Liefdesjaarhoroscoop Boogschutter 2024

Liefdesjaarhoroscoop 2024 Sterrenbeeld Boogschutter

Liefdesjaarhoroscoop Boogschutter 2024, Liefdesjaarhoroscoop 2024 Sterrenbeeld Boogschutter

Liefdesjaarhoroscoop dierenriemteken Boogschutter 2024

Het jaar begint wat de liefde betreft op een aangename manier. Je straalt goede vibraties uit waar je ook daadwerkelijk respons op kunt krijgen. Het is in de eerste week van dit jaar tijd om sprankelend te beginnen en je liefdesleven al een goede boost te geven. Het enige wat je in de eerste maand wel een beetje in de gaten moet houden, zijn je driften. Je kunt soms iets te fel en te overtuigend overkomen waardoor je wat conflictjes kunt krijgen met je geliefden. Je kunt wat ongeduldig zijn dus temper je verlangen om alles gelijk zo te krijgen als jij dat voor ogen hebt.

Vanaf 17 februari tot 13 maart is een tijd waarin je je liefdesleven in de goede richting kunt duwen. Je voelt dat je evenwichtiger in elkaar zit en zo een balans weet te creëren tussen je tederheid en je driften. Deze ruimte die hiermee ontstaat in jezelf, is gelijk ook de ruimte die je geeft aan de ander om intenser en dieper met jou om te gaan. Het is een uitstekende periode om na te denken over hoe je verder wilt gaan in de liefde. Het is een tijd om over kinderen na te denken maar ook om te verhuizen en samen met je geliefde een avontuur aan te gaan. Het is een uitstekende tijd om je liefdesleven te vernieuwen. Als single is het natuurlijk ook een uitstekende tijd waarin ook jij meer in balans bent en zodoende veel meer iemand kunt vinden die gelijkwaardig is aan jou. Hierdoor weet je een goede bodem te leggen waardoor je nieuwe liefdesleven een goede start kan hebben.

De maanden april en mei zijn ook uitstekend wat de liefde betreft alleen bezit je in deze tijd niet zoveel kracht en energie als de maanden hiervoor. Het is dan meer een tijd om te genieten van wat je hebt. Een tijd om het mooie van de liefde toe te laten zonder dat je daar zelf keihard voor moet werken. Maar wees niet te lui, natuurlijk mag je genieten als er veel mooie en aangename dingen gebeuren. Maar als je achterover leunt dan wordt het langzamerhand een film waarin jij de toeschouwer wordt en niet meer mee doet. Het gevaar dreigt dan dat het woordje `eind` verschijnt. Niet omdat het dan het einde van een relatie moet zijn maar wel omdat je geen gebruik hebt gemaakt van een hele gunstige tijd om zelf te zorgen dat je liefdesleven in bloei staat.

Vanaf midden juli tot eind september  breekt er een tijd aan waarin je minder energie hebt en het van belang is dat je iemand hebt waar je op kan leunen. Vanaf eind oktober komt hier verandering in en kun je een mooie maand ervaren. Na deze maand komt er een wat slappe periode aan waarin je het moet doen met wat je er in je liefdesleven zelf van gebakken hebt en ga je merken of je krijgt wat je gegeven hebt.

Relatie

Je zou grofweg kunnen zeggen dat het eerste halfjaar voor jou op dit gebied een bijzonder jaar is. Een jaar waarin je door zelf veel initiatieven te nemen, je liefdesleven in de relatiesfeer voller en mooier kunt maken. Jij hebt als Boogschutter veelal een sterke natuur die snel geneigd is om van uit zichzelf te gaan. Maar nu kun je in het eerste halfjaar op alle dingen ingaan die jouw geliefde jou aangeeft.

Affectie

Hierin geldt dat er in jou een grote verandering plaats kan vinden. Je voelt dat je meer kunt geven en dat niet alleen jij de motor moet zijn om dicht bij de ander te zijn. Hierdoor wordt het contact met de ander intiemer en liefdevoller.

Seksualiteit

Het is een jaar waarin er veel kan gebeuren op het seksuele vlak. Als het wederzijds vertrouwen groot is, kun je samen met je geliefde alle verlangens en fantasieën uiten en bespreken. Zeker in het eerste halfjaar en de maand juli en augustus kunnen de sterren van het heelal dichterbij komen. Alles draait om de balans tussen jou en de ander.

Slotsom

Het is een jaar waarin de planeet van de liefde vaak gunstig voor jou staat. Een jaar waarin je de mogelijkheid krijgt om met zachtheid, tederheid en duidelijkheid je liefdesgevoelens te laten zien aan de persoon die jij lief hebt. Als deze op een gelijkwaardige manier beantwoord worden, dan wordt 2024 een bijzonder jaar voor jou.

Copyricht liefdesjaarhoroscoop: W. Kunst


Op Astrokunst vindt je ook ook mooie persoonlijke horoscopen.
Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
Je kunt kiezen voor een kinderhoroscoop, geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, relatiehoroscoop, beroepshoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie

Liefdesjaarhoroscoop 2024 Sterrenbeeld Boogschutter

 


Naast de uitgebreide horoscopen vindt je ook de rubriek bijzondere horoscopen:

Gelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.
De levensles horoscoop
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben lees het in je levensles horoscoop.
Hondenhoroscoop
Wat is het basis karakter van jouw hond?
Aspecten en hun betekenis

Ook vindt je hier tarotleggingen

Astrokunst verzorgt gratis de  tarot jaarhoroscoop
Alsook: Tarotlegging: Harmonie en Geluk (kosten €5.-) Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


Tarotlegging: Liefdeslegging (kosten €5.-) Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


Op Astrokunst vindt je ook veel informatie bv. over de tarot

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Liefdesjaarhoroscoop 2024 Boogschutter, Aspecten en hun betekenis, astrologie elementen, tarotjaarhoroscoop 2024

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bokalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

 

@ W.Kunst
Liefdeshoroscoop 2021, astrokunst horoscopen astrologie tarot entertainment conten en veel informatie

Scroll naar boven