Liefdesjaarhoroscoop 2024

Liefdesjaarhoroscoop 2024 gratis!

Liefdesjaarhoroscoop 2022

Wat brengt de liefdesjaarhoroscoop 2024 voor jou in de liefde? Wil je weten wat er op liefdesgebied voor 2024 voor jou in de sterren staat, lees het dan in jouw Liefdesjaarhoroscoop 2024?
Wil je meer weten over relaties, vriendschappen en kansen in de liefde? Lees dan de liefdesjaarhoroscoop. De liefdeshoroscoop 2024 vertelt jou welke tijden gunstig zijn in 2024.

Lees hier gratis de
Liefdesjaarhoroscoop Ram 2024
Lees hier gratis de
Liefdesjaarhoroscoop Stier 2024
Lees hier gratis de
Liefdesjaarhoroscoop Tweelingen 2024
Lees hier gratis de
Liefdesjaarhoroscoop Kreeft 2024
Lees hier gratis de
Liefdesjaarhoroscoop leeuw 2024
Lees hier gratis de
Liefdesjaarhoroscoop Maagd 2024
Lees hier gratis de
Liefdesjaarhoroscoop Weegschaal 2024
Lees hier gratis de
Liefdesjaarhoroscoop Schorpioen 2024
Lees hier gratis de
Liefdesjaarhoroscoop Boogschutter 2024
Lees hier gratis de
Liefdesjaarhoroscoop Steenbok 2024
Lees hier gratis de
Liefdesjaarhoroscoop Waterman 2024
Lees hier gratis de
Liefdesjaarhoroscoop Vissen 2024

Liefdesjaarhoroscoop 2024 geheel gratis! benieuwd naar wat de liefde je bregt in 2023?

Lees ook de gratis tips!

Een Stralend Liefdesjaar: Tips om Jouw Relaties te Versterken

Het nieuwe jaar staat voor de deur en brengt een golf van frisse energie en mogelijkheden met zich mee, ook op het gebied van liefde en relaties.

In 2023 kun je met een beetje aandacht en zorg een stralend liefdesjaar creëren. In deze gids delen we waardevolle en praktische tips om jouw relaties te versterken en de liefde te laten bloeien.

  1. Luister en Communiceer Actief

Een van de hoekstenen van een gezonde relatie is effectieve communicatie. Neem de tijd om echt naar je partner te luisteren, hun gevoelens te begrijpen en openlijk te communiceren over je eigen behoeften en verwachtingen. Actief ontdekken een sfeer van begrip en vertrouwen.

  1. Creëer Tijd voor Quality Time

In de drukte van het dagelijks leven vergeten we soms het belang van quality time met onze geliefden. Reserveer speciale momenten om samen te zijn, zonder aansluitingen van technologie of werk. Dit versterkt de band en mooie herinneringen.

  1. Ontdek Nieuwe Ervaringen Samen

Samen nieuwe dingen ontdekt versterkt de verbinding tussen jou en je partner. Of het nu gaat om een ​​gezamenlijke hobby, een weekendje weg of een kookcursus, het delen van nieuwe ervaringen zal jullie relatie vergroten.

  1. Verzorg Jezelf en Elkaar

Zelfzorg is essentieel voor een gezonde relatie. Zorg goed voor jezelf, zowel fysiek als mentaal, en moedig je partner aan hetzelfde te doen. Samen streven naar gezondheid en welzijn versterkt het gevoel van steun en verbondenheid.

  1. Wees flexibel en draagzaam

In elke relatie zijn er ups en downs. Flexibiliteit en tolerantie zijn cruciaal om moeilijkheden te overwinnen. Accepteer dat niet alles altijd perfect zal zijn en leer van uitdagingen.

  1. Vier Successen, Groot en Klein

Erken elkaars prestaties en vier successen, hoe klein ze ook lijken. Dit levert een positieve sfeer op van waardering en aanmoediging, wat de relatie versterkt.

  1. Investeer in Jullie Toekomst Samen

Beschouw jullie relatie als een gezamenlijk project en investeer in jullie toekomst. Stel doelen op, zowel gedeeltelijk als gezamenlijk, en werk samen aan het overtuiging ervan.

Conclusie: 2023 biedt volop kansen om jouw liefdesjaar onvergetelijk te maken. Door aandacht te schenken aan communicatie, quality time, zelfzorg en groei samen, kun je een sterke en liefdevolle relatie cultiveren. Met deze praktische tips ben je goed op weg naar een stralend li


Liefdesjaarhoroscoop 2024 Ram

Het jaar begint wat de liefde betreft feestelijk. Na 24 dagen zal het echter wat rustiger worden op het liefdesvlak. Het wordt een tijd om je liefdesleven van het afgelopen jaar een plaats te geven. Je kunt dan gaan voelen wat wel goed ging en wat niet. Je gaat nadenken over wat je graag wilt veranderen en wat je graag zou behouden. Een maand van bezinning en cocoonen.

Vanaf 17 februari kom je dan als het goed is als een vernieuwde vlinder tevoorschijn. Door je overpeinzing weet je dan beter hoe je in je liefdesleven wilt staan maar ook wat je van anderen verwacht. De liefdesplaneet gaat dit jaar meerdere keren in jouw dierenriemteken staan, wat dit tot een bijzonder jaar zal maken.

Het kan een heerlijke tijd worden waarin je met frisse moed de bezem door oude gewoontes kunt halen. Het liefdeshuis kan schoon en opgeruimd aan een nieuwe cyclus beginnen waarbij jij je energie op dit gebied in balans hebt. Hierdoor kun je ook je sterke driften beter hanteren waarmee er meer gelijkwaardigheid op dit gebied ontstaat. Voor singles is dit een prachtig begin om naar een geliefde te zoeken. Het regelmatig zacht kunnen zijn en het ingaan op de behoefte van de ander kan jouw liefdesleven dit jaar sterk verrijken.

Vanaf 6 augustus breekt er een tijd aan waarin je geconfronteerd wordt met wat je in alle maanden ervoor hebt gedaan. Heb je de positieve kracht opgepakt en je liefdesleven mooier gemaakt en meer inhoud gegeven of heb je alles wat te gemakkelijk opgenomen. Ook in goede tijden moet je werken om je liefdesleven goed te houden.

Relatie

Tot ongeveer 6 augustus kan het een bijzondere liefdestijd zijn en in de relatiesfeer ben je meer dan anders bereid om op alle vlakken samen te werken. Het lukt je beter om ook door de ogen van de ander te kijken. Met de langdurige hulp van de liefdesplaneet is er waarschijnlijk meer balans ontstaan tussen hetgeen jij en de ander wil. Vanaf 7 augustus gaat de liefdesplaneet een ander sterrenbeeld helpen, wat inhoudt dat wat eerst vanzelf ging nu meer moeite en energie kost. In de relatiesfeer word je getest wat je echt belangrijk vindt en of, als het iets stroever gaat, je er toch voor blijft knokken om het samen goed te hebben. De Ram is nou eenmaal qua energie een `ik eerst` persoon en in de relatie moet dit omgezet kunnen worden in `wij eerst

Affectie

De maanden april, mei, juni en juli zijn het meest gunstig voor jouw. Het is daarom een jaar waarin je in je liefdesleven meerdere malen de kans krijgt om je naar binnen te richten en te bevoelen wat jou nu werkelijk behaagt en wat jij werkelijk aan een ander te geven hebt. Het is een tijd waarin je je bewuster kunt worden van jouw verlangens en je kwetsbaarder op kunt gaan stellen bij het uiten van je intimiteit.

