Liefdesjaarhoroscoop Leeuw 2024

Liefdesjaarhoroscoop sterrenbeeld Leeuw 2024

Liefdesjaarhoroscoop Leeuw 2022

Liefdesjaarhoroscoop dierenriemteken Leeuw 2024

Het begin van dit jaar is helemaal prima. Je bent in fijne stemming en je wilt vooral je geliefden om je heen hebben. Het is een begin van flirten ;liefhebben en genieten van hen die je lief hebt.

De planeet van de liefde houdt zich in de na 10 dagen in het nieuwe jaar een tijdje verborgen voor jou en het is dan ook een tijd waarin je vooral voort moet borduren op wat je hebt. Als je al een fijne relatie hebt, zal deze jou in deze periode steun bieden om het toch aangenaam te hebben. Als je vrijgezel bent en alleen bent, is deze maand misschien een zwaar begin van het jaar.

Maar niet getreurd, er start vanaf 11 maart een prachtige tijd voor jou waarin je liefdesleven in bloei kan komen te staan. Mensen en dus ook jouw geliefden of je toekomstige geliefden, reageren op een aangename manier op jou. Je trekt goede aandacht aan waar je zorgvuldig mee om moet gaan. Wees zuinig op wat je toebedeeld krijgt en trap niet in de valkuil van de Leeuw. Deze valkuil is dat je denkt dat de aandacht die je krijgt vanzelfsprekend is omdat je nu eenmaal de koning van het dierenriemstelsel bent. Probeer daarom zoveel mogelijk terug te geven waardoor je liefdesleven tot grote hoogtes kan komen.

Natuurlijk zijn er in het eerste halfjaar af en toe wat mindere tijden maar deze duren kort. De mogelijkheid ligt er om ten volle te genieten van de mooie dingen die op je pad kunnen komen. Wees je ervan bewust dat je ook wat lui kunt zijn en wat achterover kunt gaan hangen. Als je toeschouwer wordt zie je inderdaad de mooie kansen en mogelijkheden in de liefde die voorbij komen. Maar ze gaan voorbij zoals een film op tv die je ziet en waar je niet in meespeelt. Blijf dus actief, doe mee en maak een film waarin jij met de ander een hoofdrol vertolkt.

Tot en met 6 augustus heb je de tijd om je liefdesleven te vieren alsof je deelneemt aan een groot feest. Of je nu single bent of een relatie hebt, het is een tijd om echt samen te zijn met wie je lief wilt gaan hebben of lief hebt. Het is een tijd om niet de baas te zijn maar een tijd om te voelen dat je beiden gelijkwaardig bent en ieder het vuur en de passie moet geven die in hem/haar zit. Vanaf 7 augustus is het een tijd om te bekijken wat je gedaan hebt met de afgelopen periode. Vanaf 1 oktober krijg je je feedback. Je geliefden gaan jou zeggen wat ze fijn vonden en wat niet. Je geliefden gaan jou helpen bij het in balans brengen van wat tussen jou en de ander speelt. Het is een tijd om de touwtjes los te laten. Een tijd om naar de ander te luisteren en daar iets mee te doen. Laat de ander voor jou zorgen en helpen om je liefdesleven in een nog prettigere baan te leiden.

In november en om precies te zijn 3 november , gaat de liefdesplaneet wederom gunstig voor jou staan. Je kunt in deze tijd veel genieten van wat er zoal op jou afkomt. Echter, als je in deze fase nog in een hele slechte relatie zit dan is het tijd om hulp te vragen. Als single is dit wederom een mooie tijd om te zien wat en wie er op je pad komt. Zorg dat je zelf ook ondernemend bent.

Relatie

2024  wordt een jaar waarin de relatie dieper en vertrouwder zou moeten worden. Zeker als jij je opener en minder dominant opstelt. Je krijgt als het goed is veel en je hebt ook veel te geven. In zo`n jaar als dit kun je dichterbij elkaar komen. En als dit niet het geval is maar er verwijdering ontstaat dan kunnen de warmte en hartstocht die jij nodig hebt om lief te hebben verdwenen lijken te zijn.

Affectie

Op het vlak van intimiteit is dit een jaar om zachter en gevoeliger met de ander om te gaan. Hoe meer jij geeft en jezelf regelmatig op de tweede plaats weet te zetten, des te meer je terug zal krijgen. Hierdoor ontstaat er een intiemere sfeer tussen jou en je geliefde. De gelijkwaardigheid neemt hierdoor toe en het versmelten met elkander wordt gemakkelijker.

Seksualiteit

Het kan een jaar worden waarin jij de ander op dit gebied beter gaat zien. Je voelt de passie en de lust om de ander naar grote hoogtes te brengen. Het maakt jou gelukkig en je geliefde zal dan ook met weinig moeite jouw verlangens in kunnen vullen. Als de relatie met je geliefde goed is , belooft dit een gepassioneerd jaar te worden.

Slotsom

Als het jou lukt om op de gunstige golven van de liefdesenergie te drijven, wordt dit een mooi jaar voor jou. Maar mocht je er van af vallen en alleen zijn, maak dit dan tot een jaar waarin je je oude wonden heelt. Een jaar waarin je jezelf hervindt en een jaar waarin je je openstelt voor de liefde die kan komen

@W.Kunst liefdesjaaarhoroscoop


Op Astrokunst vindt je ook ook mooie persoonlijke horoscopen.
Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
Je kunt kiezen voor een kinderhoroscoop, geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, relatiehoroscoop, beroepshoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie

Sabine HagedorenBelgische beroemdheden

 


Naast de uitgebreide horoscopen vindt je ook de rubriek bijzondere horoscopen:

Gelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.
De levensles horoscoop
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben lees het in je levensles horoscoop.
Hondenhoroscoop
Wat is het basis karakter van jouw hond?
Aspecten en hun betekenis

Ook vindt je hier tarotleggingen

Astrokunst verzorgt gratis de  tarot jaarhoroscoop
Alsook: Tarotlegging: Harmonie en Geluk (kosten €5.-) Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


Tarotlegging: Liefdeslegging (kosten €5.-) Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


Op Astrokunst vindt je ook veel informatie bv. over de tarot

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Aspecten en hun betekenis, astrologie elementen, tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bokalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

 

@ W.Kunst
Liefdeshoroscoop 2021, astrokunst horoscopen astrologie tarot entertainment conten en veel informatie

Scroll naar boven