Honden horoscoop gratis

wat is zijn karakter van je hondje

Leer alles over je hond in de hondenhoroscoop! Ontdek hoe hij omgaat met mensen en soortgenoten, zijn basishouding en leergierigheid.
Ontdek de Geheimen van Jouw Hond met de Hondenhoroscoop!

Benieuwd naar het verborgen karakter van jouw trouwe viervoeter? Duik dan in de fascinerende wereld van de hondenhoroscoop! Leer alles over hoe je hond omgaat met zowel grote als kleine mensen, en zelfs met zijn soortgenootjes.

Onthul zijn Unieke Persoonlijkheid

Ontdek wat de basishouding van jouw hond onthult over zijn karakter en gedrag. Van speelsheid tot beschermend gedrag, de hondenhoroscoop onthult alle geheimen achter zijn schattige snuit!

Leer zijn Innerlijke Wereld Begrijpen

Wil je weten hoe je hond leert en zich ontwikkelt? De hondenhoroscoop biedt waardevolle inzichten in zijn leergierigheid en opvoedbaarheid, zodat je hem nog beter kunt ondersteunen en begrijpen.

Klaar om de band met jouw harige metgezel te versterken? Ontdek nu de geheimen van jouw hond met de Hondenhoroscoop en beleef samen een leven vol avontuur!

Lees hieronder gratis de horoscoop tekst van uw hond.

hondenhoroscoop
Hondenhoroscoop Ram

Het dierenriemteken Ram wordt gebruikt om het karakter van uw hond te beschrijven. Het dierenriemteken Ram wordt vervuld met energie en onbezonnen levensdrang. Een Ram is het liefste altijd in beweging en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Een typische Rashond is vervuld met levenslust en moed. Hij houdt van uitdagingen. Vandaar dat hij vaak goed is in de jacht maar ook als hond om gezamenlijk mee te sporten.

De basishouding van uw hond is competitief. In een strijd, zowel speels als serieus, zal hij altijd proberen te winnen of dat nu is met andere honden of met u. Veel honden met Zon in het dierenteken Ram zijn geboren leiders omdat ze vaak voor de duvel niet bang zijn. Dit betekent voor u dat u uw hond in eerste instantie heel goed duidelijk moet maken dat u zijn leider bent.

uw hond bezit als hij gezond is, veel energie en zal zeker als hij jong is veel nieuwe dingen uit willen proberen. Soms kan het moeilijk zijn om het tempo van uw hond bij te houden, omdat hij vol levenskrachtige pure energie kan zitten. Als u uw hond niet goed kadert kan hij opvliegend van aard worden en soms ongecontroleerd agressief zijn. Zeker als uw hond een grote Rashond is, is het van belang om zijn levenslust en energie zo te sturen dat hij zich nuttig en bijzonder voelt. Hij zal van aandacht, strelen en kroelen houden en hij zal zelden verlegen zijn.

Ram-honden houden van uitdagingen en willen graag nieuwe dingen uitproberen. Het is aan u om deze behoefte zo te sturen dat deze uitdagingen tegelijkertijd een opvoedkundige waarde hebben. Als u uw hond teveel vrijheid geeft, zult u merken dat hij beslist een eigen willetje ontwikkelt, maar dan ook nog amper te corrigeren is.

Zijn verlangen om bezig te zijn en zijn daarbij onbezonnen karakter, maakt dat u uw hond in zijn eerste levensjaren extra in de gaten moet houden. Dit geldt zeker wanneer u in de stad woont. Want uw hond kan snel afgeleid zijn.

uw hond is vol levensenergie en wil actie!. Hij is een echte vechter, eentje die niet snel angstig is. Een prima waakhond dus. Als u ervoor zorgt dat hij weet dat u de baas bent, zal hij voor u te allen tijde door het vuur gaan.

Hondenhoroscoop Stier

Het dierenriemteken Stier wordt gebruikt om het karakter van uw hond te beschrijven. Het teken van de Stier wordt gekenmerkt door een innerlijke kracht en sterke vastberadenheid (sommigen noemen dit koppigheid). Een Stier houdt van comfort en is bereid hard te werken voor dingen die hem gelukkig maken. Zoals het een stier betaamt, verliest uw hond niet gauw zijn humeur, maar wanneer hij wel boos wordt, is het `t beste om hem niet in de weg te lopen!

uw hond is bij uitstek een levensgenieter die zich moeilijk in kan houden als hij iets lekker of prettig vindt. Vandaar dat er voor uw hond sneller het gevaar bestaat om te dik te worden. Daarbij komt nog dat als hij zich niet genoeg uitgedaagd voelt, hij lui kan worden wat zijn gezondheid niet ten goede zal komen.

