Liefdesjaarhoroscoop Kreeft 2022

Liefdesjaarhoroscoop Kreeft gratis!

Liefdesjaarhoroscoop Kreeft 2022

Algemeen

Dit wordt, wat de liefde betreft, een emotioneel jaar voor je. Je kunt op het persoonlijke vlak intens geraakt of geroerd worden. Er loopt dit jaar een dunne lijn tussen je vriendschappen en je liefdesgevoelens. Je kunt hierdoor warme gevoelens gaan krijgen voor iemand die al dicht bij jou staat. Je bent dit jaar zeer gevoelig voor complimentjes maar je zult ook op moeten passen of deze wel oprecht zijn. Je bent van nature al gevoelig van aard en dit jaar staat de planeet van het grote gevoel en sensitiviteit in jouw eigen teken. Het zal daarom belangrijk zijn om een goed onderscheid te maken tussen dat wat echt is en dat waar je eigenlijk op hoopt dat het zo is. Zorg er dus voor dat je met beide benen op de grond blijft staan, want alleen zo vind je de grote liefde of kun je je goed en realistisch handhaven in een bestaande relatie.

Relatie

Je kunt er dit jaar in de relatiesfeer achter komen dat het voor jou heel belangrijk is dat je geliefde inderdaad in staat is om jouw diepere gevoelens aan te voelen. Ook kun je ontdekken dat je geneigd kunt zijn je geliefde hoger in te schatten dan jezelf. Je kunt zo overweldigd raken door gevoelens voor de ander dat je in staat bent om deze geheel te idealiseren. Natuurlijk is het mooi wanneer je je geliefde als bijzonder en apart ervaart maar enigszins reëel moet het natuurlijk wel blijven.</p>

Affectie

Doordat Neptunus je in contact brengt met je zachtere gevoelens, ben je in staat om je mogelijke pantser sneller los te laten. Je durft je op den duur eerder en opener te tonen. Je durft op den duur ook je genegenheid in alle kwetsbaarheid te uiten. Natuurlijk is dit niet de garantie dat relaties die je op dat moment met anderen hebt stabiel blijven, maar het geeft wel aan dat jij jezelf meer kwetsbaar durft op te stellen. Soms kan dat betekenen dat je mensen, die je lief hebt, enigszins los moet laten omdat zij moeite kunnen hebben met de verandering die in jou plaats vindt. Maar daarentegen zijn de mensen die blijven, bereid om met jou op deze wijze verder te gaan.

Seksualiteit

In de seksualiteit kun je je, als je je echt vertrouwd voelt, dit jaar helemaal geven. Je hebt dan geen remmingen en je staat open voor fantasieën die jou zullen prikkelen. Qua seksualiteit is je verbeeldingskracht en inlevingsvermogen dit jaar groot. Het kan je sensitiever maken en als alles goed is in de liefdessfeer zal je meer opgaan in het liefdesspel dan anders. Je kunt het gevoel krijgen dat je tijdens de liefdesdaad in staat bent om samen te smelten met jouw geliefde.

Slotsom liefdesjaarhoroscoop kreft

Dit jaar is het voor jouw liefdesleven goed dat je de dingen ook daadwerkelijk kunt beleven. Dus ware belevenissen die niet alleen in jouw fantasie of in jouw verbeeldingswereld plaatsvinden. Als het je lukt om al jouw verlangens concreet te maken wordt dit voor jou een fijn liefdesjaar.


Op zoek naar een leuk cadeau geef dan eens een mooie uitbreide horoscoop reading
Uitgebreide horoscopen:

geboortehoroscoop, beroepshoroscoop, liefdeshoroscoop, relatie horoscoop uitgebreid

Scroll naar top