Herfsthoroscoop 2024

Herfsthoroscoop 2024: Wat Brengt de Liefde?

De herfst van 2024 belooft een seizoen vol romantiek, verrassingen en diepgaande verbindingen te worden. Of je nu single bent of in een relatie zit, de sterren staan gunstig voor liefdesavonturen en emotionele groei. Ontdek wat jouw sterrenbeeld te wachten staat op het gebied van de liefde, vriendschap en carrière.

Sterrenbeeld Ram Horoscoop Ram wat brengt de herfst qua liefde, vriendschap, relaties en vakantie, vreugde.

(21 maart  –  19 april)

In het begin van deze herfstperiode zit Jij Ram vol met trots. Je wilt je bewijzen naar de wereld en laten zien hoe serieus en hard jij werken kan. Voor jou is deze tijd  `goed` niet goed genoeg. Je kunt de lat voor jezelf behoorlijk hoog leggen. Natuurlijk heb je de energie en kracht ervoor om zulke dingen te doen, maar het moet natuurlijk ook nog wel leuk blijven, Want jouw batterij moet eigenlijk opnieuw opgeladen worden. Zorg dat je zuinig met je energie omgaat. Anders kun je je uitputten en kom je in een situatie terecht waarin je, door je vermoeidheid, onder je kunnen moet gaan presteren. En dat is voor menig Ram een crime. Zorg daarom dat het werk wat je jezelf oplegt, jou er niet van weerhoudt om ook toe te komen aan je sociale leven. Of beter nog, plan bewust tijd in om contact te onderhouden met de mensen die dichtbij je staan.

Ofschoon je in de laatste anderhalve maand zakelijk en op het materieel vlak wat voorzichtig moet zijn met je dadendrang, kun je een fijne tijd tegemoet gaan. De wereld lacht jou toe en als je goed in je vel zit, zul je zien dat het je weinig kost om de anderen te enthousiasmeren met jouw gedachtegoed. Qua liefde kun je ietwat te soepel met de regels omgaan. Jouw maatschappelijke dadendrang kan jou tot ongekende hoogten brengen en wat dat betreft heb je de stroom mee. Je weet wat je wilt en je bent bereid om diep te gaan om dat te bereiken waarnaar je verlangt. Dit kan enigszins spanningen geven in je liefdesleven, zorg dat je jezelf verplicht om oog te hebben voor je geliefden.

In de liefde blijft jij fonkelen en nog even stralen Ram. Je zult daarom een graag geziene gast zijn want zeker bij hoe jij je nu voelt, komt de ware entertainer in jou los. Als jij je ergens  vertrouwd voelt, zul je de gangmaker zijn om een avond te vullen vol van plezier en grappen. Je doet dit niet omdat je oppervlakkig bent, het tegendeel is waar, jij kunt namelijk altijd wel geboeid zijn over de grote levensvraagstukken. Maar juist jouw humor zorgt ervoor dat je die zware kost ook kunt relativeren. Geniet daarom gewoon deze periode ten volle van wat de liefde jou in de schoot werpt. Het leuke is dat de meeste mensen jou vaak als serieus ervaren en zij zullen het grootste gedeelte van deze herfst tijd verrast worden door jou.

Sterrenbeeld Stier herfsthoroscoop Stier wat brengt de zomer qua liefde, vriendschap, relaties en vakantie, vreugde.

(20 april – 20 mei)

Er kunnen wat perikelen zijn met iemand die je lief hebt. Maar door jouw beleving op tijd te relativeren en elkaar de ruimte te geven om te praten, kan dit allemaal best meevallen. Stel jezelf alleen niet te kwetsbaar op, dan komt alles teveel naar binnen. Als dit alles je lukt, dan wordt dit alsnog een prettige periode. Een tijd waarin je fijne contacten kunt onderhouden met mensen met wie je op één lijn zit. Zoek voor je ontspanning af en toe de rust van het bos op of ga er op uit om lekker uit te waaien aan zee.

