Liefdesjaarhoroscoop Maagd 2023

Liefdesjaarhoroscoop sterrenbeeld Maagd 2023

Liefdesjaarhoroscoop Maagd 2022

Liefdesjaarhoroscoop dierenriemteken Maagd 2023

Het jaar 2023 begint voor jouw gevoel prima, vooral als je je wereld niet te groot maakt. Stort daarom jezelf niet in avonturen maar begin gewoonweg wat voorzichtig dit jaar. Bescherm jezelf tegen jezelf. Als Maagd kun je je soms, door je nieuwsgierigheid en het verlangen om het echt gezellig te hebben, te snel op de energie van de ander mee laten drijven. Maar in het begin van dit jaar staat jouw planeet van daadkracht niet op scherp dus bestaat de kans dat je wat overmoedig bent. Je kunt hierdoor misschien wel de verkeerde keuzes maken in de eerste feestelijke dagen van dit nieuwe liefdesjaar. Wees dus voorzichtig.

Dit jaar is de maand april jouw topmaand. Dan kun jij je werkelijke schoonheid en liefdesgevoelens ten volle laten zien aan de wereld. Het is een tijd om vruchtbaar te zijn en de aarde te bezwangeren met jouw natuurlijke charmes. Je weet het hof van verleidingen te openen voor jouw geliefde. Het is een tijd waarin jij zeer gevoelig kunt zijn voor de attenties van de anderen. Je hunkert naar liefde omdat je, als je goed in je vel zit, ook veel te geven hebt. Een tijd om weer verliefd te worden of de eerste stappen te zetten richting een nieuwe relatie. De golf van liefdesverlangens gaat in mei liggen, daarna surf je mee op de tijd die er was in april.

De oogst van deze mooie periode begint in oktober. Je krijgt dan helderder wie bij jou hoort in de liefde maar ook hoe het staat in je relatie. Het is een mooie tijd om de liefde te bespreken en zo helder te maken hoe deze in elkaar zit tussen jou en de ander.

De maanden oktober en november worden maanden waarin je op het geestelijke en diepe gevoelsvlak duidelijk krijgt waar je werkelijke behoeftes liggen. Het is een tijd waarin je ervaringen op zult doen die je tot nadenken zullen stemmen. Dit nadenken is niet negatief maar juist een manier om meer inzicht te verkrijgen in hoe jij jezelf behoudt in de liefdessfeer. De inzichten stellen je in staat om dichter bij jezelf te blijven omdat je na deze periode de ander beter kunt uitleggen wat jouw verlangens zijn.


Op Astrokunst vindt je ook ook mooie persoonlijke horoscopen.
Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
Je kunt kiezen voor een kinderhoroscoop, geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, relatiehoroscoop, beroepshoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie

Sabine HagedorenBelgische beroemdheden

 


Naast de uitgebreide horoscopen vindt je ook de rubriek bijzondere horoscopen:

Gelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.
De levensles horoscoop
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben lees het in je levensles horoscoop.
Hondenhoroscoop
Wat is het basis karakter van jouw hond?
Aspecten en hun betekenis

Ook vindt je hier tarotleggingen

Astrokunst verzorgt gratis de  tarot jaarhoroscoop
Alsook: Tarotlegging: Harmonie en Geluk (kosten €5.-) Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


Tarotlegging: Liefdeslegging (kosten €5.-) Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


Op Astrokunst vindt je ook veel informatie bv. over de tarot

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Aspecten en hun betekenis, astrologie elementen, tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bokalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

 

@ W.Kunst
Liefdeshoroscoop 2021, astrokunst horoscopen astrologie tarot entertainment conten en veel informatie

Scroll naar boven