Liefdesjaarhoroscoop Maagd 2024

Liefdesjaarhoroscoop sterrenbeeld Maagd 2024

Liefdesjaarhoroscoop Maagd 2024

Liefdesjaarhoroscoop dierenriemteken Maagd 2024

Je voelt je energiek en je zou het liefst je huis willen opknappen of anderszins actief bezig willen zijn. De vraag is alleen of de mensen om jou heen daar ook zin in hebben. Deze zullen waarschijnlijk er liever op uit gaan. En waarschijnlijk is dat ook het beste wat jij kunt doen! Gebruik je energie niet alleen om te werken. Het is nu een tijd voor jou om plezier te maken. Zorg voor een aangename sfeer in huis zodat je degene die je lief hebt kunt verleiden. Het is tijd voor romantiek en passie. Wat de liefde betreft is het een rustige periode en er zullen niet snel crisissen plaatsvinden of enorme spannende dingen. Kortom het wordt een stabiele periode in de liefde.

Vanaf 17 februari is het een tijd om te bezinnen. Hoe sta je ervoor in de liefde en wat maakt je gelukkig en wat niet. De planeet van de liefde gaat dan wat vervelend voor jou staan en maakt jou er van bewust dat er werk aan de winkel is. Je kunt je wat alleen voelen en onbegrepen. Wat ga je hiermee doen? Juist in deze tijd is het goed om met elkaar te praten en op zoek te gaan naar de dingen waarin je elkander kunt vinden. Het is een tijd om compromissen te sluiten waarmee je je liefdesleven sterker en stabieler maakt. Ook voor singles geldt dat dit even een lastige start van het jaar kan zijn. Maar ook dan is belangrijk dat je meer moet laten zien en meer actief moet zijn waardoor de ander een duidelijker beeld van jou kan krijgen.

Maagden kunnen zich gemakkelijk dienstbaar en inschikkelijk opstellen om zo hun geliefde gelukkig te maken. Maar zij vergeten soms dat ze zelf ook hun kwetsbaarheden moeten laten zien waardoor de ander ook voor zijn gevoelens kan zorgen. Je zou bijna kunnen zeggen dat hoe kritischer jij wordt op de ander hoe meer jij je eigen gevoelens voor jezelf houdt. Het jezelf tegen komen in de liefde duurt ongeveer tot 1 ei. Zie deze periode als een les om je beter af te stemmen op de ander waardoor de ander zich weer beter op jou af kan stemmen. Het mes snijdt immers altijd aan twee kanten.

Vanaf 1 mei breekt er een tijd aan waarin je terug krijgt wat je gegeven hebt. Als je veel gegeven hebt kun je ook veel terug verwachten. En als je in een periode zat die schraal en eenzaam was, kun je nu in nieuwe liefdeservaringen terecht komen of uiteindelijk de sleutel vinden om je huidige relatie zo te verfijnen dat je er beiden gelukkig van wordt. Voor de singles is het tijd om fris het liefdesleven in te stappen en doe dat zonder bagage maar vrij en onbevangen. Het is een tijd waarin je leuke mensen kunt ontmoeten en wie weet zit daar degene bij die bij jou past.

Augustus wordt een maand waarin je bij wijze van spreken achterover kunt leunen. Je ziet wel wat er op je pad komt, maar deze rust is tijdelijk van aard.

Laat de dingen op z`n beloop, je hoeft je niet ongerust te maken dat het niet spetterend is. Die tijd komt er namelijk vanaf 6 september aan. De liefdesplaneet gaat dan in jouw teken staan. Het is een tijd voor jou, ongeacht of je single bent of in een relatie zit, dat je op een aangename manier meer invloed uit kunt gaan oefenen op waar jouw liefdesleven heen moet gaan. Het wordt, wat de liefde betreft, een zeer aangename tijd om de donker wordende avonden in te gaan.

Relatie

Het kan voor Maagden een tijd worden waarin het eerste halfjaar gaat bepalen hoe je liefdesleven voor langere tijd er uit gaat zien. Het eerste halfjaar is een tijd om duidelijk te krijgen wie jij bent in de relatiesfeer en waar je met jouw liefdesgevoelens naar toe wilt. </p>

Affectie

Het is een jaar waarin je op zoek bent naar zachtheid en begrip, ook als je even wat minder in je vel zit. Genegenheid en begrip hebben en krijgen zijn voor jou dit jaar belangrijke begrippen om intiem en echt vertrouwd te kunnen zijn met de mensen die jij lief hebt.</p>

Seksualiteit

Het kan een jaar worden waarin je je grenzen verlegt omdat je misschien meer dan anders spanning nodig hebt. Maar wellicht ook om elkaar te kunnen blijven vinden. Soms, als er wat meer spanning, is nemen de driften toe om elkaar te veroveren en te bewijzen dat de liefde er nog steeds is.

Slotsom

Het begin van dit jaar kan misschien wat lastig zijn maar als jij je weg naar de ander toe gevonden hebt en die ander de weg naar jou, dan kan dit een zeer mooi jaar worden. Je kunt door grotere of kleinere spanningen dichter bij elkaar komen.

@W.Kunst liefdesjaaarhoroscoop maagd 2024


Op Astrokunst vindt je ook ook mooie persoonlijke horoscopen.
Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
Je kunt kiezen voor een kinderhoroscoop, geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, relatiehoroscoop, beroepshoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie

Sabine HagedorenBelgische beroemdheden

 


Naast de uitgebreide horoscopen vindt je ook de rubriek bijzondere horoscopen:

Gelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.
De levensles horoscoop
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben lees het in je levensles horoscoop.
Hondenhoroscoop
Wat is het basis karakter van jouw hond?
Aspecten en hun betekenis

Ook vindt je hier tarotleggingen

Astrokunst verzorgt gratis de  tarot jaarhoroscoop
Alsook: Tarotlegging: Harmonie en Geluk (kosten €5.-) Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


Tarotlegging: Liefdeslegging (kosten €5.-) Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


Op Astrokunst vindt je ook veel informatie bv. over de tarot

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Aspecten en hun betekenis, astrologie elementen, tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bokalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

 

@ W.Kunst
Liefdeshoroscoop 2021, astrokunst horoscopen astrologie tarot entertainment conten en veel informatie

Scroll naar boven