Seksualiteit

Door je vurige karakter kan het zijn dat je graag het initiatief neemt of van de ander ook verlangt dat hij duidelijk laat weten dat hij jou wil. In dit jaar kan er, als dat er nog niet was, een vorm van subtiliteit aan toegevoegd worden in het elkaar veroveren en het elkaar naar de zin te maken op het seksuele vlak.

Slotsom

Het is een bijzonder jaar voor jou waarin je op het liefdesvlak veel voor elkaar kunt krijgen. Je kunt een relatie beginnen waarin je je stabieler voelt en waarin het gemakkelijker is om gelijkwaardig met elkaar om te gaan. Hierdoor is er meer ruimte voor rust, intimiteit en zachtheid in jouw liefdesleven.

Liefdesjaarhoroscoop 2024 Stier

Voor jou begint in de liefde het jaar stroef. Er kunnen wat spanningen zijn als je een liefdesrelatie hebt en er kan zelfs wat jalousie gaan heersen. Als single kun je in de eerste dagen veel signalen afgeven maar wees je bewust van het feit dat, als je je een beetje laat gaan, je ook iemand aan kunt trekken die nogal platvloers op jouw sensualiteit kan reageren.

Al na een 3 weken breekt er een fijnere periode aan waarin je ongecompliceerd contact maakt met hen die je lief hebt. Je komt gemakkelijk tot overeenstemming wat ervoor zorgt dat je met je geliefde goed samen kunt werken en fijne gesprekken kunt voeren. Daarbij wordt er op jouw sensualiteit nu meer met begrip en liefde gereageerd. Voor singles geldt dat ze zich laten benaderen zodat ze vanuit zekerheid kunnen reageren of ze iemand leuk vinden of niet.

Vanaf 24 februari breekt er een wat rustige tijd aan. Het is niet super maar ook niet slecht. Het liefdesleven staat in een soort ruststand. Wat er is, is er. Is het goed tussen jou en je geliefde dan blijft het zo, maar ook als het minder loopt is het liefdesleven even onveranderlijk.

Deze onveranderlijkheid duurt ongeveer tot 30 april. Vanaf dan kun je je liefdesleven meer in eigen hand nemen en het fijner en mooier maken. In de loop van deze tijd begint de liefde zich voor jou te ontpoppen. Er breekt een periode aan om te zorgen dat je energie steekt in de mensen die je lief hebt en zo een stevig fundament neerzet. Deze tijd duurt 30 dagen en is belangrijk om grip te krijgen op hoe je wilt dat jouw liefdesleven eruit ziet. Je kunt in deze tijd echt laten zien wat jou diep van binnen raakt en roert. Daar zal je gedurende de rest van het jaar van kunnen profiteren. Want het echte hoogtepunt in de liefde begint in juni. Je gaat open staan voor nieuwe ervaringen en kunt veel mooie dingen meemaken die het jaar op dit vlak bijzonder zullen kleuren.

Relatie

In de relatiesfeer kunnen tot 29 april , vanwege onduidelijkheden, onderling wat spanningen ontstaan. Het is in de periode eraan voorafgaand daarom van belang dat je samen duidelijke afspraken maakt. Heel praktisch zoals hoe laat thuis, wat gaan we doen. Het kan een tijd zijn waarin jullie beiden opgeslokt worden door de wereld om je heen waardoor er te weinig aandacht voor elkaar is. Vandaar dat het belangrijk is om in goed contact met elkaar te blijven en afspraken te maken zodat je weet wat je aan de ander hebt.

 Affectie

Voor de onderlinge gevoelens van intimiteit is het zeer belangrijk dat je goed met elkaar kunt communiceren. Het bevordert jouw lustgevoelens en het verlangen om tederheid met elkaar te delen. Het dichtbij elkaar zijn zorgt ervoor dat de grote wereld en zijn drukte geen wig drijft in jullie liefde.

Seksualiteit

Voor jou is seksualiteit, het fysiek met elkaar omgaan, een belangrijk gevoel om te weten of het goed zit tussen jou en je geliefde. En zoals voor ieder mens zijn er momenten dat de vonken er vanaf vliegen en momenten dat het wat matter is. De winter is dit jaar niet jouw hoogtepunt maar de maanden mei, juni, juli en oktober wel. Als het goed is, stroomt dan het levenselixer tussen jou en je geliefde. En voel je je bevestigd in dat jouw liefde deugt.

Slotsom

Het is geen verkeerd jaar voor jou. Als je niet teveel de focus legt op wat niet goed zit volgens jou, waardoor je teveel gaat mokken en niet meer in de wij-vorm praat, dan biedt dit jaar veel mooie liefdesmomenten. Het is en kan een aangenaam jaar worden als jij zorgt dat de communicatie open blijft. Hiermee bereik je die harmonie en dat begrip wat de liefde mooi maakt.

Liefdesjaarhoroscoop 2024 Tweelingen

De eerste week van dit jaar zal voor jou ongewoon en amusant zijn. Het kan dus een heel goed begin worden van dit jaar. Een begin om een nieuwe liefde te vinden of juist om compleet uit je dak te gaan met diegene die je al lief hebt.

Na deze tijd komt er een tijd van rust en bezinning. Er kunnen in de liefde wat kleine probleempjes ontstaan wat zich vooral op het emotionele vlak kan voordoen. Je kunt niet zo goed je eigen onderbuikgevoelens vertolken maar ook niet zo goed die van je geliefde aanvoelen. Het is van belang om niet te rationeel en te gemakkelijk hiermee om te gaan. Het kost wat meer woorden en aandacht om de ander en jezelf te begrijpen. Als vrijgezel kun je in deze periode iemand tegenkomen waarvan je de signalen misschien niet goed oppakt. Dat kan zijn omdat je niet ziet dat die ander je leuk vindt of omdat je de verkeerde persoon aantrekt. Ook hier geldt dat het belangrijk is te onderzoeken wat je voelt. Geef daar aandacht aan!

Vanaf 20 februari tot eind juli breekt er een periode voor je aan waarin het schommelt tussen fijn en geweldig. Het wordt een tijd waarin je voor jezelf veel duidelijkheid kunt krijgen over wat je in de liefde wilt. Daarbij komt dat het veel gemakkelijker is om in goed contact te zijn met je geliefden. Het hoogtepunt is de maand mei. Het is dan voor jou ideaal om je liefdesleven nieuwe impulsen te geven. Je hebt de energie en de blijdschap om je geliefde, en als je single bent je toekomstige geliefde, blij en gelukkig te maken. Simpelweg omdat je lekker in je vel zit. Gebruik deze periode goed, zet in deze tijd de lijnen uit zoals jij graag jouw liefdesleven voor je ziet. Maar realiseer je ook dat het nu gemakkelijker lijkt, waarmee je niet vergeten moet met momenten ook serieus te zijn. Het contact met geliefden is goed en aan de toekomst werken, zal je nu gemakkelijker afgaan. Ook zou je samen een grote reis kunnen maken, kunnen besluiten kinderen te willen of anderszins keuzes willen maken die je liefdesleven kunnen verdiepen. Natuurlijk hoeft dit niet per se in deze grootse zaken te liggen. Het geeft alleen aan dat er veel mogelijkheden voor jou open liggen.

De maanden augustus, en september, zijn qua liefdesleven rustige maanden en vooral een tijd om te genieten van wat je hebt. Een tijd om wat achterover te leunen en te bezien wat er op je pad komt of gekomen is. Een tijd om te zien of de dingen kloppen zoals je ze gewild had. Een tijd om je over te geven aan genot, plezier en gewoonweg gezellige activiteiten.

