Maandhoroscoop

Nu elke maand gratis een nieuwe maandhoroscoop!

maandhoroscoop
maandhoroscoop over de liefde, werk en mooie kansen

De maandhoroscoop van €1,30 is voortaan gratis!

Hieronder vind je de maandhoroscoop hierin lees je elke maand wat je kunt verwachten in je dagelijks leven en in de liefde werk en maatschappelijke ontwikkeling.  Ben je benieuwd wat de aankomende maand je brengt lees het dan hier jouw maandhoroscoop. Elke eerste dag van de maand staat er een nieuwe horoscoop voor je klaar? De maandhoroscoop is geschreven door Willem Kunst, erkend astroloog.

Maandhoroscoop  1-2-2023 (februari)!

Ram           21 maart t/m 20 april

Al loopt niet iedereen weg met jouw plannen, jij laat je niet uit het veld slaan. Je kunt zeggen, dat wat jij in je hoofd gezet hebt beslist niet ergens anders zit. Je komt standvastig over en je kunt bergen verzetten. Vandaar dat je nu in staat bent om te laten zien wat je waard bent.

Een mooie bijkomstigheid is dat je nu heel goed weet hoe je je charmes in de strijd moet gooien om je doelen gemakkelijker te bereiken. Want de flirtkoningin is los in jou! Het is tijd om je prooi te vangen.

In de laatste weken heb jij vooral behoefte aan een gezellige tijd en je bent graag onder de mensen. Normaal ben je niet zo genotzuchtig maar nu wil je het ervan nemen. Zorg dat je mensen uitnodigt waar je echt om geeft en verwen hen met jouw goede stemming. Jij bent er tenslotte een kei in om een fijne sfeer te creëren voor de anderen.

Jouw antennes voelen meestal haarscherp aan wat de behoefte van de ander is. Haal dus je vriendschap en liefdesbanden aan zodat de fundering steviger wordt om het gezamenlijk leuk, en vooral, goed te hebben.

 Stier          21 april t/m 21 mei

Je kunt een wat vermoeide indruk maken en het kan lijken alsof de dagelijkse beslommeringen teveel beslag op je leggen. Je zit qua energie in een klein dipje. Laat de zorgen niet de overhand krijgen maar ga wat gezelligs doen met je vriendinnen of geliefden.

De frisse uitgelaten sprankeling van jouw pure zinnelijke uitstraling wordt nu een beetje overschaduwd door zorgen. Je kunt het gevoel hebben dat je teveel moet doen en dat jouw omgeving op dit moment te hoge verwachtingen van jou heeft. Blijf kalm!

In de laatste weken van februari is het een uitstekende tijd om verliefd te worden of om je liefdesleven weer meer glans te geven. Op je werk en in je vriendenkring kunnen er wel wat spanningen ontstaan. Maar als je je charme gebruikt zal het niet zo`n vaart lopen.

Let een beetje op je geld. Want je kunt deze maand wat ongeduldig zijn en dat betekent voor jou dat je eerst handelt en dan pas nadenkt. Je bent op dit moment ook niet zo geïnteresseerd in de dag van morgen. Het liefst wil je nu toegeven aan alle verlangens die er in jou opborrelen.

 Tweelingen         22 mei t/m 21 juni

Jij kunt deze maand veel wijsheid opdoen wat je mild maar tegelijkertijd ook vrolijk stemt. Deze milde instelling maakt dat je meer gevoelens oproept bij anderen en het leuke daarvan is dat mensen je sprankelend en mooier vinden. Je voelt het verlangen in je opkomen om, als het even kan, iemand te helpen die het minder heeft dan jijzelf.

Een mooie tijd om te laten zien dat wat je zegt jij ook waar wilt maken. Verder is het een goede maand om verliefd te worden dus maak er een mooie zinderende passionele maand van.

