Jaarhoroscoop 2025 gratis

Wat brengt de jaarhoroscoop 2025

Jaarhoroscoop 2025 Gratis: over de liefde, gezondheid en werk

Ontdek je jaarhoroscoop 2025: Wat zeggen de sterren? Ben je nieuwsgierig naar wat het jaar 2024 voor jou in petto heeft volgens de sterren?  Of je nu op zoek bent naar inzichten over je liefdesleven, carrière, gezondheid, of algemeen welzijn, de jaarhoroscoop voor 2025 biedt de antwoorden die je nodig hebt. Lees hier onder jouw jaarhoroscoop 2025. Deze is geschreven door erkent astroloog Willem Kunst.
Vanaf nu gratis te lezen jaarhoroscoop 2025 klik op je sterrenbeeld

  1. Ram
  2. Stier
  3. Tweelingen
  4. Kreeft
  5. Leeuw
  6. Maagd
  7. Weegschaal
  8. Schorpioen
  9. Boogschutter
  10. Steenbok
  11. Waterman
  12. Vissen

Ram jaarhoroscoop 2025  Ram jaarhoroscoop 2025 

21 maart tot 20 april

Jaarhoroscoop 2015 Ram: Algemeen

Beste Ram voor jouw doen begint dit jaar rustig. Vooral in het eerste gedeelte van het jaar kan het voor jou ook een wat stroeve tijd worden. Je kunt daardoor wat kribbig en geïrriteerd op je omgeving gaan reageren. Houd je zelf een beetje in bedwang en laat je emoties in deze tijd niet de overhand krijgen.

Het is voor jou in aanvang van belang om je zelf te beheersen. Je kunt namelijk bozer worden dan de bedoeling is. Jouw vuur kan in deze periode  wat ongecontroleerd naar buiten komen.

Na 5 februari breekt er gelukkig voor jou een zeer aangename tijd aan, zowel in de liefde als in je sociale leven. De mensen die je lief hebt, zien je graag en zullen je daarom met veel plezier komen bezoeken of verwachten dat je hen verblijd met een bezoek van jou. Jouw liefdesleven zal nog intenser worden, omdat je wat sentimenteel kunt zijn en de behoefte voelt om samen te versmelten. Laat de liefde je de weg wijzen.

In de maanden februari en maart staat de planeet van de liefde zeer gunstig voor jou. Dit moet dan wel een mooie tijd voor jou worden, de liefde is je goedgezind. Je maakt met iedereen gemakkelijk contact doordat je vriendelijk en verzorgd over komt. Een uitstekende periode om aan nieuwe belangrijke dingen te beginnen zoals solliciteren of andere zaken waarbij de eerste indruk belangrijk is. Maar natuurlijk ook om je liefdesleven sterker en intenser te maken alsook om de banden met je vrienden nog eens goed aan te halen.

De maanden mei en juni tot en met midden juli worden maanden waarin je op je flexibiliteit getest gaat worden. De dingen gaan dan regelmatig net iets anders dan je zou willen. In deze tijd is het van belang dat je ook kijkt naar wat de anderen willen en doen. Als vuurtype kun je soms te zeer geneigd zijn om ergens voor te gaan. Dat is mooi, maar als je iets samen met anderen moet doen in deze tijd, zul je je dwang om ergens voor te gaan aan moeten passen aan wat de anderen op dit moment willen.

De zomer begint voor jou goed vanaf juli. De last van het je geremd voelen door anderen in je dadendrang, verdwijnt dan. Je kunt dan weer in jouw tempo gaan leven en je acties roepen nu geen weerstand meer op. Het is een tijd waarin anderen je graag zien en ook genieten van het enthousiasme dat je aan de dag kunt leggen. Deze heerlijke tijd duurt tot eind september.

Het wordt vanaf dan een tijd om je weer wat meer te richten op de echte plichten en verantwoordelijkheden die het leven je opleggen. De planeet van verantwoordelijkheid staat in jouw teken en zal als het nodig is je laten voelen wanneer je teveel buiten jezelf leeft en niet je verantwoordelijkheden neemt die bij jouw leven passen.

Natuurlijk worden de maanden november en december weer een betere tijd voor jou. Want als lenteteken weet je met je vuur anderen te verwarmen en zul je in deze maanden een graag geziene gast zijn, omdat de zon dat jouw innerlijk vuurtje opwarmt. Je weet in deze periode je eigen en andermans zaken een duw vooruit te geven.

Jaarhoroscoop 2025 Ram: Liefde

Beste Ram, het begin van het nieuwjaar is voor jou zoals het weer een beetje is. Je moet je best doen om het leuk te hebben en de dingen gaan niet vanzelf. Jij kunt wat lastige gesprekken moeten voeren waarin je aangesproken wordt op jouw verantwoordelijkheden. Loop hier niet voor weg en maak je er vooral niet te kwaad over. Indien je je open blijft opstellen, kun je in deze tijd veel nieuwe en interessante dingen leren.

Het nieuwjaar start een beetje futloos, maar niet getreurd vanaf 5 februari komt hier verandering in en kun je de spanningen en uitdagingen waar je naar verlangt tegemoet zien komen.

Er breken dan een paar uitstekende maanden aan waarin je je liefdesleven in bloei kunt brengen. Je komt harmonieus over, maar ook krachtig, dit is een uitstekende uitstraling om je liefdesleven in bloei te zetten.

Je maakt gemakkelijk contact en je weet meer dan anders je ook te richten op de ander, dit maakt dat de ander zich prettig zal voelen bij jou wat natuurlijk een vereiste is om een nieuwe liefde te vinden of je geliefde weer het geluk te kunnen geven van het begin van jullie relatie.

Vanaf september gaat deze kracht wat afnemen en moet je meer moeite doen om alles net zo prettig te laten verlopen zoals het waarschijnlijk de maanden daarvoor was. Je weet hoe je zacht en een luisterend oor kan zijn, houd dat vast.

Jaarhoroscoop 2025 Ram: Gezondheid

Mocht 2025 wat de gezondheid betreft een kwakkelend  jaar voor je zijn geweest en ben je toch wel enigszins vermoeid het nieuwe jaar ingegaan, dan is het belangrijk om nog even rustig aan te doen. Vanaf midden februari kom je weer meer in je kracht te zitten en als je je niet gaat overwerken zien de eerste maanden er goed voor jou uit. Behalve als je geneigd bent om te veel te eten of andere genotsmiddelen te gebruiken. Dan kan de energie naar binnen slaan en je ontevreden maken waardoor je ook ongezond gaat leven.

In de emotionele sfeer is het voor jou belangrijk om een teveel aan stress te vermijden. Je kunt jezelf dan gemakkelijk opbranden en de kans lopen om wat somber te worden. Zorg dat je goed in contact blijft met de ander want dit zal je helpen om grip te houden op je humeur en op een gezonde manier om je ergernissen te uiten.

Jouw energie heeft beweging nodig en het is voor jou essentieel om genoeg te sporten. Anders krijgt de luie Ram, die alleen wil genieten, de overhand waardoor je de kans loopt om te dik te worden en dat is ook weer belastend voor jouw lijf. Zorg dat je doelen hebt die je kunt halen. Jouw natuur houdt van uitdagingen en op die manier geef je je kracht een gezonde uitlaatklep.

Jaarhoroscoop 2025 Ram: Geld en carrière

De planeet van fortuinlijk handelen die, staat gunstig dit jaar voor jouw dierenriemteken. Je zult merken dat je dit jaar meer dan anders een goed neusje hebt voor zaken. Ook hier geldt wel bij dat je niet moet gaan overdrijven en/of gaan gokken. Dat zijn de zaken waar een Ram van nature gevoelig voor is. Gebruik je gezond verstand en doe de dingen op een verantwoordelijke manier. Dan heb je de meeste kans op het juiste handelen.

Dit geldt zeker ook in de beroepensfeer. Als jij je kansen, die zeker komen, goed aanpakt en jezelf niet opblaast dan kun je veel bereiken. Hoe meer je in staat bent om boven je verlangen te staan, des te realistischer je keuzes kan maken die ervoor zorgen dat je het juiste handelen kunt doen.

Stier jaarhoroscoop 2025 Stier jaarhoroscoop 2025 gratis

21 april tot en met 21 mei

Jaarhoroscoop 2025 Stier: Algemeen

Voor jou Stier begint het Nieuwjaar op een prettige wijze en waarschijnlijk met veel plezier met je vrienden en familie. In het dagelijkse leven gaat het jouw voorspoedig op dit moment. De enige spanning, zo in het begin van het jaar, kan met een geliefde zijn. Er kan wat wrijving ontstaan over wie wat doet en of de één meer mag dan de ander. Zorg dat je in deze periode vooral gelijkwaardig aan elkaar wilt zijn en elkaars verschillen accepteert.

Buiten deze kleine perikelen in de liefde is het een goede tijd om je te oriënteren op een (nieuwe) baan waarin je kwaliteiten beter tot uitdrukking komen.

In de maanden februari kan er wat narigheid op je werk of in je sociale leven ontstaan. Zorg dat je niet te kritisch reageert wanneer een ander niet zo secuur is als jij. Je bent wat prikkelbaarder dus in je woorden soms wat te scherp waardoor je in staat bent om een ander te fileren met je analyses.
In deze periode gaan vele planeten tegenover jouw sterrenbeeld staan en wordt je getest hoe flexibel je bent. Kun je ook door de ogen van de ander zien en besef je dat er altijd twee kanten aan een zaak zitten?
Het mooie is, als je hiervoor open staat dat je in deze tijd mensen kunt tegenkomen die totaal anders zijn en dus ook anders met de dagelijkse bezigheden om gaan. Dat kan zeer verrijkend zijn in jouw leven.
De maanden mei en juni worden topmaanden voor jou. Buitenom dat je jarig wordt, gaat ook de planeet van de liefde door jouw teken lopen waardoor je een heerlijke tijd kunt creëren, mits je in staat bent om mee te gaan met de stroom. Een Stier wil vaak alles in eigen hand houden en controleren hoe de dingen gaan. Dat kan juist deze tijd de rem zijn om bijzondere mooie dingen mee te maken. Durf erop te vertrouwen dat als je de teugels wat loslaat, het nog steeds goed gaat.

