Maandhoroscoop

Nu elke maand gratis een nieuwe maandhoroscoop!

maandhoroscoop
maandhoroscoop over de liefde, werk en mooie kansen

De maandhoroscoop van €1,30 is voortaan gratis!

Hieronder vind je de maandhoroscoop hierin lees je elke maand wat je kunt verwachten in je dagelijks leven en in de liefde werk en maatschappelijke ontwikkeling.  Ben je benieuwd wat de aankomende maand je brengt lees het dan hier jouw maandhoroscoop. Elke eerste dag van de maand staat er een nieuwe horoscoop voor je klaar? De maandhoroscoop is geschreven door Willem Kunst, erkend astroloog.

Maandhoroscoop  1-3-2023 (Maart)!

Ram           21 maart t/m 20 april

Wat de passie betreft zit jij op rozen Ram en je kunt nog veel vreugde en amusante verrassingen beleven. Het lukt jou de eerste weken van deze maand om anderen mee te voeren in jouw betovering. Het is zaak om niet te wachten totdat er iets gebeurt, neem juist zelf het initiatief tot contact. Want in deze tijd is het goed mogelijk om weer verliefd te worden. Breng een frisse wind in je relatie. Laat zien dat je nog steeds die bijzondere mens bent. Het is tenslotte niet voor niets dat de planeet van de liefde door jouw teken loopt.

Ook de laatste weken kunnen een leuke tijd worden waarin je met vrienden en bekenden gezellige dingen kunt gaan doen. Daarbij krijg/blijf je een behoorlijke boost in je liefdesleven. Je kunt nu kiezen of je juist je leven met iemand wilt intensiveren of dat je begint aan een prille onstuimige liefde. Hoe dan ook zul je merken dat je hart zich als een roos zal gaan openen en dat het verlangen om echt met iemand verbonden te zijn zal toenemen. Dit is een periode waarin romantiek de hoofdrol zou moeten kunnen spelen.

Door charmant en tactvol te blijven ben je in staat om de mensen die je lief hebt te verrassen met jouw aangeboren warmte. En wie weet kom je, ofwel op het vriendschappelijke of op het liefdesvlak, juist nu mensen tegen waarvan je dacht dat het daar nooit mee zou klikken. Geniet.

 Stier          21 april t/m 21 mei

Je kunt deze tijd wat gevoeliger zijn dan anders. Je kunt ontroerd raken door iemands echtheid waardoor je je diep geëmotioneerd voelt. Jij komt in een zalige, rustige stroming terecht waarin je vooral plezierige en leuke dingen op je weg zult treffen. Een tijd van bespiegeling breekt aan. Meestal ben jij niet iemand die achterom kijkt maar dat zou je nu eens moeten doen. Wie weet kom je er achter dat je bepaalde taken niet meer hoeft te doen omdat de anderen het nu wel van je over kunnen nemen.

In de laatste weken van maart kun je wat eigenzinnig zijn en dat kan tot misverstanden leiden in je liefdesleven. Maak de dingen niet te zwaar, zorg dat je een uitlaadklep hebt voor je krachtige emoties. Zo kun je het gemakkelijker gezellig houden met je naasten. Pas deze weken wat extra op met financiële uitgaven want je kunt het nu niet zo nauw nemen. Het is beter om er met vrienden op uit te gaan en samen te genieten van een lekker dagje sporten of anderszins wat je blij maakt. Ga samen bijvoorbeeld eens lekker lunchen en laat even de zorgen voor wat ze zijn.

Wat betreft de liefde is het voor jou een tijd om vooral aandacht aan jezelf te besteden. Ga naar een sauna of naar iets anders waar je je lekker kunt ontspannen of kunt laten verwennen. Juist voor jou zal dat fysieke aspect momenteel zeer belangrijk zijn. Let een beetje op je gezondheid.

 Tweelingen         22 mei t/m 21 juni

Juist in de eerste weken zal het voor jou een aangename tijd zijn. De personen die jou dierbaar zijn, zien je graag. Jouw liefdesleven zal nog heviger opbloeien omdat je wat sentimenteel kunt zijn en de behoefte voelt om samen te versmelten. Je hart zal temperamentvol gaan kloppen. Ook voor jou geldt dat het tijd is om je weer te wijden aan de liefde. Verstevig de banden die je hebt en ontmoet nieuwe mensen zodat je jouw behoefte aan leuke interessante contacten kunt bevredigen. Wees open en nieuwsgierig.

De laatste weken van maart wordt een spannende en uitdagende tijd voor jou waarin je behoorlijk provocerend kunt zijn. Soms vind jij het leuk om anderen te schokken en als het even kan doe je dat op het liefdesvlak. Gewoonweg omdat je weet waar de emotionele kwetsbaarste plekjes van de ander zijn. Jouw verlangen om veroverd te worden is groot en je wilt vooral complimentjes. En als dat gebeurt dan heb jij ook echt veel in huis om terug te geven. Want jouw verlangen gaat in deze tijd vooral uit naar echte hartstochtelijke liefde.

