel en je bent behoorlijk energiek. Je hebt zin om te feesten en je libido staat, als er geen vervelende dingen om jou heen zijn, op een hoog peil. Het is een heerlijke tijd om met je geliefde het jaar te beginnen met goede, fijne seks. Het is nu gemakkelijk om met je geliefde intiem te zijn. Een tijd om het fijn en gezellig te maken voor de mensen van wie je houdt. Je bent optimistisch en kan daardoor voornemens hebben die je tot een goed einde kunt brengen. Als single heb je het verlangen om dichtbij iemand te kunnen zijn. Er is voldoende gelegenheid om de Schorpioen in jou te activeren en te kijken of er een prooi is die jij kan verschalken. Je komt beminnelijk over maar hebt ook de scherpte om op het juiste moment toe te slaan. Deze heerlijke tijd duurt tot 21 februari en het wordt dan iets rustiger maar het blijft genieten van wat  er qua liefde op je pad komt.
Vanaf 21 februari kom er een rustigere tijd aan. Je kunt dan jouw gevoelens concreet uiten. Je weet in deze tijd op een duidelijke manier je liefde te tonen. Je zult het verlangen voelen om de liefde te vieren. Romantiek, gezelligheid en versmolten zijn in seksualiteit, is dan waar jij naar hunkert. En deze krachten kun jij als er geen narigheid om jou heen is, ook concreet maken.

Vanaf 7 mei is een tijd waarin Venus, de planeet van de liefde, jou bezwangert met verlangens en de kracht om hier aan toe te geven. Het biedt een prachtige kans om je liefdesleven te verrijken en de relatie waarin je zit te verdiepen en te verinnerlijken. Voor singles is dit een tijd waarin ze met hun warme sensuele golven de ander kunnen betoveren en een begin kunnen maken om de diepte in te gaan met iemand waar ze naar hunkeren. Deze machtig mooie tijd duurt tot 6 juni.

Vanaf 7 Juni start er een tijd waarin het in de liefde niet meer allemaal vanzelf gaat. Als er een goede basis ligt, zou dit tot kleine ergernissen kunnen lijden die niet escaleren. Als het echter niet goed zit tussen jou en je geliefde dan kan het een tijd worden van openlijke strijd. Je hart moet zich kunnen luchten als je niet gelukkig bent in je liefdesleven. Je kunt nu merken dat je je ergernissen minder onder controle hebt en dat je daardoor soms lijnrecht tegenover degene staat die je lief hebt. Het kan in deze periode op onweer lijken maar als alles geklaard is, gaat de zon weer schijnen en die tijd begint voor jou vanaf 11 oktober. Er breekt dan wederom een zeer aangename tijd aan die, als dat nodig is, volop ruimte geeft elkander weer te verduidelijken hoeveel je van elkaar houdt. En als die inhaalslag niet hoeft kun je het volop fijn maken voor elkander en onderdompelen in het geluk van de liefde.

Vanaf 12 oktober tot 9 November is het weer een mooie tijd om samen de liefde te vieren met je dierbaren. Het gaat je in deze periode gemakkelijk af om je op de anderen af te stemmen. Met weinig moeite zullen jullie elkander begrijpen. Een uitstekende tijd voor een single om te gaan daten. En een goede tijd om te zorgen dat er een goed fundament ligt in jouw liefdesleven. Vanaf 10 november breekt er namelijk een periode aan waarin het in jouw liefdesleven wat stroever kan gaan lopen. De vanzelfsprekendheid dat je de ander gemakkelijk begrijpt en dat je weinig hoeft te doen om het goed te hebben, is dan wat naar de achtergrond verdwenen. Het wordt een tijd dat je je best moet doen om te zorgen dat je het fijn en goed hebt in de liefde. Als single is dit een tijd waarin je je wat onzichtbaar kunt voelen. Het is aan jou hoe zichtbaar jij je maakt voor de ander, een Schorpioen heeft vele uiterlijkheden dus gebruik deze. Kom onder de steen vandaan

Vanaf 6 december komt de liefdesplaneet weer terug in jouw leven waardoor er weer harmonie, liefde en schoonheid ontstaat. Tot januari is er volop de gelegenheid om in de dieptes van je liefdesleven te duiken. Je hebt dan de mogelijkheid om alles in werking te zetten om helder te krijgen waar jouw verlangens en verwachtingen liggen. Een tijd om op dit vlak goed voor jezelf te zorgen.