De zomer wordt voor jou een tijd om te gaan genieten van wat je bereikt hebt in de afgelopen maanden. De Stier is vaak een harde werker die alles meestal zo goed mogelijk wil doen, maar je mag nu echt een stapje terug doen. Ga lekker achterover op het strand liggen en laat de anderen je eens verwennen.
In de maanden augustus en oktober kom je in een heerlijk rustig vaarwater terecht. De mensen om jou heen zijn je goed gezind en je hebt de kans dat je hierdoor tegen goede kansen aanloopt. Wie weet krijg je in deze tijd die baan waar je naar op zoek was of vind je een nieuwe liefde. Veel is mogelijk in deze periode.

Want als de wintermaanden er weer aankomen begint voor jou weer de tijd dat je er hard tegenaan kunt gaan. Je wilt lekker bedrijvig zijn en het liefst in een zinnige baan waarin anderen kunnen zien wat een goede harde werker je bent.

Jaarhoroscoop 2025 Stier: Liefde

Beste Stier, in de liefde begint het nieuwjaar voor jou niet slecht. Je kunt dan wel niet over bergen energie bezitten of zeer fanatiek zijn in de dingen die je als jouw plicht ziet, maar je hebt wel de drive in je om je meer over te geven aan het plezante van het leven. Voor jou is deze tijd er een om wat meer naar binnen gericht te zijn. Je hebt behoefte om met je geliefden in harmonie te leven. Je kunt nu slecht tegen ruzietjes of conflicten. Zorg dat jij zelf ook lief en zacht blijft, zodat je krijgt wat je oproept.
De liefdesplaneet neemt er even de tijd voor om voor jou weer echt gunstig te gaan staan. Maar dat gaat hij wel doen vanaf het eind maart tot juli. Het is dan de periode waarin je je liefdesleven tot bloei kunt brengen en een basis kan leggen om bij de ander, maar ook in jezelf die liefde te vinden die je gelukkig kan maken. Het kan daardoor op dit vlak een bijzonder jaar voor jou worden. Zorg dat je de balans vindt in eerlijkheid over jouw gevoelens en de kritische wijze waarop je soms dingen aan je geliefde(n) duidelijk kunt maken.

Jaarhoroscoop 2025 Stier: Gezondheid

Als het goed is heb je niets ernstigs onder de leden, begint het jaar met een gezonde start voor jou. De eerste weken zul je waarschijnlijk ook lekker in je vel zitten.

Het gevaar zit hem dit jaar meer in dat je soms tegen obstakels aan kunt lopen waardoor je wat geïrriteerd kunt raken. Maak je niet te druk als je niet altijd alles onder controle hebt. Want daar kun je mentaal wat gespannen van worden waardoor je geërgerd en geïrriteerd raakt en te fel op je omgeving reageert. Dit versterkt dan ook weer spanningen die je daarbij oproept bij anderen.

Veel hangt ervan af of je in staat bent om met anderen samen te werken en te accepteren dat niet iedereen perfect is. Als je te kritisch wordt en te negatief gaat kijken kan dit invloed krijgen op jouw fysieke conditie. Je kunt dan wat somber worden en een grauwe uitstraling krijgen. Laat je niet te veel opslokken door verantwoordelijkheden en plichten die niet per se de jouwe zijn. Accepteer dat je niet alles kunt dragen, laat staan oplossen.

Jaarhoroscoop 2025 Stier: Geld en carrière

Voor jou is het belangrijk om je wat op de achtergrond te houden in de eerste maanden. Je kunt namelijk last hebben van het feit dat je wat kritischer en strenger overkomt dan de bedoeling is. Dit kan maken dat je met een scheef oog aangekeken wordt door je collega’s of andere mensen waar je samen mee moet werken.

Als jij in het begin een meer bescheiden houding aan kunt nemen, dan kunnen er na de eerste drie maanden van dit jaar mooie dingen gebeuren op het gebied financiën en carrière. Het enige wat je dit jaar op dit gebied in de weg kan staan is dat je te weinig zelfvertrouwen hebt en niet genoeg geloof in je eigen kunnen. Leg je lot op deze gebieden niet in de handen van de anderen. Dan kom je het verst dit jaar.

Tweelingen jaarhoroscoop 2025 Tweelingen jaarhoroscoop 2025 gratis

21 mei  –  21 juni

Jaarhoroscoop 2025 Tweelingen: Algemeen

Beste Tweelingen het jaar begint voor jou op een aangename manier. Je start het jaar met een bepaalde rust en je komt innemend over. Een goede tijd om je zelf op feestjes te laten zien. Een mooie kans om nieuwe en interessante mensen te ontmoeten en wie weet misschien wel eentje die heel bijzonder kan worden in de loop van de tijd.

Het is een tijd waarin je veel kunt leren van de mensen met wie je een relatie hebt. Daarbij is het een uitstekende start van de maand om je levensvisie te verbreden met Filosofische kennis. Je staat nu meer open voor de echte vragen van het leven zelf. Het starten van een cursus of studie die je honger kan stillen na kennis kan een uitstekende start zijn van dit jaar.

Vanaf februari wordt het voor jou druk, druk en nog eens druk. Maar houd jezelf een beetje in de gaten. Want ook jij kunt ondanks jouw aanpassingsvermogen je mentaal te zwaar belasten. Je ondernemingszin wordt in deze tijd enorm geprikkeld.

Het is geen tijd voor jou om rustig binnen te zitten en bezig te zijn met routinezaken. De verjaardag tijd geeft je een enorme energie boost. Dit zal jouw drang om nieuwe, leuke en interessante dingen mee te maken enorm prikkelen. Je kunt je dan ook, als een kind, ongedwongen en vrij voelen en soms zelfs vergeten dat je toch ook nog allerlei verplichtingen hebt. Zorg dat je je verplichtingen een leuke kleur geeft, zodat je de dingen die je sowieso moet doen, niet met weerstand uitvoert. Je hebt dan namelijk niet alleen jezelf ermee, maar ook de ander.

Want de keerzijde van deze ondernemingsdrang is gelijker tijd dat je te snel overprikkeld raakt. En dit kan ervoor zorgen dat je in onnodige discussies belandt waar je je snel zult kunnen ergeren. Je lift dan als het ware mee op het ritme van je omgeving en kunt dan liefde en vriendschap door elkaar halen met alle gevolgen van dien. Het is dus vooral belangrijk om jouw gemoed niet af te laten hangen van de acties van anderen.

In juni en juli van dit jaar kan de wereld wat beklemmend op jou inwerken. Je kunt je wat gevangen voelen in allerlei dagelijkse plichten. Dat belemmert jouw behoefte aan afwisseling. Je kunt hierdoor wat chagrijnig zijn. Doe wat je moet doen en maak ook bewust tijd vrij voor jouw eigen behoeftes en verlangens. Het wordt een tijd om uit te rusten en te genieten van wat je bezit zowel op het geestelijke als op het materiële vlak, vier wat je zoal bereikt hebt in je leven.

De zomer is eigenlijk voor jou een tijd om wat meer met het spirituele bezig te zijn. Zodat je vanaf oktober jezelf weer in de wereldse drukte kunt storten,  een baan hogerop kunt vinden of een andere studie kunt gaan doen. In ieder geval moet er in die tijd iets nieuws beginnen, zodat je je leven in eigen hand hebt. Zorg dat je kunt zeggen, ik leef mijn leven op mijn manier! Zodat je het grote verlangen van elke Tweelingen kan voelen. Vrijheid je eigen zin doen. Pippi Langkous!

Jaarhoroscoop 2025 Tweelingen: Liefde

Beste Tweelingen voor veel sterrenbeelden staat de planeet van de liefde wat verborgen, maar zo in de eerste dagen van dit jaar schijnt ze wel op jou.

Een gunstig begin dus het jaar liefdevol te starten. Omring je met hen die je lief hebt en gebruik deze energie om het gezellig en liefdevol te maken. Als single kun je door deze gloed die over je heen hangt het jaar beginnen met het uitkijken naar een nieuwe liefde.  In de loop van de week verdwijnt de gloed tijdelijk en lijkt alles wat grauwer gelijk als aan de winter. Zorg dat je innerlijke kachel warm blijft.

Vanaf februari gaat de gloed weer op jou schijnen en dan niet vanuit jezelf alleen maar van de ander naar jou toe. Het wordt een tijd waarin je veel van de anderen gedaan krijgt. De meeste mensen zullen je al snel aardig bejegenen een prima tijd om met je geliefde je relatie te bestendigen.

Als single is het een prima tijd om te kijken wat de anderen je te bieden hebben. Stel je open en laat mensen binnen want de meeste zullen het goed bedoelen.

De maanden juli en november zijn de maanden waarin je je liefdesleven kunt harmoniseren. Je kunt dan een goede balans aanbrengen tussen jou en de ander, maar ook in jezelf.

Jaarhoroscoop 2025 Tweelingen: Gezondheid

Voor jouw gezondheid is het dit jaar heel belangrijk dat je bij alle activiteiten die je wilt doen, afstemt of het ook is wat je fysiek allemaal aan kunt.  Stress en fysieke grenzen zijn de ervaringen die je met regelmaat kunt meemaken dit jaar, vooral als je niet op je grenzen let. De neiging om teveel hooi op je vork te nemen is dit jaar sterk aanwezig. Zeker ook omdat dit jaar het thema kan gaan spelen dat je je door de anderen niet laat zeggen wat je wel en niet moet doen. Rust op tijd uit, geef de gebeurtenissen de tijd om een plaats te krijgen, zodat je niet de ene na de andere ervaring opdoet en je emotioneel niet weet waar je staat en wat je gevoelens zijn bij wat je beleeft.

