Liefdesjaarhoroscoop Stier 2024

Liefdesjaarhoroscoop 2024 Sterrenbeeld Stier

Wat brengen de sterren in het liefdesjaar 2024 voor jow
Liefdesjaarhoroscoop Stier 2024

Liefdesjaarhoroscoop dierenriemteken Stier 2024

Voor jou begint in de liefde het jaar stroef. Er kunnen wat spanningen zijn als je een liefdesrelatie hebt en er kan zelfs wat jalousie gaan heersen. Als single kun je in de eerste dagen veel signalen afgeven maar wees je bewust van het feit dat, als je je een beetje laat gaan, je ook iemand aan kunt trekken die nogal platvloers op jouw sensualiteit kan reageren.

Al na een 3 weken breekt er een fijnere periode aan waarin je ongecompliceerd contact maakt met hen die je lief hebt. Je komt gemakkelijk tot overeenstemming wat ervoor zorgt dat je met je geliefde goed samen kunt werken en fijne gesprekken kunt voeren. Daarbij wordt er op jouw sensualiteit nu meer met begrip en liefde gereageerd. Voor singles geldt dat ze zich laten benaderen zodat ze vanuit zekerheid kunnen reageren of ze iemand leuk vinden of niet.

Vanaf 24 februari breekt er een wat rustige tijd aan. Het is niet super maar ook niet slecht. Het liefdesleven staat in een soort ruststand. Wat er is, is er. Is het goed tussen jou en je geliefde dan blijft het zo, maar ook als het minder loopt is het liefdesleven even onveranderlijk.

Deze onveranderlijkheid duurt ongeveer tot 30 april. Vanaf dan kun je je liefdesleven meer in eigen hand nemen en het fijner en mooier maken. In de loop van deze tijd begint de liefde zich voor jou te ontpoppen. Er breekt een periode aan om te zorgen dat je energie steekt in de mensen die je lief hebt en zo een stevig fundament neerzet. Deze tijd duurt 30 dagen en is belangrijk om grip te krijgen op hoe je wilt dat jouw liefdesleven eruit ziet. Je kunt in deze tijd echt laten zien wat jou diep van binnen raakt en roert. Daar zal je gedurende de rest van het jaar van kunnen profiteren. Want het echte hoogtepunt in de liefde begint in juni. Je gaat open staan voor nieuwe ervaringen en kunt veel mooie dingen meemaken die het jaar op dit vlak bijzonder zullen kleuren.

Relatie

In de relatiesfeer kunnen tot 29 april , vanwege onduidelijkheden, onderling wat spanningen ontstaan. Het is in de periode eraan voorafgaand daarom van belang dat je samen duidelijke afspraken maakt. Heel praktisch zoals hoe laat thuis, wat gaan we doen. Het kan een tijd zijn waarin jullie beiden opgeslokt worden door de wereld om je heen waardoor er te weinig aandacht voor elkaar is. Vandaar dat het belangrijk is om in goed contact met elkaar te blijven en afspraken te maken zodat je weet wat je aan de ander hebt.

 Affectie

Voor de onderlinge gevoelens van intimiteit is het zeer belangrijk dat je goed met elkaar kunt communiceren. Het bevordert jouw lustgevoelens en het verlangen om tederheid met elkaar te delen. Het dichtbij elkaar zijn zorgt ervoor dat de grote wereld en zijn drukte geen wig drijft in jullie liefde.

Seksualiteit

Voor jou is seksualiteit, het fysiek met elkaar omgaan, een belangrijk gevoel om te weten of het goed zit tussen jou en je geliefde. En zoals voor ieder mens zijn er momenten dat de vonken er vanaf vliegen en momenten dat het wat matter is. De winter is dit jaar niet jouw hoogtepunt maar de maanden mei, juni, juli en oktober wel. Als het goed is, stroomt dan het levenselixer tussen jou en je geliefde. En voel je je bevestigd in dat jouw liefde deugt.

Slotsom

Het is geen verkeerd jaar voor jou. Als je niet teveel de focus legt op wat niet goed zit volgens jou, waardoor je teveel gaat mokken en niet meer in de wij-vorm praat, dan biedt dit jaar veel mooie liefdesmomenten. Het is en kan een aangenaam jaar worden als jij zorgt dat de communicatie open blijft. Hiermee bereik je die harmonie en dat begrip wat de liefde mooi maakt.

@Willem Kunst


Op zoek naar een leuk cadeau geef dan eens een mooie uitbreide horoscoop reading.
Uitgebreide horoscopen:

Liefdesjaarhoroscoop Stier 2024

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Liefdesjaarhoroscoop 2024 tarotjaarhoroscoop 2024

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaaren

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

Planetdance is een gratis astrologie programa

by Jean Cremers

http://www.jcremers.com/

@ W.Kunst
Liefdeshoroscoop 2021, astrokunst horoscopen astrologie tarot entertainment conten en veel informatie

Scroll naar boven