Tarot jaarhoroscoop 2023 Ram gratis!

De Tarot jaarhoroscoop 2023 voor het sterrenbeeld Ram

Nu is de tarot jaarhoroscoop Ram  geen 1,30 meer maar gratis!

Tarot jaarhoroscoop 2023 ram

In deze tarot jaarhoroscoop 2023 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen.  Je komt er snel achter wat 2023 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Tarot jaarhoroscoop 2023 Ram

Beste Ram, je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt dat jij van nature iemand bent die krachtig op gebeurtenissen kan reageren. Je bent eerder een doener dan een afwachter. Je bent eerder direct dan een twijfelkont. Je bent eerder onvoorzichtig dan bedachtzaam. Je bent eerder onverschrokken dan bang. Je bent initiatiefrijk en impulsief en vandaar dat, als je iets leuk of uitdagend vindt, je zonder verder na te denken ergens in springt. Toekomstplannen maken doe je als je bezig bent. Deze avontuurlijke instelling kan je soms in problemen brengen maar ook veel opleveren. Het maakt je moedig en je hebt weinig last van angst maar het maakt je ook roekeloos wat je soms meer of minder duur komt te staan. Als je de basishouding van jouw sterrenbeeld begrijpt, dan kun je vanuit die optiek de horoscoop lezen en beter begrijpen zodat je hem rustig op je in kan laten werken.

Inleiding:
De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2023 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2023 het beste mee om kunt gaan.
De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.De derde kaart staat voor de gedachtewereld.  De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

De hoofdkaart

Tarot jaarhoroscoop 2023 Ram gratis over liefde, geld, relatie en levens gelukJe hebt als hoofdkaart een Pentakel-kaart. De kaarten van Pentakels gaan over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest? De basis van deze kaarten gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

Algemeen

De Aas van Pentakels staat voor de capaciteit die in je aanwezig is. Deze kaart geeft je de kans om dat wat je in potentie in je hebt ook te verwezenlijken is in het jaar 2023. Je kunt de bron die in jou is nu optimaal gebruiken en het is een tijd om je zelf `beter` te maken omdat je dichter bij je eigen oerkrachten komen kunt. De kaart herbergt rijkdom in zich en ook groei. De Aas van Pentakels is een gelukskaart, het biedt je de kans om rijker te worden. Dit kan financieel zijn, bijvoorbeeld door een meevaller, of plaats vinden op het geestelijke vlak en voor de heel gelukkigen op beide vlakken. Het gaat hierbij niet alleen om uiterlijke rijkdom maar dus ook om innerlijke rijkdom. Het is een jaar waarin je je ideeën kunt realiseren of concreet kunt maken. Het is niet zo dat het geluk je zomaar in de schoot valt in het nieuwe jaar, het is ook een beloning van hoe je in het leven staat. Als je pessimistisch in het leven staat, zal je beslist niet in één keer positief in het leven gaan staan. Maar je kunt wel voelen dat met wat meer optimisme je geluksgevoel toeneemt in 2023.

Werk

Deze kaart geeft op het gebied van werk weer dat je in 2023 kunt gaan oogsten wat je hebt bereikt en ook concreet waargemaakt hebt. De zaken die dan af komen zullen dan ook door de anderen gewaardeerd worden. Er is in het nieuwe jaar kans op een promotie. Maar er is ook een kans dat je ergens een nieuwe baan vindt. Als je een poosje niet wist waar je naar toe wou of geen puf had er te komen, dan belooft deze kaart jou een nieuwe weg te vinden in 2023 die concreet en duidelijk voor je zal worden.

Relatie

De Aas van Pentakels geeft in de relatiesfeer aan dat je een concrete kans krijgt in 2023 om een intens gelukkig makende, solide en duurzame relatie aan te gaan en/of je huidige relatie te verdiepen. De Aas van Pentakels geeft een nieuw begin aan voor singles en is een hoopvolle kaart omdat je nu in 2023 werkelijk toe bent aan een nieuwe relatie en deze ook zou kunnen vinden. Deze kaart herbergt, voor hen die relatiepijn hebben, ook een nieuw begin in zich omdat het de gelegenheid biedt in 2023 opnieuw hun leven in balans te brengen en te kunnen kiezen tussen verder gaan of opnieuw beginnen.

De gevoelskaart

De gevoelskaart Tarot jaarhoroscoop 2023 Ram gratis over liefde, geld, relatie en levens gelukDe kaart Koning van Staven staat voor de emotie dat jij dit jaar de baas bent over je eigen gevoelswereld. Je weet nu duidelijk waar je heen wilt en je bezit het doorzettingsvermogen om je daar ook energiek op te richten. Je zit in een krachtige periode waarin je vol zelfvertrouwen kunt werken aan de dingen die jij belangrijk vindt. Je kunt je mentaal sterk, levenslustig en wilsbekwaam voelen. De anderen kunnen jou emotioneel niet snel uit het veld slaan. Het is een tijd waarin je kunt werken aan je zelfontplooiing, zowel maatschappelijk als geestelijk kun je vooruit komen. Je bent je in 2023 bewuster van jouw krachten waardoor je in staat bent om, als het nodig is, de leiding te pakken of het voortouw te nemen wanneer er keuzes gemaakt moeten worden. Het enige risico is dat jij jezelf gaat overschatten en een tirannieke koning wordt.


De gedachtekaart

Tarot jaarhoroscoop 2023 Ram gratis over liefde, geld, telatie en levens gelukDe Bokalen Twee kaart zegt dat je in dit jaar je verstand gemakkelijker in overeenstemming kunt brengen met je gevoelsleven. Er is meer overeenstemming tussen het gevoelsvlak en jouw denkwereld. Deze kaart zegt dat het goed is om harmonie aan te brengen in de zaken die je aan moet pakken in jouw directe omgeving. Deze balans maakt het mogelijk dat je jezelf dan duidelijker kunt vertolken. Het is hierdoor dat jij beter begrepen kunt worden en tevens dat het een goede tijd is om eventueel moeilijke gesprekken aan te gaan. Als er geen moeilijkheden zijn, dan heb je de gelegenheid om meer zelfbewustzijn te krijgen en een goed fundament te leggen op dit vlak.

 

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl.  We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!Wil  je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

kinderhoroscoop Ram

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van Tarot jaarhoroscoop 2023 Ram

Tarot jaarhoroscoop 2022 Ram gratis!

Scroll naar boven