Liefdesjaarhoroscoop Leeuw 2023

Liefdesjaarhoroscoop sterrenbeeld Leeuw 2023

Liefdesjaarhoroscoop Leeuw 2022

Liefdesjaarhoroscoop dierenriemteken Leeuw 2023

Het jaar 2023 begint voor jou niet spetterend. Het is een tijd waarin de zon amper schijnt en ook jij komt niet honderd procent uit de verf. Het is de kunst om je daar niet te druk over te maken. Je moet het in deze donkere tijden hebben van het innerlijk vuur dat in jou brandt. Je kunt je in het contact met anderen wel gemakkelijk uiten maar het spontaan delen van liefdesgevoelens en het tonen van jouw hartstocht en passie is in deze tijd wat lastiger. Het is daarom goed voor jou om de liefde en de schoonheid van het leven dicht om je heen te zoeken. Het is voor jou een tijd om vooral aan je innerlijk te werken en open te staan voor de liefde die je van anderen krijgt en deze te waarderen. In dit gedeelte van het jaar heb je het nodig dat de ander zijn licht op jou schijnt zodat jij je verwarmd en veilig voelt binnen jouw omgeving.

Vanaf 21 februari kom je dan als het goed is als een vernieuwde vlinder tevoorschijn. Door je overpeinzing weet je dan beter hoe je in je liefdesleven wilt staan maar ook wat je van anderen verwacht. De liefdesplaneet gaat dit jaar meerdere keren in jouw dierenriemteken staan, wat dit tot een bijzonder jaar zal maken.

Het kan een heerlijke tijd worden waarin je met frisse moed de bezem door oude gewoontes kunt halen. Het liefdeshuis kan schoon en opgeruimd aan een nieuwe cyclus beginnen waarbij jij je energie op dit gebied in balans hebt. Hierdoor kun je ook je sterke driften beter hanteren waarmee er meer gelijkwaardigheid op dit gebied ontstaat. Voor singles is dit een prachtig begin om naar een geliefde te zoeken. Het regelmatig zacht kunnen zijn en het ingaan op de behoefte van de ander kan jouw liefdesleven dit jaar sterk verrijken.

Normaliter loopt de liefdesplaneet maar 28 tot 30 dagen door een dierenriemteken maar bij jou komt hij meerdere keren terug. Het is daarom een jaar waarin je in je liefdesleven meerdere malen de kans krijgt om je naar binnen te richten en te bevoelen wat jou nu werkelijk behaagt en wat jij werkelijk aan een ander te geven hebt. Het is een tijd waarin je je bewuster kunt worden van jouw verlangens en je kwetsbaarder op kunt gaan stellen bij het uiten van je intimiteit.

Vanaf 7 juni tot ongeveer 10 oktober kan het een bijzondere liefdestijd zijn en in de relatiesfeer ben je meer dan anders bereid om op alle vlakken samen te werken. Het lukt je beter om ook door de ogen van de ander te kijken. Met de langdurige hulp van de liefdesplaneet is er waarschijnlijk meer balans ontstaan tussen hetgeen jij en de ander wil. Vanaf 10 oktober gaat de liefdesplaneet een ander sterrenbeeld helpen, wat inhoudt dat wat eerst vanzelf ging nu meer moeite en energie kost. In de relatiesfeer word je getest wat je echt belangrijk vindt en of, als het iets stroever gaat, je er toch voor blijft knokken om het samen goed te hebben. De Leeuw is nou eenmaal qua energie een `ik eerst` persoon en in de relatie moet dit omgezet kunnen worden in `wij eerst.
Door je vurige karakter kan het zijn dat je graag het initiatief neemt of van de ander ook verlangt dat deze duidelijk laat weten dat hij jou wil. In dit jaar kan er, als dat er nog niet was, een vorm van subtiliteit aan toegevoegd worden in het elkaar veroveren en het elkaar naar de zin te maken op het seksuele vlak.

Vanaf November breekt er een tijd aan waarin je geconfronteerd wordt met wat je in alle maanden ervoor hebt gedaan. Heb je de positieve kracht opgepakt en je liefdesleven mooier gemaakt en meer inhoud gegeven of heb je alles wat te gemakkelijk opgenomen. Ook in goede tijden moet je werken om je liefdesleven goed te houden.

Slotsom

Het is een bijzonder jaar voor jou waarin je op het liefdesvlak veel voor elkaar kunt krijgen. Je kunt een relatie beginnen waarin je je stabieler voelt en waarin het gemakkelijker is om gelijkwaardig met elkaar om te gaan. Hierdoor is er meer ruimte voor rust, intimiteit en zachtheid in jouw liefdesleven.

@W.Kunst liefdesjaaarhoroscoop


Op Astrokunst vindt je ook ook mooie persoonlijke horoscopen.
Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
Je kunt kiezen voor een kinderhoroscoop, geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, relatiehoroscoop, beroepshoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie

Sabine HagedorenBelgische beroemdheden

 


Naast de uitgebreide horoscopen vindt je ook de rubriek bijzondere horoscopen:

Gelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.
De levensles horoscoop
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben lees het in je levensles horoscoop.
Hondenhoroscoop
Wat is het basis karakter van jouw hond?
Aspecten en hun betekenis

Ook vindt je hier tarotleggingen

Astrokunst verzorgt gratis de  tarot jaarhoroscoop
Alsook: Tarotlegging: Harmonie en Geluk (kosten €5.-) Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


Tarotlegging: Liefdeslegging (kosten €5.-) Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


Op Astrokunst vindt je ook veel informatie bv. over de tarot

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Aspecten en hun betekenis, astrologie elementen, tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bokalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

 

@ W.Kunst
Liefdeshoroscoop 2021, astrokunst horoscopen astrologie tarot entertainment conten en veel informatie

Scroll naar boven