In de laatste weken van februari kunnen er wat oneffenheden in de liefde ontstaan door hoe jij met geld omgaat. Je kunt je laten meeslepen door je enthousiasme waardoor je niet zozeer let op de prijs van iets maar meer welk plezier het je oplevert. Zorg dat je in deze weken niet teveel vanuit je eigen behoefte leeft, want je acties worden nu wat kritisch bekeken. De droom van het genot van al het mooie en de liefde is voorlopig voorbij. Je valt eigenlijk met twee benen weer in de realiteit terug en er moet weer van alles gebeuren.

Kreeft                  22 juni t/m 23 juli

Laat je er niet toe verleiden om dingen te doen waar je geen zin in hebt. Zeker nu je `t lastig vindt om duidelijk voor jezelf op te komen. Voor jou hoeft de drukte niet dus zoek vooral mensen op waar je je veilig bij voelt, zo kun je dichtbij je eigen gevoel blijven.

Voor jou is het belangrijk om je financiën goed op orde te hebben. Maar ook je gezondheid speelt nu een belangrijke rol. Belangrijk is de vraag wat je zult doen als je niet zo goed in je vel zit, `word je dan negatief of laat je je steunen door  anderen?`

Vanaf de tweede week van februari kun je je helemaal in het avontuur storten en je wilt vooral veel meemaken in deze weken. Dat kan je een wat onrustige uitstraling geven. Zorg dat je niet blindelings handelt anders kun je onnodig in conflicten terechtkomen.

Let een beetje op met wat je oproept. Zeker nu je seksueel extra aantrekkelijk voor de ander bent. Waar jij loopt zal menig hoofd zich omkeren en met bewondering kijken naar de brutale en ondeugende uitstraling die jij nu bezit. Voor jou kan dit een hele mooie periode worden!

Leeuw                 24 juli t/m 24 augustus

De winter is niet echt jouw tijd. De meeste planeten staan tegenover jouw teken. Zo kun jij je nu ook een beetje onder de mensen voelen. Alsof je er alleen voor staat en je veel meer je best moet doen om gehoord te worden. Je kunt in deze weken wat overgevoelig zijn waardoor je je te snel afgewezen voelt. Als dat gebeurt ga dan niet de ander claimen en vragen of alles nog goed zit. Als Leeuw moet je leren dat als je iemand loslaat, je deze nog niet kwijt bent. Geloof in jezelf is daarin erg belangrijk dus ga niet in jezelf op zoek naar elk foutje wat je begaan zou kunnen hebben. Met die drang kun je jezelf behoorlijk gek maken. Iedereen maakt fouten en dat is normaal. Daarbij kunnen anderen ook aangeven wat goed gaat en wat niet.

Op het vlak van de liefde wil `t niet zo vlotten, vooral in de laatste weken van deze maand. Er kan een muur van onbegrip hangen tussen jou en degene die je lief hebt. Misschien komt het wel doordat jij het te druk hebt met allerlei zaken en je vergeet om ook voor je geliefde tijd vrij te maken. Je kunt het gevoel hebben dat je het gigantisch druk hebt en dat er geen tijd is voor leuke dingen. Je bewijsdrang kan op dit moment zeer groot zijn waardoor je sneller de strijd aangaat met anderen dan nodig is. Zorg dat je een goede uitlaadklep vindt voor je energie. Doe dit vooral via iets sportiefs.

 Maagd                 25 augustus t/m 23 september

Je kunt deze maand maar half doorhebben hoe bepalend jouw gevoelsleven is voor jouw omgeving. Dit komt vooral doordat, in welke stemming je ook verkeert, je heftig uit de hoek kunt komen en dit ook zonder woorden kunt doen. Het is nu eenmaal zo dat deze tijd niet de gunstigste is qua sterrenstand. De planeten staan recht tegenover jouw teken.

Je kunt deze maand met name wat ontvlambaar zijn. Zorg dat je anderen niet verstikt met je haarscherpe kritiek , zeker als je geneigd bent om niet direct te reageren. Zorg dat je praat en bereikbaar bent. Want jouw woorden en analyses kunnen soms zeer diep en intens zijn waardoor sommigen, die minder rationeel zijn, ze niet zien en/of begrijpen.

