Liefdesjaarhoroscoop Ram 2022

liefdesjaarhoroscoop Ram

Liefdesjaarhoroscoop Ram 2022

Liefdesjaarhoroscoop  Ram

Algemeen
Jij weet in het begin van dit jaar precies wat je wilt in je liefdesleven. Je bent in staat om jezelf duidelijk neer te zetten in je omgeving. Door je positieve houding in je liefdesleven ben je ook in staat om gemakkelijker samen te werken met anderen. Buiten dat kun je nu volop genieten zonder de plicht te voelen dat je eerst voor anderen moet zorgen. Het is voor velen van jullie Rammen, een mooie onbekommerde tijd waarin je jezelf in de watten kunt laten leggen. Maar je wilt in de eerste maanden van het jaar vooral ook zelf actief zijn. Je wilt veroveren of degene die je lief hebt verwennen. Je voelt een grote verantwoordelijkheid ten opzichte van de ander. Je kunt, als je te fanatiek wordt, je teveel opdringen. Je wilt het nu eenmaal heel graag goed doen in de ogen van degene die jij lief hebt.

bol.com Cadeaukaart kopen? Kijk snel! bol.com Liefdes-cadeaukaart kopen? Kijk snel!
Relatie
In de relatiesfeer kun je er dit jaar voor zorgen dat je met meer vertrouwen tegen de liefde aan gaat kijken en in het bijzonder hoe het in het contact met je geliefde staat. Het is een uitstekend jaar om samen de toekomstplannen te gaan bepalen en de blik vooruit te werpen. Een prima tijd ook om oude pijnen en verdrietigheden te bespreken. Je bent mild en je staat open voor de verlangens van die ander. De planeten die over grenzen stellen gaan, naar de liefde en naar de toekomst kijken, staan dit jaar gunstig voor jou. Dit geldt ook voor de planeet van genezing. En in die zin kan er veel opgeruimd worden mits je natuurlijk zelf, maar ook die ander, de schouders eronder zet om eventuele onderlinge obstakels onder ogen te komen.

Affectie
Mocht je problemen hebben met intimiteit, dan is dit een uitstekend jaar om met meer vertrouwen open te staan voor die ander. Je durft je liefde meer dan anders te tonen. Ook ervaar je sterk de behoefte om die ander te kunnen geloven. Trouwens, dat geldt ook andersom. Alle gevoelens nemen toe en in dit geval werkt dat op een gunstige manier uit. Na deze periode, als je tenminste bereid bent geweest om je open te stellen, zal je met meer gevoel en vertrouwen in relatie met de ander kunnen staan. Een belangrijk gegeven van deze tijd is dat je in staat wordt gesteld om meer plezier te maken en van daaruit ook meer ondeugend naar elkaar te zijn.

Seksualiteit
Je vertrouwen in de ander is dit jaar groter, vandaar dat er meer openheid kan ontstaan in je seksualiteit. Je durft je meer te geven dan anders en je bent eveneens bereid om meer te experimenteren dan voorheen. Je voelt dat je meer vanuit jezelf kunt bieden en je vertrouwt op je eigen oordeel met betrekking tot wat je wel of niet toe wilt laten. Dus ook op dit vlak kun je in dit jaar veel leren. En hebben de anderen daar geen tijd of oog voor, doe het dan zelf! Het is nog steeds een onbekommerd genieten van alles wat fijn en mooi is.

Slotsom
Voor jou is het een jaar om je driften in overeenstemming te brengen met geduld. Hoe meer je in dit liefdesjaar een balans hierin vindt hoe meer en mooier het eindresultaat zal worden.

Sieraden en accessoires - NL Verwen je geliefde of jezelf met iets bijzonders!


Op zoek naar een leuk cadeau geef dan eens een mooie uitbreide horoscoop reading:
Uitgebreide horoscopen:

geboortehoroscoop, beroepshoroscoop, liefdeshoroscoop, relatie horoscoop uitgebreid

Scroll naar top