Jaarhoroscoop 2025 Tweelingen: Geld en carrière

Voor jou is het dit jaar belangrijk om goed op je uitgaven te letten. Je kunt het namelijk zo nu en dan niet belangrijk vinden wat je bezit en hoe je dit uit wilt geven. Wat het geld betreft is het voor jou belangrijk om in je eigen portemonnee te kijken wat je overhoudt aan het eind van de maand en dit is zeker belangrijk als je je even helemaal vrij en onbezonnen voelt. Let op je daadkracht.

Wat je carrière betreft kan dit een mooi jaar worden. Als je je serieus inzet met de dosis energie die je dit jaar ten beurt valt dan kun je veel goede zaken verwezenlijken. Studeren en/of werken kunnen met de juiste instelling met gemak voordeel op leveren. De sleutel ligt in samenwerken en niet eigenwijs zijn.

Kreeft jaarhoroscoop 2025 Jaarhoroscoop 2025 Kreeft Gratis: over de liefde, gezondheid en werk

21 mei tot 22 juli

Jaarhoroscoop 2025 Kreeft: Algemeen

Beste Kreeft, er breekt voor jou zo in het begin van het jaar weer een zeer aangename tijd aan.  Je voelt je krachtig, energieker en je hebt de houding van ‘kom maar hier met dat nieuwjaar’.

Je kunt in de eerste maand met volle overtuiging een nieuwe weg inslaan of doelen, die je nog van vorig jaar had uitstaan, succesvol afsluiten.

Voor jou begint het nieuwe jaar, zeker als de maand vordert, daadkrachtig en van veel wat je nu gaat doen kun je later in het jaar de vruchten gaan plukken.

Laat deze mooie tijd dus niet voorbij gaan in ledigheid doordat je soms als Kreeft iets te afwachtend kunt zijn. Je bent nu even niet een lief kreeftje die bewonderd wordt door haar zachtheid, maar je bent een assertieve kreeft die gestalte weet te geven aan de doelen die zij stelt.

Er zullen vele mensen zijn die je willen helpen waardoor je zowel in relaties als in het dagelijks leven veel fijne en aangename dingen mee kan maken. Pluk de dag dus.

Want in februari moet je weer meer de dingen vanuit je zelf doen en meer gaan vragen om hulp of steun. Er breekt dan tot april een tijd aan om te zien of je die harmonische banden hebt met je geliefden en vrienden waar je op hoopte om op te kunnen bouwen.

Er komt dan een tijd aan om even terug te kijken naar wat je in januari neergezet hebt in contact met de ander. Je krijgt de kans om in contact met anderen nog beter in te zien hoe jij je verhoudt naar de anderen. Hierdoor krijg je voor jezelf nog duidelijker op welke manier je je eigenlijk wilt verhouden naar de mensen om jou heen.

Voor jou wordt de maand april op het sociale vlak een aangename tijd. Het wordt een tijd van hard werken en genieten van wat je allemaal voor elkaar krijgt door samen te werken en te weten waar je voor staat.

De maand juni wordt wederom een aangename tijd voor je. Jouw liefdesleven gaat in bloei staan en dat blijft in de eerste week van juli ook nog zo. Misschien een goede tijd om lekker vroeg op vakantie te gaan. Ook de maand augustus belooft zo aangenaam te worden.

Kortom, vanaf juni met een kleine onderbreking, in juli begint een echte vakantietijd en wordt het er eentje om uitbundig te vieren. Je voelt je als de zon en je wilt aanbeden worden, je over kunnen geven aan alles wat lekker en fijn is. Je bent nu meer dan anders tevreden zolang er aan je verlangens voldaan kan worden. Beminnen, liefhebben genieten van de natuur, de pracht van de eenvoud en het genot van het levensspel. Wat wil een Kreeft nog meer in zijn vakantie?

Kortom, het wordt een best jaar voor jou als er buiten jou om geen vervelende dingen gebeuren. De maand oktober en november worden iets minder, maar er staan ook in deze maanden je geen zware stormen te wachten. In tegendeel midden november staat de planeet van de liefde alweer gunstig.

Jaarhoroscoop 2025 Kreeft: Liefde

Het jaar is voor jou wat onbevangen en emotioneel begonnen en mede daardoor kan er ook iets tevoorschijn komen wat met jouw verleden te maken heeft. Voor jou is het belangrijk om jouw gevoelens serieus te nemen. Laat je er niet toe verleiden om te emotioneel naar jezelf te kijken. Door de onbevangenheid die je gevoeld hebt, kun je oude grenzen verleggen en je bevrijden van ideeën en/of moraliteiten die je de weg versperren om te genieten van de liefde.

Want genieten komt eraan. Vanaf midden februari gaat de liefde je in de spotlights plaatsen. Het wordt een tijd om je te laven aan de schoonheid van het leven. Zorg dat jij ook geniet en dat je niet alleen maar geeft. Voor een Kreeft is het belangrijk om gezien te worden en uit het water gehaald te worden en bemind te worden om wie ze is en niet om wat ze geeft. Zwem als een zeemeermin naar boven en laat je zien.

Jaarhoroscoop 2025 Kreeft: Gezondheid

Voor jou is dit jaar een tijd om goed voor je emoties te zorgen en je meer te uiten op het persoonlijke vlak. Jouw onzekerheid of een grote gevoeligheid zijn vaak voor anderen niet te zien, omdat je namelijk niet zo nodig op de voorgrond hoeft te staan. Maar het is voor ieder mens goed om eens uit te huilen, uit te praten en te tonen wat zijn diepste zielenroerselen zijn.

Het is belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt en je niet te veel laat leiden door de mensen om jou heen. Het is voor wat de gezondheid betreft vooral een geestelijk aspect. Je kunt soms wat gefrustreerd raken omdat je het gevoel krijgt dat je niet uit de verf komt en je onbegrepen voelt op het emotionele vlak. Ga je ongenoegens niet oppotten en je daardoor vol eten. Doe aan sport en zoek dus een gezonde uiting voor de eventuele spanningen die je soms kunt voelen. Ook op tijd rust nemen om je te herijken, zorgt dat je weet hoe je het beste kunt handelen vanuit je eigen gevoelens.

Jaarhoroscoop 2025 Kreeft: Geld en carrière

Voor jouw Kreeft is het eerste gedeelte van dit jaar er één om vooral rustig en gestaag te werken aan je carrière. Je zult waarschijnlijk niet ineens een reuzensprong maken, maar je komt wel vooruit, stapje voor stapje. Wat daarin belangrijk is, is dat je je gefocust houdt door een helder doel voor ogen te hebben. Zodat je weet hoe je daar kunt komen.

Vanaf midden maart tot midden april breekt er een tijd aan waarin je veel beter kunt laten zien wat je in je mars hebt. Je zit dan krachtig in je vel en de anderen zullen hierdoor gemakkelijker gaan zien wat je in je mars hebt. Het is dan de tijd om te gaan voor meer zoals een betere baan, een studie, enz.

Leeuw jaarhoroscoop 2025 Jaarhoroscoop leeuw 2025 Gratis: over de liefde, gezondheid en werk

23 juli tot en met 22 augustus

Jaarhoroscoop 2025 Leeuw: Algemeen

Voor jou begint het Nieuwjaar intens. Het kan een begin zijn van uitersten op het gebied van relaties. Niet alleen in de liefde, maar ook op het vriendschappelijke en zakelijke vlak. Op vele manieren kom je de eerste maanden tegen hoe je je verhoudt in relaties. Er wordt aan je gevraagd om meer inzicht te krijgen in hetgeen wat jij bij de ander oproept.

Het kan soms zo zijn dat je je aan moet passen terwijl je daar totaal geen zin in hebt. Dit kan maken dat je soms het gevoel krijgt dat je uit een beklemmende band wilt springen. Het is een gevecht tussen jouw vrijheid en de behoeftes van anderen.

Het is voor jou belangrijk in het eerste half jaar dat je weet waar jouw grenzen liggen en ook waar die van de ander. Op deze manier vind je je vrijheid en de ruimte om te zijn wie je wilt zijn. Het kan soms gepaard gaan met wrijvingen op je werk of in je sociale leven. Zorg dat je blijft praten en tot compromissen kan komen. Want wat is er mooier dan de ruimte te vinden om jezelf te zijn of te worden.

Het jaar 2025 is een jaar waarin je meer dan anders op zoek gaat naar menselijke waarde. Er zal een grotere behoefte komen om te zorgen dat de mensen om jou heen het ook goed hebben. Je bent meer invoelend dan het jaar hiervoor, daardoor ben je nu meer in staat om de noden van de anderen beter aan te begrijpen.

De maanden april en mei worden voor jou een heerlijke tijd. De planeten staan dan gunstig voor je, wat maakt dat je al snel in de belangstelling van anderen staat. Dat geeft je een lekker gevoel. Je kunt in deze tijd wat ondeugend zijn waardoor je wat meer flirt dan anders. Je bent en blijft natuurlijk wel een Leeuw die soms te snel in vuur en vlam kan staan. Zorg toch ook dat je een beetje op jezelf let, want door je enthousiasme kun je je overal blindelings in storten.

In de maanden juli en augustus staat de planeet die bij jouw dierenriemteken hoort, in jouw Sterrenbeeld. Je zult dan zeer energiek zijn en veel voor elkaar kunnen krijgen. Het is belangrijk dat je weet hoe je je energie en de vrijkomende krachten weet te verdelen. Zorg dat je met beleid in deze maanden je doelen verwezenlijkt. Je zou je anders je teveel op één ding kunnen gaan richten.

Maar als je een topprestatie moet leveren, dan is het natuurlijk wel heel slim om je krachten te richten op het doel dat je voor ogen hebt.

Het tweede gedeelte van het jaar straal jij van de positieve energie mits er natuurlijk niet in jouw directe omgeving vervelende dingen gebeurd zijn.

