Wat brengt de jaarhoroscoop 2024

Jaarhoroscoop 2024 . Niet langer voor €1,90 maar gratis!

Ontdek jouw jaarhoroscoop 2024: Wat zeggen de sterren? Ben jij nieuwsgierig naar wat het jaar 2024 voor jou in petto heeft volgens de sterren?  Of je nu op zoek bent naar inzichten over je liefdesleven, carrière, gezondheid, of algemeen welzijn, de jaarhoroscoop voor 2024 biedt de antwoorden die je nodig hebt. Lees hier onder jouw jaarhoroscoop 2024. Deze is geschreven door erkend astroloog Willem Kunst.
Vanaf nu gratis te lezen jaarhoroscoop 2024 klik op je sterrenbeeld

  1. Ram
  2. Stier
  3. Tweelingen
  4. Kreeft
  5. Leeuw
  6. Maagd
  7. Weegschaal
  8. Schorpioen
  9. Boogschutter
  10. Steenbok
  11. Waterman
  12. Vissen

Ram jaarhoroscoop 2024

21 maart tot 20 april

Algemeen

Het jaar begint opperbest, je bent in een goede stemming en je ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. Je behoefte, zo in het begin van dit jaar, ligt vooral op het sociale vlak in het optrekken met vrienden of je geliefden en gezamenlijk leuke dingen doen. In 2024 ga je niet alleen de grote lijnen voor dit jaar uitzetten maar maak je ook plannen voor de langere termijn. Het is goed om jezelf doelen te stellen die je in de komende jaren wilt bereiken. Je hebt waarschijnlijk nu een goede kijk op je toekomst en je beschikt over het nodige  zelfvertrouwen om er ook voor te gaan. En wat goed voor jou is, is meestal ook goed voor de anderen. Vanaf 22 februari start er een periode waarin je genoeg energie hebt om ook daadwerkelijk je plannen om te zetten in daden. Het fijne is dat je in staat bent om anderen te betrekken bij je ideeën waardoor je steun vanuit je omgeving krijgt. Het is tot 8 maart een prima tijd om met hen die je lief hebt ook te genieten van het dagelijks leven.

Vanaf 8 maart gaat niet alles meer zo vanzelfsprekend en kun je de neiging hebben, wat Ram wel eigen is, om slordig te worden. Je kunt dan je doelen uit het oog verliezen. En omdat je voelt dat alles niet meer vanzelfsprekend gaat, zoals jij gewend was, kan dat jou wat chagrijnig maken. Je kunt dan je ongenoegen uiten naar hen die dicht bij jou staan. In deze tijd zegt jouw ongenoegen meestal meer over jouzelf dan over de ander. Je drang om jouw eigen weg te gaan zorgt er soms voor dat je niet overlegt of hulp zoekt bij de ander. In deze tijd is het goed om je ideeën en gevoelens wel te bespreken met mensen waarin je vertrouwen hebt. Midden April voel je je energie weer terugkeren. Je komt beter in je vel te zitten waardoor je je zelfvertrouwen en je levensplezier weer terug vindt mits er uiteraard geen ellendige dingen om je heen plaatsvinden. Het is een goede tijd om met anderen samen te werken, te solliciteren of in ieder geval om ondernemend te zijn.

De maanden mei en juli zijn prima maanden om te werken aan de liefde, je vriendschappen en/of je familiebanden. Het is een periode waarin je je liefde beter kunt uiten. Voor sommige Rammens houdt dit in dat je je liefde voor reizen gaat benutten, voor een ander betekent het dat hij meer aandacht gaat besteden aan een studie of cursus op het vlak van persoonlijke groei. Kortom in deze tijd zal je hart ergens harder voor gaan kloppen, en voor een Ram loopt dit vaak gelijk aan het verlangen om ook iets spannends mee te maken. Dit spannende kan op het geestelijke of fysieke vlak gevonden worden. Het zijn tevens mooie tijden om je leven op het sociale vlak rijker en voller te maken.

De maanden september en oktober tot bijna eind november zijn een beetje middelmatig. Je zult dan vooral moeten teren op wat je de vorige maanden voor elkaar hebt gekregen. Heb je er een beetje op los geleefd dan zal je nu sneller tegen grenzen aanlopen en vaker op je verantwoordelijkheidsgevoel aangesproken worden. Mensen zullen dan ook wat sneller geïrriteerd kunnen reageren als je te laks en te lui bent geweest. De periode waarin je jarig bent, eind november of december, is een tijd dat je voornemens kunt maken voor jouw eigen nieuwe jaar. Maak realistische plannen zodat je deze in het volgende jaar ook werkelijk waar kunt maken.

Liefde

Je stelt je de eerste weken van het jaar wat afwachtend op in de liefde. Je hebt het nodig dat de ander jou actief benadert. Je bent wat introvert waardoor je geneigd kunt zijn om jezelf te overschreeuwen, terwijl je je van binnen anders voelt. Accepteer dat je niet altijd de gangmaker kan zijn op een feest. In het midden van deze eerste maand keert je vrolijkheid en spontaniteit terug. Je zult je dan weer gemakkelijker voelen in je contacten met anderen. Voor Rammen die single zijn breekt er een tijd aan om zich in het sociale leven te storten. Voor hen die al een geliefde hebben, is het een tijd om samen het leven te vieren om zo dichter tot elkaar te komen.

Van 17 februari tot 6 april is het op het gebied van de liefde een minder spannende tijd. Je kunt je wat op jezelf teruggeworpen voelen waardoor je meer moeite moet doen om het met je geliefden leuk te hebben. Maar houdt moed, want na 6 april breekt er weer een aangename periode aan waarin je contacten met je geliefden en mensen in de buitenwereld waarschijnlijk wel heel soepel verlopen. En als dat niet zo is, dan heb je tot 8 juni de tijd om ervoor te zorgen dat alles weer prettig gaat aanvoelen in de liefde. Voor singles is dit wederom een mooie tijd waarin het mogelijk is dat je iemand tegenkomt die compleet anders is dan jijzelf. Na deze periode gaat de planeet van de liefde je als het ware testen hoe je werkelijk in de liefde staat. Je zult dan merken dat je van je omgeving terug krijgt wat je zelf eerder aan anderen gegeven hebt. Houd hier rekening mee. De maand augustus is een mooie tijd voor jou, een tijd om te genieten van het leven en in het bijzonder van de liefde. Het kan een harmonieuze tijd worden waarin je hart over kan lopen van liefde die je voor iemand voelt. Je kunt nu ook in staat zijn om het hart (opnieuw) te veroveren van iemand. Deze bijzondere tijd herhaalt zich in november. Je zult merken dat je gevoel van liefde zich in vele vormen kan tonen fysiek, geestelijk of altruïstisch, op die manier zoals dat voor jou belangrijk is.

Gezondheid
Jouw gezondheid voor 2024 ziet er in eerste instantie goed uit. De planeet van gezondheid staat in jouw eigen teken. Dit kan helpen om gezond te blijven of de voorwaarden te scheppen dat je beter in staat bent om weer gezond te worden. Natuurlijk geldt dit niet voor ziektes die heel ernstig zijn, maar meestal helpt deze planeetstand wel om beter te worden. De valkuil op het gebied van gezondheid kan erin zitten dat je te vaak heel veel hooi op je vork neemt. Dan zal je op den duur daar klachten van kunnen verwachten.

Financiën

Financieel kan dit een jaar worden waarin je groei en kansen hebt om je bezit groter en stabieler te maken. Maar voor een Ram is het wel van belang dat hij zich in deze zaken goed laat bijstaan door iemand die daar kundig in is. In jouw natuurlijke neiging om ergens door gegrepen te worden, schuilt ook de valkuil dat je zonder goed onderzoek je geld in iets stopt zonder te weten of dit het waard is en/of echt iets zal gaan opleveren.

Stier jaarhoroscoop 2024


Algemeen

Het jaar begint aangenaam, je zit goed in je vel en je hebt behoefte om onder de mensen te zijn. Je hebt behoefte aan liefde en harmonie. Zorg dat je in dat gezelschap verkeert waar mensen zijn die jou dit ook kunnen geven. Je verlangen naar liefde en gezelligheid maakt dat ook jij graag wilt geven. Je hebt de kracht en de liefde om er een aangename tijd van te maken voor hen die je lief hebt. Voor singles is dit een tijd om rond te kijken, je hang naar warmte en liefde zal niet onopgemerkt blijven. Het is een tijd om het leven te vieren dus zorg dat je de eerste week geen verplichtingen hebt. Dan kan je volop genieten van de fijne tijd die het begin van dit jaar voor jou kan zijn.

Hierna volgt een periode waarin het leven meer zijn normale ritme volgt. Als er geen ernstige dingen om jou heen of met jou zelf aan de hand zijn, is dit een gemakkelijke tijd. Er kunnen wel eens wat misverstandjes of kleine ergernissen zijn, maar deze hoeven, als jij geen zout op de wonden legt, niet groot te worden. De maand maart is een prettige tijd. Als je hulp nodig hebt, of gewoonweg gezellig met anderen wilt samenzijn, staan de mensen om je heen hiervoor open. Mensen zijn graag bij jou in de buurt en vandaar dat het een goede tijd is om ook veel aandacht aan je geliefden te besteden. In de eerste drie weken van april zul je meer moeite moeten doen in de relaties met de mensen die je lief hebt, maar ook in je sociale leven. In die periode kunnen er sneller meningsverschillen ontstaan.

Vanaf mei breekt er een heerlijke tijd aan. Je kunt het contact met geliefden intenser maken, maar ook je leefwereld meer en meer gaan verfraaien. Je krijgt dan vooral behoefte aan harmonie, schoonheid en liefde. Wie weet is het zelfs een goede tijd om te gaan verbouwen, een huis te kopen of iets anders wat waardevol kan zijn om je leven mooier maken. Deze fijne tijd komt sterker terug in de maand september, het zijn deze maanden waarin je je leven in balans kan brengen met jezelf en met hen die je lief hebt.