Ook voor de laatste weken van deze maand geld dat jij wat vermoeid kunt zijn en wat sneller geprikkeld kunt raken dan van jezelf kent. Het frivole is een beetje verdwenen. Probeer het daarom wat rustig aan te doen zodat je tijd en ruimte over houdt om leuke dingen te doen. Je kunt tenslotte niet continu in de picture staan want dan wordt het maar gewoon.

Zorg ook dat je je emoties niet teveel oppot want als je dat doet, zullen ze alleen maar groter worden. Het is een tijd om even bij te tanken zodat je je na deze periode weer fris en uitgelaten kunt gaan voelen.

Weegschaal                 24 september t/m 23 oktober

Aan het begin van de maand kan het contact met een geliefde nog steeds wat moeizaam verlopen. Er kunnen wat meer misverstanden ontstaan en zodoende onnodige strijd. Blijf met elkaar praten en ga niet argumenteren. Zorg dat je met de ander de diepte in gaat.

Vanaf de tweede week van februari breekt er een rustigere tijd aan. Je kunt hierdoor je zinnen zetten op financiële zaken. Een goede tijd om aan je basiszekerheden te werken. Want als jij goed in je vel zit, kun je nogal gemakkelijk geld uitgeven, pas daar nu in ieder geval mee op. Het is weer tijd om de rentmeester te zijn.

Vanaf de derde week kun je in een wat mopperig sfeertje terechtkomen omdat je niet de aandacht krijgt die je wilt en gewend bent. Doe gewoon zelf wat meer je best en maak emotionele kwesties niet te groot. Zorg dat je kunt genieten van de dingen die je wel kunt krijgen.

Je moet het nu vooral hebben van zaken die je geestelijk voeden. Zodat je antwoorden vindt en begrip ontwikkelt voor het feit waarom het de laatste tijd allemaal wat minder loopt in de dagelijkse beslommeringen. Het is een fase om een hoger doel te vinden in je leven.

Schorpioen          24 oktober t/m 22 november

Je kunt bergen verzetten en ondanks alles `t gevoel hebben dat je niet gezien wordt. Maak je niet te afhankelijk van andermans oordeel. Jij kunt het beste wat rustig aan doen. Het is nu even geen schorpioenentijd en dat geeft je de mogelijkheid om je leven een beetje te overdenken. Het overpeinzen zorgt ervoor dat je niet te snel reageert op je omgeving. Je kunt nu wat sneller kwaad worden als jij het gevoel hebt dat jou onrecht aangedaan wordt. Maak alles in deze maand niet te persoonlijk.

Vanaf de tweede week roepen de plichten en eigenlijk heb je daar geen zin in. Het vervelendste voor jou is waarschijnlijk dat je even niet alles onder eigen bewind kunt uitvoeren. Richt je energie niet teveel op wat niet goed gaat maar juist op hen die je lief hebt. Zij zorgen voor het fijne gevoel. Het is wellicht een tijd om met je geliefde nieuwe wegen in te slaan. Maak je nu eens niet druk om wat andere mensen wel of niet doen. Kijk vooral naar hoe je zelf leeft. Gebruik de mooie energie die op je pad komt en verfraai je leven.

Boogschutter               23 november t/m 22 december

Jij kunt regelmatig te hard van stapel lopen. Zorg dat je met beide benen op de grond blijft staan en dat je, door je enthousiasme, de realiteit niet uit het oog verliest. Je kunt regelmatig het gevoel hebben dat je moet kiezen tussen twee uitersten, zoek de juiste balans. Zeker als je een relatie hebt en deze saai is, wil je hier uitbreken. Sleur is nu dodelijk voor jou, je wilt je passie kwijt kunnen en je verliefd kunnen voelen. Maar bovenal wil jij het ongekunsteld leuk hebben met hen die je echt lief hebt.

In de laatste weken van februari heb jij heel wat in je mars en je kunt ook strijdlustiger overkomen dan anders. Doordat je je ergernissen wat sneller uit, kun je bepaalde spanningen in je dagelijks leven gemakkelijker ontladen.