Liefdesjaarhoroscoop 2023 Boogschutter

Het jaar begint wat de liefde betreft is het wat grauw. Januari zal het echter wat rustiger worden op het liefdesvlak. Het wordt een tijd om je liefdesleven van het afgelopen jaar een plaats te geven. Je kunt dan gaan voelen wat wel goed ging en wat niet. Je gaat nadenken over wat je graag wilt veranderen en wat je graag zou behouden. Een maand van bezinning en cocoonen.
Voor jou begint de liefdesstroom van binnen weer te vloeien als het 28 januari is geweest. De liefdesplaneet vult jouw hart dan weer met warmte. Hierdoor komt jouw vurige uitstraling weer naar buiten. Dit kan een tijd worden waarin je je gelukkig kunt gaan voelen en met je geliefde wilt dollen en leuke gezellige dingen wilt ondernemen. Voor de vrijgezel is dit een tijd waarin je je glorieus kunt laten zien aan de wereld. In jou is de liefdeslente ontsprongen en deze frisse uitstraling zal zijn invloed op je omgeving kunnen hebben. Als je de les van de winter hebt begrepen dat ook jij anderen nodig hebt, zul je de ander minder snel overdonderen met jouw liefdeskracht maar deze meer gebruiken om hem te voeden en gelukkig te maken. Het blijft voor een Boogschutter nu eenmaal altijd een les om de zon niet alleen op zichzelf te laten schijnen maar deze gelijkwaardig te delen met anderen. Het is een tijd om je liefdesleven in vuur en vlam te zetten. Je bezit in deze tijd ook veel energie waardoor je gezamenlijk veel leuke of nuttige dingen kunt ondernemen. Deze wervelende periode duurt tot 16 maart. Het is dan een tijd om wat gas terug te nemen en na te genieten.

Maar jouw toptijd dit jaar ligt tussen 6 juni tot 10 oktober. Het is een tijd waarin je over kunt lopen van verlangen en hunkert naar passie en spannende liefde. Een Boogschutter moet kunnen stoeien en al spelenderwijs de anderen kunnen overdonderen met zijn verlangens. Het is een goede tijd om je liefdesleven te vernieuwen, een tijd om je geliefde opnieuw het hof te maken en met heel je hart en zaligheid jouw gevoel te geven. Voor singles is dit ook een heerlijke tijd. Je kunt gemakkelijk laten zien wat je de ander te bieden hebt. Het is een tijd waarin je innemend en plezierig over komt. In ieder geval is dit een periode om leuke en gezellige dingen te doen met hen die dicht bij jou staan. Het is een tijd aan waarin het heel gemakkelijk is om met je geliefde samen plannen te maken voor de toekomst. Alles gaat gemakkelijk bij het onderling afstemmen van de verlangens. Voor singles is dit een uitstekende tijd om gemakkelijk contact te leggen met eventuele kandidaten in de liefde. Het is een periode waarin je innemend en lieflijk over komt.

De maand december verloopt rustig voor jou. Neem de ruimte om met je geliefde te genieten van de intimiteit en het samenzijn.

Liefdesjaarhoroscoop 2023 Steenbok

Het jaar 2023 begint voor jou op een hele mooie manier. Bijna alle sterren staan gunstig voor je. Je kunt het jaar beginnen met veel goede liefdesintenties en met een kracht om een mooie nieuwe en stevige basis te leggen dit jaar. Het is een tijd voor jou om volop te genieten en als je een Steenbok bent die wat verlegen en timide kan zijn, dan kun je nu alle schroom van je af gooien. Duik in de poel van kunsten en genot. Het is een prachtige tijd om met je geliefde een wervelend begin van dit jaar te maken. Als single is dit ook een fantastische tijd voor jou. Je hebt het lef en de uitstraling om alles te tonen wat jij in huis hebt. En als Steenbok ken jij heel goed de finesses van het subtiele spel van verleiden. Het is een tijd waarin jij stevig in je schoenen staat en de initiatieven kunt nemen die jouw liefdes- en seksleven voller maken.