Je kunt deze maand wat overgevoelig zijn en daardoor ietwat te kritisch kijken naar jezelf en/of anderen. Zorg daarom voor een goede uitlaatklep en verleid jezelf niet met teveel eten of met andere ongezonde dingen om je ergernissen even niet te hoeven voelen. Blijf in beweging zodat je open blijf staan voor de mooie dingen die op jou pad kunnen komen.

Kreeft                  22 juni t/m 23 juli

Vooral in de eerste weken van maart ga jij je energieker voelen en je komt weer meer in harmonie met jezelf. Hierdoor zal het contact met je omgeving ook gelukkiger en rustiger kunnen zijn. Je zult de dingen nu minder als een taak gaan ervaren, gewoonweg omdat je uit `t dagelijks leven weer meer geluk kunt halen. Het tobben en moeilijk uit je woorden komen is voorbij. Je kunt gaan merken dat je in contact feller en scherper zult zijn wat ervoor zorgt dat je nu meer strijdbaar bent. Kortom, er valt nu even niet met jou te spotten.

In de laatste weken van de maand breekt er een drukke tijd aan, een tijd voor het creëren van innerlijke rust. Zorg dat je een goede scheiding aanbrengt tussen jouw verantwoordelijkheden en die van de ander, dan heb je ook tijd om leuke dingen te doen. Je kunt wat gespannen zijn als er teveel van jouw verwacht wordt. Je heb even wat minder veerkracht in deze periode.

In de liefde geldt dat zekerheid hebben belangrijk is. Je bent deze maand vlot in je omgang waardoor je in staat bent om belangrijke gesprekken tot een goed eind te brengen. Een uitstekende tijd om te solliciteren of eens een gesprekje aan te knopen met diegene die je leuk vindt.

Deze maand kan nog completer worden dan de maand hiervoor en dit geldt zeker op het gebied van de liefde. Probeer desondanks niet teveel aandacht op jezelf te richten maar richt deze vooral ook op anderen. Zorg dat je juist nu leert om minder vanuit je eigen verlangens/emoties te gaan.

Leeuw                 24 juli t/m 24 augustus

De liefde kan jou behoorlijk in de greep houden en gedurende deze maand zal dit besef krachtiger worden. Je zult merken dat je honger naar het versterken van je intimiteit met je geliefde almaar groeit of dat het verlangen naar het aangaan van een nieuwe relatie sterker wordt. Doordat jouw geldingskracht nu hoog is kun je te eisend naar een geliefde zijn. Jij wilt passie, vuur en uitgedaagd worden. Voor sommige partners van jullie zal dit niet meevallen want zij zitten in een geheel andere sfeer.

In jouw liefdesleven kunnen vooral in de laatste weken van maart spannende dingen gebeuren. Vooral als je je durft te laten verrassen door je omgeving. Er zal heel wat geflirt worden. Je bent nu hot en dat zul je gaan merken. Het belooft een woelige tijd te worden, geniet hier met volle teugen van. Daarbij barst je van de energie en ondernemingszin. Voor jou is het tijd om te feesten en je neemt de anderen graag mee op sleeptouw. Als single is het een goede tijd om op jacht te gaan en te pronken met jouw natuurlijke charme.

Zorg dat er ruimte is voor rust en diepgang, maar geniet uiteraard daarnaast ten volste van deze tijd waarin jouw liefdesleven tot volle hoogtes kan komen. Voor sommigen van jullie kan de liefde zo overweldigend uitpakken dat overal waar je bent er vlinders rondom je hangen. Geniet ervan!

 Maagd                 25 augustus t/m 23 september

Dit kan een lastige tijd worden waarin je op vervelende wijze met je omgeving in aanraking kan komen. Dit kan wel tot 17 maart duren. Je kunt het gevoel hebben dat je er alleen voor staat en dat anderen jouw signalen niet begrijpen. Op de een of andere manier gaat alles wat stroever. Het is voor jou belangrijk om vooral geduldig te blijven. Word niet kritisch en ga vooral niet nerveus worden. Probeer de verschillen van elkanders waarheden te begrijpen zodat je de gulden middenweg kunt vinden om onnodige spanningen te vermijden.

Je bent meestal niet zo snel ondersteboven maar vanaf 17 maart kun je iemand ontmoeten die jouw visie op het leven zal kunnen beïnvloeden, mits jij dit toestaat natuurlijk. Sta jij open voor vernieuwingen en ben je in staat het oude vertrouwde los te laten, dan is er een goede kans dat je vernieuwende ervaringen opdoet. Het is voor jou een tijd om in de spiegel te kijken en een optelsom te maken waar je wel en niet tevreden over bent. Durf dingen waar je niet gelukkig van wordt te bespreken of anders echt los te laten.

