Liefdesjaarhoroscoop Boogschutter 2023

Liefdesjaarhoroscoop 2023 Sterrenbeeld Boogschutter

Liefdesjaarhoroscoop Boogschutter 2022

Liefdesjaarhoroscoop dierenriemteken Boogschutter 2023

Het jaar begint wat de liefde betreft is het wat grauw. Januari zal het echter wat rustiger worden op het liefdesvlak. Het wordt een tijd om je liefdesleven van het afgelopen jaar een plaats te geven. Je kunt dan gaan voelen wat wel goed ging en wat niet. Je gaat nadenken over wat je graag wilt veranderen en wat je graag zou behouden. Een maand van bezinning en cocoonen.

Voor jou begint de liefdesstroom van binnen weer te vloeien als het 28 januari is geweest. De liefdesplaneet vult jouw hart dan weer met warmte. Hierdoor komt jouw vurige uitstraling weer naar buiten. Dit kan een tijd worden waarin je je gelukkig kunt gaan voelen en met je geliefde wilt dollen en leuke gezellige dingen wilt ondernemen. Voor de vrijgezel is dit een tijd waarin je je glorieus kunt laten zien aan de wereld. In jou is de liefdeslente ontsprongen en deze frisse uitstraling zal zijn invloed op je omgeving kunnen hebben. Als je de les van de winter hebt begrepen dat ook jij anderen nodig hebt, zul je de ander minder snel overdonderen met jouw liefdeskracht maar deze meer gebruiken om hem te voeden en gelukkig te maken. Het blijft voor een Boogschutter nu eenmaal altijd een les om de zon niet alleen op zichzelf te laten schijnen maar deze gelijkwaardig te delen met anderen. Het is een tijd om je liefdesleven in vuur en vlam te zetten. Je bezit in deze tijd ook veel energie waardoor je gezamenlijk veel leuke of nuttige dingen kunt ondernemen. Deze wervelende periode duurt tot 16 maart. Het is dan een tijd om wat gas terug te nemen en na te genieten.

Maar jouw toptijd dit jaar ligt tussen 6 juni tot 10 oktober. Het is een tijd waarin je over kunt lopen van verlangen en hunkert naar passie en spannende liefde. Een Boogschutter moet kunnen stoeien en al spelenderwijs de anderen kunnen overdonderen met zijn verlangens. Het is een goede tijd om je liefdesleven te vernieuwen, een tijd om je geliefde opnieuw het hof te maken en met heel je hart en zaligheid jouw gevoel te geven. Voor singles is dit ook een heerlijke tijd. Je kunt gemakkelijk laten zien wat je de ander te bieden hebt. Het is een tijd waarin je innemend en plezierig over komt. In ieder geval is dit een periode om leuke en gezellige dingen te doen met hen die dicht bij jou staan. Het is een tijd aan waarin het heel gemakkelijk is om met je geliefde samen plannen te maken voor de toekomst. Alles gaat gemakkelijk bij het onderling afstemmen van de verlangens. Voor singles is dit een uitstekende tijd om gemakkelijk contact te leggen met eventuele kandidaten in de liefde. Het is een periode waarin je innemend en lieflijk over komt.

De maand december verloopt rustig voor jou. Neem de ruimte om met je geliefde te genieten van de intimiteit en het samenzijn.

Copyricht liefdesjaarhoroscoop: W. Kunst


Op Astrokunst vindt je ook ook mooie persoonlijke horoscopen.
Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
Je kunt kiezen voor een kinderhoroscoop, geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, relatiehoroscoop, beroepshoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie

Sabine HagedorenBelgische beroemdheden

 


Naast de uitgebreide horoscopen vindt je ook de rubriek bijzondere horoscopen:

Gelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.
De levensles horoscoop
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben lees het in je levensles horoscoop.
Hondenhoroscoop
Wat is het basis karakter van jouw hond?
Aspecten en hun betekenis

Ook vindt je hier tarotleggingen

Astrokunst verzorgt gratis de  tarot jaarhoroscoop
Alsook: Tarotlegging: Harmonie en Geluk (kosten €5.-) Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


Tarotlegging: Liefdeslegging (kosten €5.-) Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


Op Astrokunst vindt je ook veel informatie bv. over de tarot

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Aspecten en hun betekenis, astrologie elementen, tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bokalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

 

@ W.Kunst
Liefdeshoroscoop 2021, astrokunst horoscopen astrologie tarot entertainment conten en veel informatie

Scroll naar boven