Horoscoop Goedele Liekens

Goedele is een vrouw die kritisch en analytisch over komt. Ze heeft een goed oog voor details en een natuurlijke hang naar orde. In contact met anderen is zij gevoelig voor de sfeer die deze uitstralen en in die zin pikt ze snel onderhuidse gevoelens op. Ze heeft daarbij een sterk inlevingsvermogen wat haar in dit contact in staat stelt om in beelden terug te reageren.
Goedele is iemand die in de relatiesfeer ondeugend van aard is. Ze houdt ervan om anderen uit te dagen en flirten is eerder regel dan uitzondering. Voor de mensen die bij haar horen koestert ze grootse liefde en zij zal deze hoe dan ook beschermen. In haar denken is ze serieus en volhardend, ze stelt hoge eisen aan haar eigen kunnen. In die zin zit ze zichzelf soms ook wel in de weg.
Goedele verkeert graag onder de mensen en heeft daarbij sterk de behoefte om ergens het middelpunt van te zijn. Ze is creatief ingesteld en houdt van kinderen. Deze boezemen haar echter ook angst in omdat ze kan twijfelen aan haar eigen handelwijze ten aanzien van kinderen. Voor Goedele is een tijd aangebroken waarin ze niet meer zulke hoge idealen nastreeft. In die zin zal ze een stuk milder naar zichzelf en anderen kunnen worden.
© Willem Kunst

Goedele Liekens
Scroll naar boven