De basishouding van uw hond is meegaand. Hij is niet snel uit het lood te slaan en, mits hij een gezonde hond is, zullen veel dingen hem ook niet verontrusten. uw hond is vasthoudend en zal uiteindelijk ver gaan om zijn zin te krijgen. Hij is er eentje die niet snel opgeeft of het nu om spelen gaat of om een opdracht uit te voeren. Zijn volhardende vermogen zorgt ervoor dat je zijn wil niet snel zal kunnen negeren. De heersende planeet Venus, de godin van de liefde, begiftigt uw hond met een trouw karakter. Hij zal gemakkelijk genegenheid kunnen tonen wat hem tot een echt knuffeldier maakt die geniet van de nabijheid van zijn baasje of baasjes. uw hond zal zeker niet eenkennig zijn van karakter.

uw hond bezit, mits hij gezond is, een prettig en vriendelijk karakter dat oprecht van gezelligheid houdt. Spelen, eten, en drinken maken hem al gelukkig. Door zijn rustige instelling kun je het wel vergeten om uw hond uit te dagen om dingen te leren. Maar natuurlijk moet je dat wel doen, een stier-hond leert het best door het rustig herhalen van opdrachten. Als u te fel wordt zal hij snel de handdoek in de ring gooien. Niet omdat hij bang of laf is maar omdat hij niet van agressie houdt.

Stier-honden houden van zekerheid en van een bepaalde voorspelbaarheid. Stier-honden zijn rustig en passief en zijn gemakkelijke dieren die snel tevreden zijn. Als uw hond voor u gaat – van u houdt – dan is hij een zeer fijne levensgezel die gemakkelijk van alles kan leren. Hij zal trouw en loyaal zijn, want als zijn keuze op u is gevallen dan staat hij als een rots in de branding naast u.

Hondenhoroscoop Tweelingen

Het dierenriemteken Tweelingen wordt gebruikt om het karakter van uw hond te beschrijven. Tweelingen zijn van nature heel graag in gezelschap. Ze delen graag hun levensvreugde en het zijn echte gezelligheidswezens. Ze zijn nieuwsgierig van aard en in contact met anderen willen ze graag direct alles weten van die ander. Hun onbevangen houding en openheid maakt ze tot graag geziene gasten.

Uw hond kan vrijwel met iedereen goed overweg en kan daardoor soms overkomen als een allemansvriendje. Het echte hechten aan één of meerdere personen duurt meestal ook een tijdje. Dit komt doordat uw hond langer de tijd nodig heeft om gevoelssituaties een plek te geven.

De basishouding van uw hond is contactueel. uw hond is vaak ongelofelijk nieuwsgierig en door zijn onbevangen houding stapt hij op elke hond af. Het spreekt voor zich dat dit vaak goed kan gaan. Maar soms gaat het niet goed omdat uw hond in zijn enthousiasme dan net te laat inschat of de andere hond ook net zo vriendelijk is als hij zelf.

uw hond straalt, mits hij goed in zijn vel zit, vriendelijkheid en levensvreugde uit. Met deze geladenheid van energie kan hij heel wat afblaffen tegen andere honden want hij houdt nu eenmaal van contact. Als uw hond nerveus is kan hij veel blaffen omdat hij niet weet hoe om te gaan met zijn instincten. Voor een Tweeling-hond is het sowieso fijn wanneer hij een echt speelkameraadje heeft, hij zal er niet zo van houden om alleen te zijn.

Uw hond bezit, mits hij gezond is, een heerlijk speels karakter dat vol van vreugde is en hij speelt dan ook graag met andere honden. uw hond zal slim zijn maar soms ook wat nerveus. Het is voor u belangrijk om zijn energie zo te kaderen dat er altijd duidelijkheid is en hij een doel voor ogen heeft. Hiermee vermijdt u dat hij nerveus raakt. Een voorbeeld van doelgerichtheid is om uw hond kunstjes/opdrachten te leren, door zijn slimheid heeft hij veel in zijn mars. uw hond is een echte imitator en in die zin zult u in hem soms precies terugzien hoe u zelf bent.

Uw hond zal ervan houden om bezig te zijn en contacten te leggen om zo nieuwe dingen uit te proberen. Hij zal moeite hebben om alleen te zijn, dus zorg dat er wat voor hem te doen is als u hem een tijdje alleen laat. Het kan ook helpen dat u hem juist flink uitlaat voordat u weg moet, zodat hij gemakkelijker rustig blijft. Gelukkig leert uw hond snel en goed en zal het alleen zijn ook aan te leren zijn. Vergeet niet om altijd de deur achter u dicht te doen want hij kan als in een flits de benen nemen om buiten op zoek te gaan naar interessante dingen en leuke speelkameraadjes. Hij is tenslotte nieuwsgierig van aard. uw hond kan zo zijn nukken hebben, maar is vaak de lieveling van u als baasje omdat hij zo in contact met u wilt zijn.