Mochten er in je liefdesleven nog zaken zijn die nog niet naar je zin zijn dan krijg je vanaf 5 november tot het eind van het jaar de kans om deze toch nog op de rit te krijgen. Sommigen zullen tot de slotsom komen dat niet alles gelukt is, sommigen lukt het wel. Het is een tijd om conclusies te trekken over je liefdesverwachtingen van dit jaar.

 Relatie

Aangezien dit jaar voor de Tweeling op het liefdesvlak veel goeds brengt, is het geschikt om in de relatiesfeer heel helder te krijgen waar je staat met de ander. Het geeft je de mogelijkheid om te zien of je in de `goede` of `foute` relatie zit.

 Affectie

Je bent normaal wat rationeel ingesteld maar een groot gedeelte van dit jaar heb je meer dan anders geborgenheid nodig. Je bent veelal zacht en gevoelig in de liefde. Het delen van je gevoelens en verlangens op een diep niveau is meer dan anders belangrijk.</p>

Seksualiteit

Als jij in een goede relatie zit, zal de seksualiteit in dit jaar geheel tot zijn recht komen. Je staat open en je hebt veel te geven. De hunkering naar het opgaan in elkaar is groot. De hunkering naar seks is dit jaar groot en deze kan jou tot gekte drijven als je in een verkeerde relatie zit.

Slotsom

Het belooft een mooi jaar te worden. En als er geen vervelende dingen gebeuren kun je je liefdesleven naar nieuwe hoogtes brengen, maar ook een relatie die niet klopt beëindigen zodat jijzelf een beter leven krijgt

Liefdesjaarhoroscoop 2024  Kreeft

Zoals elk jaar begint januari voor jou enigszins stroef, de planeten staan veelal tegenover jouw teken. Dit maakt dat je je liefdesgeluk in eerste instantie niet in de buitenwereld moet zoeken maar juist daar waar jij je veilig en prettig voelt. Niet dat je thuis op een houtje moet bijten, maar zorg er wel voor dat je je prettig voelt en niet in vervelende situaties komt.

Vanaf de tweede week van maart start er voor jou een tijd waarin je je steeds beter en fijner gaat voelen in de liefdessfeer. Je krijgt meer positieve aandacht en signalen dat sommige mensen jou wel heel leuk vinden. Dit gebeurt uiteraard als jij hier ook voor open staat. Zit je in een liefdesrelatie dan is dit de tijd om dichter naar elkaar toe te groeien. Je kunt jouw behoefte aan het creëren van een fijne intieme sfeer in deze tijd geheel kwijt. Je weet het de ander met speels gemak naar de zin te maken. En als single weet je nu meer dan anders hoe je de ander emotioneel kan behagen. Als er één teken weet hoe hij de ander een fijn gevoel kan geven, is dat Kreeft wel. Als je dingen voor elkaar wilt krijgen doe het dan in deze periode. Als single is het een tijd om je te laten zien, kom dus uit je huis en ontmoet mensen. En wie weet kom je in deze periode iemand tegen die jou kan bekoren.

Vanaf 31 april breken er een paar maanden aan waarin je kunt bestendigen wat je in de liefde neergezet hebt in de tijd ervoor. Als je liefdesleven beter is geworden kun je je indrukken hiervan rustig verwerken. Maar als je in een relatie zit die niet prettig is dan kan dit een lastige tijd worden omdat er meer woordenwisselingen kunnen ontstaan. Ook voor een single kan dit een wat lastige tijd zijn. Maar juist omdat de dingen niet zo gaan als jij gewend bent, kan er een kans zijn dat je iemand uit een totaal ander milieu tegenkomt die jouw zielenleven weet te prikkelen.

Zo rond 18 juni breekt er weer een fijne tijd voor jou aan. Het is een periode waarin mensen zich gemakkelijk op jou richten en graag iets met jou samen doen. Het is een mooie tijd om met je geliefde dingen te gaan ondernemen. Zoals er samen even tussenuit gaan of samen even echt alleen zijn om de juiste balans en sfeer te creëren om het echt goed te hebben met elkaar. Deze tijd loopt ongeveer tot 12  juli. Vanaf dan is het doorgaan op basis van wat je samen neergezet hebt. Voor singles geldt in deze periode ongeveer hetzelfde. Als je iemand op het oog hebt of als er al iets gaande is, zorg dan dat je daar in deze tijd energie in stopt. Hierna geldt ook voor jou dat je daarna even moet teren op wat je hebt.</p>

Jouw liefdeleven komt vanaf 24 september komt helemaal in bloei. Wat jouw sociaal en liefdesleven betreft wordt het dan een aangename tijd. Een tijd om met anderen mooie dingen te doen maar ook een tijd om eraan toe te geven om je leefomgeving te verfraaien. Het is een tijd dat je op alle vlakken meer de diepte in kunt gaan.

Relatie

2024 is voor jou het jaar waarin je met je geliefde kunt bouwen aan een fijn nest. Eentje waarin je je veiligheid en geborgenheid kwijt kunt. Voor een Kreeft is het belangrijk om zich te kunnen settelen. Als er geen vervelende zaken van buitenaf komen dan zul je samen een basis kunnen creëren waarin je als een schip thuis kunt komen in jouw veilige haven.

Affectie

Alles wat er thuis gebeurt dit jaar is voor jou van direct belang om je geborgen te voelen en je intimiteiten met je geliefde te kunnen delen. Kunnen delen is voor jou erg belangrijk en als je het gevoel hebt dat je emotioneel niet gezien of begrepen wordt, kun je hierdoor in woede uitbarsten. Zorg dat je praat over je verlangens en ga er niet vanuit dat jouw partner elk gevoel van jouw kant omzet in begrip. Vertel en leg uit waar hij/zij rekening mee kan of moet houden.

Seksualiteit

Voor jou kan dit een jaar worden waarin je meer je eigen seksualiteit vindt. Voor een Kreeft is het ook belangrijk om voor zichzelf te zorgen, zeker in contact met de ander. Laat zien wat jouw verlangens zijn en wees eens egoïstisch zodat niet jij voor de juiste sfeer hoeft te zorgen maar juist de ander dit gaat doen. Dit kan gewoonweg de sfeer eens veranderen of zelfs verrijken. In de maand September en Oktober is het een tijd om je ware seksualiteit te vinden. Je komt dan dichter bij wat je fijn vindt en wat niet.

Slotsom

Het is voor jou een mooi jaar in de liefde mits je meer grenzen en eisen stelt en niet alleen aan de ander maar ook aan jezelf. Leer meer te tonen wat jouw verlangens en behoeftes zijn. Zet dit om in taal waardoor er meer openheid is en er zodoende meer wederzijds begrip kan ontstaan.

Liefdesjaarhoroscoop 2024 Leeuw

Het begin van dit jaar is helemaal prima. Je bent in fijne stemming en je wilt vooral je geliefden om je heen hebben. Het is een begin van flirten ;liefhebben en genieten van hen die je lief hebt.

De planeet van de liefde houdt zich in de na 10 dagen in het nieuwe jaar een tijdje verborgen voor jou en het is dan ook een tijd waarin je vooral voort moet borduren op wat je hebt. Als je al een fijne relatie hebt, zal deze jou in deze periode steun bieden om het toch aangenaam te hebben. Als je vrijgezel bent en alleen bent, is deze maand misschien een zwaar begin van het jaar.

