Barack Obama Horoscoop

Barack Obama Horoscoop

Barack Obama  is een Leeuw met een Waterman ascendantBarack Obama Een Leeuw met een Waterman ascendant

Barack Obama is een mens die van nature een leider is. Hij heeft een groot ik-besef en beschikt over een grote intuïtie. Vanuit deze gevoeligheid weet hij op zijn omgeving te reageren.
Ondanks dat voor hem in eerste instantie alles persoonlijk is, weet hij zijn gevoelens op een abstracte en onpersoonlijk manier weer te geven.

Obama is iemand die als hij ergens voor gaat, amper van zijn pad te brengen is. Deze grote doorzettingskracht is zijn talent en kan ook zijn valkuil zijn want van een eenmaal ingeslagen weg zal hij niet snel afbuigen.
Obama is iemand die zeer gedisciplineerd kan zijn en qua fysieke inspanning geen grenzen kent wanneer hij ergens geloof in heeft. Zoals zoveel mensen die jarenlang hard werken, behelst dit het risico dat hij zich opbrandt.
Zijn familie en achterban is voor hem daarom zeer belangrijk. Bij hen kan hij, bij wijze van spreken, ook over de normale dagelijkse dingen van het bestaan praten.
Obama is in zijn stijl van communiceren zeer goed in staat om emoties op te roepen waarbij hij beschikt over het vermogen om anderen te laten voelen dat hij meeleeft.

Als Leeuw is hij trots en warm en weet hij de mensen om zich heen te enthousiasmeren. Hij is trots op wie hij is maar weet ook heel goed hoe hij de ander kan dienen.
Zijn manier van communiceren is warm en hartelijk en vooral gericht op de grote lijnen.

Hierin kan hij af en toe kwetsbaar zijn. Dit komt doordat zijn gedachten gericht zijn op oplossingen. Soms moet je echter ook terug om te zien waar iets vandaan komt en dit kan hem op den duur wat ongeduldig maken.
Waarschijnlijk omdat hij snel de oplossing ziet maar voor de tools om er wat mee te doen te afhankelijk is van zijn omgeving, deze moet hem helpen om zaken te concretiseren. Horoscoop Barack-Obama

Een pro is dat Obama een goed onderhandelaar is en in staat is om zaken van twee kanten te bezien.

Zijn passie uit zich via het woord. Obama zal mensen om zich heen nodig hebben die zijn ideeën omzetten in concrete mogelijkheden.
En hierin schuilt eveneens een zekere afhankelijkheid ten aanzien van zijn omgeving waartoe juist het aanvoelen en weten of je iemand kunt vertrouwen een belangrijk vermogen is.

Hier ligt een andere kwetsbaarheid van Obama op de loer. Gedurende de campagneperiode kan hij alles nog redelijk in eigen hand houden.
Maar zo gauw hij president is zal het van belang zijn dat hij zich bij zijn minder sterke kant, namelijk het aanvoelen of iemand de juiste intenties heeft, laat steunen door mensen die 100 % te vertrouwen zijn voor hem.

@ Willem Kunst

Scroll naar boven