Liefdesjaarhoroscoop Leeuw 2022

Liefdesjaarhoroscoop Leeuw

Liefdesjaarhoroscoop Leeuw 2022

Algemeen
Er breekt voor jou een liefdesjaar aan waarin veel zaken op zijn plaats kunnen gaan vallen. De hoofdteneur zal waarschijnlijk zijn dat je goed in je vel zit waardoor je in staat bent om met iedereen een aangenaam contact te hebben. Ook als er belangrijke beslissingen genomen moeten worden is dit een ideale tijd. Je zult zien dat mensen je al snel bij willen staan. Zulke mooie tijden breken meestal niet zo vaak aan. Probeer daarom juist nu in de liefde dingen op te zetten waar je later ook nog baat bij hebt. En voor vrijgezellen geldt daarbij ook nog eens extra `ga ervoor!`. Er is alleen één `maar` en dat is de val van de Leeuw in de liefdessfeer. En die is dat je jezelf te goed kunt gaan vinden en je teveel met jouw eigen behoeftes bezig houdt. Hierdoor kun je het echte contact met de ander verliezen. En dan kan het daardoor een liefdesjaar worden waarin jij het ware contact met de ander uit het oog kunt verliezen. Het advies is daarom je doelen vooral te richten op het samen zijn.

Relatie

In de relatiesfeer voel je dit jaar de behoefte om meer samen te zijn en te doen. Je bent iemand die van nature zeer romantisch kan zijn en als je in een goede relatie zit gaan merken dat je de wereld met je geliefde mooier wilt maken. Je verlangt naar de tijd van verliefdheid terug en de spanningen die daarbij horen. Je hebt de energie om je liefdesleven intenser en mooier te maken. Maar als je in een slechte relatie zit dan kan deze krachtige energie omslaan in woede want je wilt je verlangen om geliefd te zijn en je liefde kwijt kunnen. Als je in een mooie en fijne relatie zit is het een jaar waarin je kunt denken aan gezinsuitbreiding of samen een nieuw avontuur aan gaan. Maar als je in een vervelende relatie zit die weinig geluk oplevert dan kan dit ook een jaar zijn waarin je op zoek gaat naar een ander. Een gepassioneerde Leeuw moet nu eenmaal kunnen geven.

Affectie

Mochten er in de relatie problemen zijn met het delen van diepe gevoelens en andere vormen van intimiteit, dan is dit een uitstekend jaar om hieraan te werken. Je bezit meer zelfvertrouwen gedurende dit jaar waardoor je meer van jezelf kan laten zien maar ook meer durft te verwachten van die ander. Hoe meer je durft te tonen en ook aan kunt voelen wat de gevoelens van de ander zijn, of deze nu positief of negatief zijn, hoe meer diepgang je relatie dit jaar kan krijgen. Door het diepe vertrouwen wat hierdoor ontstaat kan dit een prachtig liefdesjaar worden. Maar als er geen vertrouwen is om diep te gaan dan wordt dit een lastig jaar.

Seksualiteit

Als je in een goede relatie zit is je vertrouwen in de ander groot. Dit kan er toe bijdragen dat je meer opener wordt naar jezelf en de ander naar jou wat je verlangt in je liefdesleven op het seksuele vlak. Door te praten en kwetsbaar te zijn kan dit een jaar zijn waarin je ook op dit vlak met je geliefde de diepte in kan gaan. Maar ook hier geldt dat als je in een relatie zit waarin je elkander niet kunt vinden dit een jaar kan zijn waarin je ontevreden kan worden op het seksuele vlak.

Slotsom liefdesjaarhoroscoop Leeuw

De tekenen zijn dit jaar gunstig voor jou mits je jezelf niet opblaast en je teveel in het middelpunt plaatst. Als je teveel voor je eigen genot en plezier gaat dan zal je leuke ervaringen hebben maar deze zijn dan maar kort van duur. Als je voor de ander en daarmee voor `wij` gaat, zal dit een mooi liefdesjaar kunnen worden.


Op zoek naar een leuk cadeau geef dan eens een mooie uitbreide horoscoop reading
Uitgebreide horoscopen:

geboortehoroscoop, beroepshoroscoop, liefdeshoroscoop, relatie horoscoop uitgebreid

Scroll naar top