In het laatste stuk van de herfst bruis jij van de energie. Als jij voorbij komt zien mensen een hartstochtelijke Stier; Iemand die er fris en vrolijk uitziet en daarbij ook nog oprecht geïnteresseerd is in hoe het met anderen gaat. Als je moet solliciteren of moet laten zien wat je waard bent dan is dit ook een zeer kansrijke week voor jou. Je kunt echter wel zo opgaan in jouw sociale leven dat je vergeet dat de mensen waarmee je leeft ook jouw liefde en aandacht nodig hebben. Blijf daarom hoe dan ook oog houden voor je geliefde(n) zodat je voorkomt dat je onnodig ruzie krijgt.

Na een tijd van grote en kleine veranderingen breekt er een tijd voor jou aan waarin je weer echt kunt gaan genieten. In het begin vooral van hen die je lief hebt of voor de singles juist van iemand die onverwacht je pad kruist. Hoe meer tijd verstrijkt des te beter jij je gaat voelen. Je kunt je als het ware echt herboren gaan voelen. Dit zul je het sterkst gaan voelen vanaf midden november. Je zult gaan merken dat jijzelf je leven in de liefde dan zeer kunt verrijken. Je wilt je weer echt verbonden voelen en je smacht naar romantiek maar ook naar goede seks. Want dit laatste zal ervoor zorgen dat jij je echt versmolten voelt met degene die je lief hebt. Tenslotte zijn niet zo zeer de ratio en de woordentaal jouw instrument om te communiceren maar veeleer de subtiele uitdrukking van gevoelens.

Sterrenbeeld Tweelingen herfsthoroscoop Tweelingen wat brengt de zomer qua liefde, vriendschap, relaties en vakantie, vreugde.

(21 mei – 20 juni)

In het begin van de herfst loopt alles nog niet zo denderend in je dagelijks leven. Je kunt je wat buitengesloten voelen en ongemakkelijk in het maken van gewone oppervlakkige praatjes. Je zult het meest plezier halen uit de reisjes die je onderneemt of aan iets zoals een studie. Jouw levensgeluk ligt nu vooral op het intellectuele vlak waarin je een sterke drang zult ervaren om je verder te ontwikkelen.

Vanaf midden oktober wordt het een aangename tijd voor jou Tweeling. Je krijgt veel meer plezier in de dingen die je doet. Dit kan ervoor zorgen dat je met meer rust en gemak door het leven wandelt. Je liefdesleven ziet er waarschijnlijk weer een stuk florissanter uit en zo niet, ga dan op zoek naar de liefde ongeacht of je nu single bent of een stel. Zoek de liefde op en breng haar weer tot leven. Grijp de kansen die je nu hebt om je leven mooier en aangenamer te maken en geniet van het zoete dat nu op jouw pad komt.

Je maakt gemakkelijk contact en je bent warm en oprecht. Je geniet van de mensen om je heen en je wilt ze het liefst dichtbij je houden. Alles moet nu wat mooier zijn en dat kan maken dat je graag gaat shoppen maar let wel een beetje op je uitgaven. Je merkt dat je meer aandacht krijgt dan anders en daar kun je nu ook echt van genieten. Een beetje flirten heeft nog nooit iemand kwaad gedaan. En wie weet kom je iemand tegen die jij heel erg leuk kunt gaan vinden.

Sterrenbeeld Kreeft herfsthoroscoop Kreeft wat brengt de zomer qua liefde, vriendschap, relaties en vakantie, vreugde.

(21 juni  –  22 juli)

Beste Kreeft, de eerste weken van deze herfstperiode zullen ongewoon en amusant voor jou zijn. Bezoek uit jezelf eens mensen die je allang niet meer gezien hebt. Steek energie in zaken die je erg leuk vindt maar waar je door drukte de laatste tijd niet aan toe bent gekomen. Neem je geliefde mee naar een leuk eetcafétje en zorg dat je met zijn tweeën bent zodat je weer eens echt bij kunt praten.

Voor single Kreeften geldt dat je uitstraling top is, je maakt gemakkelijker contact dus ga uit en profiteer ervan. Een ander punt is dat je een sterke drang kunt voelen om jezelf verder te willen ontwikkelen. Grijp de kansen die op je pad komen of creëer zelf de mogelijkheden hiertoe. Jouw geestdrift heeft behoefte aan mentale uitdagingen. Deze drang kan er ook voor zorgen dat je je wereld wilt vergroten bijvoorbeeld door middel van reizen. Maar ook door in contact te komen met mensen met een andere sociale achtergrond.