Hondenhoroscoop Kreeft

Het dierenriemteken Kreeft wordt gebruikt om het karakter van uw hond te beschrijven. Een typische Kreeft-hond houdt van gezelligheid en van zijn huis, ook is hij zeer gesteld op familie c.q. zijn baasje(s). Een kreeft is sensitief ingesteld en voelt al snel aan wat de sfeer om hem heen is. Als er iemand verdrietig is of pijn heeft, zal hij vaak direct reageren om op die manier verzachtend en verzorgend aanwezig te zijn.

Kreeft-honden hebben een lief karakter voor de personen waar ze bij horen, maar voor degenen die hun gezin/leefomgeving bedreigen zijn ze tot alles in staat. Want als uw hond van een persoon houdt die hem gelukkig maakt, dan zal hij daar heel hard aan vasthouden en hem niet loslaten. uw hond heeft een onvoorwaardelijke loyaliteit naar u als zijn baas die goed voor hem zorgt.

De basishouding van uw hond is koesteren. uw hond houdt ervan om u op zijn manier te verzorgen en te vertroetelen. Hij zal er veel voor over hebben om het u naar de zin te maken. Met zijn lieve karakter is hij zeer gevoelig voor wat u voelt. Het spreekt voor zich dat hij ook zo met zijn hondenvrienden omgaat. Het liefst verzorgt hij hen ook. Je zou kunnen zeggen dat uw hond een echte moederkloek is. Dat maakt hem beslist niet tot een watje, want iedereen weet wel waar moeders toe in staat zijn als zij hun jongen willen beschermen.

Uw hond bezit, mits hij gezond is, een lief en meegaand karakter. Hij zal zijn uiterste best doen om het u naar de zin te maken. Vandaar dat Kreeft-honden vaak goed luisteren. Wanneer u uw hond gevoelsmatig verwaarloost en tegen hem schreeuwt of hem zelfs slaat, dan sluit hij zich af. uw hond houdt niet van lawaai of geschreeuw. Hij zal dan snel geïrriteerd raken en hij kan het dan amper opbrengen om u te gehoorzamen.

Uw hond gedijt het best in een rustige, stabiele omgeving. Elke verandering in zijn dag routine, bijvoorbeeld als er een vreemdeling in huis is, kan hem uit balans brengen. uw hond kan zich in die situatie soms letterlijk onzichtbaar maken door zich te verstoppen.

Uw hond is vol warme gevoelens en wil die met u delen. Hij is een echt gezelligheidsdier en houdt van zijn huis en tuin en van een grote familie. U zorgt voor uw hond, maar hij zorgt ook voor u! Zodra hij u vertrouwt, hebt u een vriend voor het leven. uw hond zal er niet zo van houden om zijn huis te moeten delen met een ander dier mits deze van jongs af aan in huis gekomen is. Want dan kan hij symbolisch zijn zorgzame gevoelens kwijt.

Hondenhoroscoop Leeuw

Het dierenriemteken Leeuw wordt gebruikt om het karakter van uw hond te beschrijven. De Leeuw wordt ook wel de Koning der dieren genoemd en dit beschrijft ongeveer het karakter van uw hond. Een leeuw heeft een trots karakter en bezit een flink ego. Een leeuw-hond maakt vaak een rustige en kalme indruk wat zijn uitstraling meestal nog krachtiger maakt. Deze uitstraling wordt door sommigen ook wel als lui getypeerd, maar dat is uw hond zeker niet. uw hond doet zijn dingen graag in één keer goed in plaats van zichzelf meerdere keren aan een steen te stoten.

Uw hond houdt van genieten en zal enigszins genotzuchtig ingesteld zijn. Om die reden is het verstandig hem niet te veel te verwennen want dat zwakt zijn scherpte af om te jagen zoals een echte leeuw dit kan. uw hond is een moedig en trots dier die niet snel bang is of ergens van onder de indruk zal zijn.

De basishouding van uw hond is competitief. uw hond wil graag de baas zijn van zijn omgeving, tenslotte heeft hij niet voor niets Leeuw als sterrenbeeld. uw hond houdt van uitdagingen en van avontuur. Het jagen zit hem in het bloed en als hij samen moet werken met andere honden, zal hij beslist de aanvoerder willen zijn. Hij is een geboren leider.