Deze spetterende tijd duurt tot 21 februari en dan begint er een periode waarin je het moet doen met wat je als basis in het begin neergelegd hebt. Het kan een tijd zijn waarin de ander net even de dingen anders wil doen dan jij. Een periode waarin je jezelf tegenkomt in de ander. Hoor aan wat ze te zeggen hebben en neem het niet op als kritiek maar als een mogelijkheid om door de ogen van de ander te kijken. Het stelt je in staat om gezamenlijk in het midden uit te komen als dat op sommige punten nodig is. Voor singles is dit een tijd om je eens te richten op mensen die je niet in eerste instantie voor ogen had.

Deze periode duurt tot 17 maart en vanaf die tijd komt je liefdesleven weer meer in een harmonieuze sfeer terecht. Een tijd waarin je met de ander gemakkelijk kunt praten en het fijn is om gezamenlijk dingen te doen. Maar je zult ook aan je omgeving merken dat het allemaal wat vriendelijker en fijner wordt. Een tijd om er op uit te trekken en om jezelf te hervinden en te vernieuwen. Leuke activiteiten en gezellige uitjes meemaken met een geliefde krijgen nu je volle aandacht. Als single kun je in deze tijd wat vleugels hebben en loop je met een lichte tred door de straten. Je schittering en de passievolle sfeer die je kunt achterlaten, zorgen ervoor dat menigeen even zijn hoofd om draait naar jou. Deze zwoele tijd duurt tot 11 April. Er breekt dan een periode aan waarin het verstandig is om rustig aan te doen.

Als dan vanaf 10 oktober de tijd aanbreekt dat de liefdesplaneet weer gunstig gaat staan voor jouw  dierenriemteken staat dan is het een tijd van oogsten. En ook een tijd om datgene wat nog beter kan beter te maken. Je kunt meer in balans met jezelf geraken. En hoe dan ook zal dat invloed hebben op je liefdesleven en het verloop van de rest van dit jaar.

Jaarhoroscoop Waterman

Jouw liefdesjaar 2023 begint misschien wat stroef de eerste dagen. Je maakt weliswaar vlot contact maar om bij de ander de gevoelige snaar te raken daarvoor moet je meer dan anders je best doen. Het is een tijd waarin je wat teruggetrokken, in jezelf, kan zijn en daarom vind je het wat lastiger om te laten zien wat je in huis hebt op het liefdesvlak. Je zou nu juist iemand nodig kunnen hebben die jou omarmt en verwarmt. Voor de single is dit een periode waarin je natuurlijke charme wat op een laag pitje staat en jouw uitstraling wat minder is dan anders. Maar wie weet trek je hierdoor juist iemand aan die meer in jouw innerlijk leven geïnteresseerd is en minder voor de uitstraling gaat. De eerste drie weken van dit jaar zijn voor jou helaas niet direct een tijd om over naar huis te schrijven.

Gelukkig komt daar in de tweede week van januari al verandering in. Je zit dan prettiger in je vel en je kunt je gemakkelijker van je mooie kant laten zien. Hierdoor weet je meer aandacht te trekken en je liefdesleven in te kleuren zoals jij dat graag ziet. Het is een tijd om er op uit te gaan of om iemand te vinden in het uitgaansleven. Maar juist met je partner leuke en gezellige dingen doen is ook een goed idee. Het hoeft natuurlijk allemaal niet zo onschuldig te blijven want de planeet van de driften staat ook gunstig in deze tijd voor jou. Wie weet is het daardoor ook wel een tijd om je liefdesleven en de seksualiteit spannender te maken. Je staat open voor uitdagingen en je zult beslist minder preuts zijn dan anders. Voor de vrijgezel is dit een periode waarin niet alleen het lieflijke om je heen hangt maar ook de zwoele kleur van seks.