Maar niet getreurd, er start vanaf 11 maart een prachtige tijd voor jou waarin je liefdesleven in bloei kan komen te staan. Mensen en dus ook jouw geliefden of je toekomstige geliefden, reageren op een aangename manier op jou. Je trekt goede aandacht aan waar je zorgvuldig mee om moet gaan. Wees zuinig op wat je toebedeeld krijgt en trap niet in de valkuil van de Leeuw. Deze valkuil is dat je denkt dat de aandacht die je krijgt vanzelfsprekend is omdat je nu eenmaal de koning van het dierenriemstelsel bent. Probeer daarom zoveel mogelijk terug te geven waardoor je liefdesleven tot grote hoogtes kan komen.

Natuurlijk zijn er in het eerste halfjaar af en toe wat mindere tijden maar deze duren kort. De mogelijkheid ligt er om ten volle te genieten van de mooie dingen die op je pad kunnen komen. Wees je ervan bewust dat je ook wat lui kunt zijn en wat achterover kunt gaan hangen. Als je toeschouwer wordt zie je inderdaad de mooie kansen en mogelijkheden in de liefde die voorbij komen. Maar ze gaan voorbij zoals een film op tv die je ziet en waar je niet in meespeelt. Blijf dus actief, doe mee en maak een film waarin jij met de ander een hoofdrol vertolkt.

Tot en met 6 augustus heb je de tijd om je liefdesleven te vieren alsof je deelneemt aan een groot feest. Of je nu single bent of een relatie hebt, het is een tijd om echt samen te zijn met wie je lief wilt gaan hebben of lief hebt. Het is een tijd om niet de baas te zijn maar een tijd om te voelen dat je beiden gelijkwaardig bent en ieder het vuur en de passie moet geven die in hem/haar zit. Vanaf 7 augustus is het een tijd om te bekijken wat je gedaan hebt met de afgelopen periode. Vanaf 1 oktober krijg je je feedback. Je geliefden gaan jou zeggen wat ze fijn vonden en wat niet. Je geliefden gaan jou helpen bij het in balans brengen van wat tussen jou en de ander speelt. Het is een tijd om de touwtjes los te laten. Een tijd om naar de ander te luisteren en daar iets mee te doen. Laat de ander voor jou zorgen en helpen om je liefdesleven in een nog prettigere baan te leiden.

In november en om precies te zijn 3 november , gaat de liefdesplaneet wederom gunstig voor jou staan. Je kunt in deze tijd veel genieten van wat er zoal op jou afkomt. Echter, als je in deze fase nog in een hele slechte relatie zit dan is het tijd om hulp te vragen. Als single is dit wederom een mooie tijd om te zien wat en wie er op je pad komt. Zorg dat je zelf ook ondernemend bent.

Relatie

2024  wordt een jaar waarin de relatie dieper en vertrouwder zou moeten worden. Zeker als jij je opener en minder dominant opstelt. Je krijgt als het goed is veel en je hebt ook veel te geven. In zo`n jaar als dit kun je dichterbij elkaar komen. En als dit niet het geval is maar er verwijdering ontstaat dan kunnen de warmte en hartstocht die jij nodig hebt om lief te hebben verdwenen lijken te zijn.

Affectie

Op het vlak van intimiteit is dit een jaar om zachter en gevoeliger met de ander om te gaan. Hoe meer jij geeft en jezelf regelmatig op de tweede plaats weet te zetten, des te meer je terug zal krijgen. Hierdoor ontstaat er een intiemere sfeer tussen jou en je geliefde. De gelijkwaardigheid neemt hierdoor toe en het versmelten met elkander wordt gemakkelijker.

Seksualiteit

Het kan een jaar worden waarin jij de ander op dit gebied beter gaat zien. Je voelt de passie en de lust om de ander naar grote hoogtes te brengen. Het maakt jou gelukkig en je geliefde zal dan ook met weinig moeite jouw verlangens in kunnen vullen. Als de relatie met je geliefde goed is , belooft dit een gepassioneerd jaar te worden.

Slotsom

Als het jou lukt om op de gunstige golven van de liefdesenergie te drijven, wordt dit een mooi jaar voor jou. Maar mocht je er van af vallen en alleen zijn, maak dit dan tot een jaar waarin je je oude wonden heelt. Een jaar waarin je jezelf hervindt en een jaar waarin je je openstelt voor de liefde die kan komen

Liefdesjaarhoroscoop 2024 Maagd

Je voelt je energiek en je zou het liefst je huis willen opknappen of anderszins actief bezig willen zijn. De vraag is alleen of de mensen om jou heen daar ook zin in hebben. Deze zullen waarschijnlijk er liever op uit gaan. En waarschijnlijk is dat ook het beste wat jij kunt doen! Gebruik je energie niet alleen om te werken. Het is nu een tijd voor jou om plezier te maken. Zorg voor een aangename sfeer in huis zodat je degene die je lief hebt kunt verleiden. Het is tijd voor romantiek en passie. Wat de liefde betreft is het een rustige periode en er zullen niet snel crisissen plaatsvinden of enorme spannende dingen. Kortom het wordt een stabiele periode in de liefde.

Vanaf 17 februari is het een tijd om te bezinnen. Hoe sta je ervoor in de liefde en wat maakt je gelukkig en wat niet. De planeet van de liefde gaat dan wat vervelend voor jou staan en maakt jou er van bewust dat er werk aan de winkel is. Je kunt je wat alleen voelen en onbegrepen. Wat ga je hiermee doen? Juist in deze tijd is het goed om met elkaar te praten en op zoek te gaan naar de dingen waarin je elkander kunt vinden. Het is een tijd om compromissen te sluiten waarmee je je liefdesleven sterker en stabieler maakt. Ook voor singles geldt dat dit even een lastige start van het jaar kan zijn. Maar ook dan is belangrijk dat je meer moet laten zien en meer actief moet zijn waardoor de ander een duidelijker beeld van jou kan krijgen.

Maagden kunnen zich gemakkelijk dienstbaar en inschikkelijk opstellen om zo hun geliefde gelukkig te maken. Maar zij vergeten soms dat ze zelf ook hun kwetsbaarheden moeten laten zien waardoor de ander ook voor zijn gevoelens kan zorgen. Je zou bijna kunnen zeggen dat hoe kritischer jij wordt op de ander hoe meer jij je eigen gevoelens voor jezelf houdt. Het jezelf tegen komen in de liefde duurt ongeveer tot 1 ei. Zie deze periode als een les om je beter af te stemmen op de ander waardoor de ander zich weer beter op jou af kan stemmen. Het mes snijdt immers altijd aan twee kanten.

Vanaf 1 mei breekt er een tijd aan waarin je terug krijgt wat je gegeven hebt. Als je veel gegeven hebt kun je ook veel terug verwachten. En als je in een periode zat die schraal en eenzaam was, kun je nu in nieuwe liefdeservaringen terecht komen of uiteindelijk de sleutel vinden om je huidige relatie zo te verfijnen dat je er beiden gelukkig van wordt. Voor de singles is het tijd om fris het liefdesleven in te stappen en doe dat zonder bagage maar vrij en onbevangen. Het is een tijd waarin je leuke mensen kunt ontmoeten en wie weet zit daar degene bij die bij jou past.

Augustus wordt een maand waarin je bij wijze van spreken achterover kunt leunen. Je ziet wel wat er op je pad komt, maar deze rust is tijdelijk van aard.

Laat de dingen op z`n beloop, je hoeft je niet ongerust te maken dat het niet spetterend is. Die tijd komt er namelijk vanaf 6 september aan. De liefdesplaneet gaat dan in jouw teken staan. Het is een tijd voor jou, ongeacht of je single bent of in een relatie zit, dat je op een aangename manier meer invloed uit kunt gaan oefenen op waar jouw liefdesleven heen moet gaan. Het wordt, wat de liefde betreft, een zeer aangename tijd om de donker wordende avonden in te gaan.

