Maandhoroscoop

Nu elke maand gratis een nieuwe maandhoroscoop!

maandhoroscoop
maandhoroscoop over de liefde, werk en mooie kansen

De maandhoroscoop van €1,30 is voortaan gratis!

Hieronder vind je de maandhoroscoop hierin lees je elke maand wat je kunt verwachten in je dagelijks leven en in de liefde werk en maatschappelijke ontwikkeling.  Ben je benieuwd wat de aankomende maand je brengt lees het dan hier jouw maandhoroscoop. Elke eerste dag van de maand staat er een nieuwe horoscoop voor je klaar? De maandhoroscoop is geschreven door Willem Kunst, erkend astroloog.

Maandhoroscoop  1-9-2022 (September)

Ram           21 maart t/m 20 april

Voor jou kan het een beetje een lastige tijd zijn op je werk. Je kunt het gevoel hebben dat je niet zo goed begrepen en/of gezien wordt. Zorg dat je je verplichtingen zo netjes mogelijk nakomt, dat houdt je uit de wind.
Probeer in plaats daarvan te genieten van de liefde die jou goedgezind is en/of doe de dingen waar je op dit moment wel voldoening uit haalt.

Voor jou is het een tijd waarin je allerlei nieuwe plannen hebt kunnen ontwikkelen. Wie weet zit er ééntje bij die jou werkelijk een nieuwe weg laat inslaan of een nieuwe kant van jou belicht. Waarschijnlijk heb je in jouw kring iemand moeten bijstaan die het wat moeilijk had. Blijf wel zicht houden op wat jouw verantwoordelijkheden zijn en welke bij de ander horen.

Je weet wat je aan anderen hebt en in de liefde voel je je gezien. Je weet dat je samen de verantwoordelijkheid draagt voor dingen die er gebeuren en dat geeft je een zekere rust. Van de mensen om je heen kun je veel steun verwachten. Zij zijn graag in jouw buurt.

Vanaf de tweede week van september geldt dat je een sterke behoefte zult voelen om de banden met hen die je lief hebt te verstevigen. En daar doe je dan ook zeker goed aan want in deze periode staan zij opener naar jou en is het gemakkelijker om samen op één lijn te komen.

 Stier          21 april t/m 21 mei

De eerste weken van deze maand kan het zijn dat je werk en je dagelijkse bezigheden zo`n beslag op je leggen dat je je enigszins verscheurd gaat voelen. Je kunt het gevoel hebben dat je door al die verplichtingen niet echt toekomt aan ontspanning of rust. Je doet er verstandig aan om hoe dan ook elke dag even op jezelf te zijn. Je kunt dan ontspannen en je gevoelens beter een plek geven.

In de laatste twee weken van september wordt het een beetje een gekke tijd. In de liefde loopt alles wel op rolletjes mits je met beide benen op de vloer staat. Alleen de dagelijkse verplichtingen lijken je soms door je handen te glippen. Je moet zoveel, maar eigenlijk heb je heel weinig zin. Het liefst zou je het voor je uitschuiven en wachten op de goede fee die al die last wegtovert. Probeer toch dat te doen wat echt moet.

Er nadert een tijd waarin er wat moeilijkheden kunnen gaan ontstaan. Als je de laatste tijd wat weinig geïnvesteerd hebt in de anderen dan kan dat vanaf de tweede week op gaan spelen. Zorg dat je de juiste betrokkenheid toont aan de mensen om wie je geeft. Soms kun jij zo nuchter in contact met anderen zijn dat je vergeet dat deze meer willen dan een hallo of een snelle ontmoeting. Blijf tijd vrij maken voor hen die je lief hebt.

 Tweelingen         22 mei t/m 21 juni

In de eerste twee weken van deze maand kun je vele nieuwe ideeën opdoen en zou je interessante mensen kunnen ontmoeten. Het wordt even tijd om te resumeren wat dit jou als mens op kan leveren. Het is niet geheel onverstandig om even stil te staan en rekening te houden met wat jij zelf allemaal aankunt. Meestal begin je pas te voelen als er rust is. Houd daar rekening mee voordat het een berg geworden is.

In de laatste weken van september heb jij eigenlijk nog helemaal geen zin in verplichtingen. Het betekent waarschijnlijk dat je een paar vervelende gesprekken moet voeren waar je helemaal niet op zit te wachten. Nee, jij hebt meer zin in iets avontuurlijks. Een leuke romance beginnen of een spannende date doet jouw hart sneller laten kloppen.