Het lieflijke neemt tijdelijk af tegen het einde vanaf 17 maart maar de driften blijven nog even om je heen dartelen. De maanden juni tot en met september zijn niet echt geweldig dit jaar. Je zult het moeten doen met wat je de eerste maanden hebt opgebouwd. Het kan een tijd worden waarin er onenigheden ontstaan en het is van belang om echte gesprekken aan te gaan over wat goed gaat en wat niet. Voor singles ligt het gevaar op de loer dat ze voor de `verkeerde` man of vrouw kunnen vallen.

Vanaf de laatste twee weken november breekt er een tijd aan waarin er veel goeds op je liefdespad kan komen. Er heerst een bepaalde rust waarmee je gemakkelijk samen met je geliefde dingen kunt gaan bespreken of gewoonweg samen fijne dingen doet. Het is een tijd waarin je gemakkelijk contact legt met je omgeving en zodoende ook sneller nieuwe mensen kunt ontmoeten. Voor singles is dit een aangename tijd, de mogelijkheden in de liefde komen nu als een heerlijk warm briesje naar jou toe.

Van 5 december wordt het een tijd zonder pieken en dalen. Zit je in een fijne relatie dan kan je heerlijk genieten. Als de sfeer niet goed is, zal het blijven donderen tot het einde van het jaar. Vanaf dan, 31 december, staat de liefdesplaneet pas weer gunstig voor jouw dierenriemteken

Liefdesjaarhoroscoop 2023 Vissen

2023 begint voor jou niet uitbundig maar eerder wat ingetogen. Je kunt wat onhandig zijn in je handelen waardoor je soms net anders overkomt dan de bedoeling is. Zorg dat je niet te solistisch handelt in deze eerste dagen van het jaar. Laat de mensen die jou lief hebben begrijpen waar jij mee bezig bent. Dat zal helpen dat jouw nieuwe jaar goed van start kan gaan en er geen onnodige conflictjes zijn.

Vanaf 28 januari start er een fijne tijd. Een tijd dat de anderen jou gemakkelijker aanvoelen en waarin het gemakkelijker wordt om met elkaar dingen samen te doen of te bespreken. Het is een tijd om gezellig op pad te gaan, lief te hebben en de warmte van het bed op te zoeken. Voor singles is dit een periode waarin het gemakkelijker is om afspraakjes te maken, waarbij je in vlottere ontmoetingen terecht kunt komen die luchtiger zijn en waarin je wat meer op een speelse manier de ander leert kennen.

De planeet van de liefde haalt haar glans van jou af na de derde week van februari tot en met 16 maart. Het is een periode waarin je gaat voelen wat je voor jezelf veranderd en ondernomen hebt. Het zijn waarschijnlijk kleine prikkels of ergernissen die je er op wijzen dat er nog werk aan de winkel is op het liefdesvlak.

Vanaf dan gaan de liefdesgolven liggen en is het nagenieten van de mooie ervaringen die je voor elkaar kon krijgen. Vanaf die 7 mei tot 6 juni wordt het een tijd om fijne en gezellige dingen te doen met hen die je lief hebt. Het is een tijd waarin je het gemakkelijk kunt hebben in de liefde en waarin de ander gewillig is om jou tegemoet te komen. Hierna kan het wat minder worden en kunnen er wat kleine onweersbuien volgen in het landschap van de liefde. Maar deze kunnen gemakkelijk verder trekken worden als je liefdesleven stabiel is.

De zomer is een tijd om te genieten en er het mooiste van te maken. Er komen geen stormen meer aan. Je vaart rustig voort in het bootje waarin je al zit.

Vanaf 5 december kom jij in een bijzondere situatie terecht. In deze tijd gaat de liefdesplaneet weer gunstig staan voor jouw dierenriemteken staan. Dit is een periode waarin je veel van je verlangens in werking kunt zetten en dichter bij jezelf kunt komen. Het is een tijd waarin je aan jezelf en de ander die liefde kan geven waar je zacht en gelukkig van wordt. Het kan hierdoor een mooi einde van dit jaar 2023 worden.

Copyricht liefdesjaarhoroscoop: W. Kunst


 

@ W.Kunst
Liefdeshoroscoop 2021, astrokunst horoscopen astrologie tarot entertainment conten en veel informatie

Scroll naar boven