Relatie

Het kan voor Maagden een tijd worden waarin het eerste halfjaar gaat bepalen hoe je liefdesleven voor langere tijd er uit gaat zien. Het eerste halfjaar is een tijd om duidelijk te krijgen wie jij bent in de relatiesfeer en waar je met jouw liefdesgevoelens naar toe wilt. </p>

Affectie

Het is een jaar waarin je op zoek bent naar zachtheid en begrip, ook als je even wat minder in je vel zit. Genegenheid en begrip hebben en krijgen zijn voor jou dit jaar belangrijke begrippen om intiem en echt vertrouwd te kunnen zijn met de mensen die jij lief hebt.</p>

Seksualiteit

Het kan een jaar worden waarin je je grenzen verlegt omdat je misschien meer dan anders spanning nodig hebt. Maar wellicht ook om elkaar te kunnen blijven vinden. Soms, als er wat meer spanning, is nemen de driften toe om elkaar te veroveren en te bewijzen dat de liefde er nog steeds is.

Slotsom

Het begin van dit jaar kan misschien wat lastig zijn maar als jij je weg naar de ander toe gevonden hebt en die ander de weg naar jou, dan kan dit een zeer mooi jaar worden. Je kunt door grotere of kleinere spanningen dichter bij elkaar komen.

@W.Kunst liefdesjaaarhoroscoop maagd 2024

Liefdesjaarhoroscoop 2024  Weegschaal

Het jaar begint lekker voor jou. Je zit goed in je vel en je hebt er zin in. Als je met een geliefde bent dan verlang je ernaar, mits de relatie goed is, om hem/haar te verwennen. Als single ben je uitstekend in staat om jouw signalen naar hen te seinen die jij aantrekkelijk en interessant vindt. Dit blijft de eerste dagen van het jaar zo voor jou. Hierna komt er een wat rustige maand. Er kunnen soms wat misverstandjes zijn maar er hoeven geen echt vervelende dingen te gebeuren.

Vanaf 24 februari breekt er een periode voor jou aan waarin je moet leren om je positie van jou en de ander duidelijk te krijgen. Het gaat er waarschijnlijk vooral om of je je kunt laten gelden op een manier waarmee je duidelijk aan kunt geven wat jouw grenzen en verlangens zijn. Je bent van nature iemand die het fijn vindt om zich te richten op de ander en het de ander naar de zin te maken. Vaak komen jouw behoeftes dan op de tweede plaats. Maar daar komt nu enigszins verandering in en er wordt veel meer aan jou gevraagd wat jij wilt, wat jouw mening is en hoe je sommige dingen wilt bereiken. Het eerste halfjaar kan dus een tijd worden waarin je meer dan anders geconfronteerd wordt met dat jij, om gezien en begrepen te worden, meer van jezelf moet tonen. Het kan zijn dat er wat meer misverstanden en conflicten komen in jouw liefdesleven ongeacht of je vrijgezel bent of niet. Jouw behoefte aan harmonie en balans in het contact, kan behoorlijk verstoord raken. In deze tijd word je getest of er werkelijke harmonie is of voornamelijk lieve vrede tussen jou en de ander.

Voor jou is het belangrijk om boven de dagelijkse realiteit uit te stijgen en een levensvisie op te bouwen die jou houvast geeft op het filosofisch, realistisch en relativerend vlak. Hoezeer je je ook aangetrokken, versmolten en verliefd voelt, het blijft voor jou belangrijk om jouw eigen identiteit te ervaren in dit eerste halfjaar. Dan breng je je liefde op een niveau waarin jij je gelukkiger en vrijer kunt voelen. En ook de ander kan hetzelfde ervaren omdat hij voelt dat jouw stemmingen niet geheel van hem of haar afhankelijk zijn. Als single is het niet anders. Het is een tijd waarin je geestelijk kunt groeien door weerstand.

Vanaf 29 augustus breekt de tijd aan waarin je kunt gaan oogsten want de planeet van de liefde staat dan in jouw dierenriemteken.

Relatie

Het kan een spannend jaar worden voor jou in de relatiesfeer. Het kan een jaar zijn waarin je door vallen en opstaan in iets heel moois terecht komt. Zoals een relatie waarin jij je gezien voelt en geheel jezelf kunt blijven. Maar het kan ook een jaar worden waarin het jou niet lukt om jouw eigen vrijheid te voelen en te vinden. Sta jezelf niet in de weg om vrij te zijn en zodoende je gelijkwaardig te voelen aan wie je lief hebt.

Affectie

Voor jou is het heel belangrijk dat jouw geliefde zacht is en jou steunt om op te komen voor jouw ideeën en grenzen. Het is fijn als je je zieleroerselen kunt delen zonder dat de ander gaat zeggen wat je moet doen. Het gaat er juist om dat je zelf gaat vinden hoe je jouw dingen wilt gaan doen.

Seksualiteit

Voor jouw seksualiteit is het belangrijk dat er vertrouwen is en dat je jezelf open kunt stellen zonder je kwetsbaar te voelen. Hierdoor ontstaat er meer gelijkwaardigheid waarin je veel meer aan kunt geven wat jij fijn en belangrijk vindt in het beminnen en bemind worden.

Slotsom

Ondanks dat het als een gevecht kan lijken waar je in het eerste gedeelte van dit jaar in terecht kan zijn gekomen, kan dit toch een heel mooi liefdesjaar worden omdat je meer dan hiervoor weet waar jij voor staat en daardoor meer kan geven.

Liefdesjaarhoroscoop 2024 Schorpoen

Het jaar begint voor jou redelijk goed. Je bent energiek en je hebt er zin in. Je beschikt over een krachtige uitstraling en alleen als het om de liefde gaat, kan je wat anders uit de hoek komen dan je bedoeling is. Probeer niet teveel te willen als je in contact met een geliefde bent. Je dadendrang en lustgevoelens zijn groot. Maar je tact kan je in de weg zitten om het echt fijn met elkaar te hebben.

Vanaf 24  januari heb je een maand lang de liefde mee. Deze blaast jou de goede kant op. Het wordt waarschijnlijk dan ook een aangename tijd voor jou Schorpioen. Je krijgt veel meer plezier in de dingen die je doet. Dit kan ervoor zorgen dat je met meer rust en gemak door het leven wandelt. Je liefdesleven ziet er waarschijnlijk weer veel florissanter uit en zo niet, ga dan op zoek naar de liefde. Dit is ongeacht of je nu single bent of een stel vormt. Zoek de liefde op en breng haar weer tot leven. Grijp de kansen die je nu hebt aan om je leven mooier en aangenamer te maken en geniet van het zoete dat nu op je pad komt. Benut deze tijd ten volle zodat je wat bagage hebt voor periodes dat de wind van de liefde gaat liggen en jij zelf meer moet ondernemen om het goed en fijn te hebben.

Vanaf 18 februari breekt er een tijd aan waarin er wat misverstanden kunnen ontstaan met je geliefde. Je kunt wat sneller geïrriteerd raken en je kunt wat minder geduld hebben. Het is een tijd dat je het gevoel kunt hebben dat je je onbegrepen voelt en het lastig maar ook raar vindt dat er ineens wat kleine spanningen in je liefdesleven ontstaan. In een goede relatie is dit de tijd waarin je meer met elkaar moet kunnen praten en elkaar iets meer de ruimte moet geven om jezelf te zijn. Dit zal helpen elkaar te blijven vinden en liefhebben.