Vanaf november tot december worden het weken waarin je weet waar je staat en waar je je op moet focussen om je nog meer bewust te worden van jezelf. Dit is sterk voelbaar omdat de planeet die bij het Siersteken hoort, het hele jaar in je dierenriemteken staat. Hierdoor kan het een extra belangrijk jaar worden. In die zin zal je je meer bewust gaan worden van wat jouw verantwoordelijkheden zijn en welke niet. Maar ook krijg je de kans om je ambities om te zetten in werkelijkheid. Van belang is dat je, als je dat al niet deed, minder streng voor jezelf en anderen weet te zijn. Door milder te zijn, kun je juist die dingen oppakken waarvan jijzelf vindt dat je daar meer in zou willen bereiken.

Liefde

Op het liefdesvlak begint 2024 niet onfortuinlijk. Vier de liefde, het is een goede tijd om met je vrienden en geliefden samen te zijn. Het zet een mooie tendens van het jaar neer voor jou. Na een dag of acht wordt het wat stiller in je liefdesleven, dit als voorbereiding op het feit dat 24 januari de planeet van de liefde gunstig voor  jouw teken danst. Zorg dat de mensen waar je van houdt, jou dan omringen. En mocht je met iemand onenigheid hebben, gebruik dan de maand februari en maart om de onenigheden weg strijken. Singles hebben in deze tijd die extra uitstraling waardoor ze sneller op vallen. Dus als je op zoek bent, laat je dan ook zien. Na deze mooie tijd komt een periode waarin je wat meer moeite moet doen om te zorgen dat je liefdesleven op orde blijft. Er kunnen zelfs wat kleine conflicten ontstaan omdat je het soms lastig kan vinden om je gevoelens helder te uiten. Dit duurt tot midden mei en daarna kun je de schade repareren die er eventueel is ontstaan. Je schept in jezelf dan meer ruimte voor hen die je lief hebt.

In juni, juli is het een tijd dat je bewust met je geliefden omgaat. Je kunt met één van hen compleet van mening verschillen. Mochten er moeilijkheden zijn in je liefdesleven, dan is het belangrijk om te beseffen dat aan de waarheid altijd twee kanten zitten. De oplossing ligt  in het midden. Van 6 augustus tot 2 september is het een tijd om te zorgen dat je liefdesleven weer compleet in harmonie is. Zorg dan ook dat je goed voor jezelf en anderen kunt zijn. Maar als je ontevreden bent, kun je geneigd zijn tot bijvoorbeeld teveel aankopen, of activiteiten waar je eigenlijk niet veel aan hebt. Gelukkig gaat de planeet van de liefde in december gunstig voor jouw staan. Dit maakt dat je diep van binnen kunt voelen wat je echt wilt in de liefde. Je bent daarbij in staat om dit ook zonder problemen aan anderen over te brengen.

Gezondheid

Voor jou is het belangrijk dat je durft te veranderen, het lef hebt je van oude gewoontes te ontdoen die je levensgeluk in de weg staan. Je kunt dit jaar op zowel het geestelijke als mentale vlak tegen grenzen aanlopen die jou zeggen dat je toe bent aan verandering. Het gaat er dan over om meer vanuit jezelf te leven en minder vanuit de plichten die je kunt voelen van de anderen. Voor een Stier is het vaak zwaarwegend dat je belangrijk gevonden zult worden in wat je doet. Hierin ligt het gevaar dat je dan teveel voor die aandacht doet en te weinig aandacht besteedt aan wat goed voor jou zelf is.

Financiën

Dit kan een jaar worden waarin je het zakelijk goed kunt doen. Je bent of je wordt je bewust van je kwaliteiten en hiervoor wil je beloond worden. Soms moet je niet werken voor de complimenten, maar jouw waarde uit laten drukken in een financiële beloning.

Tweelingen jaarhoroscoop 2024

(21 mei – 21 juni)

Algemeen

Het jaar begint wat stroef en je kunt het gevoel hebben dat je zelf veel moet ondernemen zodat het toch nog een beetje leuk is. Kortom het begin is een periode waarin jij zelf meer moeite moet doen om plezier te hebben. Je maakt wel gemakkelijk contact maar het kan soms wat oppervlakkig aanvoelen. Maak je daar niet te druk om als je je zo voelt. Zo gauw je verjaardag aanbreekt kun je zeggen dat jouw eigen nieuwe jaar begint. Het is een goed idee om dan een groot feest te geven of iets bijzonders te doen met de mensen die je lief hebt. Van 17 februari eind maart staan er meerdere planeten gunstig voor jou. Het is een tijd om te genieten van je liefdesleven en je te richten op zaken waar je gelukkig van wordt. Het is een tijd waarin je als single een basis kunt leggen om een nieuwe geliefde te vinden. En voor degene met een relatie is het belangrijk om je familieleven warmer en intenser te maken. Hierna breekt er een rustiger periode aan waarin je, als er geen erge dingen met jou of om jou heen gebeuren, een kalm leven kunt leiden. Het is niet saai maar ook niet super spannend.

In mei wordt de wereld om je heen weer leuker en aangenamer. Het gevoel dat alles je gemakkelijk af gaat zal sterker worden. Dit, je zo helemaal vrij en onbekommerd voelen, is soms de valkuil van een Tweeling. Als je je vrij en onbevangen voelt, kun je nogal eens je plichten en afspraken vergeten. Dit is natuurlijk geen probleem als je geen relatie, werk, school of studie hebt. Er is dan niemand die op jou bouwt of op je wacht. Het is wel van belang dat je hier rekening mee houdt. Zorg dat je, als je je zo voelt, niet onbedoeld mensen kwetst of nalatig wordt in het contact met hen.

Juni kan een drukke maand worden waarin je fijn met anderen kunt samen werken. Het is de tijd om nu eens die klussen op te pakken waar je steun en hulp van anderen bij nodig hebt. Je voelt de drang om iets goeds te doen en om met je geliefden en vrienden fijne dingen te ondernemen. Je zult merken dat mensen in deze tijd meer open voor je staan en je graag steunen. Daarbij komt dat je je energieker en krachtiger gaat voelen. Deze energie-boost duurt tot ongeveer 8 juni. Gebruik deze tijd goed want de mensen om jou heen staan open voor je plannen.

Juli en augustus is een goede tijd om te gaan reizen of om je huis te verbouwen. Een goede tijd om dingen te ondernemen die je leven voller en aangenamer maken. Voor singles is dit een tijd om te tonen wat ze in huis hebben. Doe dit niet via de sociale media. Op een foto kan niemand zien wat jou nu die extra uitstraling geeft die je nog aantrekkelijker maakt. De maanden september en oktober helft van oktober zijn voor jou niet echt denderend. Je moet het dan een beetje doen met wat je de tijd ervoor bereikt hebt. Het leven gaat dan een beetje zijn gangetje. Van half November tot eind december komt je leven weer in een fijne flow. Je kunt nu weer echt werken aan jouw levensgeluk en doelen stellen die je weer helder voor ogen zult krijgen.

Liefde

Voor jou kan dit een mooi jaar worden in de liefde. Dit geldt zeker als je in staat bent om je kwetsbaar op te stellen en ook de gevoelens van de ander te begrijpen en te respecteren. Als Tweeling kun je vaak wat rationeel overkomen en in de liefde maakt dit soms een wat koude en afstandelijke indruk. Niet alleen praten maar ook iemand knuffelen, vastpakken of vanuit je hart beminnen is belangrijk. Je zit dit jaar meerdere keren prima in je vel om het leven mooier en voller te maken. Vooral februari, juni en oktober zijn maanden waarin je je liefdesleven een nieuwe richting kan geven. Je stelt je gemakkelijker open en dat maakt je ook gevoeliger voor wat de ander voelt. Dit zijn de mooie momenten voor een Tweelingen om intenser om te gaan met je geliefden. De contacten kunnen in deze tijd intiemer worden, zowel op het gevoelsvlak als op het fysieke vlak.

Voor singles is dit een tijd om hun verlangen naar seksualiteit te laten zien. Er breken dit jaar wat de liefde betreft meerdere keren van zulke tijden aan. Vanaf 1 mei tot 10 juni en vanaf  2 juli tot  6 september tot 5 november eind december. Zijn hierin gunstige tijden  De planeet van de liefde staat dit jaar vaak gunstig voor jou en biedt je hierdoor de kans om je liefdesleven, vriendschappen en familieleven fijner en bijzonderder te maken.

Gezondheid

Voor je gezondheid is het in het eerste half jaar belangrijk hoe je met je energie omgaat. Essentieel is dat je niet te veel spanningen opbouwt in je lichaam of dit nu mentaal is of fysiek. Je kunt soms het gevoel hebben dat je de hele wereld aankunt en daardoor teveel toegeeft aan de behoefte om telkens weer nieuwe dingen op te pakken. Hier luidt het advies om niet te veel verschillende dingen naast elkaar te doen, want je gaat ze waarschijnlijk allemaal even belangrijk vinden. En op de langere termijn wordt het dan lastig om sommige zaken, die eigenlijk minder belangrijk zijn, van je af te stoten. In het tweede gedeelte van dit jaar is belangrijk dat je goed zorgt voor je gezondheid en je welbevinden. Je kunt dan je gezondheid een beetje laten versloffen, er te weinig aandacht aan schenken. Misschien leef je teveel met je hoofd in de wolken waardoor je het contact kunt verliezen met alle aardse belangrijke dingen. Denk aan eten, sporten, lichamelijke liefde en alles wat het lichaam voedt om zich goed te voelen. Houd hier oog voor.

