Horoscoop Barack Obama

Barack Obama Horoscoop

Barack Obama horoscoop  is zijn sterrenbeeld Leeuw met een Waterman ascendant

Barack Obama Een Leeuw met een Waterman ascendant

 

 

 

 

 

 


Horoscoop Barack-Obama

 

 

 

 

 


Barack Obama is een mens die van nature een leider is. Hij heeft een groot ik-besef en beschikt over een grote intuïtie. Vanuit deze gevoeligheid weet hij op zijn omgeving te reageren.
Ondanks dat voor hem in eerste instantie alles persoonlijk is, weet hij zijn gevoelens op een abstracte en onpersoonlijk manier weer te geven.

Obama is iemand die als hij ergens voor gaat, amper van zijn pad te brengen is. Deze grote doorzettingskracht is zijn talent en kan ook zijn valkuil zijn want van een eenmaal ingeslagen weg zal hij niet snel afbuigen.
Obama is iemand die zeer gedisciplineerd kan zijn en qua fysieke inspanning geen grenzen kent wanneer hij ergens geloof in heeft. Zoals zoveel mensen die jarenlang hard werken, behelst dit het risico dat hij zich opbrandt.
Zijn familie en achterban is voor hem daarom zeer belangrijk. Bij hen kan hij, bij wijze van spreken, ook over de normale dagelijkse dingen van het bestaan praten.
Obama is in zijn stijl van communiceren zeer goed in staat om emoties op te roepen waarbij hij beschikt over het vermogen om anderen te laten voelen dat hij meeleeft.

Als Leeuw is hij trots en warm en weet hij de mensen om zich heen te enthousiasmeren. Hij is trots op wie hij is maar weet ook heel goed hoe hij de ander kan dienen.
Zijn manier van communiceren is warm en hartelijk en vooral gericht op de grote lijnen.

Hierin kan hij af en toe kwetsbaar zijn. Dit komt doordat zijn gedachten gericht zijn op oplossingen. Soms moet je echter ook terug om te zien waar iets vandaan komt en dit kan hem op den duur wat ongeduldig maken.
Waarschijnlijk omdat hij snel de oplossing ziet maar voor de tools om er wat mee te doen te afhankelijk is van zijn omgeving, deze moet hem helpen om zaken te concretiseren.

Een pro is dat Obama een goed onderhandelaar is en in staat is om zaken van twee kanten te bezien.

Zijn passie uit zich via het woord. Obama zal mensen om zich heen nodig hebben die zijn ideeën omzetten in concrete mogelijkheden.
En hierin schuilt eveneens een zekere afhankelijkheid ten aanzien van zijn omgeving waartoe juist het aanvoelen en weten of je iemand kunt vertrouwen een belangrijk vermogen is.

Hier ligt een andere kwetsbaarheid van Obama op de loer. Gedurende de campagneperiode kan hij alles nog redelijk in eigen hand houden.
Maar zo gauw hij president is zal het van belang zijn dat hij zich bij zijn minder sterke kant, namelijk het aanvoelen of iemand de juiste intenties heeft, laat steunen door mensen die 100 % te vertrouwen zijn voor hem.

@ Willem Kunst


Naast de uitgebreide horoscopen vindt je ook de rubriek bijzondere horoscopen:

Gelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.
De levensles horoscoop
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben lees het in je levensles horoscoop.
Hondenhoroscoop
Wat is het basis karakter van jouw hond?
Aspecten en hun betekenis

Ook vindt je hier tarotleggingen

Astrokunst verzorgt gratis de  tarot jaarhoroscoop
Alsook: Tarotlegging: Harmonie en Geluk (kosten €5.-) Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


Tarotlegging: Liefdeslegging (kosten €5.-) Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


Op Astrokunst vindt je ook veel informatie bv. over de tarot

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Aspecten en hun betekenis, astrologie elementen, tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

Planetdance is een gratis astrologie programa

by Jean Cremers

http://www.jcremers.com/


@ W.Kunst
Beroepshoroscoop online

Scroll naar boven