Liefdesjaarhoroscoop Boogschutter 2022

Liefdesjaarhoroscoop Boogschutter

Liefdesjaarhoroscoop Boogschutter 2022
Algemeen begin Liefdesjaarhoroscoop boogschutter

Jouw liefdesjaar begint goed. Het gaat jou gemakkelijk af om lief en aardig te zijn naar anderen. Je hebt een groot hart en veel te geven. Als jouw insteek is om anderen in het zonnetje te zetten en de motor achter de schermen te zijn, dan wordt dit een mooi jaar voor jou. Je kunt dan de Boogschutter zijn die vol zelfvertrouwen leeft omdat de wereld niet om jou draait maar om de ander. Dit maakt dat je lief en vriendelijk over komt waarbij anderen je al snel als een aangenaam en leuk mens ervaren. Je prettige uitstraling werkt aanstekelijk en doordat je weinig weerstand krijgt, kun je in het eerste halfjaar net iets meer van anderen voor elkaar krijgen dan normaal gesproken het geval is. In dit jaar zal je ook de behoefte voelen om je persoonlijke leefomgeving te verfraaien. Je kunt wat meer geld uitgeven aan kleding maar ook aan je huiselijke inrichting. Het is een leuke tijd om nieuwe mensen te ontmoeten en wie weet zit daar, mits je nog niet `in love` bent, wel iemand bij die je heel leuk gaat vinden.

Relatie

In de relatiesfeer ben je dit jaar extra attent. Je wilt je met heel je hart en ziel kunnen geven. Alles wat je nu over wilt brengen is vooral persoonlijk van aard. Je wenst dat je liefje of een ander jou lief heeft om wie je bent. En dat zal in dit jaar niet echt moeilijk worden want je bent gul en enthousiasmeert. Kortom je bent iemand waar een ander graag bij zou zijn. Je strooit met complimentjes en als het even kan, en de portemonnee het toelaat, wil je met degene die je lief hebt vooral genieten. Lekker eten, een filmpje pakken, van alles, als het maar romantisch en sfeervol is.

Affectie

Je kunt je nu totaal geven in de liefde. Jouw warme uitstraling vraagt om een beantwoording. Je wilt je liefje op een voetstuk kunnen plaatsen en deze bewonderen om wie deze is. Het liefst ben je de hele dag in de buurt van die ander. Maar je bent niet alleen lief voor jouw geliefde maar ook voor & één ieder waar je respect voor hebt. Daarbij kun je nu zelfs genegenheid opbrengen voor mensen waar je anders weinig mee hebt.

Seksualiteit

In de seksualiteit wil je je met hart en ziel kunnen geven en zoek je de tedere passionele weg om het die ander ook zo goed mogelijk naar de zin te maken. De kriebels gaan door jouw lichaam en je wilt die ander kunnen voelen in je armen. Dit kan een mooi jaar worden waarin jouw seksualiteit een ontwikkeling doormaakt. Een ontwikkeling die ervoor zorgt dat je beter in staat bent om je persoonlijk te geven zonder het genot van de ander uit het oog te verliezen.

Slotsom Liefdesjaarhoroscoop boogschutter

Dit jaar staat veel in het teken van de ander gelukkig maken. Hoe meer je in staat bent te geven des te meer je krijgt. Hoe meer je leeft voor je eigen verlangens hoe minder je terug zult krijgen van de ander. De zon schijnt voor alles wat leeft, deze voedt en dat is een belangrijke opdracht voor jou Boogschutter.


Op zoek naar een leuk cadeau geef dan eens een mooie uitbreide horoscoop reading
Uitgebreide horoscopen:

geboortehoroscoop, beroepshoroscoop, liefdeshoroscoop, relatie horoscoop uitgebreid  

Scroll naar top