Angelina Jolie Horoscoop

Horoscoop Angelina Jolie

Angelina Jolie is een vrouw die van nature erg nieuwsgierig is. Ze heeft een broertje dood aan het steeds weer opnieuw hetzelfde moeten doen. Vandaar dat ze regelmatig bezig zal zijn met het opdoen van nieuwe ervaringen.
Ze is slim en heeft een continue behoefte aan kennisvergaring. Ze is iemand met een vlotte babbel die er gemakkelijk op los associeert.
Ze is iemand die emotioneel behoorlijk driftig kan zijn en niet snel onder de indruk is van een ander. Ze weet in die zin goed haar mannetje te staan. Angelina Jolie is zeer energiek en zij zou dan ook altijd wel in beweging willen zijn.

Angelina Jolie beschikt over een enorm uithoudingsvermogen en een grenzeloos vertrouwen in haar eigen kunnen. Hierin zou ze zich soms kunnen overschatten.
Want als zij ergens echt door gegrepen wordt, dan kan ze moeilijk stoppen. Iets in haar drijft haar dan steeds maar verder en verder. In de liefde is ze niet een gemakkelijke vrouw.
Deels komt dit voort uit haar ontembare kracht en een wat gesloten houding op het emotionele vlak. Hoe zeer Angelina Jolie ook een sterk libido bezit, echte liefde laat zij niet snel toe. Maar, als ze met haar gehele passie voor iemand gaat, dan kan diegene rekenen op een vrouw die ten aller tijden haar geliefde beschermen en verzorgen zal.
Angelina Jolie  horoscoop Angelina Jolie
AstroKunst verzorgt regelmatig horoscopen van wereldsterren hier vindt je per land of beroep de horoscopen van beroemde mensen.
Alle teksen zijn geschreven door Willem Kunst. En mogen niet gekopieert worden
Naast de horoscoop van Angelina Jolie  vind je hier ook mooie persoonlijke readings.

Angelina Jolie 

 


Naast de horoscoop van Angelina Jolie  vindt je hier ook veel informatie bv. over de tarot
De Tarot maand, jaar, harmonie en geluk en liefdeslegging zijn geschreven door de bekende tarotlegger/astroloog Willem Kunst. Door zijn jaren lange ervaring weet hij de Tarot kaarten uit te leggen op een speelse, begrijpbare en inspirerende manier. De meeste tarotleggingen worden gelegdt met drie kaarten en geven je inzicht en biedt je begrip om je te ontwikkelen zodat je je geholpen voelt bij de dingen die je doet. De tekst zijn adviserend en positief geschreven, ze helpen je op een speelse manier op jouw pad te blijven of te komen.

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is. Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan. De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Angelina Jolie 

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten. De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.
tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten. Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest? De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn waterkaarten. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen. Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren. Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

Naar begin horoscoop Angelina Jolie 
@ W.Kunst

Angelina Jolie 

Scroll naar boven