De herfst eindigt goed voor jou en je bruist van de energie. Je beschikt over een flinke dosis wilskracht. Mocht je nog moeilijke zaken op te lossen hebben waarin je je tanden moet laten zien, doe dat dan in deze periode.

Voor jou is het een periode om volop te genieten van al het goede dat op je pad kan komen. Je straalt namelijk van de liefde en je bent energieker dan anders. Hierdoor kun je nu juist allerlei zaken op de baan zetten waar je later ook baat bij zult hebben. Maar bovenal, investeer nu in de mensen die je lief hebt.

Er hangt een gloed rondom jou die zeer aanstekelijk werkt op de mensen om jou heen. Er zullen heel wat mensen omkijken als jij voorbij komt. Zorg wel dat je je niet teveel laat verleiden door onbetrouwbare mensen die nu van jouw mooie gevoel proberen te profiteren. Zorg dat je kritisch blijft in het geven van liefde aan mensen die je nog maar net kent. Jouw drang naar een perfecte harmonie kan ervoor zorgen dat je de wereld iets teveel met een roze bril bekijkt.

Sterrenbeeld Leeuw herfsthoroscoop Leeuw wat brengt de zomer qua liefde, vriendschap, relaties en vakantie, vreugde.

(23 juli – 22 augustus)

In het begin van de herfst  beschik je over een groot zelfvertrouwen. Je zult daardoor niet erg onder de indruk raken van de mensen die jou toch enigszins tegen willen werken. Je gaat de uitdagingen aan die er op je pad komen. Let wel een beetje op dat je emotioneel niet te fel reageert op je omgeving. Dit is een goede tijd om zaken die onbesproken zijn gebleven aan te gaan. Het is beter om echt alles op te ruimen dan een kleedje te leggen over dingen die je niet aanstaan. Juist de confrontatie maakt dat je samen met die anderen weer zuiver verder kunt.

Vanaf midden november breekt er voor jou een periode aan waarin je niet zo energiek meer bent, je dadendrang is nu verminderd. Maar daar staat tegenover dat je goed weet wat je wilt. Er komt een tijd voor jou aan waarin je op veel vlakken het goed zult krijgen.  En hoe meer de tijd verstrijkt des te beter jij in je vel gaat zitten. Er komen mooie kansen aan zowel op zakelijk vlak als in de liefde. Je zult merken dat je vrolijker en ontspannen wordt en durft te gaan voor wat jij belangrijk en fijn vindt. In dit alles is er echter een addertje onder het gras: twijfel niet aan jezelf door anderen. Sta wel open voor hun ideeën maar leg ook jouw eigen gevoelens oprecht uit.

Voor jou Leeuw wordt deze periode er één van uitdagingen en buitengewone gebeurtenissen. Wie weet kom je nu iemand tegen die jij al langer in het vizier had maar waar je nooit op af durfde te stappen. Dat zal jou deze periode niet gebeuren, je hebt bravoure en zelfvertrouwen genoeg. Laat zien wie je bent, waar je voor staat en wat je in huis hebt.  Maak er daarnaast voor jou en je dierbaren een aangename tijd van. Nu de liefde niet meer zo stormt in jouw leven is het tijd om deze te consolideren.

Sterrenbeeld Maagd herfsthoroscoop Maagd wat brengt de zomer qua liefde, vriendschap, relaties en vakantie, vreugde.

(23 augustus – 22 september)

Het kan voor jou Maagd een wat moeilijke start zijn deze herfst. Het kan lijken alsof je wat afgesneden raakt van de mensen om je heen, waardoor je je wat op jezelf teruggeworpen voelt. Voor jou is het daarom belangrijk om vooral creatief om te gaan met zaken die je lastig vindt. Je doet er daarnaast goed aan om je zo flexibel mogelijk op te stellen waardoor je meegaand overkomt. Dit geeft jou de ruimte om die beslissingen te nemen die goed voor je zijn en voor je naasten. Maak het vooral gezellig thuis met je familie en/of vrienden. De maanden hiervoor zullen bepalend zijn voor hoe jij het hebt in deze drie herfstmaanden. Tenslotte was het toen een periode van groei op zowel het geestelijke, liefdes- en financiële vlak. De vruchten van nu zullen daarom die kleur hebben van wat je toen gezaaid hebt.