Uw hond zal heel nieuwsgierig zijn en de grenzen opzoeken van de macht die hij heeft. Het spreekt daarom voor zich dat hij u ook zal uitdagen. Het is aan u om zijn trots niet te breken, maar hem wel te leren dat u boven hem staat. Dit kunt u het beste op een speelse en creatieve manier doen. Als u zijn wil niet breekt, maar kadert dan zul u een hond hebben die voor u door het vuur gaat. Hoe groot hij ook is, hij zal met heel zijn hart en ziel voor u gaan.

Uw hond bezit, mits hij gezond is, een speels en lief karakter. Hij zal ondeugend maar ook een gezelligheidsdier zijn en zoals de meeste leeuwen, leeft hij graag in een groep. uw hond verkeert graag onder de mensen. Hij geniet van aandacht en dus is een grote familie geen bezwaar.

Leeuw-honden houden van uitdagingen en willen graag spannende dingen uitproberen. Dit betekent dat uw hond vaak ondeugend en uitbundig zal zijn. Zijn speelsheid is geen uiting van slecht luisteren maar van affectie. Soms kan hij, en zeker als hij een wat grotere hond is, wat lomp over komen en dit gebeurt, omdat hij zijn energie gemakkelijk de vrije loop kan laten gaan. uw hond gedijt het beste op een aanpak waarbij u hem het gevoel geeft dat hij altijd welkom is en heel bijzonder is. Leeuw-honden houden van complimentjes en deze zorgen ervoor dat hij totaal voor u gaat.

Uw hond is vol levensenergie en speelsheid. Hij zal een trotse en dominante hond zijn die weet wat en wanneer hij iets wil. Hij heeft veel aandacht en warmte nodig, maar dan heeft u ook een hond die alles voor u zal doen. Hij zal bij wijze van spreken dan voor u tot op de bodem gaan om u te beschermen.

Hondenhoroscoop Maagd

Het dierenriemteken Maagd wordt gebruikt om het karakter van uw hond te beschrijven. Maagd-honden zijn gewoonlijk subtiel en kalm en houden van kleine opdrachten. Ze houden niet van geschreeuw of overdreven uitingen, veel Maagden houden meer van het fijnzinnige.

Uw hond is een harde en geduldige werker. Hij zal de opdracht die u hem geeft voor de volle honderd procent uit willen voeren. Het is geen dier dat de kantjes er van af zal lopen. In de meeste gevallen kan hij vaak gemakkelijk en hard leren juist omdat hij zo meegaand is van karakter. Maagd-honden zijn vaak in beginsel wat verlegen en gevoelig, wat maakt dat ze even de tijd nodig hebben om om te gaan met andere honden en mensen.

Behalve als hij aanvoelt dat er iets niet klopt want dan kan hij nukkig en terughoudend worden. Het liefst echter maakt hij zich nuttig voor de baasjes waarbij hij hoort. Honden die geboren zijn onder het dierenriemteken Maagd zijn ook vaak het gelukkigst als ze zich nuttig en gewaardeerd voelen. Eigenlijk is uw hond het gelukkigst als hij kan werken.

Uw hond bezit, mits hij gezond is, een fijne werkhouding die hij graag voor u inzet. Als uw hond niet lekker in zijn vel zit zal hij nerveus en onrustig zijn. Hij verandert dan in een hond die amper stil kan zitten en niet weet wat hij met zijn energie aan moet. Zorg ervoor dat uw hond zich functioneel voelt dan heeft u aan hem een fantastische metgezel. Hij is een hond die goed zal zijn in hondenwedstrijden omdat hij zich gedisciplineerd kan richten op wat u van hem wilt.

Uw hond houdt ervan om te leren en om nieuwe uitdagingen uit te proberen. Hij streeft ernaar om alles zo goed mogelijk te doen en als hij dingen behoorlijk getraind heeft, zal hij met de juiste stimulans die dingen ook perfect kunnen uitvoeren. uw hond is vol levensvreugde en wil graag leren, zelfs als het een moeilijke behendigheid is.

Uw hond voelt vaak perfect aan hoe de sfeer in huis is of hoe u zich voelt. Hij heeft bij wijze van spreken een zesde zintuig waarmee hij snel doorheeft dat er iets niet klopt. Hij is dan ook een prima waakhond. Naar de buitenwereld kan hij wat schuw en afwachtend zijn. Hij stort zich vaak niet zomaar in de armen van een ander. Het uiten van genegenheid gebeurt niet spontaan. In eerste instantie moet er een band zijn om dit te kunnen uiten en tonen. En als die band er is, brengt hij graag hele avonden met u door, liggend aan uw voeten of met zijn hoofd op uw schoot.