Je weet wat je wilt en waar je grenzen liggen. Vandaar dat je wilt dat anderen daar ook rekening mee houden. Dit kan voor een frisse wind zorgen en dat geldt zeker als je echt zegt wat jou irriteert in plaats van het af te doen met een grapje. Deze kracht zal ook positief uitwerken in de relatiesfeer waar jij je beter kunt verhelderen.

Steenbok   23 december t/m 20 januari

Je bruist deze maand van de kracht en energie maar toch kun je op onverwachtse tegenstand stuiten. Geef de anderen de ruimte zodat zij niet verpletterd raken door jouw natuurlijke kracht om de ander naadloos te analyseren. Zorg dat je niet alleen kritisch maar juist ook opbouwend bezig bent.

Zeker in je liefdesleven kun je wat botsingen verwachten. Probeer je temperament wat te beheersen en los de dingen met meer gevoel op. Zo vermijd je dat de dingen te onpersoonlijk en te hard gezegd worden en eventueel daardoor te kwetsbaar zijn.

Jouw liefdesleven staat vanaf de tweede week weer in bloei. Maak jezelf mooi en laat de wereld zien wat jij in petto hebt maar vooral ook voor degene die jij lief hebt. Voor singles is dit een prima tijd om anderen te ontmoeten. Er hangt een glans van sensualiteit om jou heen en maak er gebruik van.

Je bent nu meer dan anders in staat om de wereld om jou heen te verfraaien. Of het nu om de inrichting van je huis gaat of de keuze van een mooie nieuw kledingstuk of anderszins, het maakt niet uit. Je weet nu met wat meer raffinement hoe je alles net even iets aantrekkelijker kunt maken om de wereld om jou heen te betoveren.

Waterman 21 januari t/m 18 februari

Voor jou is de eerste week van februari nog een feestelijke periode waarin je bruist van de energie. Je bent elke dag wel in om iets leuks te doen. Jouw sociaal leven staat op hoogspanning en daardoor kan de liefde een beetje op de achtergrond komen te staan. Let daarom ook op je geliefden en probeer te voorkomen dat je hen emotioneel wat verwaarloost. Je kunt soms zo zeer met je hoofd in de wolken zitten dat je de dagelijkse dingen wat uit het oog verliest. Het zou mooi zijn als je de tijd hebt om met goede vrienden erop uit te trekken en daarnaast tijd over houdt om met je geliefde mooie romantische avonden te creëren.

In de laatste weken van de maand kun jij wat zwaar op de hand worden. Kijk niet teveel terug of naar het geluk van de ander maar creëer je eigen levensgeluk door vooral mild naar jezelf te zijn. Zo leer je, ook al is het niet jouw stijl, dat je ook vanuit een onbewust gevoel iets kunt doen wat goed is. Het is tenslotte zo dat jij toch wel graag overal controle op uit wilt oefenen. Aan de ene kant is dit mooi maar aan de andere kant remt het de spontaniteit af. Dit zul je nu vooral in je liefdesleven kunnen bemerken, blijf zacht. Koester de fijne tijd die achter je ligt. Dit dipje in de liefde is maar tijdelijk.

Vissen        19 februari t/m 20 maart

De liefde komt eraan en dat geeft jou de tijd en de rust om goed in je vel te raken en te genieten van de wintertijd die er voor jou goed uit ziet.

De liefdesplaneet staat gunstig en dat maakt dat jij met jouw natuurlijke schoonheid en charme weet hoe je je omgeving kunt betoveren. Je kunt nu je leefomgeving nog mooier maken dan die is. Voor jou is de uitstraling van je omgeving zeer belangrijk, je vertelt hiermee hoe je je voelt. Als de ander in vervoering raakt van jouw creaties is de liefde nabij.

Voor jou blijft het ook in de laatste weken van februari een fijn tijd. Een tijd waarin jouw liefdesleven ongekende hoogtes kan bereiken. Meestal ben je wat terughoudend en of wat verlegen maar je bent nu zelfs brutaal en uitdagend. Dit maakt jou voor anderen bijzonder aantrekkelijk dus geniet van deze heerlijke tijd. Maar leer ook van het feit dat als je mild en zacht bent, de ander sneller iets van je zal aannemen. Je voorzichtige en iets wat onzekere houding van persoonlijke gevoelens kan er namelijk voor zorgen dat anderen jou soms als te ongrijpbaar en onpersoonlijk ervaren.