Je zult hierdoor een graag geziene gast zijn, want zeker door hoe je je nu voelt, komt de ware plezierige en grappige Leeuw in jou los. Dit komt vooral omdat je een balans aan gebracht hebt tussen jou en die ander. Als jij je ergens veilig voelt, zul je een graag geziene gast zijn. Iemand met inhoud en met humor.

Jaarhoroscoop 2025 Leeuw: Liefde

Beste Leeuw op het liefdesvlak begint het nieuwjaar voor jou traditioneel in een tijd dat het zonnelicht schraal en zuinig is. Zo is het nu ook een beetje in het liefdesleven in dit begin. Juist nu heb je mensen nodig die je stimuleren en weten hoe ze je liefdesvlam op kunnen laten laaien.

Maar geen nood, vanaf 5 februari breekt er een bijzondere tijd voor jou aan. Eén waarin een nieuwe frisse wind in je liefdesleven kan gaan waaien. Een tijd die harmonie brengt.

Het is een tijd om met je geliefden opentrekken en hen te laten zien hoezeer je hen waardeert. Voor de single is het in deze periode ideaal om iemand te vinden die gelijkgestemd is. Deze periode duurt ongeveer 2 maanden en daarna wordt het wat rustiger.

In de zomer kun je Leeuw eind augustus verwachten dat je een maand lang kunt gaan oogsten, vanwege hetgeen je de anderen hebt gegeven op het liefdesgebied.

Jaarhoroscoop 2025 Leeuw: Gezondheid

De tendens voor jouw gezondheid ziet er in eerste 5 maanden prima uit, mits je natuurlijk al gezond bent. Voor de Leeuwen die zich wat minder voelen, brengt in het eerste gedeelte van dit jaar de planeet van energie en harmonie zijn krachten meerdere malen optimaal aan jou. Een astroloog kan geen ziekte tegenhouden of voorspellen. Belangrijk voor jou is dat je een balans vindt in hoe je omgaat met de neiging om extremen op te zoeken. Doe je dat in sport, gezond eten of anderszins of doe je dat met teveel eten en drinken. Hoe dan ook is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. De zwakke plekken bij een Leeuw zijn z’n hoofd en z’n driften.

Voor jou is het belangrijk om je niet te veel op te winden over alles en meer het pad te vinden van gelijkmatigheid. Hoe minder uitersten je op zoekt, hoe meer je je gezondheid kan sturen. Als je deze balans vindt, zul je in dit jaar meer de baas zijn over je eigen lichaam.

Jaarhoroscoop 2025 Leeuw: Geld en carrière

Dit kan een jaar worden waarin je zowel financieel als beroepsmatig veel voor elkaar kan krijgen. De planeten van daadkracht en bruggen bouwen staan meerdere malen gunstig voor jou in dit jaar. Je bezit een gezonde dosis energie waarmee je belangrijke doelen kunt bereiken.

Het fijne daaraan is dat de planeet van diplomatie regelmatig gunstig voor jou staat waardoor je in je werk die bruggen kunt slaan waarmee je goed vooruit kunt komen in dit jaar. Met tact en harmonie in je vaandel ben je in staat om zowel op het zakelijke vlak als in je carrière veel voor elkaar te krijgen. Hoe meer tact je inzet des te beter je kunt samen werken wat leidt tot een groter succes.

Maagd jaarhoroscoop 2025 Jaarhoroscoop 2025 Gratis: over de liefde, gezondheid en werk

23 augustus – 23 september

Jaarhoroscoop 2025 Maagd: Algemeen

Beste Maagd in het begin van dit nieuwe jaar wordt het een tijd waarin je je nog completer kunt gaan voelen dan de periode hiervoor en dit geldt zeker op het gebied van de liefde. Probeer desondanks niet al je aandacht op anderen te richten, maar richt deze vooral ook op jezelf. Zorg dat je juist nu meer voor jezelf opkomt en het laat zien als je ergens anders over denkt.

Door jezelf meer lief te hebben, kom je duidelijker over en zal de natuurlijke behoefte om jezelf in het sociale contact weg te cijferen verdwijnen. In deze tijd kun je leren om meer op te komen voor je emoties en deze belangrijk te maken. Dit zal je helpen om minder in de gewoonte te schieten om je te richten op het (over)nemen van verantwoordelijkheden van anderen. Je kunt nu assertiever worden en minder gereserveerd uiten wat je wilt en wat je voelt.

De periode van februari tot en met mei wordt voor jou een rustige tijd. Je kunt in een stabiele periode belanden waarbij je je nieuwe balans in je sociale leven zult consolideren. Daarbij bezit je in deze maanden zeer veel energie. Als er zaken zijn die doorzettingsvermogen en kracht van je vragen, dan is dit een tijd om deze aan te pakken. Veel van wat je in deze periode op het maatschappelijk vlak of thuis gaat oppakken hebben een grote kans om te slagen.

Je bruist van de energie en je staat enthousiast in het leven. Als er geen problemen van buitenaf bestaan dan zit je perfect in je vel. Je weet wat je wilt en wat je doelen zijn. Daarbij bezit je, mits je de les opgepakt hebt van het eerste gedeelte van het jaar, in deze periode over zoveel overredingskracht dat anderen warmlopen en je hen mee krijgt in jouw gedachtewereld. Het wordt een tijd waarin de anderen je werkelijk leren kennen, omdat je de keuze hebt gemaakt om meer vanuit jezelf te gaan in plaats van je keuzes te laten bepalen door het gedrag van anderen.

Belangrijk dit jaar is:

Dat Saturnus in februari tot en met mei in het sterrenbeeld kreeft gaat staan, precies tegenover jouw sterrenbeeld, dan word je getest of je echt bij jezelf kan blijven. In deze periode kunnen verschillende mensen om verschillende reden recht tegenover jou staan en appelleren aan dat je het niet goed doet. En dat je hier verantwoordelijk voor bent. Onthoud dat je in wezen alleen verantwoordelijk bent voor jouw eigen gedrag en als je sociaal bent gebleven dan hoef jij niet de lasten van de ander op jouw schouders te nemen. Zeker als het om volwassenen gaat.

Als je deze periode goed door komt dan zal het vanaf midden juni tot het einde van December in het dagelijks leven over het algemeen een redelijke goede tijd zijn met weinig uitschieters.  Het kan een jaar worden waarin je geleerd hebt om onnodige verplichtingen die normaal op je schouders lagen, van je af te gooien.

Jaarhoroscoop 2025 Maagd: Liefde

Beste Maagd doordat je in aanleg een herfst type bent, heb je niet zo veel behoefte aan franje en extremiteiten in je leven. Maar met nieuwjaar als de zon in jouw teken staat en weer meer gaat stralen doe je dit ook. Je zit heerlijk in je vel als er niets ergs om je heen is. En dat maakt dat je een mooie start kan meemaken wat de liefde betreft. Je kunt de initiatieven nemen om je liefdesleven spannender en opwindender te maken. Je bent krachtig en je libido is in tegenstelling tot menig ander sterrenbeeld nu hoog. Je komt krachtig over. Dit maakt je minder bescheiden en voor iemand die altijd wat voorzichtig is, komt ook jouw sensualiteit naar boven. Geniet hiervan. Maak er een feest van met hen die je lief hebt.

Als vrijgezel is het ideaal in deze tijd naar diegene toe te stappen waarvan je anders vindt dat dat niet zo hoort. Grijp de liefde bij de hoorns. Vanaf februari worden je driften rustiger, vandaar.

Vanaf 8 juni tot midden juli is er weer zo’n gunstige tijd, maar deze is dan wel anders. Het komt meer ruimte om harmonie en liefde bij de ander en jezelf te vinden. Een tijd om minder streng op jezelf en anderen te zijn.

Jaarhoroscoop 2025 Maagd: Gezondheid

Beste Maagd, het is voor jou dit jaar belangrijk om regelmatig te sporten of in ieder geval genoeg te bewegen. Je hebt meer dan anders afleiding nodig van je plichten. Het is voor jou lastig om onbevangen te zijn en jouw verantwoordelijkheidsgevoel zorgt er regelmatig voor dat je te veel en te lang met je plichten bezig bent. Jouw manier dit jaar om gezond te zijn en te blijven is vooral door dingen te doen die of creatief zijn of in de vorm van sport je helpen ventileren. Zorg dat je hoofd regelmatig echt vrij heeft!

Jaarhoroscoop 2025 Maagd: Geld en carrière

In de eerste maanden staat het een beetje stil in je carrière en de beroepensfeer of studie. Het is een beetje de stilte voor de storm. Deze eerste maanden zijn meer bedoeld om je te bezinnen op waar je staat en in jezelf te bevroeden wat goed en belangrijk voor je is. Je blijft in die periode in een rustig vaarwater waardoor je genoeg energie op kunt bouwen om de kansen op te pakken die er vanaf midden mei tot en met en met augustus aankomen. Daarna is het weer consolideren wat je hebt neergezet.

Vanaf september gaat het langzaam en gestaag steeds beter. Je krijgt meer en meer inzicht in wat je goed kunt, wat je talenten zijn en hoe je je wilt profileren. Het is een goede tijd om kansen aan te grijpen zoals een promotie, een nieuwe baan en/of een nieuwe studie.

Weegschaal jaarhoroscoop 2025 Jaarhoroscoop Weegschaal 2025 Gratis: over de liefde, gezondheid en werk

23 september  –  23 oktober

Jaarhoroscoop 2025 Weegschaal: Algemeen

Voor jou geldt dat het begin van het Nieuwjaar een tijd is waarin je wat gespannen kan zijn. Je kunt sneller geprikkeld raken en zeker als je dingen niet direct begrijpt, zorgt dat in de eerste maanden voor aardig wat ongeduld bij jou. De tijd gaat niet snel genoeg of erger nog, je kunt het niet bijhouden. Voor jou is het in deze vooral belangrijk dat je deze eerste maanden dicht bij jezelf blijft. Wil niet honderden dingen tegelijk doen. Doe zaken juist stap voor stap waardoor je grip houdt op jezelf en de tijd ook de tijd geeft. Uiteindelijk kom je weer goed in je vel te zitten. En dat zal er natuurlijk bij helpen dat je geen gestreste contacten hebt naar juist lekker relaxed bij de ander kan zijn. Want contact hebben is voor een Tweeling nu eenmaal heel erg belangrijk.