Uw hond is een kieskeurige eter, dus als je eenmaal iets heb gevonden waar hij van geniet zoek dan niet verder.

Hondenhoroscoop Weegschaal

Het dierenriemteken Weegschaal wordt gebruikt om het karakter van uw hond te beschrijven. Weegschaal-honden zijn heel graag onder de mensen en andere honden. Ze hebben een grote behoefte om gewaardeerd te worden. Als uw hond ook voor u kiest zal hij dat met heel zijn compassie doen. Ze houden ervan om lief gevonden te worden en zoeken niet zo snel de strijd op. Ze kunnen een enigszins eigenwijs karakter hebben, vooral als het ze niet duidelijk is wat ze moeten doen. Helderheid in uw bedoelingen en het duidelijk geven van commando`s helpt uw hond om zo te handelen als u dat wilt.

De basishouding van uw hond is harmonie. uw hond is graag onder de mensen en doet zijn uiterste best om het u als baasje naar de zin te maken. Je zou kunnen zeggen dat de Weegschaal-hond uit twee gedeeltes bestaat. De ene kant een bakje waar het gewicht mens/baasje in zit en de andere kant het bakje waar het gewicht van hemzelf in zit. Het belangrijkste voor een Weegschaal-hond is het gevoel van harmonie. Vandaar dat hij soms het gevoel heeft dat hij gelijk aan u is. Het spreekt voor zich dat u hier alert op moet zijn, tenslotte bent u zijn baasje en niet zijn partner.

Uw hond bezit, mits hij gezond is, een fijne eigenschap namelijk dat hij gemakkelijk met anderen honden en mensen door een deur kan. Door hem genoeg complimentjes te geven zal hij een vrolijke en vriendelijke hond zijn die vaak gemakkelijk in de omgang zal zijn.

Weegschaal-honden houden van winnen en nieuwe dingen uitproberen. Hoewel uw hond voorzichtig van aard is, houdt hij wel van winnen. Zijn voorzichtigheid zorgt er vaak voor dat het hem ook lukt, omdat hij op de een of andere manier meer rekening kan houden met wat de andere honden doen.

Uw hond is vol aanhankelijkheid en wil vooral liefde. Als u tactvol met uw hond omgaat en u bewust bent van zijn gevoeligheden, vooral ten opzichte van u, dan heeft u een hond die op die manier ook echt voor u kiest. Hij gaat dan echt een diepe band met u aan en zal in al zijn liefdesuitingen u proberen het naar de zin te maken.

Hondenhoroscoop Schorpioen

Het dierenriemteken Schorpioen wordt gebruikt om het karakter van uw hond te beschrijven. Schorpioenen zijn wat stil en teruggetrokken wezens. Ze zijn meer `de kat uit de boom kijk` types. Ze kunnen wat verlegen en gevoelig zijn waardoor ze vaak hun dingen voor zichzelf houden. Hierdoor is de bijnaam van Schorpioenen ontstaan, namelijk binnenvetters.

uw hond kan heel intense gevoelens koesteren welke hij niet snel wil laten zien. Het bijzondere is dat schorpioenen dit vaak afzetten tegenover zichzelf en wel in de trant of zij iets goeds of slechts hebben gedaan. Vandaar dat uw opvoedende rol voor uw hond zeer belangrijk is zodat hij zekerheden krijgt over welk gedrag bij welke gevoelens hoort.

De basishouding van uw hond is onderzoekend. uw hond bezit, mits hij gezond is, de goede eigenschap van het opkomen voor wat van u is en natuurlijk voor wat van hem is. Als u zijn hart gestolen heeft, zal zijn liefde onvoorwaardelijk zijn en zal hij alles doen om u te beschermen. Schorpioen-honden hebben veel vertrouwen nodig van hun baasjes, vaak meer dan andere honden dit nodig hebben. Maar daar staat naast dat u er dan ook meer uit kunt halen dan bij een gemiddelde hond.

Uw hond houdt van uitdagingen en onderzoeken. Hij kan een echte speurneus zijn die ervan geniet om verstoppertje te spelen. Het spreekt voor zich dat als uw hond kwaliteit genoeg heeft op dit gebied hij bijv. een uitstekende reddingshond zou kunnen zijn.

Uw hond kent als hij ergens voor gaat totaal geen angst meer en durft dan zelfs de grootste gevaren aan te gaan. Soms kan een Schorpioen-hond zo giftig worden dat hij in een strijd met een andere hond, die veel groter en sterker is dan hij zelf, het niet meer opbrengen kan om zich over te geven en zich op zijn rug te leggen. Het spreekt voor zich dat u deze energie van uw hond goed moet kaderen.