Het tweede gedeelte van maart is een uitstekende tijd om er met vrienden op uit te trekken. Je geniet ervan om met hen te kunnen filosoferen over de zin van het leven en plannen te maken voor hoe jij je dromen kunt verwezenlijken. Je staat nu opener voor de mystieke zaken van het leven. Daarbij zal je liefdesleven langzamerhand in bloei gaan staan.

Weegschaal                 24 september t/m 23 oktober

Dit kan een lastige tijd worden waarin je op vervelende wijze met je omgeving in aanraking kan komen. Dit kan wel tot 17 maart duren. Je kunt het gevoel hebben dat je er alleen voor staat en dat anderen jouw signalen niet begrijpen. Op de een of andere manier gaat alles wat stroever. Het is voor jou belangrijk om vooral geduldig te blijven. Word niet kritisch en ga vooral niet nerveus worden. Probeer de verschillen van elkanders waarheden te begrijpen zodat je de gulden middenweg kunt vinden om onnodige spanningen te vermijden.

Je bent meestal niet zo snel ondersteboven maar vanaf 17 maart kun je iemand ontmoeten die jouw visie op het leven zal kunnen beïnvloeden, mits jij dit toestaat natuurlijk. Sta jij open voor vernieuwingen en ben je in staat het oude vertrouwde los te laten, dan is er een goede kans dat je vernieuwende ervaringen opdoet. Het is voor jou een tijd om in de spiegel te kijken en een optelsom te maken waar je wel en niet tevreden over bent. Durf dingen waar je niet gelukkig van wordt te bespreken of anders echt los te laten.

Het tweede gedeelte van maart is een uitstekende tijd om er met vrienden op uit te trekken. Je geniet ervan om met hen te kunnen filosoferen over de zin van het leven en plannen te maken voor hoe jij je dromen kunt verwezenlijken. Je staat nu opener voor de mystieke zaken van het leven. Daarbij zal je liefdesleven langzamerhand in bloei gaan staan.

Schorpioen          24 oktober t/m 22 november

Je bent deze maand wat nerveus en misschien wel iets te snel boos in de liefde . Zorg dat je alle gevoelens waar je last van hebt en die je irriteren, benoemt om zo de lucht te klaren. Dit doe je vooral door over je eigen gevoelens te praten. Vermijd een verwijten sfeer, dat helpt je niet verder. Het is beter om je te richten op je sociale leven. Dan heb je de ruimte om de dingen die je dwars zitten te relativeren. Bijvoorbeeld alles van je af te praten kan er al voor zorgen dat je je weer goed voelt.

In de laatste weken kun jij het wat moeilijk hebben in de relatiesfeer. De dingen lopen niet meer vanzelf. En als je niet weerbaar genoeg bent dan kan het lijken alsof anderen belangrijke beslissingen voor jou gaan nemen. Beslissingen waar je later, als je dat toelaat, spijt van kunt krijgen. Zorg dat je hierin goed op jezelf blijft letten. Je kunt jezelf nu meer dan nodig is op de tweede plaats zetten en een houding aannemen van `ik kan het allemaal wel aan`. Zorg dat je je niet laat verleiden om emotioneel de sterkste te zijn.

De liefde kan jou fascinerend in de greep krijgen en gedurende de maand zal dit gevoel sterker worden. Je zult merken dat je honger naar het verdiepen van je intimiteit met je geliefde almaar toeneemt of dat het verlangen naar het aangaan van een warme liefdesrelatie sterker wordt.

Boogschutter               23 november t/m 22 december

Zorg dat er tijd is voor vermaak en diepgang maar geniet uiteraard daarnaast ten volste van deze tijd waarin jouw liefdesleven geheel in bloei kan komen. Voor sommigen van jullie kan de liefde zo indrukwekkend uitpakken dat overal waar je bent  je een opgewonden nervositeit ervaart. Het is in de eerste weken een tijd om uitbundig te zijn en zonder schaamte te genieten van al het gezellige wat er kan ontstaan tussen jou en de ander. En als single heb je nu de kans op een spannende passievolle date.

Ook in de laatste weken van deze maand kun je op het gebied van de liefde veel leuke dingen verwachten. En als jij goed in je vel zit dan wordt de flirtkoningin in jou wakker. Je vindt het leuk om je uitdagend en stout te gedragen. Niet dat je er iets mee moet maar de kans op iets leuks is niet gering. En dat wil jij met jouw karakter niet ontlopen. Je houdt er wel van als je ietwat uitdagend kunt zijn of wat ordinair voor je geliefde kunt zijn. Een boogschutter is tenslotte, als hij zich goed voelt, een ondeugend wezen.

