Nieuw! De libido horoscoop gratis!

Gratis de libido horoscoop

Nieuw! gratis de libido meter horoscoop Venus en Mars
Venus en Mars

Inleiding libido horoscoop:
Benieuwd naar hoe je sterrenbeeld invloed heeft op jouw seksdrive? Ontdek het nu met onze gloednieuwe, gratis Libido Horoscoop! Via onze unieke tabel bereken je eenvoudig hoe je erotische verlangens zich manifesteren.
Lees verder om te ontdekken welke passies jouw sterrenbeeld aanwakkert.

Hoe werkt de libido horoscoop: kijk in welk dierenriem teken je Mars, Zon en Venus staan. Noteer de bijbehorende score van de planeten tel deze bij elkaar op en lees hieronder hoe je libido in elkaar zit.

Kracht- MarsKracht- ZonVenusMax
libido horoscoop Ram49 341598
libido horoscoop Stier39 211272
libido horoscoop Tweelingen29 14649
libido horoscoop Kreeft29 21959
libido horoscoop Leeuw het vurige type49 34598
libido horoscoop Maagd2914952
libido horoscoop Weegschaal19 21949
libido horoscoop Schorpioen39 21666
libido horoscoop Boogschutter39 281582
libido horoscoop Steenbok29 21959
libido horoscoop Waterman19 7632
libido horoscoop Vissen29 21353

Via deze link (astrologie programma gratis) kun je gratis een astrologie programma downloaden, zodat je je eigen horoscoop tekening kunt berekenen.


Scoren 30 tot en met 50 liefelijke uitstraling

Je bent iemand die niet zo’n sterk libido heeft. Voor jou is veelal de sfeer vooraf belangrijk alvorens je je seksueel kunt delen met een ander.  Het kan hierdoor lijken voor de ander alsof je enigszins passieloos bent. Maar natuurlijk hunker jij ook naar seksuele gevoelens, maar voor jou is tijd belangrijk. Je hebt wat langer nodig om in de juiste sfeer te komen. Zorg dat je dit bespreekbaar maakt en zelf ook acties onderneemt om in die sfeer te komen die je nodig hebt om je te kunnen geven.

Probeer eens wat rollenspelen uit zodat je meer beleving krijgt in jouw seksuele ervaring. Zo kun je zelf een ondeugende sfeer creëren waarin je de regisseur van alles bent. Er is tenslotte niets mis met jouw nieuwsgierigheid en het verlangen om een fijne sfeer te creëren. Het helpt je samen in een gelijkwaardige verhouding je seksualiteit te beleven.

Jij bent dan wel niet zo direct en expliciet in het uiten van je verlangens, maar je kracht is dat je goed kunt zien wat die ander nodig heeft.
Je weet hoe je begeerlijk moet zijn voor de ander en jij bent als een lucifer waar langs gestreken moet worden en als dat gebeurt dan sta jij ook in vuur en vlam.
Jij zal waarschijnlijk gemakkelijker een onenightstand kunnen hebben, omdat je die ander dan tot een object van jouw seksuele fantasie kunt maken.

Scoren 51 tot en met 69 Sensuele uitstraling

Jij bent iemand met een gezond libido. De ene keer wil je de initiatiefnemer zijn en de andere keer wil je veroverd worden. Je bent niet saai maar ook niet superwild.

Enige controle op jouw liefdesleven wil je wel hebben. Je staat heus wel open voor nieuwe ervaringen, maar dan wel met iemand die je vertrouwt.
Jij houdt van seks, maar het beheerst jouw leven niet, wel is het voor jou belangrijk om met iemand een langdurige relatie te hebben.

Jij bent iemand die zich in zijn seksuele leven kan blijven ontwikkelen. Voor jou hoeft niet direct alles even ruig en gelijkertijd te gebeuren, dit geeft je het geduld om steeds een stukje verder te gaan in je seksuele belevenissen.
Waarschijnlijk maakt dit je in de relatiesfeer tot iemand met een stabiele houding.
Het moet natuurlijk wel zo zijn dat degene die je lief heeft je de tijd geeft om te rijpen tot een prachtige erotische vrucht die voor zijn geliefde blijft bloeien.

