Tarot Daglegging

Uitgebreide Tarot daglegging

Deze uitgebreide Tarot daglegging laat zien wat je op een bepaalde dag kunt verwachten op algemeen vlak, op het gebied van liefde en op het gebied van werk. De uitleg van de legging is opgesteld en uitgewerkt door Willem Kunst, al ruim 26 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.
Belangrijk is dat je deze legging maar eens per dag raadpleegt, zodat het niet alleen overzichtelijk blijft, maar je daarnaast ook goed kunt nadenken over de voorspellingen en de gegeven adviezen in praktijk kunt brengen.

Iedere kaart die je hier trekt is aan jou gegeven vanuit je Hogere Zelf. Het is onbelangrijk of de kaarten echte kaarten zijn, of weergaves op de computer. De werking van de Tarot is identiek.

Wil je de uitgebreide duiding van de tarotkaarten van een bepaalde dag lezen vul dan de vereiste gegevens in, concentreer je vervolgens op die dag, klik dan op drie kaarten uit het deck en je ziet de door jou getrokken kaarten verschijnen. Klik daarna op “OK”. Je krijgt dan na betaling een uitgebreide duiding.

Scroll naar top