Liefdesjaarhoroscoop Maagd 2022

Liefdesjaarhoroscoop Maagd

Liefdesjaarhoroscoop Maagd 2022

Algemeen

Je begint dit jaar goed. Je bent goed gemutst en toe aan ontspanning. Je hebt de behoefte om verloren tijd in te halen met de mensen die je lief hebt. Het leek af en toe dat je je wat vervreemd voelde van je achterban. Je verlangt daarom naar een bevestiging van hen dat alles (weer) goed zit. Je kunt het begin van het jaar gebruiken om af te wegen wat werkelijk belangrijk is voor jouw levensgeluk. Jij kunt in deze tijd met jouw energie en zelfverzekerdheid de wereld aan. Ga voor je ambities maar zorg wel dat je een juiste balans vindt tussen plichten en privé werk en rust, ergens voor knokken en de liefde. Want met betrekking tot de liefde moet je dit jaar een extra oogje in het zeil houden. Het gaat allemaal niet vanzelf en even soepel.

Relatie

Een belangrijk thema voor jou in dit jaar is dat je moet leren te vertrouwen op wie je bent en wat je waard bent in relatie tot anderen. Het gaat erom dat je leert om open en eerlijk te zeggen wat je fijn en belangrijk vindt en wat je juist niet aan staat. Het komt erop neer dat je jezelf in de relatiesfeer als gelijkwaardige gaat zien en jezelf niet meer of minder waarde toekent dan de ander. Mocht je wantrouwig zijn dan heb je een goede kans dat deze gevoelens opnieuw komen opzetten. Omdat je bang bent om die ander te verliezen, kun je veel angst beleven en jezelf hierdoor verlammen. Voor jou is het thema dan ook dat het belangrijk is om te leren vertrouwen. Aangezien het hier een gunstig jaar voor is, heb je een gedegen kans dat het je zal lukken om je eigen angsten in deze te overwinnen.

Affectie

Veel Maagden zijn van nature wat nuchter en praktisch ingesteld. Zij uiten hun gevoelens meestal op een fysieke manier. Als je wat moeite hebt gehad met het uiten van emoties, dan is er dit jaar een goede kans dat je na deze tijd weet waar dit vandaan komt. Vaak is het zo dat we hierin het gedrag van onze ouders hebben gekopieerd. Waren zij fysiek aanhankelijk en warm naar elkaar of misschien juist afstandelijk en niet zo knuffelend? Soms speelt mee dat we een pijnlijk verlies meegemaakt hebben waardoor we een angst voelen om ons te binden. Hoe dan ook kun je in dit jaar leren om in te zien dat affectie juist het bindmiddel is om een langdurige of waardevolle band met iemand te hebben. De wijze waarop je je affectie uit, zal je later in het jaar of naarmate het jaar vordert waarschijnlijk een stuk intensiever gaan beleven.

Seksualiteit

In dit jaar zul je je eigen seksualiteit beter leren begrijpen en ook meer aan anderen durven tonen. Door meer van jezelf te gaan houden en jezelf de moeite waard te vinden, ben je in staat om aan de ander duidelijk te maken wat jij op dit vlak prettig vindt en wat je niet prettig vindt. De macht krijgen over je eigen seksualiteit, in contact met anderen, zorgt ervoor dat je op den duur je zelfverzekerder zult gaan voelen. Je zult jezelf meer durven te tonen zoals je werkelijk bent.

Slotsom

Dit liefdesjaar staat voor jou in het teken van de dieptes van je eigen verlangens en behoeftes te doorgronden. Dit gebeurt door intensief met jezelf aan de slag te gaan. Zorg dat je niet in de valkuil stapt van de Maagd om alles maar zijn gangetje te laten gaan. De diepte komt niet vanzelf maar alleen door ervoor te willen werken.


Op zoek naar een leuk cadeau geef dan eens een mooie uitbreide horoscoop reading
Uitgebreide horoscopen:

geboortehoroscoop, beroepshoroscoop, liefdeshoroscoop, relatie horoscoop uitgebreid  

Scroll naar top