In de liefde breekt er een fijne tijd aan waarin je in een luie stoel geniet van al het goede wat er op je pad kan komen. Alles waar je aan gewerkt hebt in de liefdessfeer zal vanaf de tweede week van september zijn vruchten afwerpen. Laat deze tijd niet teveel langs je heen gaan maar kijk ook goed naar de dingen die er verbeterd zouden kunnen worden.

Kreeft                  22 juni t/m 23 juli

In de eerste weken van deze maand moet jouw blik wel op vooruit zijn gericht. Het is en blijft een uitstekende periode om dat te verwezenlijkten waar je voor de zomer over nadacht. Schroom niet en ga ook niet in valse bescheidenheid jouw mogelijkheden tegemoet. Pluk de vruchten nu ze rijp zijn. Je hebt de dingen in de huiselijke sfeer ook redelijk op een rijtje. Sommige veranderingen nemen eerst wat tijd in beslag voordat iedereen daaraan gewend is, ook jijzelf.<

De laatste weken van september zijn voor jou ook gunstig. Je kunt veel van je ideeën realiseren. Dit komt enerzijds door je realiteitszin en anderzijds door al het voorwerk dat je al gedaan hebt. Je was vaak bereid om in te leveren en gedisciplineerd meer te doen dan waar je zin in had. Daar kun je nu de vruchten van plukken. Zorg ook dat je aan leuke en vooral onverwachte dingen toekomt.

Gelukkig voor jou staat de planeet van de liefde nu nog gunstig. Dit zal ervoor zorgen dat veel contacten vlotter en aangenamer zullen verlopen. Dat neemt niet gelijk alle problemen weg, maar je kunt dan wel genieten van de liefde die jou goedgezind is. Doe vooral ook dingen waar je voldoening uit haalt. Ga niet te laks met gevoelens om omdat deze tijd er ook één is waarin alles je gemakkelijk af zal kunnen gaan. Dit gemak kan maken dat je denkt dat het altijd zo zal gaan. Blijf dus investeren in de liefde. In de derde week van september word je min of meer getest of je niet alleen genomen hebt maar ook gegeven.

Leeuw                 24 juli t/m 24 augustus

De eerste weken van deze maand kun jij jezelf in de relatiesfeer behoorlijk tegengekomen. Je kunt soms tegen het verwijt aangelopen zijn dat je die ander niet juist aanvoelt. Je zou in die zin te rationeel reageren op iets wat voor die ander gevoelig en kwetsbaar is. Het is niet dat je dit doet vanuit nare gevoelens. Toch wordt in zekere zin nu getest hoe jij je gevoelsmatig gedraagt binnen een relatie.

In de laatste twee weken van september hebt je de behoefte om je leefwereld mooier te maken. Jouw behoefte aan harmonie wordt in deze tijd versterkt. Je krijgt gemakkelijk aandacht van anderen en de meesten zullen uiterst vriendelijk op je reageren. Het is niet ondenkbaar dat iemand heel hevig verliefd op je aan het worden is door jouw natuurlijke charmes.

In de liefdessfeer heb je de behoefte om ondernemend te zijn. Je wilt leuke dingen doen met hen die je lief hebt. Samen onderweg zijn, gezellig uitgaan. Gewoon geen moeilijkheden maar lekker kleppen en dingen doen. Als single is het een uitstekende periode om contacten te leggen. Maar blijf rekening houden met andermans gevoeligheden.

Rond de derde week van september kan het lijken alsof je telkens uit moet leggen aan anderen waar je mee bezig bent. Je kunt daardoor wat geprikkeld raken. Zorg dat je de dingen niet te persoonlijk maakt opdat je de ruimte creëren om met elkaar te blijven communiceren.

 Maagd                 25 augustus t/m 23 september

In de eerste twee weken van deze maand loopt de zomer naar zijn eind toe en zo ook de tijd van plezier maken. Je voelt dat de plichten weer roepen. Je kunt niet echt zeggen dat je daar nou zin in hebt. Het kan je wat beklemmen en je een onvrij gevoel geven. Een troost is dat over een niet al te lange tijd extra liefdesimpulsen in jouw leven entree maken. Het Is nu even de strijd aangaan met jezelf om het ritme van alledag weer op te pakken.