Vanaf midden november moet je van je hart geen moordkuil maken maar zeg wat je van de dingen vindt. Je kunt wat teveel naar binnengeslagen zijn waardoor je een houding kunt hebben van `laat maar zitten`. Zit jezelf niet in de weg door te tobben maar zoek wat ontspanning op en ga met je vrienden eens wat vaker een avondje uit: Een beetje bijkletsen, een mooie film zien en vooral niet bezig zijn met moeilijke dingen. Creëer de ruimte in jezelf om afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen want dat is wat jou uit het dipje kan halen. Je zult juist dan gaan merken dat je ondernemender wordt en dat de vermoeidheid langzaam begint te verdwijnen. En wie weet sta je dan ook een stuk meer open voor verrassende gebeurtenissen.

Sterrenbeeld Weegschaal herfsthoroscoop Weegschaal wat brengt de zomer qua liefde, vriendschap, relaties en vakantie, vreugde.

(23 september – 22 oktober)

Wat jou betreft begint de herfst net iets te langzaam alsof de wereld alleen maar draait om eten en drinken. Jij voelt de drang om zo af en toe even uit de band te springen. En ofschoon je in je enthousiasme soms kunt spaaklopen op je eigen woorden, jij weet deksels goed wat je wel en niet wilt. Je bent momenteel in staat om met iedereen een leuk contact te hebben. Je komt welwillend en bekoorlijk over en je kunt er gebruik van maken. Dit is een voortreffelijke tijd om je liefdesleven en je sociale leven nieuw elan in te blazen, ongeacht of je nu alleenstaand bent of niet, want jouw leven moet bruisen nu.

In het laatste deel van de herfst wil je het vooral gezellig hebben, gewoon lekker kletsen met iemand die je dierbaar is. Je wilt even geen moeilijke dingen of problemen van anderen aanhoren. Je wenst uitgedaagd te worden om je wereldbeeld te verbreden en dit kan ervoor zorgen dat je op zoek gaat naar een nieuwe cursus of studie die jouw honger naar kennis kan bevredigen. Wat de liefde betreft is het rustig en zal er op dit gebied niets mis of goed gaan. Je hebt vooral behoefte aan tederheid en begrip en dat zijn dan ook de sleutelwoorden voor degene die jou lief heeft

Zorg dat je nu een basis legt waar je je goed bij voelt want hier loop je later tegenaan. Als je single bent is dit een uitstekende periode om contacten te leggen. Wees in je keuzes niet te naïef want jij kunt soms te snel gefascineerd raken in mensen die jou spannend en interessant lijken. In de liefde maar ook met de mensen om jou heen kunnen er in de laatste maanden voor jou Weegschaal wat kleine spanningen ontstaan. Omdat jij het met je omstanders af en toe niet eens kunt worden over dingen, kom je lijnrecht tegenover elkaar te staan. Zeker als jij in je pleidooi in vuur en vlam staat, dan kom jij geen woorden tekort. Sterker nog, je kunt juist dan wat teveel woorden willen gebruiken en daar moet je op letten als het over echt belangrijke zaken gaat. Praten en geïnteresseerd zijn is jouw ding, maar door je ongeduld vind je het soms lastig om een ander uit te laten praten.

Sterrenbeeld Schorpioen herfsthoroscoop Schorpioen wat brengt de zomer qua liefde, vriendschap, relaties en vakantie, vreugde.

(23 oktober – 21 november)

Het is een tijd om nieuwe mensen tegen te komen en/of nieuwe wegen met hen in te slaan. In deze tijd kunnen anderen jou verder op weg helpen door te laten zien dat iedereen iemand of meerderen nodig heeft om gelukkig te zijn. Hoe meer jij bereid bent om samen te werken des te meer je uit deze tijd zult halen. De dingen lijken in balans te komen in het begin van oktober en je weet daardoor veel liefde te geven en te ontvangen.  Wat jouw sociaal en liefdesleven betreft wordt het nu een aangename tijd.  Een tijd om met anderen mooie dingen te doen maar ook een tijd om toe te geven aan het verfraaien van je leefomgeving, je zult nu sterker ethisch ingesteld zijn.

