Tarot jaarhoroscoop 2022 Ram gratis!

De Tarot jaarhoroscoop 2022 voor het sterrenbeeld Ram

Nu is de tarot jaarhoroscoop Ram  geen 1,30 meer maar gratis!

Tarot jaarhoroscoop 2022

In deze tarot jaarhoroscoop 2022 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen.  Je komt er snel achter wat 2022 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Beste Ram, je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt waar jouw sterrenbeeld voor staat.

Een Ram is iemand met een avontuurlijke, pioniersgeest die agressief, moedig en recht door zee kan zijn. Hij kan buitengewoon energiek zijn en eigenlijk haat hij restricties. Een Ram houdt van vrijheid en is ondernemend ingesteld. Soms komt hij wat heerszuchtig over omdat hij bij veel dingen numero één wil zijn. Als een Ram het gevoel krijgt dat hij beperkt wordt in zijn vrijheid, kan hij alle banden verbreken. Een Ram kan soms de neiging vertonen om te overhaast beslissingen te nemen. Dit komt  omdat alles voor hem even snel moet gaan en hij zodoende weinig tijd neemt voor rustig overleg. Waarschijnlijk houdt hij van sporten en andere vormen waarbij een krachtsinspanning wordt gevraagd.  Dit maakt hem bijvoorbeeld in spelletjes heel fanatiek.

Tarot jaarhoroscoop 2022 Ram
tarotlegging-Ram-Tarot jaarhoroscoop 2022 Ram gratis!

Inleiding
De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2022 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2022 het beste mee om kunt gaan.
De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.
De derde kaart staat voor de gedachtewereld. De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Hoofdkaart = De Duivel
De kaart ‘De Duivel’ test alle kwesties, ideeën, normen en waarden die in jou zitten, maar ook die van anderen die invloed op jou hebben. Je voelt sneller dan anders wie niet eerlijk is maar je bemerkt bij jezelf ook waar jij niet eerlijk in bent. Alles wat twijfel achtig is, brengt een gevoel van achterdocht met zich mee en alles wat vastligt kan als beklemmend ervaren worden.

De duivel  is een kaart die mensen bewust maakt van hun kleine ik. Dingen die je stiekem doet kunnen nu zichtbaar worden. Liegen en bedriegen, zaken geheim houden, al dit soort dingen kunnen nu een rol gaan spelen. Alles wat niet klopt zal worden gecheckt en als het kan onderuit gehaald worden. De duivel lijkt een lelijke kaart maar dat is hij niet. Het is de kaart die al het voorwerk moet doen om mensen los te maken van de ketens waar ze aan vastzitten. Door mensen de pijn van deze zaken te laten ervaren, ontstaat de drang om zich hiervan te bevrijden. Jij hebt in deze tijd de kans om je van datgene waar je bang voor bent en wat je liever verborgen houdt te bevrijden en om zo een pad te creëren voor een opener en hoopvollere toekomst.

Werk
De kaart ‘De Duivel’ legt in je werk bloot wat jouw principes , overtuigingen en instelling zijn. Het kan zijn dat je zelf de boel een beetje bedondert of dat er iemand een spelletje met jou speelt. Op welk gebied voel jij je gevangen op je werk en waarin wil je je bevrijden van de ketens die je kunt voelen? De kaart vraagt aan jou om eerlijk en open te zijn en geeft je de kracht om te zien waar anderen dat niet zijn. Vermijd leugens en achterklap, ieder stiekem spelletje wat je nu zou uitvoeren komt uiteindelijk toch aan het licht.

Liefde
De kaart ‘De Duivel’ geeft in de liefde weer dat er gespeeld kan worden met vuur. De verlokkingen van de buitenwereld komen nu meer binnen dan anders. De kans om verleid te worden is groot en de kans om vreemd te gaan daarmee ook. De kans die een vrijgezel is loopt juist nu de kans om op de verkeerde persoon te vallen en zichzelf te laten begoochelen. Er beloven veel spannende dingen te gebeuren en de vraag is wat je er mee moet. Weet dat alles wat verborgen is op den duur zichtbaar wordt. Deze kaart durft je nu los te maken van schaamte en angsten en kan zodoende een spannende tijd beloven waarin je geïntroduceerd kan worden in de geheimen van verleiding, liefdespelen en genot.

De gevoelskaart = 2 pentagrammen
Je staat op het emotionele een punt waarin je een keuze kunt, misschien zelfs moet, maken waar jij blij van wordt. Het feit dat er keuzes gemaakt kunnen worden maakt  tot een positieve kaart. Je kunt je emotioneel  vrijer gaan voelen en je zodoende met gemak mee laten voeren op de dingen die er aan komen waaien. Het geeft een beetje een ontspannen sfeer weer waarin je besluiteloosheid en je verlangen om spontaan vrij ergens voor te kiezen, geen moeilijkheden opleveren. Maar bij te weinig initiatief van jouw eigen kant zorg je ervoor dat het lot voor jou de keuzes maakt en deze kunnen dán ook negatief zijn. De kaart zorgt, door je emotionele  speelse en vrije houding, er weer voor dat je geen zin hebt om keuzes te maken. Je kunt een beetje aan het twijfelkonten zijn. Zorg dat je dit niet doet bij belangrijke beslissingen.

 De gedachtekaart = Ridder van Pentakels
De kaart ‘Ridder van Pentakels’ staat in de gedachtewereld  symbool voor dat je in een tijd terecht komt waarin je standvastig recht op je doelen af kunt gaan. Als het goed is weet je rationeel waar je heen wilt. Het idee is geboren en je kunt beginnen met de uitvoering van je plannen. Het belangrijkste voor nu is dat je op je paard (idee) stapt en naar je gestelde doelen gaat rijden. Als je je richting duidelijk hebt, kun je met een groot uithoudingsvermogen beginnen aan de tocht die je moet afleggen. Je kunt, als er geen grote externe  problemen zijn of tegenwerking is, erop rekenen dat je een grote kans maakt om je gestelde doelen te behalen. Je voordeel is nu dat je gemakkelijk met beide benen op de vloer staat en trouw aan je eigen gedachtegoed kunt blijven.

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl.  We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!Wil  je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

kinderhoroscoop Ram

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van Tarot jaarhoroscoop 2022 Ram

Tarot jaarhoroscoop 2022 Ram gratis!

Scroll naar top