Tarot jaarhoroscoop 2024 Ram gratis!

De Tarot jaarhoroscoop 2024 voor het sterrenbeeld Ram

Nu is de tarot jaarhoroscoop Ram  geen 1,30 meer maar gratis!

Tarot jaarhoroscoop 2024 ram

In deze tarot jaarhoroscoop 2024 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2024 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Tarot jaarhoroscoop 2024 Ram

De hoofdkaart is Staven Twee

Je hebt als hoofdkaart dit jaar een Staven-kaart. Een staven-kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest  die de wil een richting opstuurt.

Algemeen

De kaart Staven Twee staat symbool voor het moment waarop je keuzes moet gaan maken. Je bent nu nog aan het nadenken en bekijken waar je naartoe wilt op bepaalde gebieden in je leven. Je hebt geen haast en dit kan maken dat je op anderen wat onverschillig over komt. Het is goed om, ondanks de wens of dwang om sneller te weten wat je wilt, de tijd te nemen. Je weet en begrijpt dat als je een keuze maakt je de andere mogelijkheden min of meer af of uit moet sluiten. Er is soms niets mis mee om goed na te denken en je echt op innerlijk niveau af te vragen wat echt bij jou past. De kracht van deze kaart is dat je je neutraal en objectief op kunt stellen door de afstand te nemen en neutraal te blijven en dat zal dit jaar meerdere malen belangrijk zijn.

Werk

In de werksfeer staat de kaart Staven Twee voor een jaar waarin je wilt bezien of  je wel op de goede plek zit en/of alles wel zo gaat als jij denkt dat goed zou zijn. Laat anderen merken dat je aan het nadenken bent over wat beter kan en hoe jij dat zou willen. Als je alleen maar afstand neemt dan kom je ongeïnteresseerd over. Het kan dan lijken of je contact uit de weg gaat en geen beslissingen durft te nemen op belangrijke momenten. Het is goed om te overpeinzen waar je staat maar blijf in contact en neem uiteindelijk een beslissing en schuif het niet (weer) een jaar naar voren.

Relatie

In de liefdessfeer kan de kaart Staven Twee het beeld oproepen dat je dit jaar regelmatig uit de relatie stapt omdat je je terugtrekt om na te denken of de dingen in de liefde zo gaan zoals jij het wenst en verwacht. Door je op een eiland terug te trekken en niet actief deel te nemen, kun je medeverantwoordelijk zijn voor het teloor gaan van een liefdesband. Natuurlijk kan je soms op een punt staan dat je wilt bedenken of je zo `op deze manier` verder wilt. Maar alleen in contact met de ander en door actief te zijn en echt met elkander te praten, kun je eventuele mis(ver)standen in dit jaar oplossen. Of je nu kiest om je eigen pad te gaan of te bouwen aan een betere liefdesrelatie.

De gevoelskaart is De Hogepriester

De kaart De Hogepriester staat symbool voor onze innerlijke gevoel waar je wijsheid en  vertrouwen uit kunt putten door de ervaringen die je in je leven mee hebt gemaakt. De kaart zegt iets over je zelfvertrouwen en waar jij geloof in hebt. Het gaat over jouw toekomstperspectief  en je persoonlijke interesses, het levensgevoel van waar jij uit handelt en vertrouwen in hebt. Het is van belang dat je naar jezelf luistert en je innerlijke kennis gebruikt om je koers uit te zetten. Als het goed is ben je dit jaar in staat om de ander aan te voelen en uit te leggen wat jouw visie is op een probleem of te formuleren hoe jij de toekomst ziet.  De kaart suggereert dat je de behoefte voelt om even uit de ditjes en datjes te stappen om vervolgens met de meer dieper liggende emoties en `weten` aan de slag te gaan. Het is hierdoor een goed jaar om bij anderen in alle rust aan te geven hoe jij denkt, ziet en voelt.

De gedachtekaart is de Zon

De kaart De Zon staat symbool voor levensvreugde en kracht. Je voelt je dit jaar regelmatig mentaal sterk en je weet wat je wilt.  Als er geen zware problemen op je drukken  dan voel je je vitaliteit en weet je jezelf helder en duidelijk neer te zetten. Dit maakt dat je in onderhandelingen of in gesprekken waarin jij duidelijk moet maken waar je voor staat, weet wat je moet zeggen plus dat je stevig in je schoenen kunt blijven staan. Je kunt dit jaar de kracht en de moed vinden om je zelf ergens zelfverzekerd neer te zetten waar je in latere jaren, wanneer dat misschien soms wat minder kan voelen, nog steeds voordeel van kunt hebben.

 

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl.  We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!Wil  je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

De Tarot jaarhoroscoop 2024 Ram geheel gratis!

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van Tarot jaarhoroscoop 2023 Ram

De Tarot jaarhoroscoop 2024 Ram geheel gratis!

Scroll naar boven