Belgische beroemdheden

horoscopen Belgische beroemdheden


Belgische beroemdheden< Sabine Hagedoren     Véronique De Kock Belgische Presentatrice, model

Jan Van Rompaey                                   Evi Hanssen belgische presentatrice


Annelies Van Herck                               Anneke De Keersmaeker belgische presentator


Belgische beroemdheden
Hanne Troonbeeckx                              Herr Seele  Cowboy Henk


Bart De Pauw                                         Bert Kruismans stand-upcomedian


Birgit Van Mol                                      Goedele Liekens Belgische psycholoog en seksuoloog


Belgische sterren Dina Tersago       Nathalie Meskens


Stefan Everts                                        Luc Appermont

Belgische beroemdheden

Sabine Hagedoren horoscoop

Sabine Hagedoren is een vrouw die gevoelsmatig in het leven staat. Ze is sensitief voor de sfeer die ergens hangt. Sabine is iemand die betrokkenheid uitstraalt en bereid is om een helpende hand toe te steken als mensen uit haar omgeving een beroep op haar doen. Naar de mensen om wie zij geeft, zal ze zeer beschermend zijn. Voor hen zou zij door het vuur gaan als dat nodig is. Normaliter heeft Sabine Hagedoren een zacht en vriendelijk karakter waar anderen zich snel bij op hun gemak zullen voelen. Sabine is een vrouw die vlot gebekt kan wezen en gewiekst uit de hoek kan komen, maar desondanks toch wel voorzichtig ingesteld blijft. Sabine Hagedoren zal zichzelf niet zomaar in het avontuur gooien. Dit kan ertoe leiden dat niet haar gehele potentieel tot wasdom  komt. Dit zou alleen kunnen gelukken als ze uiteindelijk ook nieuwe wegen durft in te slaan zonder direct te weten of die leiden tot succes of niet.
Voor haar zelfvertrouwen is haar achterban erg belangrijk. Sabine Hagedoren is dan ook erg gesteld op haar privé leven. Sabine is een echt gezinsmens en deze emotionele betrokkenheid zorgt ervoor dat zij over een feilloos geheugen beschikt die als een database door de familie en vrienden gebruikt kan worden.
Sabine Hagedoren is een bekende weervrouw in belgie

Sabine Hagedoren            Sabine Hagedoren
Naast de horoscoop van Sabine Hagedoren vind je hier ook mooie persoonlijke readings.
Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
Je kunt kiezen voor een geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, kinderhoroscoop, beroepshoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie

Sabine HagedorenBelgische beroemdheden

Horoscoop Annelies Van Herck.

Geboren in Antwerpen op 15-04-1975

Annelies heeft de zon in het ramteken staan en dit maakt dat ze een driftig karakter heeft. Ze zal iemand zijn die van uitdagingen houdt en weinig angst kent. In die zin is ze iemand die eerst handelt en daarna pas kijkt wat er gebeurd is. Zo kan ze zichzelf in meerdere avonturen gestort hebben waarbij ze later pas beseft wat het voor haar opgebracht heeft. Ze is een snelle denker en kan zeer assertief zijn, ze stopt haar mening dan ook niet onder stoelen of banken. Ze is iemand die vlot en snel kan leren en een natuurlijke behoefte heeft aan kennis. Dit geldt zowel op het materiële als op het geestelijke vlak. Ze kan in die zin ook enigszins filosofisch aangelegd zijn. Emotioneel heeft Annelies een sterke drang naar onafhankelijkheid waardoor ze niet snel zichzelf zal aanpassen aan haar omgeving. Haar drang om onafhankelijk te zijn kan haar soms ietwat hard maken richting haar leefomgeving. In de liefde is Annelies een vrouw die fysiek is ingesteld. Zij wil de ander ook daadwerkelijk aan kunnen raken om te voelen of het goed zit tussen haar en haar geliefde. Er breekt voor haar een periode aan waarin zij bruist van de energie, een goede tijd dus om aan nieuwe en interessante projecten te beginnen.

Annelies-Van-Herck

Op deze site vindt je veel informatie:

Naar begin horoscoop Belgische beroemdheden
@ W.Kunst
Belgische beroemdheden

Scroll naar boven