Beste Weegschaal als de winter zijn donkere tijd inslikt en het eerste leven weer begint te sprankelen, bruis jij van de energie. Je bent tenslotte ook een lente teken. Je kunt weer duizenden dingen tegelijk doen en de levensvreugde die je hierdoor krijgt, straal je af op je omgeving.  Je kunt zelfs zo ondernemend zijn dat je geen rekening houdt met wat je zelf aan kan en wat de anderen aankunnen. Je kunt in deze tijd er regelmatig mee geconfronteerd worden dat er grenzen zijn, zowel fysiek als mentaal. Het wordt een lente waarin je je nieuwsgierigheid en kinderlijke blijheid moet structureren, om bewust doelgericht op zaken af te stappen en deze ook geduldig af te maken.

De zomer kan een emotionele tijd worden. Een periode waarin je op directe emoties van de anderen kan stuiten. Je zult in je omgang met anderen gaan merken dat alles wat persoonlijker wordt en je meer moet uitleggen waar je mee bezig bent. In deze tijd kun je zelf ook wat driftiger zijn, wat er voor zorgt dat je soms te snel iets uit.

De maanden juli en augustus zijn de maanden waarin jij je ook kan wentelen in  rust die de zon op het dagelijks leven brengt. Het is een tijd om vooral met je geliefden en vrienden bezig te zijn. Even afstand nemen van al je plichten.

Je zult in deze tijd in het privéleven, mits je de mensen van wie je houdt dichtbij houdt, veel mooie en intense ervaringen op kunnen doen.

Voor jou blijft het een lange tijd een aangename tijd. Je kunt een enorme groei doormaken in de manier waarop je met mensen en belangrijke dingen omgaat. Het is dit jaar waarin je de mogelijkheid krijgt geboden om telkens mensen of zaken van twee kanten te bezien. Dit zorgt ervoor dat je meer uit rechtvaardigheid kunt handelen. Je bent immers niet alleen in staat om naar jezelf te kijken, maar ook naar die ander.

Het is een jaar waarin je veel kunt leren. Leren voor je studie of je baan, maar het allerbelangrijkste, leren hoe je jezelf in balans brengt door je ervan bewust te worden dat alles altijd twee kanten heeft. Het is een jaar waarin je veel voorspoed op je pad kunt vinden, mits je jezelf gestructureerd blijft ontwikkelen.

Jaarhoroscoop 2025 Weegschaal: Liefde

Beste Weegschaal jij bent in het eerste gedeelte van dit jaar in de liefde als een wervelstorm. Je bruist van de energie en je wilt het jaar gepassioneerd en spetterend beginnen. Je seksdrive staat aan. Het is een tijd waar je naar vuurwerk verlangt.

De maanden hierna zullen wat rustiger zijn en je kunt teren op wat er voor goeds uit het begin is voortgekomen.

Juli is de maand van de omslag en verdieping. Een tijd van bezinning en het bewustzijn van wat je nodig hebt in de liefde om gelukkig te zijn. Een tijd om kinderen te maken, te trouwen of een relatie te beginnen. Kortom, een tijd die de rest van het jaar op een belangrijke manier zal gaan kleuren.

Jaarhoroscoop 2025 Weegschaal: Gezondheid

Voor jou beste Tweeling is het van belang dat je goed op je energiehuishouding let. In de eerste helft van het jaar is er een noodzaak om energie te sparen voor de dingen die verderop echt belangrijk voor je worden. De planeet van kracht en energie staat een poosje minder gunstig voor jou. Richt je energie niet te veel op  allerlei verzoekingen van de buitenwereld, maar wees je er bewust van wat je zelf nodig hebt.

Als je teveel gericht bent op de buitenwereld en daar alles wilt meemaken en het naadje van de kous wilt weten, dan is er een grote kans dat je jezelf overbelast. Je zou hierdoor letterlijk door je rug kunnen gaan. Bevredig je gevoel van contact en je nieuwsgierigheid met die zaken die echt belangrijk zijn.
Vanaf juni beschik je weer over meer kracht en kun je je geheel weer richten op alles wat je interessant vindt in de buitenwereld.

Jaarhoroscoop 2025 Weegschaal: Geld en carrière

Beste Weegschaal in het eerste gedeelte van het jaar is het voor jou belangrijk om een beetje de hand op de knip te houden. Door zorgvuldig met je geld om te gaan kunnen er geen gekke dingen gebeuren. Stel je spaarzaam op zodat je als  de zomer aanbreekt gemakkelijker de drang kunt weerstaan om al die leuke interessante spullen te kopen. Ook hier geldt dat je een beetje de rem moet houden op je verlangen naar het nieuwe.
Doordat je misschien wat minder goed in je vel zit, in het begin van het jaar, kun je dat willen compenseren met niet verstandige aankopen.

In de beroepensfeer kun je door hard te werken laten zien wat je in huis hebt. Op dit gebied kun je in het nieuwe jaar goede positieve veranderingen mee brengen.  Als jij je ook hier in de eerste maanden goed in gezet hebt, zul je vanaf april de vruchten kunnen plukken en mag je ietwat gas terugnemen.

Zo kun je je dan opladen voor de periode, die start in  juli, om nog sterker te laten zien wat jij aan competenties te bieden hebt.

De zaken die je samen met anderen voor elkaar wilt krijgen, hebben de beste slagingskans in de maanden oktober en november.

Schorpioen jaarhoroscoop 2025 Jaarhoroscoop Schorpioen 2025 Gratis: over de liefde, gezondheid en werk

23 oktober  –   22 november

Jaarhoroscoop 2025 Schorpioen: Algemeen

Het eerste gedeelte van het jaar is voor jou vaak een tijd waarin je je wat meer naar binnen richt en je focust op jouw eigen wereld.

Zorg dat je gezellige mensen uitnodigt bij jou thuis,  dat is immers de plek waar je je in deze tijd het meest op je gemak voelt.

Je bent meestal een prima gastvrouw of heer waardoor je op deze manier midden in de wereld kan blijven staan.

Je hebt de eerste maanden behoorlijk veel energie en je kunt als het nodig is bergen verzetten. Je kunt jezelf in je werk of studie verliezen. Het kan ook betekenen dat je de eerste maanden soms wat feller vanuit je onderbuik reageert. Je voelt eerder aan wat je rechtvaardig vindt en wat niet. En juist omdat je onderbuik meespeelt, heb je soms niet door dat je af en toe heftig kunt reageren op je omgeving. Houd hier rekening mee. Kom voor jezelf op, maar vermijd ook onnodige ruzies.

Vanaf half april kom je beter uit je woorden en je weet wat je wilt zeggen waardoor je wat rationeler in je contacten komt te staan. Alleen met de mensen die dicht bij jou staan kun je in deze tijd nog wat sneller ontvlambaar zijn.

Je wilt wat meer vuur en vreugde in je leven, maar de anderen kunnen je soms niet begrijpen in deze periode. Vandaar dat het een tijd is om je goed af te stemmen op de ander en op jezelf. Wat voel je en wat wil je. Dat is wat je in deze tijd onder woorden moet brengen wil je dat het een aangename periode is.

 De maanden juni, juli, oktober en november  zijn voor de Schorpioen meestal fijne tijden. Je bezit in deze periode een groot zelfvertrouwen. Je zult daardoor niet erg onder de indruk raken van de mensen die je toch enigszins tegen willen werken. Je gaat de uitdagingen aan die er op je pad komen. Let nog steeds wel een beetje op dat je emotioneel niet te fel reageert op je omgeving.

Dit is een goede tijd om zaken die onbesproken zijn gebleven aan te gaan. Het is beter om echt alles op te ruimen dan een kleedje te leggen over de dingen die je niet aanstaan. Juist de confrontatie maakt dat je samen met die anderen weer zuiver verder kunt. Het is een tijd om je te profileren en te laten zien wat je wilt in jouw leven.

In je sociale leven geldt dat augustus en september een tijd vormen waarin je kunt gaan verwezenlijken wat je in juni en juli bedacht hebt.

Je weet heel goed tijd het beste van je zelf te laten zien. Hierdoor ben je in staat om mensen te overtuigen van jouw kunnen. De wereld ligt open, mits je een goed plan hebt en hierin ook gelooft! Laat deze tijd je niet door de vingers glippen. De maanden hierna hebben een andere dynamiek.

Deze maanden zijn, als jij de rust en de doelen hebt gevonden waar je naar streeft, meer een periode dat er van buitenaf soms dingen op je pad komen die minder aangenaam zijn. Maar dat is normaal, je kunt geen golfen tegenhouden als je je op de zee van het leven bevindt. Maar jouw schip is hiervoor, als het goed is, ook goed genoeg voor uitgerust.

Jaarhoroscoop 2025 schorpioen: Liefde

Beste Schorpioen het nieuwjaar begint op het liefdesvlak wat stroef voor jou. Je kunt je wat alleen voelen, ook al ben je onder de mensen. Het liefst zou je thuis blijven met het nieuwjaar en de mensen die jij liefhebt thuis om je heen hebben, zodat je in je kracht komt en hen kan verwennen.

Als de maand vordert breekt er een periode aan waarin je geneigd kunt zijn om achterover te leunen doordat alles  ogenschijnlijk vlotjes verloopt. Wees daar  niet te zeker van. Je zou kansen kunnen laten liggen om leuke nieuwe dingen te ervaren in je liefdesleven. Stap ook niet in de valkuil om het alleen gezellig te willen hebben, liefde draait ook om passie en uitdagingen. Ga er dus niet vanuit dat alles vanzelf wel goed komt, blijf actief.

