Liefdesjaarhoroscoop Schorpioen 2023

Liefdesjaarhoroscoop 2023 Sterrenbeeld Schorpioen

Liefdesjaarhoroscoop Schorpioen 2023 geheel gratis

Liefdesjaarhoroscoop dierenriemteken Schorpioen 2023

Het jaar 2023 begint voor jou op een fijne manier. Je zit lekker in je vel en je bent behoorlijk energiek. Je hebt zin om te feesten en je libido staat, als er geen vervelende dingen om jou heen zijn, op een hoog peil. Het is een heerlijke tijd om met je geliefde het jaar te beginnen met goede, fijne seks. Het is nu gemakkelijk om met je geliefde intiem te zijn. Een tijd om het fijn en gezellig te maken voor de mensen van wie je houdt. Je bent optimistisch en kan daardoor voornemens hebben die je tot een goed einde kunt brengen. Als single heb je het verlangen om dichtbij iemand te kunnen zijn. Er is voldoende gelegenheid om de Schorpioen in jou te activeren en te kijken of er een prooi is die jij kan verschalken. Je komt beminnelijk over maar hebt ook de scherpte om op het juiste moment toe te slaan. Deze heerlijke tijd duurt tot 21 februari en het wordt dan iets rustiger maar het blijft genieten van wat  er qua liefde op je pad komt.

Vanaf 21 februari kom er een rustigere tijd aan. Je kunt dan jouw gevoelens concreet uiten. Je weet in deze tijd op een duidelijke manier je liefde te tonen. Je zult het verlangen voelen om de liefde te vieren. Romantiek, gezelligheid en versmolten zijn in seksualiteit, is dan waar jij naar hunkert. En deze krachten kun jij als er geen narigheid om jou heen is, ook concreet maken.

Vanaf 7 mei is een tijd waarin Venus, de planeet van de liefde, jou bezwangert met verlangens en de kracht om hier aan toe te geven. Het biedt een prachtige kans om je liefdesleven te verrijken en de relatie waarin je zit te verdiepen en te verinnerlijken. Voor singles is dit een tijd waarin ze met hun warme sensuele golven de ander kunnen betoveren en een begin kunnen maken om de diepte in te gaan met iemand waar ze naar hunkeren. Deze machtig mooie tijd duurt tot 6 juni.

Vanaf 7 Juni start er een tijd waarin het in de liefde niet meer allemaal vanzelf gaat. Als er een goede basis ligt, zou dit tot kleine ergernissen kunnen lijden die niet escaleren. Als het echter niet goed zit tussen jou en je geliefde dan kan het een tijd worden van openlijke strijd. Je hart moet zich kunnen luchten als je niet gelukkig bent in je liefdesleven. Je kunt nu merken dat je je ergernissen minder onder controle hebt en dat je daardoor soms lijnrecht tegenover degene staat die je lief hebt. Het kan in deze periode op onweer lijken maar als alles geklaard is, gaat de zon weer schijnen en die tijd begint voor jou vanaf 11 oktober. Er breekt dan wederom een zeer aangename tijd aan die, als dat nodig is, volop ruimte geeft elkander weer te verduidelijken hoeveel je van elkaar houdt. En als die inhaalslag niet hoeft kun je het volop fijn maken voor elkander en onderdompelen in het geluk van de liefde.

Vanaf 12 oktober tot 9 November is het weer een mooie tijd om samen de liefde te vieren met je dierbaren. Het gaat je in deze periode gemakkelijk af om je op de anderen af te stemmen. Met weinig moeite zullen jullie elkander begrijpen. Een uitstekende tijd voor een single om te gaan daten. En een goede tijd om te zorgen dat er een goed fundament ligt in jouw liefdesleven. Vanaf 10 november breekt er namelijk een periode aan waarin het in jouw liefdesleven wat stroever kan gaan lopen. De vanzelfsprekendheid dat je de ander gemakkelijk begrijpt en dat je weinig hoeft te doen om het goed te hebben, is dan wat naar de achtergrond verdwenen. Het wordt een tijd dat je je best moet doen om te zorgen dat je het fijn en goed hebt in de liefde. Als single is dit een tijd waarin je je wat onzichtbaar kunt voelen. Het is aan jou hoe zichtbaar jij je maakt voor de ander, een Schorpioen heeft vele uiterlijkheden dus gebruik deze. Kom onder de steen vandaan

Vanaf 6 december komt de liefdesplaneet weer terug in jouw leven waardoor er weer harmonie, liefde en schoonheid ontstaat. Tot januari is er volop de gelegenheid om in de dieptes van je liefdesleven te duiken. Je hebt dan de mogelijkheid om alles in werking te zetten om helder te krijgen waar jouw verlangens en verwachtingen liggen. Een tijd om op dit vlak goed voor jezelf te zorgen.

Copyright liefdesjaarhoroscoop: Willem Kunst

Op Astrokunst vindt je ook ook mooie persoonlijke horoscopen.
Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
Je kunt kiezen voor een kinderhoroscoop, geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, relatiehoroscoop, beroepshoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie

Sabine HagedorenBelgische beroemdheden

 


Naast de uitgebreide horoscopen vindt je ook de rubriek bijzondere horoscopen:

Gelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.
De levensles horoscoop
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben lees het in je levensles horoscoop.
Hondenhoroscoop
Wat is het basis karakter van jouw hond?
Aspecten en hun betekenis

Ook vindt je hier tarotleggingen

Astrokunst verzorgt gratis de  tarot jaarhoroscoop
Alsook: Tarotlegging: Harmonie en Geluk (kosten €5.-) Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


Tarotlegging: Liefdeslegging (kosten €5.-) Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


Op Astrokunst vindt je ook veel informatie bv. over de tarot

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Aspecten en hun betekenis, astrologie elementen, tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bokalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

 

@ W.Kunst
Liefdeshoroscoop 2021, astrokunst horoscopen astrologie tarot entertainment conten en veel informatie

Scroll naar boven