Voor jou Schorpioen wordt het tweede deel van de herfst een tijd dat je tegen weerstanden oploopt die je niet uit de weg moet gaan. Je wordt nu getest of je wat geleerd hebt van de afgelopen maanden. Kun je tegen kritiek en kun je jouw neiging om alles te persoonlijk te maken onderdrukken. Zo ja, durf dan je nek uit te steken en te laten zien waar je voor staat. Je kunt juist nu met grote zorg en verantwoordelijkheidsgevoel de juiste stappen zetten in jouw maatschappelijk leven. Zolang jij maar dichtbij jezelf blijft en doet wat je kunt, ben je in staat om tot grote hoogtes te klimmen.

In deze herfstperiode Schorpioen kom je langzamerhand steeds beter in je vel te zitten en daarom zullen er dagen bij zijn dat jij echt straalt van geluk. Je hoeft daar weinig voor te doen als wel open te staan voor de mensen om je heen. En met zoveel mooie warme gevoelens zal dat voor jou een niet al te moeilijke opgave zijn. Je loopt als het ware een beetje te zweven en je kunt je met volle teugen overgeven aan de liefde. Laat vooral niemand tussen jou en jouw geliefden komen en richt je op hen die belangrijk voor jou zijn. Hierdoor haal je het volle pond uit deze tijd.

Sterrenbeeld Boogschutter herfsthoroscoop Boogschutter wat brengt de zomer qua liefde, vriendschap, relaties en vakantie, vreugde.

(22 november – 21 december)

Jij Boogschutter hebt behoefte aan actie in het begin van de herfstperiode. Je hebt geen zin om stil te zitten, integendeel jij hebt uitdagingen nodig. Mocht je nu iets in je huis willen veranderen of een topprestatie neer moeten zetten, dan zul je dit met veel verve kunnen doen. Jouw drang om je naaste te bezitten of te controleren kan nu erg hevig zijn. Dit komt doordat je sterk de behoefte zult voelen om grip te krijgen op je leven. Zorg dat je hier zicht op houdt en niet over de grenzen gaat van anderen om zekerheid te krijgen voor jezelf.

Je kunt daarnaast bijzonder fel zijn en als jij gaat sporten of een spel gaat spelen zul je ook beslist willen winnen. Mensen die jou dwars gaan zitten deze periode die zullen moeten uitkijken. Want als jij kwaad wordt in één van deze dagen dan zul je iemand met woorden zeer goed onder de gordel weten te raken.

Er kan voor jou een periode aanbreken waarin je belangrijke beslissingen moet nemen in je liefdesleven en vriendschappen. Probeer voor jezelf helder te krijgen waar jouw verantwoordelijkheden en grenzen liggen. Als je dit duidelijk hebt en in staat bent om de ander vertrouwen te geven, breekt er voor jou een mooie liefdevolle tijd aan. De mooiste liefdestijd van dit jaar start vanaf  midden november, dan gaat namelijk de liefdesplaneet gunstig voor jouw dierenriemteken  lopen. Er breekt dan een tijd van balans aan. Je zult jouw gevoelens op dit gebied sterker gaan beleven. Hierdoor zul je sensitiever zijn voor je omgeving. Je zult je bewust zijn van je seksualiteit en de invloed die je hiermee hebt op je omgeving. Maar bovenal is het een periode om alles op orde te brengen in je liefdesleven. Je kunt nu de band die je met mensen hebt in een betere balans brengen. En natuurlijk de honger naar liefde stillen doordat je de ander gemakkelijk toe kunt laten.

Sterrenbeeld Steenbok herfsthoroscoop Ram wat brengt de zomer qua liefde, vriendschap, relaties en vakantie, vreugde.

