Horoscoop Marc Overmars

Marc Overmars – horoscoop

Maan Waterman, Mars Waterman, Jupiter Waterman, Mercurus Vissen. Rationeel kijken naar gevoelens, Rationeel dingen doen, Rationeel plannen uitwerken.

Zon Ram, Venus Ram, Ik vecht, ik wil liefde.

Marc overmars-horoscoopHoroscoop Marc Overmars

RamRam het vurige type

Je bent iemand met een avontuurlijke, pioniersgeest die agressief, moedig en recht door zee kan zijn. Je kunt buitengewoon energiek zijn en je haat restricties.
Je houdt van vrijheid en bent ondernemend ingesteld. Soms kun je wat heerszuchtig overkomen omdat je bij veel dingen nummer één wilt zijn.
Waardoor je bijv. bij spelletjes echt fanatiek kunt zijn. Je kunt soms de neiging vertonen om te overhaast beslissingen te nemen omdat alles even snel moet gaan en er zodoende weinig tijd is voor rustig overleg.
Waarschijnlijk houd je van sporten en andere vormen waarbij een krachtsinspanning wordt gevraagd.
Als je het gevoel krijgt dat je beperkt wordt in je vrijheid kun je alle banden verbreken.

Mars

Mars is de plan eet van onze persoonlijk kracht en hij geeft ons libido aan. Mars is een seksueel getinte planeet die onze passie tot uitdrukking brengt.
Ook symboliseert Mars waartoe we bereid zijn om voor te strijden.Mars heeft iets basaals en in eerste instantie in de vorm van onze drift.
Deze moeten we leren te cultiveren en af te stemmen op de ander. Om die reden blijkt dat Mars vanuit zichzelf gaat en pas achteraf kan zien wat zijn
‘slachtveld’ is geweest. Ram de thuishaven van Mars. Geeft actieve, enthousiaste, ijverige mensen, die in hun vaart soms weleens de belangen van anderen onder de voet lopen.
Maar er is zoveel energie dat ze zich niet laten afschrikken door zulke details. Soms schiet al deze daadkracht door en worden ze ongeduldig,
prikkelbaar, rusteloos, enz… Als de energie niet ontladen kan worden in het werk, ga dan wat aan sport doen.

Venus in Ram

De Ram houdt ervan om de touwtjes in handen te hebben en om de ander direct te verleiden.
Hij houdt, zeker als hij nog jong en onervaren is en niet geleerd heeft om zich op een ander af te stemmen, van snelle en heftige seks.
In feite is hij voortdurend op zoek naar opwinding en sensatie.

Maan Waterman

Emotioneel ben je iemand die verstandelijk met zijn gevoelens omgaat. Dit maakt dat je in eerste instantie vaak onafhankelijk overkomt.
Je kunt dan op een onconventionele manier reageren.

@ Willem Kunst

Marc Overmars is een Nederlands voormalig voetballer en voormalig sportbestuurder. Hij speelde als vleugelspeler en stond bekend om zijn snelheid. Hij speelde bij Go Ahead Eagles, Willem II, Ajax, Arsenal en FC Barcelona. Wikipedia
Geboren: 29 maart 1973 (48 jaar), Emst
Lengte: 1,73 m
Datums aangemeld: 2008 (Go Ahead Eagles), 2000 (FC Barcelona), 1997 (Arsenal FC), 1992 (AFC Ajax), 1991 (Willem II)
Bron Wikipedia
AstroKunst
Scroll naar boven