Financiële

Op het gebied van de financiën valt niet zo veel te zeggen dit jaar. Als je in staat bent om je intuïtie op de juiste manier te gebruiken en met de voeten op de grond te blijven staan, kan dit een fortuinlijk jaar voor je worden. Je kunt belangrijke grote aankopen goed afhandelen. Maar als je niet erg realistisch bent en teveel vanuit het ideaal grote uitgaven gaat doen, bestaat de kans dat deze minder goed zullen slagen.

Kreeft jaarhoroscoop 2024

21 mei tot 22 juli

Algemeen

Voor jou begint het jaar, als er om je heen geen vervelende dingen gebeuren, opperbest. Je bent in een goede stemming en je hebt zin om plezier te maken. Zorg dat je in de nieuwjaarsnacht met vrienden en je geliefden bent. Het is een nacht die passievol kan beginnen en kan eindigen. Een nacht waarin je de liefde zou moeten vieren met je geliefde of waarin je verliefd kunt worden omdat je hunkert naar liefde en intimiteit. Dit heftige verlangen duurt een paar dagen maar kan wel een grote stempel drukken op het aankomende jaar.

Na deze start neemt het vuur wat af en na een poosje wordt het rustiger. Een periode breekt aan om te overzien waar je staat in je leven. Daar hoort ook bij welke plichten en verantwoordelijkheden er zijn en dit zal je weer met beide voeten op de grond plaatsen. Je kunt wat kleine conflicten krijgen met de mensen om je heen. Zij kunnen je dwingen om assertiever en duidelijker te zijn over hoe je over dingen denkt. Zorg dat je je niet laat overdonderen en neem de tijd om te voelen of dat wat je zegt ook echt jouw mening is. Anders kun je per ongeluk, omdat je niet van nare sferen houdt, de ander naar de mond praten. Vanaf eind februari, als de zon gunstig voor jouw sterrenbeeld gaat staan, dan begint er een aangenamere tijd.

Vanaf 12 maart breekt er een fijne tijd aan. Eentje waarin je van het leven, je vriendschappen, familie en de liefde kunt genieten. Een tijd waarin je je leefomgeving wilt verfraaien en je kunt de behoefte hebben om te verhuizen of een nieuwe baan te zoeken. Je wilt iets wat groot is en je gelukkiger zou maken. Doe niets uit onvrede, want dat gaat vaak mis. Zoek in jezelf waar je je wereld mooier en harmonischer kunt maken. Dit gevoel verandert rond 1 mei, dan komt er weer wat meer rust en stabiliteit. Je kunt in deze tijd vorm geven aan de verlangens die je had. Het is een tijd waarin je de juiste keuzes kan maken. Daarbij zijn de mensen om je heen bereid om jou te helpen als je dit nodig zou hebben. De maand juli kan een fijne tijd worden en vooral als je mensen om je heen hebt die je vertrouwt en van wie je houdt. Het is een periode waarin je graag voor hen zorgt, maar ook graag zelf verwend wilt worden. Een tijd om de romantiek en de fijne contacten die je hebt te vieren. Het is van belang om dit ook echt te doen.

Vanaf augustus tot bijna eind oktober breekt er een tijd aan waarin niet alles meer vanzelf gaat. Je zult meer moeite moeten doen om het gezellig te hebben in je sociale leven. Maar ook op je werk vraagt het `t nodige om de boel op orde te houden. Je bent nou eenmaal als Kreeft enigszins geneigd om, als je je minder krachtig en vitaal voelt, je naar binnen te keren. Hierdoor word je meer een toeschouwer van het leven dan dat je actief meedoet. Het is voor een Kreeft van belang dit niet extreem te doen. Het is goed om het wat kalmer aan te doen en je op te laden, maar als je je teveel in jezelf terugtrekt, verlies je het contact met anderen. Na half oktober komt hier gelukkig een eind aan, dus houd dat voor ogen als je je niet zo lekker in je vel voelt zitten. Er komt dan echt weer een periode waarin je, tot het einde van het jaar, wel plezier en energie aan dingen beleeft.

Liefde

Het kan een mooi jaar in de liefde worden. Je voelt je krachtiger van februari tot 1 mei van dit jaar, en je kunt je seksueel actiever voelen en/of opener in het uiten van je verlangens in de liefde. Ook kun je in deze periode belangrijke veranderingen meemaken die je liefdesleven rijker en completer helpen maken. Dit doe je vooral door de ander te laten zien waar je behoeftes en verwachtingen liggen. Als het goed is, heb je in deze tijd vertrouwen genoeg om ook daadwerkelijk te staan voor wat je wilt. Als je al een geliefde hebt, is dit een mooie tijd om samen de band te verstevigen of als het nodig is nieuw leven in de relatie te brengen. Als single is dit een periode waarin je iemand kunt treffen die op jouw verlangens aansluit. Venus staat van 18 juni tot en met 11 juli in jouw teken, het is een tijd om de vruchten plukken die je gecreëerd hebt in de gunstige tijd van maart tot mei.

Hierna verandert de sfeer en moet je het gaan doen met wat je opgebouwd hebt. Je kunt dan een beetje getest worden of je echt jezelf hebt laten zien in de liefde of dat je je teveel hebt aangepast aan de ander. Als dat zo is zullen er tot 14 oktober kleine conflicten ontstaan over de machtsverhouding binnen je liefdesleven. Gelukkig breekt er na 14 oktober een tijd aan waarin het allemaal weer wat gemakkelijker gaat verlopen. Het is in deze tijd mogelijk om echte goede gesprekken te voeren en intiem te zijn op een manier waar je je ook goed bij voelt. Zorg dat je zorgvuldig omgaat met deze goede ervaringen. Het zal je helpen een goede basis te leggen waar je ook op andere vlakken houvast aan kunt hebben.

Gezondheid

Voor jouw gezondheid is het dit jaar belangrijk dat je weet waar je voor staat. Stel de juiste grenzen en voorkom daarmee dat mensen over je heen lopen. Grenzen stellen vooraf en niet tijdens gebeurtenissen maakt dat je heel dicht bij jezelf kan blijven. Kreeft gaan soms te veel uit van `go with the flow`, maar deze gewoonte kan voor jou nu funest zijn. Door je invoelende vermogen en je snelle betrokkenheid bij de ander, vergeet je nog weleens om te kijken hoe iets voor jou is. Het is hierdoor dat je zowel fysiek, geestelijk als emotioneel teveel hooi op je vork kunt nemen dit jaar.

Financiën

Voor alle grote belangrijke uitgaven is het dit jaar belangrijk om te voelen of je iets koopt om je beter te voelen of omdat het echt een verbetering is die je nodig hebt. Hoewel je een neusje kunt hebben voor mooie spullen en de waarde ervan, is het bij een grote uitgave altijd goed om iemand met kennis van zaken mee te laten kijken.

Leeuw jaarhoroscoop 2024

23 juli t/m 22 augustus

Algemeen

Het begin van het jaar is voor jou een fijne tijd om aan je familieleven of vriendenleven te werken. Het is goed ervoor te zorgen dat iedereen die bij jou hoort een mooi plekje in jouw hart krijgt. Het is ook een tijd om het een beetje rustig aan te doen. Je beschikt op dit moment niet over veel daadkracht. Let hier op en vraag niet ook teveel van anderen. Het erop uit trekken en de wereld veroveren, wat eigen is aan een Leeuw als hij goed in zijn vel zit, laat jij nu liever aan je voorbij gaan. De eerste maanden zijn er één om je meer op je innerlijk te richten en je bezig te houden met de doelen die je dit jaar wilt gaan volbrengen. Midden April start namelijk een periode waarin je over de energie en de mentale kracht beschikt om vol overgave te starten met de verwezenlijking van je plannen. Je bezit dan de passie en de moed om gestelde doelen te bereiken. Zorg dat je deze mooie tijd gebruikt!

De maand April is ook een prima tijd om aandacht te schenken aan je liefdesleven. Je komt vurig maar ook tactvol over en dat kan zorgen voor een verrijking van je liefdesleven. Wie weet vind je een nieuwe liefde of kun je jouw gepassioneerde liefdesgevoelens weer beter uiten naar je geliefde. Maar het kan ook zijn dat je je liefde en aandacht steekt in een goed doel. Een doel waarin je behulpzaam kunt zijn voor mensen die op een bepaald vlak  minder hebben dan jij. </p>

De maanden mei,  juni en juli zijn de maanden waarin je gaat voelen dat je, als je de juiste levenskeuzes hebt gemaakt, op de juiste weg zit. Je zult soms in een juichende stemming kunnen komen van `yes ik voel me goed en kan de vruchten van mijn plannen en inspanning plukken`. Het zijn de maanden waarin je krachtig en positief kunt zijn en eventuele obstakels uit de weg kunt ruimen.

De maanden september, oktober en november kunnen lastig voor je zijn. Het kan gebeuren dat de vanzelfsprekende flow waar je in zat verdwenen is en dat het hard werken wordt om je koers vast te houden. Het zijn maanden waarin er onverwachts vervelende dingen kunnen gebeuren die je zelf niet in de hand hebt. Het is een tijd waarin je karakter moet tonen en moet dragen wat er op je pad komt. Voor de één kan dit veel zijn en voor de ander amper merkbaar.

