Horoscoop Jeroen Pauw

Jeroen Pauw geboortedatum 15 augustus 1960 Zon conjunct Uranus en Mercurius in Leeuw
Jeroen is een trotse man en wilt koste wat het kost onafhankelijk zijn. Hij wilt bewijzen dat hij in principe alles zelf kan. Zijn drang naar onafhankelijkheid heeft voor hem twee kanten. Zeker kan hij zeggen ik heb het allemaal op eigen kunnen gedaan. Maar hier huist ook het gemis aan een diepe band met de anderen. Hij zal veel moeite hebben om zich totaal over te kunnen geven aan de ander.
De hoeveelheid van verbindingen die hij heeft gehad met vrouwen kan dit onderstrepen. Het opgeven van zijn vrijheid kan hem het gevoel geven dat hij zich zelf kwijt raakt.
In contact met anderen is hij scherp en direct. Hij weet van veel dingen af. Maar dat wil niet zeggen dat hij ook filosofisch ingesteld is. Het lijkt erop dat hij meer een veelvraat is van kennis. Van veel dingen af weet maar niet op sommige gebieden hem de ware kennis ontbreekt omdat hij geen tijd heeft om de diepte in te gaan omdat er alweer een nieuw interessant thema komt.
In de liefde als hij verlieft is is hij een man die zijn uiterste best doet om die ander het naar de zin te maken. Maar heeft hij hierin last van het feit dat hij zeer kritisch kan zijn naar de gene die hij lief heeft

Jeroen Pauw
Scroll naar boven