Dat alles wel meer vanzelf gaat en het leven mooi is, zal in de maand augustus sterk voelbaar worden. Het is de tijd om liefde te zaaien en/of te oogsten. Een tijd om te zorgen dat je dat krijgt waar je naar verlangt en dat tevens durft te geven. Hierdoor kun je heelheid met de ander beleven.

Jaarhoroscoop 2025 schorpioen: Gezondheid

Veel van je gezondheidsbeleving zal afhangen van de mate waarin je in staat bent om van je emoties geen moordkuil te maken. Schorpioenen kunnen geneigd zijn om steeds meer gevoelens bij elkaar op te stapelen waardoor het een loden last wordt. Voor je hart- en bloedvaten is het goed om te bewegen en vooral ook om je gevoelens te kunnen uiten. Niet op een destructieve manier, maar juist door regelmatig te kijken welke zorgen je voor jezelf en de ander draagt.

Door je bewust te zijn van je bagage kun je op tijd je gevoelens delen en de lasten verlichten door hulp te vragen.

Als Schorpioen kun je zeker in de eerste maand de drift voelen om voor iedereen om wie je geeft te zorgen zonder te kijken wat je zelf nodig hebt. Dat is niet goed voor jou en het kan je verharden. Je gebruikt je kracht om het aangenaam te maken voor de ander, maar niet voor jezelf en dat is juist ook belangrijk. Voor jouw gezondheid geldt: Zorg ook goed voor jezelf.

Jaarhoroscoop 2025 schorpioen: Geld en carrière

Jij bent iemand die zijn geld normaliter niet zomaar aan iets uitgeeft. Voor jou moeten spullen ook iets betekenen op het gevoelsvlak. De kans bestaat dat je in de eerste maand, als je zo af en toe niet goed in je vel zit, teveel uit gaat geven. Maar het troost zoeken in materiële zaken zal je uiteindelijk niet bevredigen en je portemonnee misschien te veel kunnen belasten. Wees voorzichtig met je uitgaven. Als je grote zaken moet aanschaffen, doe dat dan in de maanden juni en juli wanneer de planeten hiervoor gunstig staan.

Je hebt het geduld om op het juiste moment te wachten om daarna toe te slaan. Je kunt immers een keiharde onderhandelaar zijn die precies weet wat hij wil en hoe hij de ander moet bespelen om zijn zin te krijgen. Jij weet ook snel of iets deugdelijk is of niet en daar kun je goed gebruik van maken.

Voor je carrière geldt hetzelfde, breng alleen belangrijke veranderingen aan in je werksfeer als je goed in je vel zit. Als je het uit ongenoegen doet, kun je meer verwoesten dan je lief is. Zeker in de eerste maanden moet je voor jezelf echt duidelijk hebben dat als je iets nieuws wilt, dit rationeel doordacht is en je geen keuze maakt, omdat je ontevreden bent en snel hierin verandering wilt brengen.

 

Boogschutter jaarhoroscoop 2025 Jaarhoroscoop Boogschutter 2025 Gratis: over de liefde, gezondheid en werk

23 november  –  22 december

Jaarhoroscoop 2025 Boogschutter: Algemeen

Boogschutter voor jou begint het nieuwjaar wat ingetogen. Normaal ben je iemand die naar buiten gericht is, maar dit keer wordt er van je gevraagd om een stapje terug te nemen en anderen te laten schijnen. Het is een tijd waarin je wat onzeker kan zijn en je minder krachtig kan voelen dan anders. Neem even niet het voortouw, maar laat je enigszins leiden door de mensen die dicht bij jou staan.

Als je toch teveel de baas wilt zijn kan dit een tijd worden waarin je in onnodige conflicten met je omgeving belandt. Jouw energie stroomt even niet zo goed waardoor je anders over kunt komen dan je bedoeling is. Jij bent een zonneteken en in deze maand schijnt de zon het minst.

Alle planeten staan een beetje tegenover jou en voor jou is het daarom ook belangrijk je wat terug te trekken en met jezelf bezig te zijn. Als je dit doet, is de uitdaging voor jou om het juiste evenwicht te vinden in wat je geeft aan je dierbaren en brengt aan jezelf om niet uit balans te raken.

Voor Boogschutters speelt altijd of ze een wilde zijn of iemand die de anderen beter maakt. Het grootste gevecht wat een Boogschutter voert in zijn leven is met zichzelf. In deze maanden kom je tegen of dat je een ontembaar paard bent of een visionair. Beiden zijn een onderdeel van Boogschutters, de één wilt zijn eigen weg gaan omdat hij geen grenzen aanvaardt, de ander schittert door zich in dienst te stellen van het grotere geheel. En met zijn energieke houding anderen mee naar het goede.

Maar niet getreurd vanaf maart april breekt er weer een fijne tijd voor je aan. De krachten komen weer terug in jouw lichaam en alles wordt weer lichter. Het wordt een tijd waarin je veel voor elkaar kunt krijgen en dan ook nog op vele gebieden. Doordat je de anderen in de vorige maanden hebben laten zien dat jij ook niet altijd sterk bent en anderen nodig hebt, krijg je door hen nu veel kansen aangeboden.

De maanden juli en augustus zijn niet slecht voor jou als het goed is, verloopt alles soepel. Je geniet van de mensen om je heen en je weet waar je naartoe wilt op het maatschappelijk vlak. Als er geen onverwachtse tegenspoed komt, sluit je dit jaar op een fijne wijze af.

Vanaf september begint het echte leven weer. Er moet gewerkt worden en de franjes verdwijnen langzaam uit je leven. Het wordt een tijd dat je weer serieuzer in het leven komt te staan. Maar als het goed is heb je er voor gezorgd dat je goede vrienden en contacten hebt opgebouwd in het afgelopen half jaar waar je nu op kan steunen en plezier mee kunt beleven. Een Boogschutter blijft immers een wezen dat ook moet kunnen spelen en gek doen.

De maanden november en December zijn tijden waarin je het rustig aan kan doen. De zomer is op zijn hoogtepunt en het leven laaft zich aan de zon. Alles gaat een tikkeltje rustiger. De natuur nodigt uit om te gaan genieten en daar hoor je je aan over te geven. Het is een tijd dat je leven in bloei kan komen te staan. Een tijd van feesten lekker te genieten. Een tijd om nieuwe mensen te ontmoeten en het leven te vieren.

Jaarhoroscoop 2025 Boogschutter: Liefde

Beste Boogschutter in de liefde loopt het in de eerste dagen van dit jaar goed en dat betekent een fijn begin voor jou. Na deze dagen kan het weliswaar even wat rustiger worden, maar vanaf 15 februari voel je je wederom weer in je sas. Jouw oerdriften kunnen zich dan geheel ontplooien.

Het wordt een tijd om je volop in het liefdesleven te storten. Je zult merken dat je verlangen naar avontuur en gezonde spanning in de liefde almaar groeit.

Een prima tijd om een nieuwe liefde te vinden of om je liefdesleven een boost te geven.

Het is wat de liefde betreft een belangrijk jaar voor jou. Dit geldt niet alleen op het seksuele vlak maar ook op het geestelijk vlak. Oude wonden kunnen genezen worden en in de loop van het jaar kun je milder en verdraagzamer in het leven komen te staan. Het belooft een mooi jaar te worden.

Jaarhoroscoop 2025 Boogschutter: Gezondheid

Als 2025 een zwaar jaar is geweest, waarbij je levensenergie even op een laag pitje stond, dan zul je in de eerste week van dit jaar weer een gezonde dosis energie gaan voelen. Waarschijnlijk kan deze vanaf de tweede week weer wat afnemen en zorg dat je hier rekening mee houdt. Ook een Boogschutter moet soms rustiger aan doen. Mocht je vakantie hebben in de eerste week van dit jaar geniet daar dan volop van zodat je erop kunt teren als je energielevel wat minder wordt.

Als je dit niet doet dan kan dit je gezondheid schaden. Je energie kan zich dan gaan blokkeren en zich naar binnen richten. Je kunt daardoor last krijgen van spanningen en in het ergste geval hartkloppingen. Je uithoudingsvermogen heeft namelijk ook zijn grenzen.

Het vraagt een paar maanden en om precies te zijn tot 19 april om de rust te bewaren en te kijken wat je bereikt hebt. Ga niet blindelings door, maar neem even afstand van alles wat belangrijk voor je is. Dit zal je helpen om een nieuwe weg te creëren waarin je je energie nog doelgerichter kunt gaan inzetten.

In de emotionele sfeer is het voor jou belangrijk om al te veel stress te vermijden. Je kunt jezelf dan te snel opbranden en de kans lopen om wat depressief te worden. Vooral bij de Boogschutter moet de energie naar buiten kunnen vloeien, wil hij zich goed en gezond voelen.

Zorg ook dat je goed in contact blijft met de ander zodat je grip hebt op je humeur en op een gezonde manier je ergernissen kunt uiten.

Jaarhoroscoop 2025 Boogschutter: Geld en carrière

Vanaf juni doen zich voor jou veel goede kansen voor op het gebied van werk en financiën. Je zult dan energiek en krachtig zijn in hetgeen je wilt laten zien of presenteren. Als je tactvol bent, kun je de anderen overtuigen van jouw talenten waardoor er kans bestaat dat je je beter gaat manifesteren in de werksfeer. Dat zou zich kunnen uiten in erkenning, promotie of zelfs een nieuwe baan. Maar dit alles kan alleen bereikt worden als je tactvol bent. Het gevaar bestaat anders dat je de ander teveel overrompelt en deze zich tegen jou wil keren.

Hoe meer je samenwerkt en in gelijkwaardigheid met anderen omgaat, hoe meer je talent om te organiseren en lijnen uit te zetten geaccepteerd wordt.