In de laatste weken van september voel jij je beter en je maakt je nog niet al te druk om de roep van verplichtingen. Je zult ze wel oppakken maar in eerste instantie niet met hart en ziel. Eigenlijk wil jij gewoon nog genieten van alle mooie dingen van het leven. Een beetje flierefluiten en flirten met mensen die jij leuk vindt. Het kost je inwendig wel een behoorlijke strijd om met de harde realiteit te dealen.

In de liefde breekt de periode aan om de vruchten te plukken van het afgelopen jaar. In deze tijd zal het zichtbaar worden wat je met anderen hebt en wat niet. Het is voor jou ook een goede tijd om aan je relatie te werken. Mocht je deze niet hebben dan is er een goede kans dat dit nu staat te gebeuren. Hoe dan ook zit het contactueel mee en kun je rekenen op spannende reacties.

Weegschaal                 24 september t/m 23 oktober
In eerste weken van deze maand zal het een mooie tijd voor jou kunnen worden. Je wordt omringd door liefde en mensen die jou hun zorg toevertrouwen en door velen die jou willen steunen bij je activiteiten. Als je plannen hebt om samen te gaan werken of iets nieuws te starten, doe het dan nu. Maar dit geldt niet alleen voor op je werk. In de liefde kun je iemand tegenkomen waarvan je weet dat je daar verder mee wilt.

De laatste twee weken van september zijn voor jou aangenaam en stabiel. Je hebt de afgelopen tijd veel zaken op het goede spoor kunnen zetten. Daar wil je nu in het dagelijks leven en op je werk toch wel eens vruchten van gaan plukken. Zoek de juiste mensen om je heen die bereid zijn om jou op weg te helpen. Het wordt tijd dat anderen nu ook voor jou op bepaalde gebieden zorg gaan dragen.

In de liefde is het een goede periode om nieuwe richtingen in te slaan. Kijk wat goed gaat en kijk ook wat verbeterd zou kunnen worden. In deze maand zet je wat betreft de liefde een beetje de tendens neer voor een heel jaar. Veel van wat er nu gebeurt tussen jou en de ander is het begin van een nieuwe liefdescyclus.

Schorpioen          24 oktober t/m 22 november

In de eerste twee weken van deze maand werkt jouw geest snel en alert. Je weet je gedachten over te brengen op anderen en als ze werkelijk inhoud hebben, wordt deze inhoud zeker opgepikt door hen. Voor volwassen Schorpioenen is het een periode waarin er grote veranderingen kunnen plaatsvinden. Zorg dat je hiervan zelf de bestuurder bent.

Het kan een lastige tijd voor jou zijn geweest. Je wordt omringd door liefde en door mensen die jou hun zorg toevertrouwen. Maar op de één of andere manier speelt er iets waar jij geen grip op lijkt te krijgen. Je kunt je hierdoor wat gefrustreerd voelen en jezelf wat af gaan sluiten en alleen gaan voelen. Gelukkig komt hier in de tweede week een kentering in waardoor je weer gemakkelijker contact kunt leggen met hen die je lief heb. Dit kan aanvoelen alsof er een zware keten van je afgehaald wordt.

de laatste twee weken dwarrelt de liefde om jou heen. Hoe dan ook, als het geluk jou toelacht krijg je veel liefde op je pad maar loopt jouw liefde naar de ander toe ook over. Je hebt immers een groot hart en als het jou goed gaat zullen degenen waar jij om geeft dat weten. Ook hen overlaad je met liefde, aandacht en cadeaus als de portemonnee dat toelaat.

Boogschutter               23 november t/m 22 december
In de eerste twee weken kun je in een omstandigheid belanden waarin je jezelf tegenkomt en je pijnlijk bewust wordt van jouw primaire reactie wanneer iemand zelfverzekerd overkomt. Je kunt die ander dan een opschepper vinden maar, het zegt natuurlijk ook iets over jou. Namelijk dat jij zelf soms wat omslachtiger bent in het poneren van jouw ideeën goed.

n de laatste weken kunt je het gevoel hebben dat veel druk op jouw schouders ligt. Zowel zakelijk als privé loop je mogelijk tegen nare dingen aan. Het kan lijken alsof anderen je niet begrijpen. Zorg dat je niet teveel vanuit je eigen redenaties op je omgeving reageert. Probeer in te denken wat anderen willen en of dat vanuit hen gezien reëel is. Je kunt elkander allicht dan in een compromisvorm vinden.

