Liefdesjaarhoroscoop Kreeft 2024

Liefdesjaarhoroscoop sterrenbeeld Kreeft 2024

Liefdesjaarhoroscoop Kreeft 2022

Liefdesjaarhoroscoop dierenriemteken Kreeft 2024

Zoals elk jaar begint januari voor jou enigszins stroef, de planeten staan veelal tegenover jouw teken. Dit maakt dat je je liefdesgeluk in eerste instantie niet in de buitenwereld moet zoeken maar juist daar waar jij je veilig en prettig voelt. Niet dat je thuis op een houtje moet bijten, maar zorg er wel voor dat je je prettig voelt en niet in vervelende situaties komt.

Vanaf de tweede week van maart start er voor jou een tijd waarin je je steeds beter en fijner gaat voelen in de liefdessfeer. Je krijgt meer positieve aandacht en signalen dat sommige mensen jou wel heel leuk vinden. Dit gebeurt uiteraard als jij hier ook voor open staat. Zit je in een liefdesrelatie dan is dit de tijd om dichter naar elkaar toe te groeien. Je kunt jouw behoefte aan het creëren van een fijne intieme sfeer in deze tijd geheel kwijt. Je weet het de ander met speels gemak naar de zin te maken. En als single weet je nu meer dan anders hoe je de ander emotioneel kan behagen. Als er één teken weet hoe hij de ander een fijn gevoel kan geven, is dat Kreeft wel. Als je dingen voor elkaar wilt krijgen doe het dan in deze periode. Als single is het een tijd om je te laten zien, kom dus uit je huis en ontmoet mensen. En wie weet kom je in deze periode iemand tegen die jou kan bekoren.

Vanaf 31 april breken er een paar maanden aan waarin je kunt bestendigen wat je in de liefde neergezet hebt in de tijd ervoor. Als je liefdesleven beter is geworden kun je je indrukken hiervan rustig verwerken. Maar als je in een relatie zit die niet prettig is dan kan dit een lastige tijd worden omdat er meer woordenwisselingen kunnen ontstaan. Ook voor een single kan dit een wat lastige tijd zijn. Maar juist omdat de dingen niet zo gaan als jij gewend bent, kan er een kans zijn dat je iemand uit een totaal ander milieu tegenkomt die jouw zielenleven weet te prikkelen.

Zo rond 18 juni breekt er weer een fijne tijd voor jou aan. Het is een periode waarin mensen zich gemakkelijk op jou richten en graag iets met jou samen doen. Het is een mooie tijd om met je geliefde dingen te gaan ondernemen. Zoals er samen even tussenuit gaan of samen even echt alleen zijn om de juiste balans en sfeer te creëren om het echt goed te hebben met elkaar. Deze tijd loopt ongeveer tot 12  juli. Vanaf dan is het doorgaan op basis van wat je samen neergezet hebt. Voor singles geldt in deze periode ongeveer hetzelfde. Als je iemand op het oog hebt of als er al iets gaande is, zorg dan dat je daar in deze tijd energie in stopt. Hierna geldt ook voor jou dat je daarna even moet teren op wat je hebt.</p>

Jouw liefdeleven komt vanaf 24 september komt helemaal in bloei. Wat jouw sociaal en liefdesleven betreft wordt het dan een aangename tijd. Een tijd om met anderen mooie dingen te doen maar ook een tijd om eraan toe te geven om je leefomgeving te verfraaien. Het is een tijd dat je op alle vlakken meer de diepte in kunt gaan.

Relatie

2024 is voor jou het jaar waarin je met je geliefde kunt bouwen aan een fijn nest. Eentje waarin je je veiligheid en geborgenheid kwijt kunt. Voor een Kreeft is het belangrijk om zich te kunnen settelen. Als er geen vervelende zaken van buitenaf komen dan zul je samen een basis kunnen creëren waarin je als een schip thuis kunt komen in jouw veilige haven.

Affectie

Alles wat er thuis gebeurt dit jaar is voor jou van direct belang om je geborgen te voelen en je intimiteiten met je geliefde te kunnen delen. Kunnen delen is voor jou erg belangrijk en als je het gevoel hebt dat je emotioneel niet gezien of begrepen wordt, kun je hierdoor in woede uitbarsten. Zorg dat je praat over je verlangens en ga er niet vanuit dat jouw partner elk gevoel van jouw kant omzet in begrip. Vertel en leg uit waar hij/zij rekening mee kan of moet houden.

Seksualiteit

Voor jou kan dit een jaar worden waarin je meer je eigen seksualiteit vindt. Voor een Kreeft is het ook belangrijk om voor zichzelf te zorgen, zeker in contact met de ander. Laat zien wat jouw verlangens zijn en wees eens egoïstisch zodat niet jij voor de juiste sfeer hoeft te zorgen maar juist de ander dit gaat doen. Dit kan gewoonweg de sfeer eens veranderen of zelfs verrijken. In de maand September en Oktober is het een tijd om je ware seksualiteit te vinden. Je komt dan dichter bij wat je fijn vindt en wat niet.

Slotsom

Het is voor jou een mooi jaar in de liefde mits je meer grenzen en eisen stelt en niet alleen aan de ander maar ook aan jezelf. Leer meer te tonen wat jouw verlangens en behoeftes zijn. Zet dit om in taal waardoor er meer openheid is en er zodoende meer wederzijds begrip kan ontstaan.

@ copyricht Willem Kunst


Op zoek naar een leuk cadeau geef dan eens een mooie uitbreide horoscoop reading:
Uitgebreide horoscopen:

geboortehoroscoop, beroepshoroscoop, liefdeshoroscoop, relatie horoscoop uitgebreid

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Liefdesjaarhoroscoop 2021 tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaaren

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

@ W.Kunst
Liefdeshoroscoop 2021, astrokunst horoscopen astrologie tarot entertainment conten en veel informatie

Scroll naar boven