Liefdesjaarhoroscoop Schorpioen 2024

Liefdesjaarhoroscoop 2024 Sterrenbeeld Schorpioen

Liefdesjaarhoroscoop Schorpioen 2024 geheel gratis

Liefdesjaarhoroscoop dierenriemteken Schorpioen 2024

Het jaar begint voor jou redelijk goed. Je bent energiek en je hebt er zin in. Je beschikt over een krachtige uitstraling en alleen als het om de liefde gaat, kan je wat anders uit de hoek komen dan je bedoeling is. Probeer niet teveel te willen als je in contact met een geliefde bent. Je dadendrang en lustgevoelens zijn groot. Maar je tact kan je in de weg zitten om het echt fijn met elkaar te hebben.

Vanaf 24  januari heb je een maand lang de liefde mee. Deze blaast jou de goede kant op. Het wordt waarschijnlijk dan ook een aangename tijd voor jou Schorpioen. Je krijgt veel meer plezier in de dingen die je doet. Dit kan ervoor zorgen dat je met meer rust en gemak door het leven wandelt. Je liefdesleven ziet er waarschijnlijk weer veel florissanter uit en zo niet, ga dan op zoek naar de liefde. Dit is ongeacht of je nu single bent of een stel vormt. Zoek de liefde op en breng haar weer tot leven. Grijp de kansen die je nu hebt aan om je leven mooier en aangenamer te maken en geniet van het zoete dat nu op je pad komt. Benut deze tijd ten volle zodat je wat bagage hebt voor periodes dat de wind van de liefde gaat liggen en jij zelf meer moet ondernemen om het goed en fijn te hebben.

Vanaf 18 februari breekt er een tijd aan waarin er wat misverstanden kunnen ontstaan met je geliefde. Je kunt wat sneller geïrriteerd raken en je kunt wat minder geduld hebben. Het is een tijd dat je het gevoel kunt hebben dat je je onbegrepen voelt en het lastig maar ook raar vindt dat er ineens wat kleine spanningen in je liefdesleven ontstaan. In een goede relatie is dit de tijd waarin je meer met elkaar moet kunnen praten en elkaar iets meer de ruimte moet geven om jezelf te zijn. Dit zal helpen elkaar te blijven vinden en liefhebben.

Vanaf 18 juni breekt er weer een mooie tijd aan. Een tijd waarin je in de liefdessfeer gemakkelijk contact maakt en warm en oprecht bent. Je geniet van de mensen om je heen en je wilt ze het liefst dichtbij je houden. Alles kan nu wat mooier worden en dit kan maken dat je graag met je geliefde op pad gaat of er juist voor zorgt dat je alleen met elkaar bent. Als single merk je al snel dat je meer aandacht krijgt dan anders en daar kun je nu ook echt van genieten. Een beetje flirten heeft nog nooit iemand kwaad gedaan. Wie weet kom je iemand tegen die jij heel erg leuk gaat vinden.

Er zijn niet echt slechte maanden meer in het najaar van 2024. Tot 23 september gaat het steeds beter en de liefdesplaneet staat dan uiteindelijk in jouw teken. Dat kan ervoor zorgen dat je op het eind van het jaar de liefdeskers op de taart kan leggen. Voor het vieren van de liefde is dit de tijd om aan kinderen te denken, te trouwen of iemand te vinden die heel goed bij jou past.

Relatie

2024 is in de relatiesfeer een tijd waarin je soms de diepte met elkaar in moet gaan. In de tijden dat alles gemakkelijk verloopt kun je geneigd zijn om wat achterover te leunen. Dit kan er voor zorgen dat je soms wat minder inhoudelijk met elkaar omgaat. Het gevaar hiervan is dat, als er wat mindere tijden zijn en er wat lastige gesprekken gevoerd moet worden, je sneller elkaar verkeerd gaat begrijpen. Blijf in contact met elkaar en dus ook vooral als het goed gaat.

Affectie

Door open en eerlijk te blijven en in goed contact te zijn kan dit een mooi intiem jaar worden. Een jaar van verdieping en een jaar om elkaars zwakheden te omarmen en zo intenser en vertrouwd met elkaar te zijn. Het wederzijds vertrouwen en het kwetsbaar zijn, is er de grondslag voor of het dit jaar een echt fijn jaar wordt.

Seksualiteit

Dit jaar kan het van belang zijn om meer aan te geven wat je wensen zijn. Wat vind je fijn en wat voor aandacht stel je op prijs in het seksuele contact. Een Schorpioen kan soms net iets te veel geneigd zijn om het de ander naar de zin te maken en daarbij te weinig laten zien wat zijn eigen diepe verlangens en wensen zijn. Dit is zo`n jaar waarin je meer van jezelf zou kunnen tonen.

Slotsom

2024 kan een mooi jaar voor jou worden of je nu vrijgezel bent of niet. Je krijgt veel kansen om je liefdesleven mooier en aangenamer te maken. De sleutel hierin ben jij natuurlijk zelf. Als je volwassen genoeg bent dan ga je ervoor om jezelf in alle natuurlijke puurheid te tonen. Hierdoor kan de ander precies weten wie jij bent, wat jouw verlangens zijn en waarin je geborgenheid zoekt.

Copyright liefdesjaarhoroscoop: Willem Kunst

Op Astrokunst vindt je ook ook mooie persoonlijke horoscopen.
Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
Je kunt kiezen voor een kinderhoroscoop, geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, relatiehoroscoop, beroepshoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie

Sabine HagedorenBelgische beroemdheden

 


Naast de uitgebreide horoscopen vindt je ook de rubriek bijzondere horoscopen:

Gelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.
De levensles horoscoop
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben lees het in je levensles horoscoop.
Hondenhoroscoop
Wat is het basis karakter van jouw hond?
Aspecten en hun betekenis

Ook vindt je hier tarotleggingen

Astrokunst verzorgt gratis de  tarot jaarhoroscoop
Alsook: Tarotlegging: Harmonie en Geluk (kosten €5.-) Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


Tarotlegging: Liefdeslegging (kosten €5.-) Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


Op Astrokunst vindt je ook veel informatie bv. over de tarot

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Liefdesjaarhoroscoop Schorpioen 2024 Aspecten en hun betekenis, astrologie elementen, tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bokalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

 

@ W.Kunst
Liefdesjaarhoroscoop Schorpioen 2024, astrokunst horoscopen astrologie tarot entertainment conten en veel informatie

Scroll naar boven