Menu Sluiten

Horoscoop Yolanthe

Yolanthe is geboren op Ibiza, 19 maart 1985

In het dagelijks leven is zij iemand die ongrijpbaar, gevoelig en inlevend is. Ze heeft de behoefte om haar zelf via emoties te uiten. Ze is dan ook eerder een gevoelstype dan een rationale persoonlijkheid. Ze doet dit door middel van het creëren van een bepaalde sfeer, dan weer romantisch, dan weer spannend of soms in een rol van het spelen van de valse.

Van nature is Yolande liefdevol, passievol, artistiek, onstuimig en hartstochtelijk van aard. Ze is iemand die als een bliksemflits geraakt kan worden en dan helemaal in vuur en vlam staat dit geld zowel voor de liefde als voor haar creativiteit. Het zal haar al vaker overkomen zijn dat ze tot over je oren op iemand verliefd wordt en/of gegrepen werd door iets wat haar fascineert. Als de spanning ergens van af gaat kan ze zowel in haar dagelijks leven, werk en liefdesleven snel verveelt zijn. Ze vindt het heerlijk wanneer ze de ander moet veroveren of ergens voor moet knokken. Ze is dan strijdlustig en gooit al haar charmes in de strijd om op die gebieden dat voor elkaar te krijgen wat haar bevalt.

In de liefde en creativiteit is zij iemand die het nodig heeft om uitgedaagd te worden. Ze wilt beweging en actie en niet alleen maar samen stil zitten voor bv. de televisie. Nee, zij wilt met hen die zij lief heeft spannende dingen meemaken en doen.

Seksualiteit, uitdagingen kortom “doen” zijn voor haar belangrijk, het is een goede uitlaatklep voor de energie die in haar op geroepen wordt als ze wat voor iemand of iets voelt. Ze is driftig van aard en vandaar dat zij wel moet leren dat het niet altijd zo kan gaan als zij in haar hoofd heeft.

© Willem Kunst

horoscoop Yolanthe