Horoscoop Willem Alexander koning der Nederlanden

Willem Alexander heeft de Zon in Stier staan:
Als je de zon in Stier hebt ben je iemand met een rustige en stabiele grondhouding. Je onveranderlijkheid is een belangrijk kenmerk. Je kunt wat conservatief zijn maar daarentegen ben je wel goedhartig en trouw. Je staat stevig en vast en je komt niet zo snel in beweging, maar als het nodig is dan kun je op hol slaan en alles vermorzelen. Gelukkig gebeurt dit bij de meeste Stieren niet zo vaak als ze maar in een rustige en harmonieuze omgeving kunnen wonen en/of werken. Als Stier houd je van mooie dingen. Antiek en kunst zijn bij jou in goede handen. Je kunt sterk ontwikkelde lust- en onlustgevoelens beleven. Dit kan zich uiten in (te) veel lekker eten en drinken en/of andere lust gevoelens.

Heeft Maan in Stier staan

Als je de Maan in Stier hebt ben je iemand die emotioneel gezien het leven met hoop en vertrouwen tegemoet gaat. Je kunt ambitieus zijn maar je bent op het emotionele vlak, door je behoefte aan afwisseling, meestal niet geneigd om langdurig op iets door te gaan. Je maakt een betrouwbare indruk in hetgeen je maatschappelijk doet. Waarschijnlijk kan je een neusje hebben voor geldzaken of, zoals dat heet, een handelsgeest hebben. Meestal ben je een gezelligheidsmens die van een pretje houdt en niet zwaar op de hand wil zijn. Soms kan je hiermee echter aanmatigend zijn.

Heeft Mercurius ook in Stier staan
Als je Mercurius in Stier hebt, ben je iemand met goed een geheugen. Je kunt tamelijk rechtlijnig denken waardoor je soms als conservatief (terug houdend) over kan komen. Maar deze houding maakt jou ook betrouwbaar. Als je eenmaal in een gesprek een richting bent ingeslagen dan zal je niet snel van mening veranderen. Je komt in gesprekken rustig over waarin je praktisch en diplomatiek kunt zijn. Een vlotte babbelaar ben je niet, soms eerder wat zwijgzaam. Je zult ambachtelijk ingesteld zijn omdat je een goed oog voor de vorm der dingen kunt hebben. Waarschijnlijk houd je van de natuur en heb je het vermogen om hiervan te genieten.

Tekst Willem Kunst

Lees ook de horoscopen van:

Koningin Maxima


prinses Amalia prinses  Ariane prinses Alexia

Horoscoop koning Willem Alexander

Willem Alexander ZM De Koning - 01

Scroll naar top