Vanaf 18 juni breekt er weer een mooie tijd aan. Een tijd waarin je in de liefdessfeer gemakkelijk contact maakt en warm en oprecht bent. Je geniet van de mensen om je heen en je wilt ze het liefst dichtbij je houden. Alles kan nu wat mooier worden en dit kan maken dat je graag met je geliefde op pad gaat of er juist voor zorgt dat je alleen met elkaar bent. Als single merk je al snel dat je meer aandacht krijgt dan anders en daar kun je nu ook echt van genieten. Een beetje flirten heeft nog nooit iemand kwaad gedaan. Wie weet kom je iemand tegen die jij heel erg leuk gaat vinden.

Er zijn niet echt slechte maanden meer in het najaar van 2024. Tot 23 september gaat het steeds beter en de liefdesplaneet staat dan uiteindelijk in jouw teken. Dat kan ervoor zorgen dat je op het eind van het jaar de liefdeskers op de taart kan leggen. Voor het vieren van de liefde is dit de tijd om aan kinderen te denken, te trouwen of iemand te vinden die heel goed bij jou past.

Relatie

2024 is in de relatiesfeer een tijd waarin je soms de diepte met elkaar in moet gaan. In de tijden dat alles gemakkelijk verloopt kun je geneigd zijn om wat achterover te leunen. Dit kan er voor zorgen dat je soms wat minder inhoudelijk met elkaar omgaat. Het gevaar hiervan is dat, als er wat mindere tijden zijn en er wat lastige gesprekken gevoerd moet worden, je sneller elkaar verkeerd gaat begrijpen. Blijf in contact met elkaar en dus ook vooral als het goed gaat.

Affectie

Door open en eerlijk te blijven en in goed contact te zijn kan dit een mooi intiem jaar worden. Een jaar van verdieping en een jaar om elkaars zwakheden te omarmen en zo intenser en vertrouwd met elkaar te zijn. Het wederzijds vertrouwen en het kwetsbaar zijn, is er de grondslag voor of het dit jaar een echt fijn jaar wordt.

Seksualiteit

Dit jaar kan het van belang zijn om meer aan te geven wat je wensen zijn. Wat vind je fijn en wat voor aandacht stel je op prijs in het seksuele contact. Een Schorpioen kan soms net iets te veel geneigd zijn om het de ander naar de zin te maken en daarbij te weinig laten zien wat zijn eigen diepe verlangens en wensen zijn. Dit is zo`n jaar waarin je meer van jezelf zou kunnen tonen.

Slotsom

2024 kan een mooi jaar voor jou worden of je nu vrijgezel bent of niet. Je krijgt veel kansen om je liefdesleven mooier en aangenamer te maken. De sleutel hierin ben jij natuurlijk zelf. Als je volwassen genoeg bent dan ga je ervoor om jezelf in alle natuurlijke puurheid te tonen. Hierdoor kan de ander precies weten wie jij bent, wat jouw verlangens zijn en waarin je geborgenheid zoekt.

Liefdesjaarhoroscoop 2024 Boogschutter

Het jaar begint wat de liefde betreft op een aangename manier. Je straalt goede vibraties uit waar je ook daadwerkelijk respons op kunt krijgen. Het is in de eerste week van dit jaar tijd om sprankelend te beginnen en je liefdesleven al een goede boost te geven. Het enige wat je in de eerste maand wel een beetje in de gaten moet houden, zijn je driften. Je kunt soms iets te fel en te overtuigend overkomen waardoor je wat conflictjes kunt krijgen met je geliefden. Je kunt wat ongeduldig zijn dus temper je verlangen om alles gelijk zo te krijgen als jij dat voor ogen hebt.

Vanaf 17 februari tot 13 maart is een tijd waarin je je liefdesleven in de goede richting kunt duwen. Je voelt dat je evenwichtiger in elkaar zit en zo een balans weet te creëren tussen je tederheid en je driften. Deze ruimte die hiermee ontstaat in jezelf, is gelijk ook de ruimte die je geeft aan de ander om intenser en dieper met jou om te gaan. Het is een uitstekende periode om na te denken over hoe je verder wilt gaan in de liefde. Het is een tijd om over kinderen na te denken maar ook om te verhuizen en samen met je geliefde een avontuur aan te gaan. Het is een uitstekende tijd om je liefdesleven te vernieuwen. Als single is het natuurlijk ook een uitstekende tijd waarin ook jij meer in balans bent en zodoende veel meer iemand kunt vinden die gelijkwaardig is aan jou. Hierdoor weet je een goede bodem te leggen waardoor je nieuwe liefdesleven een goede start kan hebben.

De maanden april en mei zijn ook uitstekend wat de liefde betreft alleen bezit je in deze tijd niet zoveel kracht en energie als de maanden hiervoor. Het is dan meer een tijd om te genieten van wat je hebt. Een tijd om het mooie van de liefde toe te laten zonder dat je daar zelf keihard voor moet werken. Maar wees niet te lui, natuurlijk mag je genieten als er veel mooie en aangename dingen gebeuren. Maar als je achterover leunt dan wordt het langzamerhand een film waarin jij de toeschouwer wordt en niet meer mee doet. Het gevaar dreigt dan dat het woordje `eind` verschijnt. Niet omdat het dan het einde van een relatie moet zijn maar wel omdat je geen gebruik hebt gemaakt van een hele gunstige tijd om zelf te zorgen dat je liefdesleven in bloei staat.

Vanaf midden juli tot eind september  breekt er een tijd aan waarin je minder energie hebt en het van belang is dat je iemand hebt waar je op kan leunen. Vanaf eind oktober komt hier verandering in en kun je een mooie maand ervaren. Na deze maand komt er een wat slappe periode aan waarin je het moet doen met wat je er in je liefdesleven zelf van gebakken hebt en ga je merken of je krijgt wat je gegeven hebt.

Relatie

Je zou grofweg kunnen zeggen dat het eerste halfjaar voor jou op dit gebied een bijzonder jaar is. Een jaar waarin je door zelf veel initiatieven te nemen, je liefdesleven in de relatiesfeer voller en mooier kunt maken. Jij hebt als Boogschutter veelal een sterke natuur die snel geneigd is om van uit zichzelf te gaan. Maar nu kun je in het eerste halfjaar op alle dingen ingaan die jouw geliefde jou aangeeft.

Affectie

Hierin geldt dat er in jou een grote verandering plaats kan vinden. Je voelt dat je meer kunt geven en dat niet alleen jij de motor moet zijn om dicht bij de ander te zijn. Hierdoor wordt het contact met de ander intiemer en liefdevoller.

Seksualiteit

Het is een jaar waarin er veel kan gebeuren op het seksuele vlak. Als het wederzijds vertrouwen groot is, kun je samen met je geliefde alle verlangens en fantasieën uiten en bespreken. Zeker in het eerste halfjaar en de maand juli en augustus kunnen de sterren van het heelal dichterbij komen. Alles draait om de balans tussen jou en de ander.

Slotsom

Het is een jaar waarin de planeet van de liefde vaak gunstig voor jou staat. Een jaar waarin je de mogelijkheid krijgt om met zachtheid, tederheid en duidelijkheid je liefdesgevoelens te laten zien aan de persoon die jij lief hebt. Als deze op een gelijkwaardige manier beantwoord worden, dan wordt 2024 een bijzonder jaar voor jou.