In de maand december komt alles weer in een rustiger vaarwater en kun je terug gaan kijken wat het jaar jou heeft gebracht. Je kunt dan nog steeds zaken veranderen zodat je het jaar succesvol kunt afsluiten. Het kan zelfs zo zijn dat december vol met aangename verrassingen zit. Daarbij kun je sterk communicatief uit de hoek komen wat zal helpen om de puntjes op de i te zetten.</p>

Liefde

Dit jaar is het voor jou belangrijk om overeenstemming te vinden tussen jouw behoefte aan liefde en je gevoelswereld. De juiste balans hierin vinden zorgt ervoor dat je in de liefde evenwichtiger overkomt en milder wordt naar de anderen die je lief hebt. Het polijsten van je driften maakt dat je een meer charmante indruk wekt en een fijne uitstraling hebt. Dit maakt je gewoonweg geliefder waardoor je meer liefde en warmte op je pad vindt. En als je iemand hebt waarin het vertrouwen wederzijds goed is, kun je je passie vol laten gaan omdat dit om wederkerig verlangen gaat.

Januari, april, mei, juni en juli, zijn voor jou mooie tijden in de liefde. De liefdesplaneet vuurt dan al haar krachten op jou af. En als het leven je mee zit, kun je deze gebruiken om het te verfraaien met schoonheid en liefde. Deze liefde kan geuit worden door te zorgen voor hen die jou nodig hebben, in de relatiesfeer maar ook in jouw seksuele relatiesfeer. De maanden september en oktober zijn maanden waarin je liefdesleven getest kan worden. Het zou dan misschien hard werken kunnen zijn om je liefdesleven in harmonie te houden.

Gezondheid

Voor jouw gezondheid is het dit jaar belangrijk dat je geaard bent en een goed contact met je lichaam houdt. In al je enthousiasme kun je soms geneigd zijn om over de grenzen van je kunnen te gaan. Dit kan twee dingen opleveren: je put jezelf te veel uit op het fysieke vlak of je put jezelf teveel uit op het mentale vlak, omdat je jezelf niet de tijd gunt om alles wat je meemaakt een juiste plek te geven. Meditatie of gewoon even niets doen kan voor jou zeer nuttig zijn. Zeker in de maanden september en oktober.

Financiën

Voor jouw eigenwaarde kan het dit jaar belangrijk zijn dat je op eigen kracht financieel onafhankelijk bent. Je wilt laten zien dat je niemand nodig hebt om voor jezelf te zorgen. Je wilt je geld op jouw eigen wijze uitgeven en je hebt niet zo`n zin om je hierover te verantwoorden. Hier ligt dan ook de valkuil in verscholen, zeker als je samenwoont en rekening moet houden met de ander. Zorg dat je in mindere tijden niet onnodig geld uitgeeft om je goed te voelen.

Maagd jaarhoroscoop 2024

23 augustus – 23 september

Algemeen

Voor de Maagd is het een prettig begin van het jaar. In de basis voel je je rustig en stabiel en je gebruikt de start van het nieuwe jaar als een tijd om bij te tanken. Zorg ervoor dat je dichtbij je eigen gevoelens blijft en ga vooral niet onnodig in op allerlei uitdagingen. Want in je dagelijks leven kunnen hierdoor onnodig spanningen ontstaan waarvan je meer last hebt dan nodig is. De donkere maand januari is meer een tijd om jezelf wat op de achtergrond te houden, zodat je je doelen voor dit jaar weloverwogen kunt uitdenken.

Vanaf half Januari tot februari is er een tijd aangebroken waarin je de energie vindt om alles aan te pakken wat je belangrijk vindt. Het is een periode waarin je je plannen als paddenstoelen de grond uit kan laten schieten. In je dagelijks leven moet je er wel rekening mee houden dat je krachtig overkomt. Blijf je geliefden en collega`s goed uitleggen wat je bedoelingen zijn. Houdt oog voor de ander want in deze tijd kun je sneller conflicten krijgen. Het licht van de liefdesplaneet schijnt ook op jou in deze tijd, waardoor je je gemakkelijker kunt afstemmen op de ander. Maar het blijft een gegeven dat als een Maagd een rode lap ziet hij niet  goed meer na kan denken.

Vanaf mei kun je geneigd zijn om achterover te leunen doordat ogenschijnlijk alles vlotjes verloopt. Wees daar niet te zeker van, je zou kansen kunnen laten liggen om leuke nieuwe dingen te ervaren in je leven. Stap niet in de valkuil die de Maagd soms eigen is, namelijk de neiging om ietwat lui te worden. Ga er dus niet van uit dat alles vanzelf wel goed komt, blijf actief.

De maand mei is belangrijk voor jouw Maagd. In deze maand is het juist van belang om zaken op te pakken die grote verantwoordelijkheid vereisen en je helpen vrijer en onafhankelijk te worden. Het is een maand waarin je door eigen kunnen veel voor elkaar kan boksen. Veel belangrijke invloeden staan deze maand gunstig voor jouw teken. Zorg dat je een boompje plant en deze blijft verzorgen waardoor je later hier de vruchten van kan plukken.

Je voelt je misschien na afloop van deze supermaand wat minder sterk in fysieke zin, maar als het goed is, verlopen jouw relaties nu wel heel soepel. Natuurlijk zullen er hier en daar wat spanningen zijn maar jouw persoonlijke leven kan behoorlijk stabiel zijn. Dat betekent niet dat er niets mis kan gaan. Maar als dat gebeurt gaat het meestal over situaties die buiten jouw directe invloedssfeer liggen en die je leven kunnen beïnvloeden. De laatste drie maanden van dit jaar kunnen wat minder aangenaam zijn. Je bent wat vermoeider en ook meer naar binnen gericht. Het is een periode om op tijd rust te nemen en je wereld klein te houden. In deze maanden kun je door de mensen om je heen als het ware getest worden of je goed bezig bent en rekening gehouden hebt met de wensen van de anderen.

Liefde

Voor jou begint het jaar qua liefde rustig met misschien wel een klein beetje spanning. Het kan zijn dat er wat onbegrip is tussen jou en hen die je lief hebt. Blijf kalm en los de dingen op tijdens een goed gesprek en voorkom dat er onnodige ruzies ontstaan. De maand februari strijkt alles glad. De sfeer wordt weer prettig en het leven verloopt soepel. Een tijd om leuke dingen te doen met vrienden, of met je geliefden een romantisch samenzijn te creëren.

Maart en april worden wat vlakker en er hangt dan niet echt een spanning in de lucht. Je zult het dan meer moeten doen met wat je hebt. Maar de maanden mei en juni kunnen fantastisch zijn mits er geen dingen gebeuren om je heen die deze flow verstoren. Het is een tijd voor uitstapjes, de liefde vieren en, voor een Maagd niet geheel onbelangrijk, om te genieten van eten en drinken. Vier het leven! Voed de liefde zodat deze jou ook voedt, geniet van hen die dicht bij je zijn. Het zijn twee maanden vol fijne gevoelens. Het biedt je nog lange tijd comfort, ook als het soms wat minder wordt.

Gezondheid

Het is dit jaar belangrijk dat je wat gaat mediteren. Dit hoeft niet zwaar of zweverig te zijn. Maar welbewust stilstaan bij hoe de dingen gaan helpt je om te zorgen dat je het evenwicht in jezelf bewaakt. Hierdoor brand je niet op en hou je controle over je driften. Dit werkt zowel geestelijk als fysiek. Vanaf het begin van dit jaar staat Uranus driehoek op jouw dierenriemteken dat gaat er misschien wel iets veranderen in je levenshouding. Je kunt wat sneller geïrriteerd raken als mensen je blokkeren in jouw levenswandel. Je gaat waarschijnlijk sneller voelen wat je wel en niet acceptabel vindt van de anderen. Hierbij is het mediteren ook goed. Want het geeft je de ruimte om de juiste woorden en lading te vinden om aan anderen te verduidelijken wat je fijn en niet fijn vindt. Het geeft je de kans om autonomer in het leven te staan.

Financiën

Voor jou kan dit een bijzonder jaar worden op het financiële vlak. Als Maagd heb je een aangeboren neus voor geld en wat de dingen waard zijn. Aangezien je ook van weelde en genieten houdt, kon je daardoor nog al eens iets te veel geld uitgeven aan (achteraf bekeken) niet echte belangrijke dingen. Dit jaar echter ben je duidelijk in staat om nuchter en zakelijk te zijn. Het is een jaar waarin je op de juiste wijze met geld en kapitaal om kan gaan. Als je voor grote uitgaven staat of het geld van een ander moet beheren, zal je dit waarschijnlijk erg goed af gaan. Meer dan anders voel jij je verantwoordelijk in geldkwesties. Er kan dit jaar een echte bankier in jou opstaan die niet gaat voor de spiegeltjes en kralen maar voor het echte geld.

Weegschaal jaarhoroscoop 2024

(23 september – 23 oktober)

Algemeen

Het jaar 2924 begint de eerste twee weken best goed maar daarna wordt het voor jou niet echt geweldig. Je bent wel energiek en zou ook wel van alles willen, alleen wil het contact met andere mensen niet altijd vlot verlopen. Het kan daardoor zijn dat je tegen enkele misverstanden aanloopt met degenen die je lief hebt. Je kunt te impulsief zijn waardoor je soms onnavolgbaar bent voor hen. Het is hierom beter je energie in zaken te stoppen die echt iets opleveren, zoals bijvoorbeeld het opknappen van je huis, of een andere klus waarbij je je handen moet gebruiken. Zo geef je in het eerste gedeelte van het jaar je driften een goede uitlaatklep en kun je het jaar alsnog goed beginnen!

In het laatste gedeelte van februari volgt er gelukkig voor jou een belangrijke verandering. Het leven begint weer te stromen en je voelt dat alles weer wat gemakkelijker verloopt. De contacten met de mensen die dichtbij je staan voelen fijner en er is ruimte om nieuwe interessante mensen te ontmoeten. In dit gedeelte van het jaar kun jij je verlangen naar verandering richting gaan geven. Het is belangrijk om ook echt een richting te kiezen. De maanden februari en maart gaan over het afronden van veranderingen in jezelf. Veranderingen die je innerlijk rijker moeten maken maar ook zelfstandiger. In deze periode staat centraal om uit te zoeken wie jij echt bent, waar je grenzen liggen en waar je werkelijk voor staat.