(22 december – 19 januari)

Voor jou Steenbok is deze herfstperiode een tijd van ondernemingszin. Zet je in om erachter te komen wat je goed op de baan hebt gezet en wat nog niet. Het wordt daarnaast vooral een periode van veel contacten waarbij je interessante mensen kunt ontmoeten. Je staat open voor mystieke zaken en je zou daar graag wat meer van willen bestuderen. Natuurlijk zal jij deze dingen op de jou zo eigen analytische manier kritisch bekijken. En dat is ook alleen maar goed want daarin schuilt jouw kracht.

In het begin van de herfst geldt, dat je jezelf moet laten zien, het initiatief moet nemen en die verleidelijke Steenbok moet zijn. Je hebt niet alleen een welluchtige uitstraling maar ook een wat verborgen seksuele uitstraling. Jij bent degene die weet hoe je kleine maar zeer sensitieve signalen moet geven maar ook degene die deze van de ander kan lezen. Als je een relatie hebt dan zul jij een behoefte hebben aan extra attenties. Het hoeft van jou niet pompeus te zijn maar het moet een vorm van alertheid uitstralen. Als het niet goed zit, zul jij nu alle kleine details kunnen lezen. Als je deze ziet stap dan uit jouw natuurlijke rol om op de achtergrond te staan. Neem juist het initiatief zodat alles zuiver en helder wordt. Als single is dit een van de beste periodes van het jaar om contact te zoeken.  Tenslotte staat de liefdesplaneet maar één keer per jaar in iemands teken zoals nu bij jou!

Je blik is in oktober vooruit gericht. Je hebt waarschijnlijk veel obstakels moeten overwinnen maar met je gedisciplineerde houding en doorzettingsvermogen kun of heb je alsnog veel goede dingen kunnen doen. Je wilt schitteren en de wereld laten zien wat je in je mars hebt. Zorg dat je ook oog houdt voor de plezierige zaken van het leven.

Voor jou wordt november een maand vol tegenstrijdigheden. Je maakt met iedereen gemakkelijk contact en je kunt bij velen de oren van hun kop kletsen. Maar in de liefde loopt het op een gegeven moment niet zo vlot. Je kunt daarin juist wat geprikkeld raken en kritischer reageren op de mensen van wie je houdt. Misschien komt dit wel doordat jouw blik nu meer gericht is op de buitenwereld dan op je intimiwereld. Vergeet desalniettemin niet om ook lief naar hen te zijn en als je je wilt uiten, let er dan vooral op dat je jouw ideeën opbouwend brengt.

Sterrenbeeld Waterman herfsthoroscoop Waterman wat brengt de zomer qua liefde, vriendschap, relaties en vakantie, vreugde.

(20 januari  –  18 februari)

Waterman, doe in deze eerste periode van de herfst vooral wat je kunt en niet wat je allemaal zou moeten. Soms is er de tijd dat je even rustiger aan moet doen. Je kunt wat sneller geprikkeld zijn en dus wat sneller boos worden op degene die jij lief hebt. Ga daarom vooral dingetjes doen waar je van ontspant en wees zuinig met je energie bij die activiteiten die teveel appelleren aan jouw verantwoordelijkheidsgevoel. Voor jou is het een goede tijd om dingen te bestuderen of gewoonweg een goed boek op de bank te lezen of met je vrienden er gezellig op uit te gaan.

In het begin van de herfst wil het allemaal niet zo vlotten met de liefde, je bent niet die sprankelende persoonlijkheid die je kunt zijn. Je maakt waarschijnlijk een wat doffe en vermoeide indruk op anderen. Je kunt sneller geïrriteerd raken en je wat gevangen voelen door de ander maar ook in jezelf. Je wilt uit een bepaald beklemmend gevoel komen maar je weet niet hoe. Vanaf midden oktober zal het allemaal wel beter gaan en je zult zien dat het contact met anderen weer vlotter gaat verlopen. Je vindt je natuurlijke charme terug en je kunt weer op jouw eigenwijze manier heerlijk gaan flirten. Je valt weer op en je krijgt de aandacht die je een poosje hebt moeten ontberen. Voor jou single is dit een tijd om te gaan daten en met verve op degene af te stappen die je eventueel in het vizier hebt. Je zit nu in een stemming om met je vrolijke en ondeugende inslag een verpletterende indruk te maken. Als je een relatie hebt wordt het nu tijd om weer vuur te brengen in jullie dagelijkse en seksleven.