Uw hond is vol levensenergie en wil betrokken zijn. Schorpioen honden zijn uiterst loyaal, ze willen immers echt bij hun baasje c.q. familie horen. Als uw hond zich thuis voelt, is hij uiterst vriendelijk en zal hij moeilijk kwaad te krijgen zijn. Maar als u uw hond een keer slaat of onterecht berispt dan zal hij dit niet snel vergeten. Zijn vertrouwen in u heeft dan een grote deuk opgelopen die niet snel te genezen zal zijn. uw hond is er een die voor de volle honderd procent gaat en als er een deuk in die honderd procent is ontstaan, zal het heel lang duren voordat dit geneest. En vergeten zal hij het waarschijnlijk nooit.

Hondenhoroscoop Boogschutter

Het dierenriemteken Boogschutter wordt gebruikt om het karakter van uw hond te beschrijven. De Boogschutter-hond is veelal een slimme hond. Dit komt doordat boogschutters speels maar vooral ook onderzoekend van aard zijn. Zij houden van uitdagingen. En met hun sportieve karakter kunnen zij ook heel wat dingen aan. Boogschutters staan vooral bekend om hun goede humeur en dat geldt ook voor uw hond.

uw hond zal van alles willen meemaken en daarom ook ten alle tijd klaar staan om er op uit te trekken. Boogschutter-honden hebben een zekere mate van vrijheid nodig, omdat ze zoveel van het leven ervaren willen als maar mogelijk is. Ze kunnen wat ongeduldig zijn. Wandelen en onderweg zijn is hun favoriete bezigheid. Hiermee vinden ze voor hun rusteloze karakter een goede uitlaatklep.

De basishouding van uw hond is competitief. Hij houdt van uitdagingen en van niet al te gemakkelijke opdrachten. uw hond leert graag en laat daarin ook een goed doorzettingsvermogen zien. Hij is een speelse hond die gemakkelijk met andere honden om kan gaan behalve als ze de baas over hem willen spelen. Dan zal hij zich met poot en tand daartegen verzetten. Dit is niet zozeer omdat hij zelf bazig is, maar meer omdat hij een eenling is die graag zijn eigen gang gaat.

uw hond heeft, mits hij gezond is, een vrolijk en uitbundig karakter. Hij zal plezierig in de omgang zijn en gemakkelijk met andere honden om kunnen gaan. uw hond heeft ruimte nodig en dit betekent dat u uw hond vooral niet opgesloten kunt houden zoals in een flatje. Hij zal dan ongelukkig worden en dit lees je bij boogschutter-honden vaak af aan het eetgedrag. Ze kunnen zich dan letterlijk doodeten. Dit komt doordat ze hun onbegrensde vrolijkheid omzetten in onbegrensd eten om zich enigszins vrolijk te kunnen voelen.

uw hond beschikt over een leergierig karakter en hij zal dan ook gemakkelijk allerlei dingen op kunnen pikken. Zorg dat u hem niet bestraffend opvoedt want dat zal zijn karakter zeker niet ten goede komen. Hoe meer u hem beloont voor zijn goede gedrag des te meer hij bereid is om te leren. Het eerste levensjaar van uw hond is bepalend of hij graag leert of dat hij zijn kont tegen de kribbe gooit bijvoorbeeld omdat u de verkeerde opvoedingstechniek gebruikt.

Uw hond is vol levensenergie en wil actie! Hij zal graag met u op pad gaan dus als u een hond zoekt om bijv. mee te gaan joggen dan hebt u met uw hond de juiste keuze gemaakt.

Hondenhoroscoop Steenbok

Het dierenriemteken Steenbok wordt gebruikt om het karakter van uw hond te beschrijven. Het allerbelangrijkste voor Steenbok-honden is hun ambitie. Deze honden hebben de neiging om het leven te ernstig te nemen. Zij kunnen daarbij zowel voor zichzelf als voor anderen de lat erg hoog leggen. Soms zo hoog dat ze het voor zichzelf onmogelijk maken om hun doelen te bereiken.

uw hond heeft weinig zelfmedelijden waarmee hij het zichzelf soms ook bijzonder lastig kan maken. De reden dat hij dit doet is, omdat hij heel graag gewaardeerd wordt door zijn omgeving en niet door extravert gedrag, maar vooral door heel hard en lang te werken.

uw hond is dan ook een echte harde werker die graag leert. Zijn competitiedrang zal groot zijn en hoewel hij niet zo in de schijnwerpers hoeft te staan, zal hij met alles zijn best doen om nummer één te worden. uw hond houdt ervan om anderen te onderwijzen of iets te leren, omdat dit hem een positie geeft waarbij hij de leider is en de anderen de volgers zijn.