April is een rustige maand waarin je goed in je vel zit. Het is een tijd om in je vriendenkring te investeren, een cursus op te pakken of juist een nieuwe baan te vinden. Het kan een periode zijn waarin je aangename nieuwe contacten maakt met mensen die bereid zijn om jou te steunen. Dit zullen mensen zijn die jou nemen zoals je bent. Mei en juni zijn uitstekende maanden voor jou, de lente is begonnen en jij fleurt helemaal op. Je bent ondernemend en je wilt het liefst de hele dag bezig zijn. Dit kan een zeer aangename periode voor je worden waarin je onbezonnen en vrij door de wereld trekt. Een Tweeling is nou eenmaal nieuwsgierig en alles lijkt in deze periode fris en aantrekkelijk. Mogelijk ga je er even tussenuit, zoek je het avontuur, de liefde en de spanning op. Dit verlangen zal groot zijn in deze tijd maar blijf natuurlijk wel met beide benen op de grond staan. Er liggen veel verleidingen op de loer maar check of deze verleidingen in het echt net zo goed zijn als ze in eerste instantie lijken. In juni staat de planeet van de liefde in jouw teken en je bent een graag geziene gast. Je houdt van flirten en er kunnen heel wat hengeltjes naar jou toe geworpen worden maar wees je er wel van bewust in welke hengel je hapt! Voor degene die geen vrijgezel zijn is dit een tijd om te zorgen dat je met je geliefde allerlei leuke dingen doet. Dat vult jouw hart met blijdschap en legt het fundament voor een fijn jaar.

Tot en met oktober is het een tijd waarin het, mits er van buitenaf geen vervelende dingen gebeuren, goed met jou kan gaan. De mindere maanden zijn november en december. Het kan dan lijken alsof je tegen allerlei belemmeringen oploopt. Deze maanden kun je het best doorlopen door wat gas terug te nemen en goed te letten op signalen van anderen. Misschien helpt het wel wat meer te sporten of te mediteren zodat je je gevoelens en gedachten rust kunt geven.

 Liefde

Je kunt in je liefdesleven in de eerste drie maanden wat op de proef gesteld worden. Er is een soort stilstand en het wordt niet snel heel veel beter dan je het al hebt. Je wordt zo nu en dan als het ware uitgetest of je wel genoeg rekening houdt met de gevoelens van de ander. Is er wrijving in de relatie, dan zal dit zich in deze periode gaan manifesteren. Vanaf april komt er een verandering ten goede, het gaat je allemaal wat gemakkelijker af om fijne contacten te onderhouden en/of te maken. Je zult je in deze periode lichter voelen op meerdere vlakken waardoor je qua liefde meer straalt en dichter bij jouw eigen verlangens kunt komen.

Het is een mooie tijd om je liefdesleven te versterken en de banden die je met je geliefde hebt aan te halen. Als single ben je als de krokusjes die de eerste kleur geven aan de aankomende lente. Er zal iets moois om jou heen hangen en dit maakt je in deze tijd extra aantrekkelijk. Maar de echte mooie tijd begint vanaf 24 mei. Je bent vlot en vriendelijk in je contacten en je weet gevoelige snaren te raken, dit maakt je heel toegankelijk voor anderen. In juli neemt deze gloed weer af en straal je iets minder dan in juni. Zo gaat het tot oktober, vanaf dan zul je het min of meer moeten doen met wat je opgebouwd hebt. De vanzelfsprekendheid neemt af waardoor je meer actief energie in de liefde zult moeten gaan stoppen.

Gezondheid

Gezondheid is iets wat altijd lastig is om te beschrijven. Maar er is wel iets wat van belang is in dit jaar. Voor jou is het dit jaar belangrijk hoe je met afspraken omgaat en of je je daaraan kunt houden. Jouw valkuil ligt dit jaar in de tastbare wereld. Kom ik op tijd, zorg ik goed voor mijn lichaam, neem ik op tijd rust om mijn hoofd leeg te maken, zorg ik dat ik ook de tijd neem om te ontspannen. Het waken over je fysieke en geestelijke gezondheid is belangrijk omdat je soms op wolken kan lopen. En als je dan niet goed genoeg geaard bent, stort je na verloop van tijd ter aarde.

 Financieel

Het zal voor jou op het financiële vlak dit jaar belangrijk zijn om heel zorgvuldig te zijn. Je kunt je bij tijd en wijle ergeren aan de administratie of hoe er van je verwacht wordt om om te gaan met geld. Het kan ertoe leiden dat je soms wat slordig en nonchalant met geldkwesties omgaat. Het is dit jaar van belang om zeer zorgvuldig met grote bedragen om te gaan. De ergernis die geldkwesties bij je op kunnen roepen, zorgen dat je fouten kunt maken die in de toekomst voor veel problemen kunnen zorgen. Het advies is je bij belangrijke geldkwesties door iemand te laten bijstaan zodat je weet dat je honderd procent goed zit. Dat neemt dan tevens ook wat van de mogelijke ergernis uit de lucht.

Schorpioen jaarhoroscoop 2024

(23 oktober – 22 november)

Algemeen

Het jaar begint voor jou rustig. Je bent misschien wat minder fit en fris, maar dit staat je in het eerste gedeelte van januari niet in de weg om contact te maken met anderen. Het is aanlokkelijk om in te gaan op de vele verzoeken van mensen om iets met hen te doen, of om van jezelf te verlangen om veel leuke dingen te gaan doen, maar houd er rekening mee dat je de eerste periode van dit jaar weinig energie hebt. Jij moet je juist een beetje laten verzorgen door de mensen die jou lief hebben. Het druist misschien tegen je gewoonte in, omdat jij zelf liever zorgt, maar het zal je van binnen verblijden en verrijken. Zorg dat je open staat voor de ideeën en gevoelens van anderen. Als je niet lekker in je vel zit kun je onnodig hard worden en in dat geval begint de eerste anderhalve maand onnodig met conflicten en strijd. Hierna komt de rust weer terug en je zult dan de eventuele scherven op moeten ruimen. En als je zacht en mild gebleven bent, kun je je energie stoppen in het je leven rijker en mooier maken.

Op de wat futloze weken volgt een tijd dat je je weer energieker en sterker gaat voelen. Je komt lekker in je vel te zitten en je kunt de wereld weer aan. Je komt als het ware uit je cocon en het wordt tijd om je vleugels uit te slaan. Dit betekent dat je de dingen kunt gaan doen die je je in de afgelopen tijd hebt voorgenomen. Maart wordt voor jou een fijne tijd. Eentje waarin je al je contacten kunt aanhalen en je op je werk of in je sociale leven mensen met elkaar kunt verbinden. Je wilt graag goed doen en er voor anderen zijn. Het is nu een goede tijd om bijvoorbeeld iets op te pakken als vrijwilliger of in de werksfeer iets te ondernemen in de zorgsector. Maar het kan ook leiden tot plannen om met leuke mensen op pad te gaan en jouw natuurlijke drang naar gezelligheid te vervullen.

Van half juni tot eind juli is het weer een aangename tijd. Je weet wat je wilt en hoe je dat kunt verduidelijken naar de mensen om je heen. Je krijgt nu meer begrip en veel loopt gemakkelijker. Hierdoor ga je een harmonisch tijd te gemoed.

De maanden oktober en november worden voor jou top. Dit is niet alleen omdat je dan jarig bent maar ook omdat meerdere planeten gunstig voor jou staan. Het is een tijd om met familie en vrienden leuke en gezellige dingen te doen en om belangrijke zaken aan te pakken. Je bent in deze tijd in staat om helder te zien wat belangrijk voor jou en je geliefden is. Je zou belangrijke knopen kunnen doorhakken in de liefde, je woonsituatie, je baan, studie of anderszins. Je verjaardag is eigenlijk jouw privé nieuwjaar waarin je de doelen kunt stellen die alleen voor jou echt belangrijk zijn. Gebruik deze gunstige tijd om voor jezelf een betere en fijnere toekomst neer te zetten.

Van half november tot december is voor jou tijd om je wat meer te richten op wat anderen van je vinden. Als iemand met goede raad of kritiek komt, gebruik die dan. Heb je het gevoel dat ze de plank mis slaan, blijf dan trouw aan jezelf. De maand september kan leiden tot wat ergernissen van anderen op jouw acties. Laat je niet van je pad afbrengen maar wees vriendelijk en betrek anderen bij waar je mee bezig bent. Vaak haalt dat onnodige spanningen uit de lucht.

Liefde

Wat de liefde betreft begint het jaar de eerste twee weken helemaal niet slecht. Je kunt het jaar met een liefdevolle uitstraling beginnen. En het begint met het verlangen om ook echt versmolten te zijn met de ander. Het fysieke moet in deze tijd de liefde naar een hoger stadium kunnen brengen. Als single ervaar je in deze periode dezelfde prikkel en het is aan jou wat je hier mee doet. Hierna breekt er een tamelijk rustige periode aan, waarin je in de liefde veel op eigen kracht voor elkaar moet zien te krijgen. Maar vanaf eind maart kom jij steeds meer tot leven en je voelt je blij en aantrekkelijk. Het is een tijd om de bloemetjes wat meer buiten te zetten. Een tijd om een nieuwe liefde te vinden of met je geliefde een langverwachte droom te gaan realiseren. De periode van half april tot half mei kan er één zijn waarin je wat kleine conflicten en irritaties meemaakt. Het kan zijn dat er ineens wat dingen boven komen drijven die in de liefdessfeer je aandacht vragen. Pak deze op en dan wordt het ook niet iets groots!