Jij bent niet echt iemand voor een onenightstand, want je zult toch de neiging hebben om deze vorm van seksualiteit te persoonlijk te beleven.
In die zin is voor jouw seksualiteit moeilijk los te koppelen van het geestelijke. Maar hoe dan ook, door je evenwichtige houding hierin zul je ook niet snel tot zoiets overgaan.

Scoren 69 t/m 99 -0 Sterke seksuele uitstraling

Jij bezit een krachtig libido. Je kunt snel in vuur en vlam staan en het soms lastig vinden om je te beheersen. Jouw seksualiteit is een belangrijke drijvende kracht in je leven die je moet leren te beheersen. Niet dat je niet je seksualiteit mag uiten, maar weet wanneer het voor die ander ook gepast is.

Jouw verlangen om de anderen te veroveren kan groot zijn en als je je verlangens niet uit kunt leven kan dit je behoorlijk frustreren. Jouw libido kan dan omslaan in opgekropte woede.

Jij hebt iemand nodig die begrijpt dat het ontladen van deze krachtige driften voor jou belangrijk is. En als je dit op een aangename en gelijkwaardige manier doet dan zal het zeker ook voor degene die deze gevoelens met jou deelt een fijne ervaring zijn.

Alleen zijn kan door bovenstaande voor jou lastig wezen. Tenslotte gaat seksualiteit ook met de oervorm van veroveren samen en dat kan lastig zijn als je alleen bent. Waarschijnlijk zul je als je jong bent moeite hebben om seksualiteit gekoppeld te zien aan liefde. Naarmate je ouder wordt zul je deze kracht beter weten in te schatten en weet je dat de mooiste verovering die is waarin liefde en seksualiteit samengaan.

Een One night stand lijkt voor jou een optimale keuze, maar het zal er op den duur voor zorgen dat je het steeds lastiger zult vinden om je aan een iemand te binden.


Ram (21 maart  –  19 april): Vol passie en avontuurlijk. Je houdt van uitdagingen en bent niet bang om nieuwe dingen te proberen.

Stier (20 april  –  20 mei): Geduldig en sensueel. Je waardeert de kunst van langzaam opbouwen en genieten van de zintuiglijke ervaring.

Tweelingen (21 mei  –  20 juni): Speels en nieuwsgierig. Je houdt van variatie en intellectuele stimulatie in de slaapkamer.

Kreeft (21 juni  –  22 juli): Intuïtief en emotioneel. Een diepe emotionele connectie is voor jou essentieel.

Leeuw (23 juli  –  22 augustus): Zelfverzekerd en gepassioneerd. Je houdt ervan in het middelpunt van de aandacht te staan en geniet van een gepassioneerde connectie.

Maagd (23 augustus  –  22 september): Gedetailleerd en gevoelig. Je hecht waarde aan een verzorgde omgeving en intieme aandacht voor detail.

Weegschaal (23 september  –  22 oktober): Evenwichtig en sensueel. Je streeft naar harmonie en balans in de slaapkamer.

Schorpioen (23 oktober  –  21 november): Intens en diepgaand. Je verlangt naar diepe, emotionele connecties en een intense fysieke aantrekkingskracht.

Boogschutter (22 november  –  21 december): Vrijgevochten en avontuurlijk. Je houdt van grensverleggende ervaringen en nieuwe avonturen.

Steenbok (22 december  –  19 januari): Gedisciplineerd en toegewijd. Je zoekt stabiliteit en betrouwbaarheid in de slaapkamer.

Waterman (20 januari  –  18 februari): Eigenzinnig en progressief. Je bent open-minded en houdt van experimentatie.

Vissen (19 februari  –  20 maart): Gevoelig en intuïtief. Je zoekt diepe emotionele verbindingen en bent empathisch naar de behoeften van je partner.

@ Willem Kunst

Scroll naar boven