De laatste anderhalve maand kan een leuke tijd worden want je voelt je levendig en spits. Je weet precies wat je wilt en je weet dit aan anderen heel goed duidelijk te maken. Een uitstekende tijd om die beslissingen te nemen waar je al langer over aan het nadenken was. Daarbij hoef je de dingen die belangrijk voor jou zijn niet eens alleen te doen want er zijn voldoende mensen rondom jou die je willen helpen. Ook op het gebied van de liefde kun je deze periode veel positieve aandacht verwachten. Zeker als jij goed in je vel zit, want dan kom jij buitengewoon sexy en aanstekelijk over.

Sterrenbeeld Vissen herfsthoroscoop Vissen wat brengt de zomer qua liefde, vriendschap, relaties en vakantie, vreugde.

(19 februari  –  20 maart)

De eerste maand wordt voor jou een beetje tegen de stroom in roeien. Het kan lijken alsof je op nodeloos veel weerstand stuit. Jij verlangt naar daadkracht en wilt de blik vooruit kunnen richten. Toch doe je er verstandig aan om je tempo even te matigen en je af te vragen of je alles wel op orde hebt. Zo ja, dan kun je je idealen verwezenlijken.

De herfst wordt voor jou een periode van uitersten en dit merk je vooral op het gebied van de liefde. Je kunt het gevoel krijgen dat je heen en weer geslingerd wordt tussen het verlangen van de ander en jouw eigen behoeftes. Dit zou weleens tot heel wat gesprekjes kunnen leiden. Laat je hierdoor niet uit het veld slaan en ga vooral niet teveel vanuit je drift handelen. Je hebt nu de kans om door de ogen van de ander te kijken zodat je meer in staat bent om te begrijpen wat die ander wil en verwacht van jou. Dit kan jouw liefdesleven een behoorlijk mooie impuls geven. Rond eind november zul je merken dat de liefde zich weer langzaam opent voor jou en als je geleerd hebt van de afgelopen periode, dan breken er vanaf dan een paar mooie maanden aan.

Vanaf midden november is het een tijd om te genieten van al het goede dat er om jou heen is. Wees eens extra behulpzaam voor hen die speciaal zijn voor jou zodat zij dat ook waarderen. Koop iets bijzonders voor jezelf en ga zo af en toe met een goed boek op de bank zitten. Zorg dat je geregeld tot ontspanning kunt komen. Neem alle tijd om te genieten en betrek daar de mensen bij waar je veel van houdt. Maak de omgeving  om je heen mooier en ga bijvoorbeeld die verbouwing doen die je misschien al langer gepland had staan. Zet de deur open voor hen die even jouw sterke schouder nodig hebben. Want je kunt nu in deze  periode bijzonder sterk in je schoenen staan.

@Teksten: Willem Kunst


 


Zoek je meer persoonlijke inzichten of wil je weten wat de toekomst nog meer voor jou in petto heeft? Bezoek dan onze uitgebreide horoscoop sectie voor gedetailleerde voorspellingen en astrologisch advies!


Op AstroKunst vindt je ook mooie persoonlijke horoscopen.
Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
Je kunt kiezen voor een kinderhoroscoop, geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, relatiehoroscoop, beroepshoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie.

Sabine HagedorenBelgische beroemdheden

 


 

Naast de uitgebreide horoscopen vind je ook de rubriek bijzondere horoscopen:

Gelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.
De levensles horoscoop
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben, lees het in je levensles horoscoop.
Hondenhoroscoop
Wat is het basiskarakter van jouw hond?
Aspecten en hun betekenis

Ook vind je hier tarotleggingen

AstroKunst verzorgt gratis de tarot jaarhoroscoop
Alsook: Tarotlegging: Harmonie en Geluk (kosten € 5.-) Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


Tarotlegging: Liefdeslegging (kosten € 5.-) Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


Op AstroKunst vindt je ook veel informatie bv. over de tarot

Inleiding tarotkaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’. De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema’s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

De Tarotkaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven.
Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarotkaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

Tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe je je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet.
Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bokalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe we zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

Planetdance is een gratis astrologie programma

by Jean Cremers

http://www.jcremers.com

 

 

Scroll naar boven