Liefdesjaarhoroscoop 2024 Steenbok

Het jaar begint voor jou redelijk goed. Je zit lekker in je vel en voelt je waarschijnlijk ook daadkrachtig. Vanaf 24 januari breekt er als het goed is een prachtige tijd aan. Je kunt je opladen aan de mensen om je heen en je voelt dat je extra aandacht krijgt. En voor een Steenbok die meestal wat gereserveerd is kunnen dit heerlijke ervaringen zijn. Het is een tijd om de liefde te vieren, een tijd om je te richten op het genot dat het leven ook met zich meebrengt. Durf al je schoonheid aan de wereld te tonen of op zijn minst aan hen die jou lief hebben.

Je hebt tot 6 februari om er een hele mooie periode van te maken. Eentje waarin je je kwetsbaarheden kunt laten zien en ook jouw verborgen schoonheden. Daarna gaat het vanzelfsprekende er vanaf. Je moet dan harder werken om een fijne en liefdevolle sfeer te hebben in je liefdesleven. Zorg dat je je niet terugtrekt in verplichtingen en allerlei bezigheden. Als een Steenbok minder in zijn vel zit dan wordt hij/zij wat harder van binnen en camoufleert dit met hard werken of in ieder geval door ergens helemaal in op gaan. Houd je hart open en blijf in echt contact met hen die je lief hebt. De ergernissen van het bestaan en de eventuele onenigheden vallen dan weg bij het mooie gevoel dat je niet alleen bent maar een plek hebt waar je geliefd wordt en waarin jij je kwetsbaarheden kunt tonen.

Vanaf 16 mei geldt, `laat jezelf zien en neem het initiatief en wees die verleidelijke Steenbok`. Je hebt een wat verborgen seksuele uitstraling en jij bent degene die weet hoe je kleine maar zeer sensitieve signalen moet afgeven maar ook degene die deze van de ander kan opmerken. Als je een liefdesrelatie hebt dan zal jij behoefte hebben aan extra attenties. Het hoeft van jou niet pompeus te zijn maar het moet een vorm van alertheid uitstralen. Als het niet goed zit, zal jij nu alle kleine details kunnen zien. Als je deze ziet stap dan uit jouw natuurlijke rol om op de achtergrond te staan. Neem juist het initiatief zodat alles zuiver en helder wordt. Als single is dit een van de beste periodes van dit jaar om contact te zoeken. De wereld ligt nu voor jou open!</p>

Vanaf juli tot en met 5 augustus breekt er een rustige tijd aan en moet je het doen met wat de spetterende tijd daarvoor jou heeft gebracht. Vanaf 6 augustus ontstaat er weer zo`n geweldige tijd die tot 2 oktober duurt. Het is mogelijk dan alsnog die kansen te grijpen die er al eerder voor je lagen in dit liefdesjaar.

Relatie

Het kan een mooi jaar worden waarin er veel verdieping kan zijn tussen jou en je geliefde. Je bent dit jaar in staat om de dieptes en schoonheden die in jou zitten te tonen aan je lief. Meer dan anders zoek je het diepe contact en als dat er echt is, belooft dit een mooi en romantisch jaar te worden waarin het respect voor elkaars dieptes de boventoon gaat voeren. Maar mochten jouw schoonheden en gevoelens niet gezien worden dan kan dit een jaar worden waarin je mat raakt omdat je je niet gezien voelt.

Affectie

Het is een jaar waarin je verlangt om in elkaar verstrengeld te raken en niet alleen fysiek maar ook op het vlak van vertrouwen. Het kunnen delen van je zieleroerselen is belangrijk. Je verlangt ernaar om kwetsbaar en open te zijn en dat die ander dat ook is.

Seksualiteit

Op het gebied van seksualiteit kan het een bijzonder jaar worden waarin je meer van jezelf durft te laten zien en waarin jij het zelfvertrouwen hebt om aan te geven wat voor jou belangrijk en lekker is. Zeker in de bijzondere tijden van dit jaar kun je, doordat het vertrouwen groot is tussen jou en je geliefde, meer tonen en doen als ooit hiervoor.

Slotsom

Het is een bijzonder jaar voor jou in de liefde. Het kan helemaal fantastisch worden of juist betekenen dat je er achter komt dat als jij je geheel geeft en kwetsbaar bent, jouw geliefde niet attent genoeg is om dit te zien. Het is een jaar waarin het beter hoort te gaan en waarin jij jezelf compleet open moet kunnen stellen zonder je gekwetst of niet gezien te voelen.

Liefdesjaarhoroscoop 2024 Waterman

Voor jou is zijn de eerste twee  weken een aangenaam begin van het jaar. Voor de vrijgezelle Waterman geldt dat je uitstraling top is, je maakt gemakkelijker contact dus ga uit en profiteer ervan. Een ander punt is dat je een sterke drang kunt voelen om jezelf verder te willen ontwikkelen. Grijp de kansen die op je pad komen of creëer zelf de mogelijkheden hiertoe. Jouw geestdrift heeft behoefte aan mentale uitdagingen. Deze drang kan er ook voor zorgen dat je je wereld wilt vergroten, bijvoorbeeld door middel van reizen. Maar ook door in contact te komen met mensen met een andere sociale achtergrond.

Na deze vliegende start volgt er een wat rustigere periode. Eentje om wat meer naar binnen te gaan en om even serieus in het leven te staan. Wat ga je doen in je liefdesleven, heb je het goed of zijn er zaken die eigenlijk moeten veranderen? Het is een tijd van diepgang.

Als Waterman neem je de dingen op het emotionele vlak soms niet zo nauw omdat er nu eenmaal, door jouw aangeboren rationele inslag, altijd wel iets is wat jouw aandacht trekt. Dit haalt jou er soms van weg om ook de nodige emotionele diepgang in jezelf en de ander te vinden. Het is een tijd om in de liefde wat meer in je emoties te duiken om zo je tevredenheid of ontevredenheid te voelen. Het maakt je bewust van waar je staat in je liefdesleven en helpt je te weten wat je moet gaan doen.

Als je weet hoe en waar je naartoe wilt qua liefde dan breekt er vanaf 17 februari tot 24 juli een tijd aan waarin het geluk voor het oprapen ligt. Niet dat je hier niets voor hoeft te doen, maar de planeet van de liefde straalt menigmaal zijn krachten gunstig over jou uit. Het is een tijd om je gezinsleven of je huiselijk leven mooier en aangenamer te maken. Wie weet wordt er wel een liefdesbaby gemaakt of geboren. Voor een single is dit een tijd waarin je regelmatig positieve aandacht kunt krijgen van een potentiële geliefde. Je kunt in deze periode iemand vinden die jou weet te raken en bereid is om te geven waar jij in een relatie naar verlangt.

Vanaf 24 juli komt er een rustigere tijd aan in de liefde. Het wordt een periode om te genieten van wat je hebt gevonden of gekregen. In de maand oktober laait het liefdesvuur weer op en kun je je liefdesleven verder verdiepen. Je kunt in deze periode voelen of je in het gunstige eerste halfjaar de juiste keuzes gemaakt hebt. Zo niet dan kun je met hulp van iemand die jou dierbaar is je leven weer op het goede spoor zetten.

Vanaf midden oktober bruis je van de energie. Je beschikt over een flinke dosis wilskracht. Mocht je nog moeilijke zaken op te lossen hebben waar je je tanden in moet zetten, doe dat dan in deze periode. Wat de liefde betreft kan er een spannende periode aanbreken, één van een nieuw begin of van een lastige crisis.

Relatie

2024 is het jaar waarin jij langdurig in staat bent om of de juiste geliefde te vinden of juist om met jouw geliefde de diepte in te gaan. Je kunt in dit jaar meer dan anders jouw emoties blootgeven. Je bent meermaals in staat om je op het gevoelsvlak één te voelen met degene die je lief hebt waardoor het contact mooier en dieper wordt.