Steenbok jaarhoroscoop 2025 Jaarhoroscoop Steenbok 2025 Gratis: over de liefde, gezondheid en werk

22 december  –  20 januari

Jaarhoroscoop 2025 Steenbok: Algemeen

Het Nieuwjaar begint voor jou op een prettige manier. Je zit in de eerste maand lekker in je fel. Je bent spraakzamer dan anders en je weet snel aan te voelen wat er bij anderen speelt. Dit kan wat misleidend zijn met hoe je je voelt op de Nieuwsjaardag. Dan voel je de anderen wel aan, maar in de liefdessfeer kun je soms de signalen verkeerd interpreteren. Houd hier rekening mee als je gaat feesten in die periode.

De eerste maanden van het nieuwe jaar brengen tevens met zich mee dat je wat rustiger bent. Je zult wat meer de behoefte voelen om je met je binnenwereld bezig te houden. Natuurlijk vind je je werk en/of je studie, je status of anderszins iets waar je je identiteit uit haalt belangrijk, maar het wordt een paar maanden waarin je dieper op die dingen in wilt gaan waar je je emotioneel  betrokken bij voelt.

Het kan maken dat je wat minder opvallend aanwezig bent. Maar deze periode zullen voor velen van jullie louterend zijn, omdat je in dieper contact met jezelf kan komen.

Vanaf midden april krijg je weer meer grip op je leven. Je kunt je weer gemakkelijker openstellen en je bent zeer goed in staat om met anderen een nieuwe weg in te slaan. Dit kan maatschappelijk zijn, maar ook in je sociale leven, ja zelfs ook in de liefde.

Vanaf mei/juni breekt er een fijne tijd aan. Je voelt dat je klaar bent met het  naar binnen gericht zijn. Je wilt weer volop in het leven gaan staan en de wereld veroveren wordt nu meer het motto.

Je voelt de lentes levensvreugde door je aderen jagen, wat maakt dat jij als een vlinder uit jouw schulp kruipt. Je wilt de wereld laten zien wat je allemaal in jouw mars hebt.

Je zult waarschijnlijk ook de drang gaan voelen om je leefomgeving te veranderen. Dit kan zijn door het vinden van een nieuw huis, nieuwe vrienden of een geliefde. Maar ook kan het zijn dat je je interieur zat bent en je inboedel wilt verruilen tegen datgene wat nu beter bij jou past. En zoals altijd moet een Steenbok dan oppassen dat hij niet te veel uit geeft. Let op je centjes.

Over het algemeen zijn voor jou de maanden mei, juni, augustus en oktober de topmaanden. Dit is een tijd om volop te genieten en om een goed fundament te leggen in de – voor jou – belangrijke relaties. Deze periode is dan ook uitstekend om met je familie, vrienden en liefdesleven door te brengen.

In de laatste maanden kun je erop getest worden of je jezelf in de hand hebt kunnen houden. Het kan zijn dat dan de tijd aanbreekt waarin mensen hun rekening komen vereffenen en dit hoeft niet alleen om geld te gaan. Als je weinig verantwoordelijkheid hebt getoond in de zorgen naar mensen dan kan het ook betekenen dat dit op gaat spelen in het laatste deel van dit jaar.

Jaarhoroscoop 2025 Steenbok: Liefde

Beste Steenbok, jouw jaar begint wat stroef in de liefde en er kan, als je een liefdesrelatie hebt, zelfs wat jaloezie gaan heersen. Er kunnen ruzietjes ontstaan over elkanders vrijheid. Als single kun je je wat onzeker voelen en verlang je naar liefde. Voor jou is het in deze tijd fijn dat de ander de juiste zetten doet om jou een fijn gevoel te geven.

Maar in de loop van deze eerste maand begint de liefde ook voor jou te ontpoppen. En breekt er een periode aan om te zorgen dat je energie steekt in de mensen die je liefhebt en zo een stevig fundament neerzet. Daar zul je gedurende een paar maanden van kunnen profiteren. Want het echt hoogtepunt in de liefde begint in juni. Dan breekt er een maand aan waarin je, als je ervoor open staat, veel mooie dingen mee kunt maken die het jaar op dit vlak bijzonder kunnen kleuren.

Jaarhoroscoop 2025 Steenbok: Gezondheid

Beste Steenbok dit jaar spelen jouw relaties een grote rol in hoe je je voelt. Je bent van nature een rustig type en gevoelig voor drukte. Het kan echter lijken alsof je dit jaar meerdere keren strijd moet leveren om gezien te worden en dat kun je driftig maken en opstandig.

Als je in contact met anderen niet goed uit de verf komt en/of je beperkt gaat voelen, ontstaat de kans dat het je behoorlijk nerveus kan maken. Voor jou is je eetpatroon extra belangrijk om in de gaten te houden. Als je te gestrest raakt, slaat dit op je maag met alle gevolgen van dien.
Je kunt teveel gaan eten of drinken en te weinig aan fysieke beweging gaan doen. Geef je niet over aan het gevoel van “laat maar het komt wel weer goed”.

Voor jou is het dit jaar belangrijk om regelmatig tot echte ontspanning te komen. Dat kan via Yoga, ontspanningsoefeningen, fijne seks of door te sporten. Hoe dan ook ligt de oplossing in het bewegen, gezond eten en in het proberen compromissen te sluiten. Een Steenbok kan nogal eens koppig zijn en voet bij stuk houden. Blijf open en zoek de middenweg zodat je niet alleen komt te staan.

Jaarhoroscoop 2025 Steenbok: Geld en carrière

Voor jou wordt dit een jaar waarin je in beginsel veel op eigen kracht moet doen. Het is aan jou om juist mensen in te schakelen die met jou samen willen werken. Voor jouw carrière is het belangrijk om regelmatig in overleg met de anderen een gezamenlijk pad te vinden. Ten eerste om zo niet alleen de kar te hoeven trekken en ten tweede omdat je dit sterker maakt.

Dus blijf niet alleen blindelings hard werken en maar kijken of anderen het ook zien. Nee, dit jaar moet je leren opkomen voor hetgeen je waard bent. Als je dat goed doet dan heb je de kans om te promoten of die baan te krijgen waar je naar verlangt.

Je doelen worden dus niet alleen bereikt door hard werken, maar juist ook door op te komen voor wat je doet in gelijkwaardigheid. Dit is een leerproces wat het hele jaar zal gelden. Door goed voor jezelf te zorgen zul je ook in staat zijn om je financiële situatie te verbeteren.

Waterman jaarhoroscoop 2025 Jaarhoroscoop Waterman 2025 Gratis: over de liefde, gezondheid en werk

20 januari  –  19 februari

  Jaarhoroscoop 2025 Waterman: Algemeen

In de eerste weken van dit jaar krijgen de meesten van jullie een paar emotionele dagen op je afgestuurd. Tijdens deze dagen zal het belangrijk zijn om duidelijk te hebben waar je staat. De eerste maand is een tijd waarin je moet weten waar je grenzen liggen, zodat je van daaruit weet hoe je op de wereld kan reageren. Dit is de manier waarop je je leven in eigen handen neemt in deze eerste tijd van dit jaar. Doe je dit niet, dan kun je te veel aan de ander overlaten of te veel toegeven aan de anderen. Dit zal ervoor zorgen dat je je onbehaaglijk kunt voelen, omdat je teveel afhankelijk wordt van wat een ander van jou vindt.

Je beschikt in dit eerste gedeelte van het jaar niet over al te veel energie wat maakt dat je het weinige dat je hebt vooral niet moet versnipperen. Als je belangrijke beslissingen moet nemen of dingen die je lichamelijk zwaar vallen vraag dan om hulp! Het is een tijd dat je niet koppig moet zijn en de dingen alleen moet willen doen, want dat verstoort de balans die je eigenlijk van binnen wenst en nodig hebt.

In de maanden februari en maart keert je energie en levensvreugde terug. Het wordt een tijd dat je vol zelfvertrouwen de wereld weer tegemoet treedt, mits je dicht bij jezelf gebleven bent in de maand januari. Is dat niet gelukt, dan zul je nu je goeie energie gebruiken om de brokstukken van die maand op te ruimen.

Mocht dat niet hoeven dan kun je in deze twee maanden van alles voor elkaar krijgen. Maar wat vooral belangrijk voor jouw Waterman is, is dat je weer met volle teugen van de liefde en de schoonheid van het leven kunt genieten.

Wanneer, in april, de zon tegenover jouw dierenriemteken gaat staan kunnen er wat kleine spanningen ontstaan in jouw liefdesleven. Dit kan ook voelbaar worden in andere contacten met de mensen om jou heen. Dit komt doordat je het met je omstanders af en toe niet eens kunt zijn over gevoelszaken waardoor je lijnrecht tegenover elkaar komt te staan. Zeker als jij in je pleidooi te emotioneel reageert, dan kun jij niet zo goed uit je woorden komen. Sterker nog, je kunt juist dan wat te veel dezelfde dingen gaan zeggen. Zorg dat je dát zegt wat echt belangrijk is en probeer wat afstand te houden.

Voor een Waterman is het belangrijk dat hij in zulke situaties al vooraf weet waar hij staat omdat hij anders te veel beïnvloedbaar is. Want je bent van nature geneigd om de ander te begrijpen, ongeacht of deze nu gelijk heeft of niet.

Vanaf midden mei wordt het een fijn jaar voor jou. Er liggen geen beren meer op de weg en je kunt de vele dingen die je je voorgenomen hebt, gemakkelijker gaan verwezenlijken. Het wordt een tijd om aan je dromen te werken en vertrouwen te hebben in je eigen kunnen. De wereld staat voor je open en het is aan jou om je kansen te pakken.

Tot midden november is er weinig aan de hand, maar daarna wordt het een tijd van doorpakken. Je moet nu op eigen kracht je zaken op orde krijgen. Niet dat je alleen komt te staan, maar het is wel een tijd waarin je moet laten zien wat je in je mars hebt en zoal kunt. Het is een tijd om de wereld te gaan veroveren.