De maand juli wordt voor jou de beste maand van dit jaar. Zorg en plan dat je in deze tijd met je geliefden en/of met je vrienden bent. Vier met hen het leven en hef met hen een glas op de liefde, geniet als het kan van deze tijd. Voor sommige Schorpioenen kan deze tijd zo uitpakken dat ze de kracht en moed hebben om voor iemand te gaan zorgen die het minder heeft. Je bent als Schorpion immers ook goed in staat om je liefde te gebruiken om andere mensen eveneens een warme plek te bieden waarin ze troost en liefde vinden. De keuze die je gemaakt hebt in hoe je je wilt verhouden in je liefdesleven, kleurt de rest van het jaar en straalt af op augustus en september. In oktober ga je de vruchten plukken van wat je gegeven hebt in de liefdessfeer. Je zult dan gaan merken of het een mooie volle vrucht geworden is of een niet helemaal volgroeide.

Gezondheid

Voor je gezondheid is het dit jaar belangrijk dat je goed aanvoelt waar jouw grenzen liggen. Dit geldt zowel geestelijk als fysiek. Vooral de eerste tweeënhalve maand en de laatste twee maanden is het van belang om daadwerkelijk rust te nemen als je moe bent. En als je in je hoofd vol zit met zorgen, is het belangrijk deze op tijd te delen met mensen die dichtbij je staan. Of je kunt overwegen hulp te zoeken. Juist in deze maanden ga je voelen of je wel of niet over je eigen grenzen gaat en wel verantwoordelijkheden voor de anderen neemt, maar niet voor jezelf. Om goed voor anderen te kunnen zijn, is het van belang dat je ook goed voor jezelf zorgt.</p>

Financiën
Op het gebied van financiën geldt dat je je bij grote uitgaven moet afvragen of het wel zo belangrijk voor je is. En zo ja, laat je dan helpen. De planeten van geld staan niet zo heel gunstig voor jou dit jaar. Dat betekent dat je vooral extra aandacht moet besteden aan grote uitgaven. Stel je koopt een auto of een huis omdat je je daar goed bij voelt, dan moet je echt zorgen dat het zakelijk ook op orde is. Zorg dat je bij zulke zaken hulp krijgt van iemand die daar kennis van heeft en die je vertrouwt.

Boogschutter jaarhoroscoop 2024

23 november – 22 december

Algemeen

De wintertijd is meestal een tijd waarin je je wat leger kunt voelen. Zoals de natuur slaapt en zich schuil houdt, zo werkt het ook een beetje met jouw temperament. Verstandelijk kun jij je allerbest voelen aan het begin van het jaar en weet je goed je ideeën onder woorden te brengen, maar omdat je wat mat overkomt, ontbreekt het je aan de power om anderen te enthousiasmeren en mee te nemen in jouw verhaal. Je bent in deze tijd wel graag onder de mensen, maar je hebt de puf niet om initiatieven te nemen. Laat je eens leiden door anderen. Wie weet kunnen zij je inspireren en over `t dooie punt heen helpen. Gebruik de eerste weken vooral om meer naar binnen gericht te zijn en werkelijk je rust te pakken en hiervan te genieten. Ook Boogschutters hebben de tijd nodig om zich op te laden en zoals de zon dit ook doet, steeds sterker te gaan stralen. De maanden januari en februari vormen daarom een tijd om je wereld klein te houden. Zorg dat je dichtbij je geliefden bent en het met hen goed hebt. Dat helpt jou straks, als je wel weer de energie en de kracht voelt om de wereld te veroveren.

Een Boogschutters heeft een doel nodig, iets waardoor hij zijn innerlijke licht sterker kan voelen. In het laatste gedeelte van maart en geheel april en mei voel jij je krachtig en in staat om bergen te verzetten. Het is een tijd om je energie te richten op dat wat voor jou in de toekomst belangrijk is. Dat kan een groot doel of klein doel zijn, een nieuwe baan, een huis, mensen helpen met een probleem, of het opknappen van je leefomgeving. In ieder geval iets waar je achteraf trots op terug kan kijken. Een Boogschutter moet immers ook zelf werken om in de schijnwerpers te staan. In deze tijd bezit je veel kracht en warmte die ervoor zorgen dat je ook voor de anderen goede dingen kunt doen.

In de maand juni en tot half juli is het even wat rustiger maar wel prettig en je kunt even gas terugnemen en kijken of alles zo gaat als je wilt. Zo ja dan kun je genieten van een aangename periode waarin er geen schommelingen zijn. Als er geen vervelende dingen om jou heen gebeuren, biedt dat ook de fijne mogelijkheid om even te kijken naar wat iedereen doet en waar jij zelf staat. Vanaf half juli tot eind augustus is het een periode waarin je je op kunt laden en de pure kracht van het leven kunt voelen. Tijdens deze periode is het een tijd om de krachten en mogelijkheden in jezelf te vinden en deze te uiten in je innerlijke en uiterlijke wereld. Het is een tijd om te genieten en het leven te vieren. Seksualiteit, erotiek, eten en drinken en alles wat er nog meer is om het leven te vieren, zou nu in je leven moeten zijn. Maar als je al ouder en wijzer bent, kun je het geluk ook vinden in het ervaren dat mensen die jou dierbaar zijn door jouw invloed beter en sterker worden.

Vanaf september tot eind oktober worden je relaties met je geliefden getest. Heb je genoeg aandacht aan hen besteed? Heb je hen genoeg ruimte gegeven? Ben je niemand vergeten? Als je teveel alleen met jezelf bezig bent geweest en te weinig oog had voor de noden van de anderen, dan zal je dat in deze tijd op je pad tegen komen. In de maanden november en december vloeit de natuurlijke kracht weg zoals de zon langzamerhand verdwijnt. Sommige Boogschutters zullen, als ze te weinig uit de mogelijkheden van dit jaar hebben gehaald, daardoor minder levensvreugde opgebouwd hebben. Hierdoor kan het einde van het jaar door hen als zwaar beleefd worden. Het hebben van voldoende reserve door fijne levenservaringen kan je goed doen.

Liefde

De liefde kan in het begin van het jaar enigszins spannend verlopen. Zorg dat je de signalen van je geliefden goed oppakt, want je kunt deze periode wat onhandig en lomp zijn. Na een dag of acht komt hier verandering in en je voelt de liefdesenergie weer door je stromen. Je wilt liefde geven maar ook krijgen. Het is dan een tijd om met je geliefde knusse dingen te doen. Wat feesten, romantiek en de liefde bedrijven ter bezwering van de vroege duisternis van de dag. Je hebt zin in de liefde, zowel geestelijk als fysiek. Vanaf 2 maart tot eind april wordt het wat minder allemaal. Je moet harder werken om het op het dit vlak fijn te hebben. Er kunnen wat kleine conflicten ontstaan, als dat zo is, kijk dan vooral naar wat je zelf beter zou kunnen doen. Stap niet in de strijd van welles en nietes, als je het fijn wilt houden, kijk dan vooral naar je eigen rol en praat met de ander. Ook in de liefde ben je zelf verantwoordelijk voor hoe jouw houding is en datzelfde geldt natuurlijk ook voor je geliefde. Voor een vrijgezelle Boogschutters is dit een tijd waarin je op iemand kan vallen die compleet anders kan zijn dan je dacht waarvoor je zou vallen.

Midden juli en in de eerste weken van augustus breekt een tijd aan waarin je krijgt wat je aan anderen gegeven hebt. Je kunt zien hoe de anderen jou vinden. Kloppen je verwachtingen en krijg je inderdaad de liefde waar je naar verlangt? Als je vindt dat je weinig krijgt, moet je niet gaan wijzen naar de ander maar kijken naar waar jij zelf meer had kunnen geven. Je liefdesleven gaat als in een soort kleine achtbaan waarin het even goed gaat en dan weer wat minder. Maar er zijn geen bergtoppen om te bereiken en ook geen diepe dalen om in te vallen. Vanaf 17 oktober staat de liefdesplaneet in jouw teken, 25 dagen lang. Gebruik deze tijd om je liefdesleven sterker en mooier te maken. Investeer in de ander en geef wat je kunt zodat je later, ook in de liefde, terug krijgt wat je gegeven hebt. Het valt vrij snel en gemakkelijk te merken aan de reacties van de ander om te weten of je goed bezig bent.

Gezondheid

De planeet van gezondheid staat gunstig voor jou dit jaar. Er wordt van je verwacht dat je gezond leeft en genoeg aan beweging doet. Maar ook dat je aandacht schenkt aan je innerlijk leven, bij tijd en wijle je rust pakt en aan bespiegeling doet. En hierin liggen soms de valkuilen van de Boogschutters. Je houdt ervan om te genieten en zo af en toe de teugels te vieren en je te laten gaan in genot en enige losbandigheid. De keerzijde van de gunstige stand van deze planeet is dat hij ook graag de boel vergroot in negatieve dingen, zoals te veel eten, snoepen, drinken, enz. Maar ook teveel hooi op je vork nemen als je je goed voelt, is een valkuil. Al met al is de oproep aan jou dit jaar om een goede balans te vinden tussen wat goed voor je is en wat eigenlijk heel leuk maar ook te veel kan zijn.

Financiën

Je zult dit jaar extra alert moeten zijn op hoe je met geld omgaat. Je kunt soms teveel uit de band willen springen. Kijk vooruit en denk en handel niet alleen in het nu.

