Bart De Pauw Horoscoop

Horoscoop Bart De Pauw

Bart de Pauw is een man die een grote liefde heeft voor alles wat met taal te maken heeft. Hij is iemand met een ongebreidelde nieuwsgierigheid en vindt het vanuit die optiek lastig om lang met hetzelfde bezig te zijn.
Hij heeft een grote behoefte aan afwisseling. Hij zal ongetwijfeld van zeer veel dingen iets afweten echter hij is niet zozeer een filosoof maar veel eerder iemand die in staat is om alle nieuwe dingen te vinden en te benoemen.
Bart is een snelle denker die niet direct alles eruit flapt wat in hem borrelt.
Voor hem is het belangrijk dat hij zich een beeld kan vormen van wat hem bezighoudt voordat hij echt zelf duidelijk kan maken wat hij persoonlijk van iets vindt.
Zijn nieuwsgierigheid en snelle manier van handelen levert hem veel op. Daarbij kan hij in het uiten van zijn mening zo af en toe behoorlijk dominant overkomen.
Zo introvert als hij met zijn eigen gevoelens omgaat, zo scherp kan hij naar anderen zijn. Hij is razendsnel in het debatteren met een ander. Bart vindt het lastig om grenzen te stellen en dat zou hem wel eens op kunnen breken.
Dit is dan ook  thema dat altijd speelt ‘hoe verdeel ik mijn energie zodat ik niet alleen met werk bezig ben maar ook contact houdt met mijn emoties’.

Bart De Pauw horoscoop
sterrenbeeld Tweelingen

horoscopenOp Astrokunst vindt je ook bijzondere horoscopen kosten per  € 7,50 per horoscoop

Astrokunst verzorgt veel horoscopen zowel uitgebreide horoscopen als mooie en bijzondere horoscopen.

Korte horoscopen op een rij:


BeroepshoroscoopBeroeps horoscoop
Wat zijn je talenten, ambities en wat is je kracht op dit vlak.


GelukshoroscoopGelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.


De levensles horoscoopDe levensles horoscoop
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben lees het in je levensles horoscoop.


Hondenhoroscoop 
Wat is het basis karakter van jouw hond? Is gratis!


Speciaal voor vrouwen de Vrouw horoscoop horoscopen vrouwen horoscoop
Wat is jouw Vrouwenpower en hoe ga je daar het beste mee om! Is gratis!

Op Astrokunst vindt je ook ook mooie persoonlijke horoscopen.
Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
Je kunt kiezen voor een kinderhoroscoop, geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, relatiehoroscoop, beroepshoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie

Sabine HagedorenBelgische beroemdheden

 


Naast de uitgebreide horoscopen vindt je ook de rubriek bijzondere horoscopen:

Aspecten en hun betekenis

Ook vindt je hier tarotleggingen

Astrokunst verzorgt gratis de tarot jaarhoroscoop alsook:
Tarotlegging: Harmonie en Geluk (kosten € 5.-) Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


Tarotlegging: Liefdeslegging (kosten € 5.-) Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


Op Astrokunst vindt je ook veel informatie bv. over de tarot

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Aspecten en hun betekenis, astrologie elementen, tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

Terug naar het begin 

@ W.Kunst

Planetdance is een gratis astrologie programa

by Jean Cremers

http://www.jcremers.com/

 

Angelina Jolie 

Scroll naar boven