Horoscoop Francesca van Tielen

Wat zegt de horoscoop van Francesca van Tielen: zij is een ambitieuze vrouw die als ze zich iets voorgenomen heeft, dat ook bereiken wil. Ze stelt hoge eisen aan zichzelf maar ook aan anderen. Ze straalt een bepaalde autoriteit uit waardoor ze gemakkelijk in een leidende rol terecht kan komen. Mentaal is zij in staat om de grote lijnen van dingen te zien. Ze kan goed leren en het lukt haar om schouwend naar haar omgeving te kijken. Dat kan haar een enigszins filosofische instelling geven. Ze heeft het vermogen om haar gedachtegoed over te brengen op anderen. In die zin zou zij ook een goede manager kunnen zijn. Als ze ergens voor kiest, zal ze ook zeker proberen om dat te bereiken. Dat maakt haar vanuit die optiek betrouwbaar, echter aan de andere kant zal ze niet altijd geheel tonen wat haar motieven zijn. Ze weet heel goed hoe ze op mensen moet reageren wat mede komt door haar goed ontwikkeld menselijk inzicht. Daarbij komt ze vriendelijk en vrolijk over. Het is voor Francesca een inspirerende tijd waarin ze veel nieuwe ideeën voor de toekomst op kan doen. In de relatiesfeer kan zij geneigd zijn om te breken met knellende banden.

horoscoop Francesca Van Tielen
Francesca Van Tielen Horoscoop

horoscopenBijzondere horoscopen kosten per  € 7,50 per horoscoop

Astrokunst verzorgt veel horoscopen zowel uitgebreide horoscopen als mooie en bijzondere horoscopen.

Korte horoscopen op een rij:


BeroepshoroscoopBeroeps horoscoop
Wat zijn je talenten, ambities en wat is je kracht op dit vlak.


GelukshoroscoopGelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.


De levensles horoscoopDe levensles horoscoop
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben lees het in je levensles horoscoop.


Hondenhoroscoop 
Wat is het basis karakter van jouw hond? Is gratis!


Speciaal voor vrouwen de Vrouw horoscoop horoscopen vrouwen horoscoop
Wat is jouw Vrouwenpower en hoe ga je daar het beste mee om! Is gratis!

Op Astrokunst vindt je ook ook mooie persoonlijke horoscopen.
Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
Je kunt kiezen voor een kinderhoroscoop, geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, relatiehoroscoop, beroepshoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie

Sabine HagedorenBelgische beroemdheden

 


Naast de uitgebreide horoscopen vindt je ook de rubriek bijzondere horoscopen:

Aspecten en hun betekenis

Ook vindt je hier tarotleggingen

Astrokunst verzorgt gratis de tarot jaarhoroscoop alsook:
Tarotlegging: Harmonie en Geluk (kosten € 5.-) Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


Tarotlegging: Liefdeslegging (kosten € 5.-) Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


Op Astrokunst vindt je ook veel informatie bv. over de tarot

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Aspecten en hun betekenis, astrologie elementen, tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

Terug naar het begin 

@ W.Kunst
aspecten

Scroll naar boven