Je gaat je weer energieker voelen en je komt weer meer in balans met jezelf. Hierdoor zal je contact met je omgeving ook prettiger en meer ontspannen zijn. Je zult de dingen nu minder als een plicht gaan ervaren, gewoonweg omdat je uit het dagelijkse leven weer meer plezier haalt.

Steenbok   23 december t/m 20 januari

Voor jou zijn de eerste weken van maart een tijd om vooral aandacht aan jezelf te besteden. Ga naar een masseur of naar iets anders wat je lekker helpt ontspannen. Juist voor jou zal dat lichamelijke aspect momenteel belangrijk zijn en het zal je steunen je aandacht te verleggen. Let goed op jezelf want dit is een tijd waarin alles net even iets stroever zal gaan dan je zou willen. Een goede kans dat je hierdoor wat sneller geïrriteerd raakt wat er dan weer ongewild toe kan leiden dat je sneller in conflicten terechtkomt.

Vanaf 17 maart wordt het een uitstekende tijd om er met gelijkgezinden op uit te trekken. Je geniet ervan om met hen te kunnen praten over de zin van het leven en plannen te trekken over hoe jij je dromen kunt verwezenlijken. Je staat nu opener voor de spirituele zaken van het leven. Je hebt nu wat meer de behoefte om je leven te verdiepen. Wie weet is het interessant om je voor een studie of een cursus op te geven. Iets wat jouw behoefte vult om te begrijpen waarom mensen dingen wel en niet doen.

Waterman 21 januari t/m 18 februari

Op het liefdesgebied begin jij weer steeds meer tot leven te komen, je voelt je weer blij en begerenswaardig. Je kunt weer naar buitengericht zijn en langzamerhand meer van alles om je heen genieten. Voor jou is het, zeker de eerste twee weken, een beste tijd om nieuwe wegen in te slaan die je geestelijk voeden en levendig maken. Als er dingen zijn die je moet bespreken met hen die je lief hebt, doe het dan nu. Je zult zien dat je nu gemakkelijk de gevoelige snaar bij de ander kunt raken. En dat scheelt hierbij een hoop.

Door je hartelijke uitstraling ben je vooral in de laatste weken in staat om, als het moet, moeilijke beslissingen te nemen die door de ander begrepen zullen worden. Pluk de gelegenheid die je krijgt nu de vruchten rijp aan de bomen hangen. Geef daarnaast toe aan je hunkering om meer te kunnen genieten. Je kunt namelijk soms te ernstig/rationeel in het leven staan wat er dan voor zorgt dat je geen tijd hebt om te relativeren. Zorg voor gezellige momenten, zeker in je liefdesleven, daar word je zeker blij van.

Wat de liefde betreft zit jij goed gebeiteld en kun je nog veel aangename en leuke verrassingen meemaken. En natuurlijk kun jij ook degene zijn die de ander meevoert in jouw betovering. Belangrijk is om niet te wachten totdat er iets gebeurt, neem juist ook zelf de initiatieven.

Vissen        19 februari t/m 20 maart

Op het liefdesgebied begin jij weer steeds meer tot leven te komen, je voelt je weer blij en begerenswaardig. Je kunt weer naar buitengericht zijn en langzamerhand meer van alles om je heen genieten. Voor jou is het, zeker de eerste twee weken, een beste tijd om nieuwe wegen in te slaan die je geestelijk voeden en levendig maken. Als er dingen zijn die je moet bespreken met hen die je lief hebt, doe het dan nu. Je zult zien dat je nu gemakkelijk de gevoelige snaar bij de ander kunt raken. En dat scheelt hierbij een hoop.

Door je hartelijke uitstraling ben je vooral in de laatste weken in staat om, als het moet, moeilijke beslissingen te nemen die door de ander begrepen zullen worden. Pluk de gelegenheid die je krijgt nu de vruchten rijp aan de bomen hangen. Geef daarnaast toe aan je hunkering om meer te kunnen genieten. Je kunt namelijk soms te ernstig/rationeel in het leven staan wat er dan voor zorgt dat je geen tijd hebt om te relativeren. Zorg voor gezellige momenten, zeker in je liefdesleven, daar word je zeker blij van.

Wat de liefde betreft zit jij goed gebeiteld en kun je nog veel aangename en leuke verrassingen meemaken. En natuurlijk kun jij ook degene zijn die de ander meevoert in jouw betovering. Belangrijk is om niet te wachten totdat er iets gebeurt, neem juist ook zelf de initiatieven.

Copyright: Willem Kunst


Naast de maandhoroscoop vindt je hier ook de uitgebreide horoscopen:

Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
Je kunt kiezen voor een geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, kinderhoroscoop, beroepshoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie

maandhoroscoop


@ W.Kunst
maandhoroscoop

Scroll naar boven