Liefdesjaarhoroscoop Ram 2023

liefdesjaarhoroscoop 2023 Sterrenbeeld Ram

Liefdesjaarhoroscoop Ram 2023 geheelgratis

Liefdesjaarhoroscoop dierenriemteken Ram 2023

Voor jou begint dit jaar wat stroef. Je voelt je mentaal wel fris en je kunt ook wel gemakkelijk een praatje maken, maar het lukt je niet om de diepte in te gaan. Je bent gezellig en vlot maar op het liefdesvlak wil het niet zo vlotten in de eerste weken van dit jaar. Sterker nog, als je wat nonchalant bent en niet zo oplettend op je omgeving kan dit jaar starten met onnodige wrijvingen. Een Ram kan soms wat lomp, flirterig en uitdagend zijn en gewoon zeggen wat er op zijn hart ligt. Als je aan het feesten bent, wees je hiervan dan bewust en blijf aardig tegen je geliefde. Je bedoelt het vaak niet zo maar je hebt nou eenmaal soms lak aan regeltjes en dan ga je doen waar je zin in hebt. Dan kan je wel eens tegen de haren instrijken van je geliefde. Voor singles is dit een tijd waarin ze soms seks om de seks willen hebben, dat kan maar wees wel voorzichtig in je keuzes.

In de laatste week van februari komt er meer balans in je liefdesleven. Jouw wilde vurige karakter wordt door de liefdesplaneet in een rustigere vaarwater gestuurd. Hierdoor kun je je gemakkelijker afstemmen op hen die je lief hebt. Het is een tijd om fijne en aangename dingen te doen met je geliefde. Voor de vrijgezel is dit een prima tijd om te gaan daten en je charme en ondeugendheid te gebruiken om de ander te overtuigen van wat een leuke en geschikte kandidaat jij bent. Mocht je het in de eerste drie weken te bont hebben gemaakt dan kun je deze tijd ook gebruiken om de gebroken glazen te herstellen.

Vanaf 8 mei tot 6 juni is het een tijd waarin je liefdesleven een beetje onder spanning kan komen te staan. Er kunnen wat wrijvingen zijn en misschien nog wel oude wonden opspelen. Hopelijk heb je in de eerste weken kunnen profiteren van de goede vibes waardoor je in deze periode wat meer kunt hebben, ook al zit je op het liefdesvlak wat minder goed in je vel.

Gelukkig komt hier snel een eind aan want vanaf 7 mei tot 10 oktober  straal jij weer en kun je je driften en passie op de mensen afschieten die jou begeren. De liefdesvlam staat op hoog. Je hebt veel te geven en je wilt met je geliefde dingen doen, fysiek in bed, maar ook in de ongerepte natuur, of samen genieten van kunst of andere zaken wat jouw vuur aanwakkert. Voor de vrijgezel is dit de tijd om te jagen, jouw pijlen staan op scherp en in de aanslag om de harten te raken die jij begeert. Schiet niet in het wilde weg, schiet raak zodat je een echte mooie nieuwe liefde kunt beginnen.

Na deze onstuimige tijd kom je in een rustiger vaarwater. Een tijd om je zegeningen te tellen en te zien waar je in de liefdessfeer staat. Het kan een tijd van ontspanning worden of een tijd om je af te vragen wat nu werkelijk belangrijk voor jou is in de liefde.

Vanaf 10 november breekt er een periode aan van harmonie en geluk. Je komt in een goede modus te zitten. Je hebt het vuur van de liefde weer in je maar nu op een meer stabiel niveau. Het is in deze tijd van het jaar dat je jouw liefdesleven die wending kunt geven waardoor jij en je geliefde gelukkiger uit de verf komen. Voor de single is dit een gelegenheid om met meer rust en zelfvertrouwen je te richten op het daten en vinden van een nieuw iemand.

De maanden november en December zijn voor jou maanden om te reflecteren. Hoe voel je je in de liefde, wat zijn je verwachtingen, en wat wil je voor je toekomst doen.

Copyricht liefdesjaarhoroscoop: W. Kunst

 


Op zoek naar een leuk cadeau geef dan eens een mooie uitbreide horoscoop reading:
Uitgebreide horoscopen:

geboortehoroscoop, beroepshoroscoop, liefdeshoroscoop, relatie horoscoop uitgebreid

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Liefdesjaarhoroscoop 2021 tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaaren

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

@ W.Kunst
Liefdeshoroscoop 2021, astrokunst horoscopen astrologie tarot entertainment conten en veel informatie

Scroll naar boven