Dit is een periode waarin je soms lijnrecht tegen over jouw geliefden kan komen te staan. Het kan lijken alsof je steeds tussen twee uiterste gevoelens moet kiezen. Het kan belangrijk zijn om in deze tijd door de ogen van de anderen te kijken en een weg van compromissen te vinden waarbij jij en hen die je lief hebt, zo goed mogelijk kunnen gedijen.

Steenbok   23 december t/m 20 januari

In de eerste twee weken van deze maand hebt je af en toe een kleine botsing met iemand die jij te autoritair vindt, verder voel jij je opperbest. Je weet wat je aan anderen hebt en in de liefde voel je je gezien. Je weet dat je samen de verantwoordelijkheid draagt voor dingen die er gebeuren en dat geeft je een zekere rust. Van de mensen om je heen kun je veel steun verwachten. Zij zijn graag in jouw buurt.

In de laatste weken van september heb je sterk de behoefte om met gelijkgestemden op te trekken. Vriendschappen kunnen in deze tijd een belangrijke rol spelen. Zeker omdat het in de liefde een beetje zó zó kan gaan. Je weet wel steeds duidelijker waar je gevoelsmatig staat. Dat kan ervoor zorgen dat je met meer openheid naar de ander toetreedt. Er zijn veel mensen om je heen die jouw ontwikkeling volgen en steunen.

Het kan lijken alsof je in de liefde steeds voor bepaalde keuzes komt te staan. Keuzes die jou dwingen om ergens voor te gaan. Waarschijnlijk ben je je er tegelijkertijd van bewust dat als je voor het ene kiest, je het andere moet laten gaan. In de relatiesfeer kan dit tot uiting komen doordat jij en je partner soms lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. De vraag is of dit vervelend is of niet. Als de relatie goed in elkaar zit, biedt het de mogelijkheid om samen naar een idee of doel te werken. Mocht het lastig zijn om goed met elkaar te communiceren, zorg dan dat je niet letterlijk tegenover elkaar komt te staan. Probeer dan op een andere, creatieve, manier de verschillen op één lijn te brengen.

Waterman 21 januari t/m 18 februari

In de eerste twee weken van deze maand hebben velen van jullie de kans om datgene te realiseren waarvan zij altijd gedroomd hebben. Op de één of andere manier kan je geluk voorlopig nog niet op. Je hebt de kracht en energie om je ideeën te verwezenlijken. Als er een gunstige tijd voor jou is Waterman, dan is het deze wel. Degene die om jou geven zullen je zeker willen steunen.

In de laatste twee weken voel jij je energiek en ondernemend. Je hebt wel duizend plannen en ideeën. Het gaat hard in je hoofd, je krijgt de ene na de andere inval. Je hebt behoefte om jouw kennis te delen met mensen die net zo denken. Je wilt voeden maar ook gevoed worden. Heb je ooit een spannend plan gehad, privé of zakelijk, dan heb je nu de moed en het inzicht om dit te gaan realiseren.

Het is een beetje een gekke tijd. In de liefde gaat alles wel op rolletjes lopen mits je met beide benen op de grond blijft staat. Veel Watermannen zijn goed in de non-verbale communicatie en dan bij uitstek het middel om subtiel te flirten. Je weet gemakkelijk contacten te leggen en de mensen reageren spontaan op jouw vriendelijke uitstraling.

Vissen        19 februari t/m 20 maart

In de eerste twee weken van deze maand is het voor jou een tijd om te handelen. Als je iets moet regelen of moet kopen doe het dan nu. Gebruik je handelsgeest die nu waarschijnlijk op zijn scherpst is. Je komt in je dagelijks leven zelfverzekerd over en dit neem je ook mee naar je werk. Mocht je daar iets willen bereiken, dan is het nu een goede tijd om te laten zien wat jij allemaal in huis hebt.

De tweede helft van de maand begint met een aantal lekkere dagen. Je weet wat je wilt en je hebt zo je plannen gemaakt om daar ook daadwerkelijk te komen. Je hebt je even zorgen gemaakt om iemand die jou zeer na aan het hart ligt. Toch, alles lijkt weer op orde te zijn. Je voelt dat de genegenheid van twee kanten komt. Vandaar dat je weinig moeite hebt om die ander te helpen.

