Liefdesjaarhoroscoop Schorpioen 2022

Liefdesjaarhoroscoop Schorpioen

Liefdesjaarhoroscoop Schorpioen 2022

Algemeen

Jij hebt ontspanning nodig en geen verplichtingen. Situaties die stress oproepen zullen jouw liefdesleven geen goed doen. Voor jou is het belangrijk om kalmerende activiteiten te ondernemen waarbij je je fijn en veilig voelt in de handen van een ander. Het is belangrijk dat je afstapt van het concept dat jij altijd degene bent die moet zorgen voor de fijne sfeer. Sta toe dat jij je wat regelmatiger laat verwennen door je geliefde. Het eerste gedeelte van dit jaar is in ieder geval geen gunstige tijd om grote verantwoordelijke beslissingen te nemen op het persoonlijke liefdesvlak. Je kunt nu te impulsief vanuit je onderbuik gevoelskeuzes willen maken. Zeker als je je ergens ongelukkig of ontevreden over voelt, is het van belang om jezelf af te vragen waarom je nu iets wel zou doen of juist niet wilt. Deel je zorgen en maak bespreekbaar dat jij niet alleen voor de goede sfeer verantwoordelijk bent.

Relatie

In de relatiesfeer kan dit een jaar worden waarin je alle kleine ergernissen eruit gooit. Dit doe je in eerste instantie niet genuanceerd maar eerder kwetsend en te persoonlijk. Natuurlijk is het goed om je persoonlijke irritaties uit te spreken over de relatie waarin je zit, maar bedenk wel dat jij daar een onderdeel van bent. En nu jij misschien op sommige vlakken minder lekker in je vel zit, kun je teveel gericht zijn op wat jouw geliefde niet goed doet en/of op de mensen om wie je geeft.

Affectie

Je kunt het soms frustrerend vinden om echt aardig te blijven. Je zult waarschijnlijk merken dat dit je minder goed af gaat dit jaar. Dit is niet erg, het geeft je de mogelijkheid om te laten zien waar jouw werkelijke behoeftes en verlangens liggen. Je doet waarschijnlijk wel je best maar dit is, zeker als je niet in een gelijkwaardige relatie zit, gewoon niet jouw beste jaar. Je kunt wat knorrig zijn en het lastig vinden om je lief en zacht op te stellen. Het liefst zou jij nu in de watten gelegd worden zodat je vanzelf wat zachter wordt en zodoende weer kunt geven. Om je echt te kunnen geven heb jij het nodig dat je je werkelijk veilig en geborgen voelt. Als dit er is wordt het een mooi jaar!

Seksualiteit

Dit is een jaar waarin je vaak zult proberen om na een ruzie of andersoortige frictie het samen goed te maken via de seksualiteit. Die ander zal er echter rekening mee moeten blijven houden dat jouw lontje kort is en je toch snel geïrriteerd kunt zijn. Probeer eerlijk te zijn en geef aan als het zo voelt dat je zelf even een paar dagen niet zoveel te geven hebt. Ook hier geldt dat je aandacht schenkt aan je behoefte gewaardeerd en mooi gevonden te worden.

Slotsom

Al met al is dit voor jou, vooral in de eerste maanden van dit jaar, een beetje een moeilijke tijd in de liefde. Je kunt de neiging hebben om te veel in je gevoel te gaan zitten en te weinig in je hart. Je kunt dan de liefde als een wirwar van emoties ervaren waar je geen grip op hebt. Je zit bij wijze van spreken als een schipper zonder paddels in je bootje. Wil je er een goed jaar van maken dan moet je je eigen weg vinden, je lot in eigen handen nemen en vragen naar waar je echt behoefte aan hebt.
Copyright: Willem Kunst


Op zoek naar een leuk cadeau geef dan eens een mooie uitbreide horoscoop reading
Uitgebreide horoscopen:

geboortehoroscoop, beroepshoroscoop, liefdeshoroscoop, relatie horoscoop uitgebreid  

Scroll naar top