De basishouding van uw hond is competitief. Hij vindt het belangrijk dat hij ergens goed in is. Zoek daarom uit wat zijn talenten zijn; is dit speuren naar mensen, jagen, begeleiden, spelen met kinderen enz. Uw hond zal zijn uiterste best doen om hierin ook echt heel goed te worden. U heeft tenslotte een hond in huis gehaald die een echte kampioen wil zijn. Een hond die het niet schuwt om hier echt hard voor te werken. Belangrijk voor u is dat u uw hond blijft leren spelen zodat hij ook ontspannen en relaxed kan zijn. Het is net zoals bij mensen, bij te weinig ontspanning worden ze mopperig en ietwat chagrijnig.

Uw hond bezit, mits hij gezond is, een groot doorzettingsvermogen en een grote behoefte om te leren. Als uw hond gefrustreerd is zal hij een echte mopperkont zijn met een kort lontje, eentje die nukkig in de omgang is en weinig contact met zijn omgeving zal zoeken. Maar als hij wel goed in zijn vel zit dan zal hij zich verantwoordelijk voelen voor u en alle anderen die bij u wonen. Hij gedijt het best in een gezinsverband waarin hij zich van belang voelt.

Steenbok-honden houden van uitdagingen en van winnen. De drang van uw hond om te winnen geeft hem vaak iets onoverwinnelijks, hij kiest namelijk in het gevecht om de beste te zijn, zijn eigen weg. Hij zal en moet nou eenmaal als eerste de top bereiken. Het is belangrijk dat deze energie goed wordt gekanaliseerd. En dat kan vooral door liefde te geven voor dat wat hij doet, ook als hij niet gewonnen heeft, en door hem te leren om speels te blijven.

Hondenhoroscoop Waterman
Het dierenriemteken Waterman wordt gebruikt om het karakter van uw hond te beschrijven. Veel Waterman-honden zijn intelligente dieren. Ze zijn vaak goed in dingen leren. Als ze ergens geïnteresseerd in zijn, kunnen ze daar geheel voor gaan. Ze hebben een standvastig karakter waarmee ze zich geheel kunnen focussen op wat hen op dat moment benieuwd. Waterman-honden zijn vaak gefascineerd door nieuwe dingen omdat hun nieuwsgierigheid naar het onbekende groot kan zijn. uw hond is ook sociaal ingesteld en verkeert graag in gezelschap, hij is een echt groepsdier.

De basishouding van uw hond is vooral sociaal. Hij weet zich door zijn sociale instelling gemakkelijk aan te passen aan allerlei soorten wezens met hun verschillende karaktertrekken. Een waterman-hond is niet zo gericht op `ik eerst` en dat maakt dat hij ook niet zo competitief ingesteld zal zijn bij individuele wedstrijden. Maar als uw hond in een groep moet functioneren is hij een uitstekende winnaar omdat hij zich dan voor iedereen binnen die groep in wil zetten. Het spreekt voor zich dat als uw hond zich thuis voelt in uw groep, lees familie, hij zich dan geheel zal geven ten behoeve van de veiligheid en vrijheid voor uw groep. Vandaar dat als er kinderen in het gezin zijn u zowel een voogd als ook een speelkameraadje voor uw kinderen in huis heeft.

Uw hond bezit, mits hij gezond is, een avontuurlijk en nieuwsgierige aard. Zijn liefde voor avontuur kan ver gaan. Zo kan hij zo opgaan in zijn belevingen dat hij de omgeving vergeet en achter het spoor aangaat wat voor hem een belofte inhoudt dat het leidt tot iets spannends. Juist dit maakt dat Waterman-honden iets ongecontroleerds in zich kunnen hebben. Het is aan u om deze energie goed te sturen. Zorg dat uw hond uitdagingen heeft die hij op zijn eigen manier op moet lossen. Dit geeft uw hond namelijk een gelukkig en zinvol gevoel.

U heeft een hond die graag het gezelschap van veel mensen om zich heen heeft. De meeste Waterman-honden zijn daarom ook echte stadsdieren. uw hond kan een echter entertainer zijn die zichtbaar plezier heeft als hij merkt dat hij het de omstanders naar hun zin kan maken. Hij is over het algemeen zacht en liefdevol met kinderen en blaft alleen maar om het geluid van zijn eigen stem te horen.

Uw hond is zeer intelligent en kan goed manipuleren. U zult veel geduld moeten hebben als u hem traint. Hij reageert namelijk niet gemakkelijk bij bevelen, u zult het verdienen door goed baasjesgedrag, dan zal hij alles doen om het u naar de zin te maken.