Jaarhoroscoop 2025 Waterman: Liefde

Beste Waterman het nieuwjaar begint voor jou goed. De eerste dagen kun je volop genieten van je liefdesleven. Een goed begin voor het jaar, zeker als je naar feesten gaat of gewoon onder je vrienden bent.

Hierna begint er een tijd om in de liefde meer naar binnen gericht te zijn en meer jezelf af te vragen wat je kunt doen om je liefdesleven nog beter te maken.

Ook kan een vraag zijn hoe je nog meer in balans kunt komen met jezelf zodat je beter weet hoe je je wilt verhouden tot de ander in je liefdesleven.

Na deze meditatieve tijd breekt er vanaf juli een periode aan om alles wat je overdacht en bevoeld hebt in praktijk te gaan brengen. Er breekt een tijd aan waarin je gemakkelijk met de anderen over je wensen en verlangens kunt praten. Het is een ideale tijd om je liefdesleven die richting op te sturen die je wilt hebben. Dit geldt natuurlijk ook voor singles. Je bent in deze tijd beter in staat om diegene te vinden die echt bij jou past. Vanaf oktober kun je gaan oogsten wat je gezaaid hebt!

Jaarhoroscoop 2025 Waterman: Gezondheid

Als je gezondheid in 2024 goed was, zal de start in 2025 ook goed zijn. Hier kan verandering in komen vanaf februari. De thema’s over hoe je omgaat met je geliefden en hoe je omgaat met je energiehuishouding gaan dan een rol spelen. Deze kunnen invloed hebben op jouw welzijn.

Het is van belang om goed op jezelf te letten en te weten wat je aan kunt. Als je grote zaken moet verzetten doe ze dan in ieder geval één voor één. De rug is een zwakke plek bij een Waterman en betekent in jouw teken dat je zowel geestelijk als lichamelijk alleen dat moet dragen wat je aan kunt. Jouw natuur is soms teveel gericht op de ander waardoor je ook de lasten van een ander kunt gaan dragen. Daar moet je voor oppassen in dit jaar.

Jaarhoroscoop 2025 Waterman: Geld en carrière

Beste Waterman dit jaar is het in eerste instantie belangrijk om je zegeningen van vorig jaar te koesteren en de resultaten te consolideren. Het is namelijk zo dat vanaf de tweede week van februari de dingen op dit gebied niet meer vanzelf gaan. Je kunt zelfs wat tegenwerking op je werk ervaren of gewoon wat minder fit zijn om topprestaties te leven.

Doe je werk, studie met de energie die je hebt. Leg de lat niet te hoog waardoor je er zelf voor zou kunnen zorgen dat je faalt. Jouw topprestaties komen eind april en je kunt dan zeker tot juni pieken.

Wat je financiën betreft, is het van belang dat je in de maanden waarin je je niet zo fit en uitbundig voelt, niet al je geld gaat uitgeven om deze gevoelens te compenseren.

Vissen jaarhoroscoop 2025 Jaarhoroscoop Vissen 2025 Gratis: over de liefde, gezondheid en werk

19 februari  –  20 maart

Jaarhoroscoop 2025 Vissen: Algemeen

Beste Vissen in het begin van dit jaar  barst je los en zit je vol positieve krachten. Je voelt je energiek en je hebt zin om met een fris gemoed het nieuwe jaar te starten. Het is voor jou een goede tijd om je verlangens om te zetten in daden. Door deze energieke houding kun je van het leven nu met volle teugen genieten.

Jij bent dan ook in deze periode het liefst onder de mensen, wat maakt dat je het in sociaal opzicht flink druk zult krijgen. Je kunt het zo bont maken dat er in jouw sociale leven amper tijd over is om nog even stil te zitten. Zorg toch ook dat je ruimte creëert voor rust en diepgang. Want jouw zinnen zijn erg snel geprikkeld. Het liefst zou je je helemaal onderdompelen in de liefde die jij dan ook fysiek wilt beleven. De werkelijke Vissen kan in deze periode zich qua libido sterk willen gaan bewijzen.

In de maanden maart en april wordt het een andere tijd, het lekkere genieten is dan voor een tijdje voorbij. Het leven wordt weer meer serieus en de verplichtingen staan je al op te wachten. Kijk naar wat je hebt en niet naar wat was.

Voor jou breekt nu een tijd aan van meer samenwerking en gerichtheid op de ander. Dit kun je toch enigszins zwaar vallen. Het kan lijken alsof er aan meerdere kanten aan je getrokken wordt. Dat geldt ook in de liefde en je zult nu ook meer je best moeten doen om met de ander op een lijn te zitten.

Jouw neiging om gestaag je eigen gang te gaan kan je nu juist opbreken. Zorg dat je open en beïnvloedbaar blijft voor de anderen. Belangrijk is dat ze zien dat je wel betrokken bent, ook als je het met hen niet eens bent.

Vanaf mei is het een tijd dat de planeten vierkant op jouw dierenriemteken gaan staan. Er wordt in deze tijd van jou gevraagd om ook door de bril van de ander te kijken. Hoe meer je in staat bent om de dingen van twee kanten te bezien, hoe gemakkelijker je door deze periode wandelt. Als dit je niet of onvoldoende lukt, dan kun je een kleine twee maanden regelmatig meemaken dat je recht tegenover een ander staat. Dit kan tot onnodige conflicten leiden.

Vanaf juni breekt er een fijne tijd aan. Je kunt alle verschillen, als die er zijn geweest, met anderen met liefde oplossen. De maanden juni en juli brengen je liefde en levensvreugde.

Voor jou begint de zomer op een heel aangename manier een tijd om (wederom) verliefd te worden en met volle teugen te genieten van het leven.

In augustus en september neemt de sprankel misschien wat af, maar in deze maanden blijft alles stabiel. Je kunt nagenieten van de mooie dingen die de zomer je gebracht heeft.

Vanaf 24 oktober gaan de sterren weer gunstig voor jou staan. Een tijd om te excelleren breekt dan aan. In deze periode kun je laten zien wat je in je mars hebt, wat in je studie of in je werk goed tot zijn recht zal komen.

Jaarhoroscoop 2025 Vissen: Liefde

Beste Vissen, het is op het liefdesgebied de eerste dagen van het jaar een ietwat mindere tijd. Dit zorgt voor wat teleurstelling omdat het jaar niet zo spetterend start als je misschien wel gehoopt had. Maar vanaf 5 januari wordt het alsnog fantastisch en misschien is het wel slim  om dán een feestje te geven of in het weekend dat na deze woensdag komt.

Het wordt een tijd waarin je goed in je vel zit en veel voor elkaar kan krijgen, een tijd om met geliefden op te trekken en/of een geliefde te vinden.

Maar het is tevens ook een tijd om naar binnen gericht te zijn en oude wonden te genezen. Je bent in deze tijd meer dan anders in staat om je hart te openen en te laten zien wat zich in jou afspeelt.

Gebruik deze aangename tijd om te zorgen dat je ook werkt aan je eigen geluk en niet alleen zorgt voor de anderen waarbij je namelijk geneigd kunt zijn om hun problemen mee te dragen.

Vanaf april gaan de planeten op dit gebied minder gunstig staan en de dingen gaan niet meer vanzelf. Je moet overal harder voor werken en dat geldt zeker ook op het gebied van de liefde. In juni krijg je nogmaals de tijd om te kijken of je goed voor jezelf en je geliefden gezorgd hebt.

De opdracht dit jaar in de liefde is te zorgen dat er meer gelijkwaardigheid komt tussen jou en de anderen die dichtbij je staan.

Jaarhoroscoop 2025 Vissen: Gezondheid

Beste Vissen, als je dit jaar zowel geestelijk als fysiek goed voor jezelf kan zorgen, zet je grote stappen om een gezond jaar te verkrijgen. Het spreekt voor zich dat een astroloog niet kan zeggen of er iets ernstigs gebeurt of een wonder. Maar dit jaar ligt de sleutel voor een groot gedeelte in jouw eigen handen. Wees een slimme Vissen en ga niet op in de stroom van anderen. Wees je bewust van wat goed voor jou is. Hap niet in de vishaakjes met lekkers daaraan, want die kunnen je wel last gaan bezorgen. Weet wat je doet, is het advies!

Jaarhoroscoop 2025 Vissen: Geld en carrière

Beste Vissen, als je dit jaar in staat bent om jouw juiste onderbuikgevoelens aan te spreken dan heb je een goede kans dat je regelmatig aanvoelt hoe je ergens voordeel uit haalt. Voor jou kunnen de maanden april en mei belangrijk worden om een goede stap te zetten in je studie of carrière. Het zijn net deze maanden waarin het even extra mee kan zitten.

@Willem Kunst


Op AstroKunst vindt je ook mooie persoonlijke horoscopen.
Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
Je kunt kiezen voor een kinderhoroscoop, geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, relatiehoroscoop, beroepshoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie.

Sabine HagedorenBelgische beroemdheden

 


 

Naast de uitgebreide horoscopen vind je ook de rubriek bijzondere horoscopen:

Gelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.
De levensles horoscoop
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben, lees het in je levensles horoscoop.
Hondenhoroscoop
Wat is het basiskarakter van jouw hond?
Aspecten en hun betekenis

Ook vind je hier tarotleggingen

AstroKunst verzorgt gratis de tarot jaarhoroscoop
Alsook: Tarotlegging: Harmonie en Geluk (kosten € 5.-) Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


Tarotlegging: Liefdeslegging (kosten € 5.-) Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


Op AstroKunst vindt je ook veel informatie bv. over de tarot

Inleiding tarotkaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’. De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema’s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Aspecten en hun betekenis, astrologie elementen, tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven.
Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarotkaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

Tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe je je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet.
Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bokalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe we zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

Planetdance is een gratis astrologie programma

by Jean Cremers

http://www.jcremers.com

 

uitgebreide jaarhoroscoop 2024

© Willem Kunst

Scroll naar boven