Affectie

Het kunnen samensmelten op het gevoelsvlak maakt dat de intimiteit mooier en veelzeggender wordt. Je zult soms gaan merken dat je geen woorden meer nodig hebt om je begrijpelijk te maken en dat je de ander ook kunt verstaan zonder overal over te moeten praten. Als deze intimiteit echt gaat ontbreken in de relatie kan je je afvragen hoe diep je verbonden bent met die ander.

Seksualiteit

Het belooft een jaar van verdieping te worden waarin het samensmelten tot één tot grote hoogtes van genot kan leiden. Hoe meer gevoel en kwetsbaarheid er is hoe intenser je jouw seksualiteit kunt beleven. Als je een goede liefdespartner hebt belooft dit een mooi jaar te worden op dit gebied.

Slotsom

Het is een prima jaar voor jou in de liefde. Een jaar waarin je je diepe verlangens kunt voelen. Maar ook een jaar waarin je kunt gaan voelen dat je in een relatie zit die jou eigenlijk niet die diepgang brengt waar jij naar hunkert. Je kunt je dan bevrijden uit een relatie die alleen sleur en onvrijheid brengt en opnieuw gaan voor wat jij belangrijk vindt.

Liefdesjaarhoroscoop 2024 Vissen

Voor jou begint het jaar op liefdesgebied als stilte voor de storm. Je voelt je energiek en krachtig. Maar de liefde blijft nog even voorzichtig op de achtergrond tot 6 maart  aanbreekt en een heerlijke tijd voor de boeg staat waar je echt van moet gaan genieten. Zorg dat je in de aankomende periode ruimte en tijd vrijmaakt om met je geliefde leuke dingen te doen. En zorg als single dat je in deze tijd wat afspraakjes hebt omdat je nu gemakkelijker iemand tegenkomt die jouw hart kan veroveren. Voor jou Vis is de tijd tot en met 1 ei een periode waarin je liefdesleven een richting op kan gaan die dicht bij jou hoort. Je hebt de kracht en het liefdesgevoel om dicht bij jezelf te blijven waardoor je in staat bent om aan anderen veel duidelijker te maken wat voor jou belangrijk is in je liefdesleven. Veelal kun je het zo af en toe lastig vinden om te verwoorden wat jij wilt. Maar nu kun je veel beter je grenzen tonen waardoor het voor de ander veel duidelijker kan worden wat je nou echt wilt en wat jouw verlangens zijn. Wees duidelijk zodat je langdurig kunt profiteren van het verhelderen van wie jij bent.

Kortom er zal voor jou een periode aanbreken waarin je belangrijke beslissingen moet nemen in je liefdesleven en in vriendschappen. Probeer voor jezelf helder te krijgen waar jouw verantwoordelijkheden en grenzen liggen. Als je dit duidelijk hebt en in staat bent om de ander vertrouwen te geven, breekt er voor jou een mooie liefdevolle tijd aan.

Vanaf 1 mei verdwijnt langzamerhand deze kracht en moet je meer moeite doen om het in de liefdessfeer even fijn te hebben. Je kunt nu een poosje misschien wat onenigheden ervaren met degene die je lief hebt of als single wat minder vlot overkomen. Als het goed is, heb je genoeg zelfvertrouwen opgebouwd in de laatste maand om goed voor jezelf te blijven opkomen. Het stelt je in staat om ondanks dat er soms wat wrijving kan zijn open te blijven en duidelijk te blijven in wat jij voelt en wilt in jouw liefdesleven.

Vanaf 18 juni breekt er weer een fijne tijd aan waarin je merkt dat de anderen zich meer op jou instellen waardoor het gemakkelijker wordt om er een romantische tijd van te maken. Je voelt je lekkerder in je vel zitten en dat valt op. Ben je single ga er dan op uit en laat zien hoe leuk je bent. Je zult merken dat je al snel de aandacht van de ander kunt krijgen.

Deze fijne tijd duurt tot ongeveer 11 juli en het wordt dan een wat drukke periode, één van afspraakjes en veel moeten doen. De liefde staat dan even niet op de voorgrond. Het is een tijd om te zorgen dat je onder de mensen bent en het gewoonweg gezellig hebt.

Het fijne gevoel komt zo rond 24 oktober terug en het is een tijd dat je kunt gaan oogsten wat je geïnvesteerd hebt in de liefde. Als het goed is zijn mensen om je heen opmerkzaam naar je en kun je complimentjes krijgen over wat voor lief en aardig mens jij bent.

Relatie

Dit wordt een jaar waarin je jezelf meer tegen zult komen in de relatiesfeer en dat kan op twee manieren gebeuren. De ene manier is dat je jezelf laat zien en weet hoe je gevoelens te verwoorden. De andere manier is dat het je moeite kost om goed te vertolken wat zich in jou afspeelt waardoor je niet duidelijk over komt en de ander niet weet wat hij wil en wat niet. Dit is een belangrijk thema in dit jaar voor jou in de liefde. Dit thema maakt of het een fijn of zwaar jaar gaat worden.

Affectie

Jij wilt het in dit jaar vooral gezellig hebben, gewoon lekker kletsen met degene die jouw geliefde is. Hoe opener en gemakkelijker jij je hartstochtelijke  gevoelens kunt uiten, ongeacht of deze nu diep of oppervlakkig zijn, hoe meer je je gezien voelt. Je zult je meer geliefd voelen en ook meer liefde kunnen uiten. Het kunnen zeggen wat je voelt, zorgt er in dit jaar voor dat je je echt verbonden en veilig voelt in de armen van jouw geliefde.

Seksualiteit

Het kan een fijn jaar worden op dit gebied en je bent niet het hele jaar door degene die volgt en de ander aanvoelt. Je wilt meer zelf je stempel drukken op wat jij graag wilt doen. Je ervaart de drift om regelmatig de touwtjes in eigen handen te nemen om zo de leider te zijn in het spel van de lusten.

Slotsom

Eigenlijk kan dit een heel mooi jaar worden waarin je leert om veel duidelijker te worden over wat je wel en niet verwacht van een geliefde. Je kunt ook ontdekken wat je wel en niet meer wilt. Kortom, het is een jaar waarin je meer dan anders de touwtjes in eigen handen kunt nemen. En zeker voor een gevoelige Vis kan dit een ontzettend fijn gevoel zijn

Copyricht liefdesjaarhoroscoop: W. Kunst


Op Astrokunst vindt je ook ook mooie persoonlijke horoscopen.
Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
Je kunt kiezen voor een kinderhoroscoop, geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, relatiehoroscoop, beroepshoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie

Liefdesjaarhoroscoop 2024

 


Naast de uitgebreide horoscopen vindt je ook de rubriek bijzondere horoscopen:

Gelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.
De levensles horoscoop
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben lees het in je levensles horoscoop.
Hondenhoroscoop
Wat is het basis karakter van jouw hond?
Aspecten en hun betekenis

Ook vindt je hier tarotleggingen

Astrokunst verzorgt gratis de  tarot jaarhoroscoop
Alsook: Tarotlegging: Harmonie en Geluk (kosten €5.-) Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


Tarotlegging: Liefdeslegging (kosten €5.-) Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


Op Astrokunst vindt je ook veel informatie bv. over de tarot

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Liefdesjaarhoroscoop 2024 en, tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bokalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

 

@ W.Kunst
Liefdeshoroscoop 2024, astrokunst horoscopen astrologie tarot entertainment conten en veel informatie

Scroll naar boven