Uw Waterman hond is vol levensenergie en wil actie! Vaak zijn deze honden niet zulke knuffeldieren die veel geaaid en gekroeld willen worden. Op het gebied van de liefde heb je zwervende ogen en een kwispelende staart die zeggen tegen de ander `van harte welkom! Kortom, uw hond kan met de meeste andere honden die niet agressief zijn, goed door een deur. Hij krijgt het zelfs voor elkaar om een onmogelijke hond tot spelen te brengen. Hij heeft nu eenmaal een ontwapenend karakter.

Hondenhoroscoop Vissen

Mensen vinden het sterrenbeeld Vissen vaak moeilijk te begrijpen, omdat ze zulke diepe gevoelens hebben gelijk als de diepte van een oceaan. Gevoelens waarbij de maat soms onpeilbaar is. Zo is het ook met Vissen-honden, je weet vaak niet goed wat ze denken of voelen. Dit komt doordat ze ongrijpbaar zijn net als een klein visje dat overal kan zwemmen in die grenzeloze zee.

In de astrologie staat water voor gevoelens en het visje staat in dit geval voor uw hond. Als de wereld van uw hond continue beïnvloed wordt door gevoelens spreekt het voor zich dat uw hond zeer sensitief is. De zee wordt vaak gezien als ons collectieve onderbewuste waarbij je kunt zeggen dat een Vis alle gevoelens om zich heen aanvoelt, van alles en iedereen. Dit gegeven maakt uw hond zeer gevoelig voor uw stemming en die van de mensen om u heen. In principe zijn Vis-honden zachtaardige dieren die zeer meegaand kunnen zijn.

De basishouding van uw hond is meegaand en flexibel. uw hond heeft vooral veel duidelijkheid nodig. Hoe meer u rust en kalmte biedt des te prettiger uw hond zich voelen zal. Soms zie je dat Vis-honden echt hardop dromen en kun je bijna meebeleven wat er zich op dat moment in hen afspeelt. uw hond beschikt over een groot inlevingsvermogen en hij is zodoende zowel positief als negatief tamelijk beïnvloedbaar. uw hond zal graag dingen voor u doen gewoonweg omdat hij zich als het ware één met u wil voelen. Vis-honden hebben van nature een vriendelijk karakter en zijn eigenlijk echte goedzakken.

Uw hond houdt van rust en zekerheden. Door zijn sensitieve karakter maakt hij meer mee dan andere dierenriemtekens. Deze sensitiviteit zorgt er mede voor dat hij soms sneller gevaar aanvoelt dan andere honden. Zeker als hij wordt getraind om hierop alert te zijn. uw hond zou soms angstig of agressief kunnen reageren op iemand die voor hem niet goed aanvoelt. Natuurlijk moet u dit kaderen en in een juist perspectief zien. Misschien is het inderdaad iemand die niet te vertrouwen is.

Uw hond heeft een grote belevingswereld en een zacht karakter, zeker als hij een goede opvoeding krijgt. Voed u uw hond daarentegen verkeerd op dan kan hij ook zeer vals worden en achterdochtig raken ten opzicht van iedereen, dit uit zich soms in agressief gedrag. uw hond leert het beste door hem veel vertrouwen te geven en een goed gevoel in de huiselijke sfeer. Belonen en op de juiste manier corrigeren zal ervoor zorgen dat uw hond zich op zijn gemak voelt waardoor hij lief en aanhankelijk naar u zal zijn.

Op AstroKunst vindt je ook mooie persoonlijke horoscopen.
Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
Je kunt kiezen voor een kinderhoroscoop, geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, relatiehoroscoop, beroepshoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie.

Sabine HagedorenBelgische beroemdheden

 


Naast de uitgebreide horoscopen vind je ook de rubriek bijzondere horoscopen:

Gelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.
De levensles horoscoop
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben, lees het in je levensles horoscoop.
Hondenhoroscoop
Wat is het basiskarakter van jouw hond?
Aspecten en hun betekenis

Ook vind je hier tarotleggingen

AstroKunst verzorgt gratis de  tarot jaarhoroscoop
Alsook: Tarotlegging: Harmonie en Geluk (kosten €5.-) Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


Tarotlegging: Liefdeslegging (kosten €5.-) Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


Op AstroKunst vindt je ook veel informatie bv. over de tarot

Inleiding tarotkaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema’s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Aspecten en hun betekenis, astrologie elementen, tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven.
Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarotkaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe je je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet.
Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld.
De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bokalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

 

terug naar het begin van de hondenhoroscopen

Planetdance is een gratis astrologie programma

by Jean Cremers

http://www.jcremers.com/

Hondenhoroscoop @ W.Kunst
Jaaarhoroscoop

Geef een reactie

Scroll naar boven