Steenbok jaarhoroscoop 2024

(22 december – 20 januari)

Algemeen

Voor de Steenbok begint het jaar opperbest, een tijd om leuke en spannende dingen te doen. Een tijd om een beetje uit de bocht te springen. Misschien is er een avontuurlijke vakantie, een spannende date of iets anders waar je hart sneller van gaat kloppen. De eerste anderhalve maand van dit jaar kun je iets doen of neerzetten waar je het hele jaar met plezier op kunt terugkijken. Je bezit nu de moed, kracht en enigszins de vrijheid om uit je comfortzone te stappen. Na de periode gaat deze fijne tijd langzamerhand over in een wat rustiger periode waarin je ook wat last kan krijgen van vermoeidheid. Ook kunnen er enige irritaties ontstaan met mensen die dichtbij je staan. Je kunt je zo af en toe onbegrepen voelen wat je kritisch en afstandelijk kan maken. Zorg dat je in gesprek blijft in deze tijd en probeer je niet teveel te focussen op wat niet klopt. Kijk vooral naar de overeenkomsten die je met elkaar hebt. Rond midden maart neemt de scherpte van dit vervelende onderbuikgevoel af en glij je langzaam in een harmonieuze tijd. Daarin zullen je contacten met geliefden en vrienden weer prettiger gaan verlopen. Mochten er spanningen zijn, dan is dit een prima periode om te zorgen dat je met de ander weer op één lijn komt te staan.

De maanden maart en april vormen een tijd waarin je veel energie tot je beschikking hebt. Je kunt dan hard werken en zeer geconcentreerd op je doelen af gaan. Je zult in deze periode door eigen toedoen veel kunnen bereiken. Je bent in staat om jezelf, meer dan anders, te laten gelden waardoor je je omgeving kan laten zien wat je in je mars hebt. Het is zinvol om nu te kijken naar hoe je verder kan komen met wat je op het maatschappelijk vlak doet. Zeker ook omdat je vanaf 23 april gemakkelijk contact kan leggen met de mensen om je heen. Ze gaan dan zien wat je bijdraagt op dit gebied, het is een tijd om erkenning te krijgen. Als Steenbok ben je prima in staat om je in te zetten als een harde werker, maar soms kun je vergeten om ook de credits te vragen die je verdient. Zorg dus dat je deze nu wel krijgt als je je ergens maatschappelijk echt voor ingezet hebt.

Vanaf 23 april gaat ook je sociale leven weer bloeien. Als er al een dip was, dan kom je er in deze tijd uit. Het is weer tijd om vol in het leven te staan en te genieten van je geliefden en/of vrienden. Voor alleenstaande Steenbokken is het nu de tijd om je voelsprieten uit te zetten en iemand tegen te komen die je echt leuk vindt. Vanaf nu kom je in een goede periode te zitten waarin er weinig weerstand is en waarin je kunt genieten van het leven, behalve als er mensen om je heen zijn waar het niet goed mee gaat. Maar gelukkig zit jij dan goed in je vel en kun je die mensen helpen zonder dat je er aan onderdoor gaat.

De maand juli kan wat minder worden. Het is niet onverstandig om dan lekker rustig aan te doen en je niet gek te laten maken door de drukke wereld om je heen. In de maanden augustus en september  kun je gaan oogsten wat je in december gezaaid hebt. Je zult een duidelijker beeld kunnen krijgen van hoe het met de liefde en je dagelijks leven gesteld is. Dit zal je helpen inzien waar je verbetering in aan wilt brengen en laten genieten van alle inspanningen die je gedaan hebt. In de maanden november en december kun je je leven zo bijsturen dat je nog meer jezelf gaat zijn en toekomt aan jouw eigen geluk.

Liefde

Voor jou begint het jaar best goed en je zit zelf prima in je vel. Maar het kan zijn dat er wat kleine misverstanden zijn met hen die je lief hebt. Maak je daar niet te druk over maar zorg wel dat je blijft praten en je niet te snel gaat ergeren als er iets niet zo gaat zoals jij wilt. Geniet vooral van het begin van het jaar. Al na zeven dagen gaat de planeet van de liefde minder gunstig voor jou staan. Eventuele barstjes in de liefde en in vriendschappen kunnen dan zichtbaar worden. Er breekt rond 23 maart wel weer een fijne tijd aan die ongeveer dertig dagen duurt. Zorg dat je je liefdesleven op het goede pad zet. Want na deze periode word je getest op wat je gegeven hebt. En als je liefde gegeven hebt dan krijg je deze terug, maar ben je daar te zuinig geweest dan is dat wat je ook terug kunt verwachten.

Vanaf midden juni breekt er een periode aan waarin je liefdesleven niet meer zo  vanzelfsprekend goed loopt en je zult dan meer energie in je geliefden en vrienden moeten steken. Dit duurt ongeveer tot midden augustus. Er breekt daarna een fijne tijd aan waarin je hoort te genieten van het leven en in het bijzonder van de liefde. Voor singles is dit een prima tijd om te kijken of je iemand tegenkomt die bij jou past. Het beste is om dit in echt contact te doen zodat je ook elkanders lichaamstaal kunt lezen. Deze fijne tijd duurt tot half oktober. Hierna komt een tijd waarin het niet super is maar zeker ook niet slecht zal gaan. Een tijd om te genieten met hen die je lief hebt. Het hoogtepunt van het jaar is van 12 november tot 8 september. Venus staat dan in jouw teken en straalt haar energie op jou. Het kan een prachtige tijd zijn om je liefdesleven mooier en rijker te maken. Dit kan in de relatiesfeer, in een nieuwe liefde of door je in te zetten voor mensen die het minder hebben dan jij.

Gezondheid

Jij bent een doorbijtertje en ook al heb je geen puf, dan nog voel je de neiging om door te gaan. Dat kan je dit jaar wat gemakkelijker lichamelijk verzwakken waardoor je vatbaarder bent voor een griepje of anderszins fysiek wat uit balans raakt. Aangezien je plichtsgetrouw bent, is het voor jou soms lastig om grenzen te trekken in wat je wel en niet aan kunt. Zorg dat je een goede balans aanbrengt in wat je kunt en wilt doen.

 Financiën

Dit jaar is het belangrijk om je niet mee te laten sleuren door mensen om je heen die grote uitgaven willen doen zonder dat er een goed plan aan ten grondslag ligt. Meestal kan een Steenbok goed met geld omgaan, maar je kunt beïnvloed worden door iemand die jou een beetje overdondert met enthousiasme, zeker als het iemand is met wie je heel close bent. Zorg dat je het heft in eigen handen houdt en bij grote uitgaven een echt goed plan hebt.

Waterman jaarhoroscoop 2024

(20 januari – 19 februari)
Algemeen

Voor de Waterman begint het jaar best goed. Je bent dan misschien niet in zo’n opperbeste stemming, maar je zit wel goed in je vel. Een goede start dus om met anderen een fijn nieuwjaar te beginnen. Dit lukt je vooral als je je geliefden en vrienden om je heen hebt, en als sfeergevoelig teken zal jij dan ook je uiterste best doen om het anderen naar de zin te maken. Maar vergeet niet om jezelf ook te laten vertroetelen en lief te hebben. Het is tenslotte ook jouw nieuwjaar. Je had wat moeite om in de spotlights te staan maar daar komt zo rond 17 februari verandering in. Je krijgt meer aandacht en je wordt meer gezien. Een uitstekende tijd om met je dierbaren dingen te doen die je leuk vindt. Je komt goed uit de verf en anderen zullen sneller bereid zijn om in jouw ideeën mee te gaan.

In je liefdesleven, maar ook in je dagelijks leven, kun je hierdoor fijne ervaringen opdoen. Er kunnen in deze periode zelfs heimelijke aanbidders tevoorschijn komen en bij enkelen is dit iemand van wie je het nooit verwacht had. Maar het kan ook zijn dat je geliefden jou met meer aandacht en liefde bejegenen. Deze heerlijke tijd duurt tot 22 maart. Er breekt daarna een meer serieuze periode aan waarin de plichten voorop staan en je vooral niet vergeten moet na te genieten van de fijne tijd die je gehad hebt. In deze tijd kunnen er ook wat ergernissen ontstaan op het werk en met mensen die jou niet zo goed begrijpen. Als jij niet honderd procent lekker in je vel zit, trek je jezelf een beetje terug en kom je diplomatiek over, en op sommige mensen kan dit een koude en hardvochtige indruk maken. Probeer daarom bij je gevoel te blijven zodat je in het contact met de ander ook je gevoel kunt laten zien.

De maand juni wordt een stuk beter voor jou en de dingen gaan weer vanzelf. Het lukt je om zaken voor elkaar te krijgen die hiervoor veel moeite kostten. Dit is een goede maand om in je liefdesleven te investeren. Dit kan zijn in een relatie of in je vriendenkring, maar het kan ook gaan om op te vallen bij iemand bij wie jouw hart harder gaat kloppen. En als de liefde niet zo belangrijk is, kun je deze goede tijd gebruiken om maatschappelijk verder te komen. Vanaf april wordt het leven wat rustiger. Er zijn dan geen diepe dalen of hoge bergen. Jouw eigen inzet bepaalt dan een beetje de dag en daarmee ook hoe jij je voelt. Laat je wat verwennen of in vervoering brengen door de anderen. Je hebt in deze tijd de ander nodig om het fijn en goed te hebben. Gelukkig breekt nu langzaamaan ook de zomer aan waarin de meeste mensen een stapje terug doen en willen genieten van het echt weer buiten kunnen zijn.