Ook komt er in het laatste gedeelte van deze maand een tijd aan waarbij liefde mild en verzorgend voor jou is. Geniet van de aandacht die je krijgt en zet vooral ook hen van wie je houdt, in het zonnetje. Doe dit zodat je deze kracht kunt gebruiken om in harmonie met jezelf en anderen te leven.

Copyright: Willem Kunst


Naast de maandhoroscoop vindt je hier ook de uitgebreide horoscopen:

Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
Je kunt kiezen voor een geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, kinderhoroscoop, beroepshoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie

maandhoroscoop


Naast de maandhoroscoop vindt je ook de
rubriek bijzondere horoscopen:

Bijzondere horoscopen voor 1,30€
Speciaal voor vrouwen de Vrouw horoscoop
Wat is jouw vrouwenpower en hoe ga je daar het beste mee om!
Liefdes horoscoop online
Hoe sta je in de liefde, wat vind je aantrekkelijk en wat zijn je tools?
Erotiek horoscoop
Wat vind jij spannend en waar word jij opgewonden van?
Flirt horoscoop
Hoe reageer jij op hem/haar en visa versa. Wat vind je leuk aan die nieuwe flirt en wat vind die ander leuk aan jou?
De relatietest
Wat maakt dat je het samen fijn hebt en waar kun je aan werken om het fijn te houden?
Relatiehoroscoop
Als je wilt weten hoe jullie onderlinge relatie eruit ziet.
Beroepshoroscoop
Wat zijn je talenten, ambities en wat is je kracht op dit vlak.
Trouwdag horoscoop
Wat zeg jullie trouwdatum over jullie huwelijk in de toekomst?
Libido horoscoop
Hoe zit je sex drive in elkaar waar word je opgewonden van en waar knap je op af?
Kinderhoroscoop klein
Een korte krachtige uitleg van een kinderhoroscoop.
Financiële horoscoop
Hoe ga je met je geld om. Wat zijn je blinde vlekken op dit gebied en waar ligt je slimheid op dit vlak.
Gelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.
De levensles horoscoop
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben lees het in je levensles horoscoop.
Spiritualiteit-test
Ben je heel spiritueel, of meer nuchter van aard?
EmotieTest
Een test om te kijken of je heel gevoelig bent of wat minder of juist wat gereserveerder.
Hondenhoroscoop
Wat is het basis karakter van jouw hond?
Yolante

Naast de maandhoroscoop vind je hier ook bijzondere tarotleggingen.

Tarotlegging: Harmonie en Geluk Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


Tarotlegging: Liefdeslegging Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


Tarot legging De poort Wat brengt je dichter bij jezelf ————-Tarot legging De poort Wat brengt je dichter bij jezelf


Tarot liefdesvraag Waar moet je opletten ——————-Tarot de blinde vlek Wat zie je van jezelf niet


Tarotlegging: Verleden heden toekomst Krijg inzicht in een bepaalde problematiek.
horoscoop van Yolante


Tarot Weeklegging Wat kan er deze week gebeuren ? —————


YolanteTarot legging de ster Waar sta je nu?

Yolante


liefdesinzicht Hoe kan je je liefdesleven beter te begrijpen


Tarot kruislegging wat moet je nu accepteren.————–Tarot Dagkaart Gratis Kijk wat de dagkaart je zegt


Tarot gevoelslegging Verheldert je gevoelens

Yolante

Naast de maandhoroscoop vindt je op Astrokunst ook veel informatie bv. over de tarot

De Tarot maand, jaar, harmonie en geluk en liefdeslegging zijn geschreven door de bekende tarotlegger/astroloog Willem Kunst. Door zijn jaren lange ervaring weet hij de Tarot kaarten uit te leggen op een speelse, begrijpbare en inspirerende manier.
De meeste tarotleggingen worden gelegdt met drie kaarten en geven je inzicht en biedt je begrip om je te ontwikkelen zodat je je geholpen voelt bij de dingen die je doet. De tekst zijn adviserend en positief geschreven, ze helpen je op een speelse manier op jouw pad te blijven of te komen.

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

gratis tarot dagkaart

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor.
De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven.
Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken.
Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden.
Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten.

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot 

Terug naar het begin van de maandhoroscoop
@ W.Kunst
maandhoroscoop

Scroll naar top