Copyright: Willem Kunst


Naast de maandhoroscoop vindt je hier ook de uitgebreide horoscopen:

Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
Je kunt kiezen voor een geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, kinderhoroscoop, beroepshoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie

maandhoroscoop


Naast de maandhoroscoop vindt je ook de
rubriek bijzondere horoscopen:

Speciaal voor vrouwen de Vrouw horoscoop
Wat is jouw vrouwenpower en hoe ga je daar het beste mee om!
Liefdes horoscoop online
Hoe sta je in de liefde, wat vind je aantrekkelijk en wat zijn je tools?
Erotiek horoscoop
Wat vind jij spannend en waar word jij opgewonden van?
Flirt horoscoop
Hoe reageer jij op hem/haar en visa versa. Wat vind je leuk aan die nieuwe flirt en wat vind die ander leuk aan jou?
De relatietest
Wat maakt dat je het samen fijn hebt en waar kun je aan werken om het fijn te houden?
Relatiehoroscoop
Als je wilt weten hoe jullie onderlinge relatie eruit ziet.
Beroepshoroscoop
Wat zijn je talenten, ambities en wat is je kracht op dit vlak.
Trouwdag horoscoop
Wat zeg jullie trouwdatum over jullie huwelijk in de toekomst?
Libido horoscoop
Hoe zit je sex drive in elkaar waar word je opgewonden van en waar knap je op af?
Kinderhoroscoop klein
Een korte krachtige uitleg van een kinderhoroscoop.
Financiële horoscoop
Hoe ga je met je geld om. Wat zijn je blinde vlekken op dit gebied en waar ligt je slimheid op dit vlak.
Gelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.
De levensles horoscoop
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben lees het in je levensles horoscoop.
Spiritualiteit-test
Ben je heel spiritueel, of meer nuchter van aard?
EmotieTest
Een test om te kijken of je heel gevoelig bent of wat minder of juist wat gereserveerder.
Hondenhoroscoop
Wat is het basis karakter van jouw hond?
Yolante

Naast de maandhoroscoop vind je hier ook bijzondere tarotleggingen.

Tarotlegging: Harmonie en Geluk Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


Tarotlegging: Liefdeslegging Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


Tarot legging De poort Wat brengt je dichter bij jezelf ————-Tarot legging De poort Wat brengt je dichter bij jezelf


Tarot liefdesvraag Waar moet je opletten ——————-Tarot de blinde vlek Wat zie je van jezelf niet


Tarotlegging: Verleden heden toekomst Krijg inzicht in een bepaalde problematiek.
horoscoop van Yolante


Tarot Weeklegging Wat kan er deze week gebeuren ? —————


YolanteTarot legging de ster Waar sta je nu?

Yolante


liefdesinzicht Hoe kan je je liefdesleven beter te begrijpen


Tarot kruislegging wat moet je nu accepteren.————–Tarot Dagkaart Gratis Kijk wat de dagkaart je zegt


Tarot gevoelslegging Verheldert je gevoelens

Yolante

Naast de maandhoroscoop vindt je op Astrokunst ook veel informatie bv. over de tarot

De Tarot maand, jaar, harmonie en geluk en liefdeslegging zijn geschreven door de bekende tarotlegger/astroloog Willem Kunst. Door zijn jaren lange ervaring weet hij de Tarot kaarten uit te leggen op een speelse, begrijpbare en inspirerende manier.
De meeste tarotleggingen worden gelegdt met drie kaarten en geven je inzicht en biedt je begrip om je te ontwikkelen zodat je je geholpen voelt bij de dingen die je doet. De tekst zijn adviserend en positief geschreven, ze helpen je op een speelse manier op jouw pad te blijven of te komen.

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

gratis tarot dagkaart

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor.
De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven.
Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken.
Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden.
Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten.

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot 

Terug naar het begin van de maandhoroscoop
@ W.Kunst
maandhoroscoop

Scroll naar boven