Van begin augustus tot eind oktober komt er weer een fijne tijd aan en je kunt je leven dan weer echt in de versnelling zetten. Het is een tijd om mooie en fijne dingen te doen die je hart verwarmen. Deze periode leent zich ook uitstekend om eropuit te gaan, een nieuwe richting te kiezen of een gehele nieuwe wind te laten blazen in je liefdesleven. In deze tijd kun je reflecteren en zal je zien wat goed is gegaan maar ook dingen zien die beter kunnen. Deze tijd geeft je de ruimte om je leven completer te maken omdat je bewuster je innerlijke wereld en de wereld om je heen kunt zien. November en december zijn de maanden om te testen hoe je nieuwe levenshouding uitpakt. Gebruik je omgeving om je bewust te worden van wat jouw reacties oproepen.

Liefde

Voor jou is dit een jaar waarin het belangrijk is dat je leert om op tijd je grenzen aan te geven. En om vervolgens, als je een keuze hebt gemaakt, niet steeds te veranderen van idee. Het is belangrijk voor je geliefden dat ze weten wat ze aan je hebben. En omgekeerd is hun kijk op jou weer heel belangrijk voor jou. Hoe meer houvast jij hebt in de liefde, hoe beter je je gaat voelen in deze sfeer. Door enigszins controle te hebben over je eigen liefdesleven zorgt dat je je sterker voelt. Dit straalt ook sterk uit op de andere facetten van je leven. Jij bent dit jaar in staat om er zelf een mooi liefdesjaar van te maken en als je stabiel bent, heb je een hoop te geven. Vooral in de tijden van 17 februari  tot 12 maart en 24 mei tot 18 juni kun je rekenen op meer aandacht van je omgeving. Als je op zoek bent naar een partner dan zijn dit perioden waarin je de anderen gemakkelijker kunt verleiden. In de bestaande relatiesfeer zal je met je geliefde de banden sterker aan kunnen halen.

De beste tijd van dit jaar is als Venus (de planeet van de liefde en de planeet die bij Waterman hoort) in jouw teken gaat staan, dit is het geval van december tot het eind van het jaar. Het is dan een tijd om stil te staan bij je liefdesleven en te bekijken wat er beter en mooier kan. Je bent dan dichterbij je gevoel en wenst dat je bemind en gezien wordt. Een tijd dus om te zorgen dat je uitgaat met je geliefde, of als single aan de wereld laat zien dat je aantrekkelijk bent en aanbeden wilt worden. Zorg dat je de liefde kunt vieren. Niet alleen in de relatiesfeer, maar ook in wat je voor mensen kunt betekenen die hulp nodig hebben.

Gezondheid

Dit jaar is het belangrijk dat je je nervositeit onder controle houdt, niet op een strakke en rigide manier maar juist door de teugels wat los te laten. Dit draagt ertoe bij dat er geen spanningen in je lijf ontstaan. Zorg dat je een goed contact met je lichaam houdt, blijf voelen of je lekker in je vel zit. Neem de tijd om je zo af en toe je terug te trekken en te kijken of er spanningen zijn die je in je lijf opgeslagen hebt. Een Waterman is een denker, dus je denkt `wat voel ik nou` en dat is altijd achteraf. Vandaar dat je wat vaker stil moet staan bij je gevoel zodat, als er iets is, dit niet te groot hoeft te worden.

Financiën

Voor jou kan dit jaar qua financiën een gunstig jaar worden mits je aankopen doet die ook werkelijk nodig zijn. Je kunt de waarde der dingen goed inschatten. Dit stelt je in staat om onder goede condities grote belangrijke uitgaven te doen. Het enige addertje onder het gras is dat de kracht van `oh dat is mooi` sterker kan worden dan de noodzaak om het te bezitten.

Vissen jaarhoroscoop 2024

(19 februari – 20 maart)

Algemeen

De eerste dag van het jaar begint heel aangenaam, het kan een leuke en gezellige Nieuwjaarsnacht en -dag worden. Je bent in staat om een harmonieuze sfeer te creëren met je familie, vrienden en geliefden. Je zit lekker in je vel en je hebt een aangename uitstraling. Wie weet kom je als single in de eerste weken een bijzonder iemand tegen op het gebied van de liefde. Zorg dat je in ieder geval geniet van het feit dat je prettig het nieuwe jaar begint, want in februari verandert de sfeer enigszins. Je moet vanaf dan net iets meer moeite doen om het naar je zin te hebben. Vooral in privé contacten kun je merken dat het iets minder vlot loopt. Dit is niet erg, je moet je alleen extra focussen op wat de ander je te zeggen heeft. Na de eerste week van februari  breekt er een rustigere tijd aan. Je zult merken dat het dan soms al wat meer moeite van jou vraagt om goed contact te hebben met de mensen om je heen. Zorg dat je bij belangrijke beslissingen niet te overhaast reageert omdat iemand druk op je uitoefent. Blijf trouw aan je eigen gevoelens, dan is er weinig aan de hand.

Vanaf 11 maart tot 10 april is het een fijne tijd om samen met anderen iets te ondernemen. De contacten lopen fijn en je kunt beter uitleggen wat je wilt, op vele vlakken. Het is een goede tijd om te gaan solliciteren of met anderen iets nieuws op te zetten, maar ook om in je sociaal leven nieuwe energie te stoppen. Wees wel open over wat je wilt, want soms kun je als Vis te weinig laten blijken wat je bedoelingen zijn. In deze tijd zien mensen sneller of je open en eerlijk bent. Als je verwachtingen hebt van de ander laat dan ook blijken hoe jij er in staat. Dan kun je optimaal van deze tijd gebruik maken en tevens maatschappelijk vooruit komen.

Vanaf 11 april tot 23 mei is een periode waarin je je wat meer naar binnen richt. Je hebt niet zoveel energie waardoor je beter ook niet teveel hooi op je vork neemt in deze periode. Zorg dat je goed naar je lichaam luistert en mentaal in evenwicht blijft. Dit is een tijd waarin je wat meer met je eigen zielenroerselen bezig kunt zijn zodat je dicht bij je eigen behoeftes kunt blijven.

Vanaf 23 mei neemt je kracht en energie weer toe en kun je belangrijke zaken oppakken om te zorgen dat je vooruit komt in het leven. Maar het is ook een tijd om te gaan genieten en je aandacht aan de fijne dingen des levens te wijden. In de maand juli kun je een confrontatie hebben met iemand die compleet anders is dan jij, of een oud conflict met een naaste speelt opnieuw op. Zoek niet je eigen gelijk maar accepteer de verschillen van elkaar.

De maanden oktober en november zijn jou goed gezind, je komt op vele vlakken lekker in je vel te zitten. Je bent in staat om belangrijke zaken op de  rails te krijgen. Je sociale leven, je liefdesleven en maatschappelijk leven verlopen dan soepeler, een tijd om te werken aan je toekomstig geluk. Wat je in deze tijd doet heeft goede kans tot slagen en omdat je de dingen goed aanvoelt weet je ook gemakkelijker beslissingen te nemen.

Liefde

Voor jou begint het jaar uitstekend. De planeet van de liefde staat gunstig jouw teken dus maak daar gebruik van. Zorg dat je onder de mensen bent die je lief hebt. Dit is een tijd om de liefde te vieren, je kunt deze tijd besteden aan je geliefden maar ook door oog te hebben voor de mensen die minder bedeeld zijn dan jij. Dit heerlijke begin van het jaar nodigt uit om goede voornemens te maken op dit vlak. Krijg helder wie echt bij je hoort en waar je volledig voor wilt gaan. Maar ook hoe je je in kunt zetten voor mensen om je heen die het niet zo goed hebben. De maanden hierna worden wat rustiger maar ook niet slecht. Als het goed is heb je een flinke reserve om op te teren.

Vanaf 11 maart tot 10 april breekt er een tijd aan om met je geliefde fijne dingen te doen. Een tijd om te investeren in je eigen levensgeluk in de liefdessfeer. Voor een vrijgezelle Schorpioen is dit een uitstekende tijd om je gezicht te laten zien. Er hangt een aangename gloed over je heen die niet onopgemerkt zal blijven. Single of niet, het is een tijd waarin je sensualiteit meer zichtbaar zal zijn omdat je meer verlangt naar intense liefde. Na deze periode gaan de liefdesdriften wat meer liggen en is het wat rustiger op dit vlak. Vanaf 24 september tot eind november breekt er weer zo`n tijd aan waarin de liefdesvonk duidelijk in jou huist. In deze weken is de vonk sterker waardoor je je relatie een nieuwe boost kan geven. Het biedt ook de kans om een nieuwe liefde te vinden die jouw hunkering naar echte liefde kan bevredigen.

Gezondheid

Gezondheid is altijd een beetje moeilijk te lezen in de astrologie, maar wat dit jaar opvalt in jouw horoscoop, is dat je extra goed op je fysieke gesteldheid moet letten. Je kunt zeker de eerste drie maanden sneller last hebben van verkoudheden of weinig energie ervaren. Ga zuinig om met wat je hebt en richt je energie op zaken die wat opleveren. Zodoende houd je je energie op peil. Als er vervelende of moeilijke dingen om jou heen gebeuren, kan dit jouw levensvreugde en kracht beïnvloeden. Het is van belang dat je niet dichtslaat en alles alleen wilt oplossen, wat de Vis eigen is. Laat anderen je helpen in moeilijke tijden. Veelal is dat de oplossing om te zorgen dat je van binnen niet blokkeert en je energie op een gezonde manier op peil blijft. Vanaf juli komt hier verandering in en ga je je langzamerhand weer krachtiger en energieker voelen.

Financiën

Jouw financiële wereld loopt parallel met jouw gezondheid en geluksgevoel. Ga geen grote uitgaven doen om je beter te voelen. Wacht hiermee tot juli. En als er toch belangrijke grote uitgaven gedaan moeten worden, zorg dan dat je mensen om je heen hebt die jou helpen om de juiste beslissingen te nemen.

@Willem Kunst

uitgebreide jaarhoroscoop 2024

© Willem Kunst

Scroll naar boven