Liefdesjaarhoroscoop Steenbok 2024

Liefdesjaarhoroscoop 2024 Sterrenbeeld Steenbok

Liefdesjaarhoroscoop Steenbok 2024 geheel gratis

Liefdesjaarhoroscoop dierenriemteken Steeenbok 2024

Het jaar begint voor jou redelijk goed. Je zit lekker in je vel en voelt je waarschijnlijk ook daadkrachtig. Vanaf 24 januari breekt er als het goed is een prachtige tijd aan. Je kunt je opladen aan de mensen om je heen en je voelt dat je extra aandacht krijgt. En voor een Steenbok die meestal wat gereserveerd is kunnen dit heerlijke ervaringen zijn. Het is een tijd om de liefde te vieren, een tijd om je te richten op het genot dat het leven ook met zich meebrengt. Durf al je schoonheid aan de wereld te tonen of op zijn minst aan hen die jou lief hebben.

Je hebt tot 6 februari om er een hele mooie periode van te maken. Eentje waarin je je kwetsbaarheden kunt laten zien en ook jouw verborgen schoonheden. Daarna gaat het vanzelfsprekende er vanaf. Je moet dan harder werken om een fijne en liefdevolle sfeer te hebben in je liefdesleven. Zorg dat je je niet terugtrekt in verplichtingen en allerlei bezigheden. Als een Steenbok minder in zijn vel zit dan wordt hij/zij wat harder van binnen en camoufleert dit met hard werken of in ieder geval door ergens helemaal in op gaan. Houd je hart open en blijf in echt contact met hen die je lief hebt. De ergernissen van het bestaan en de eventuele onenigheden vallen dan weg bij het mooie gevoel dat je niet alleen bent maar een plek hebt waar je geliefd wordt en waarin jij je kwetsbaarheden kunt tonen.

Vanaf 16 mei geldt, `laat jezelf zien en neem het initiatief en wees die verleidelijke Steenbok`. Je hebt een wat verborgen seksuele uitstraling en jij bent degene die weet hoe je kleine maar zeer sensitieve signalen moet afgeven maar ook degene die deze van de ander kan opmerken. Als je een liefdesrelatie hebt dan zal jij behoefte hebben aan extra attenties. Het hoeft van jou niet pompeus te zijn maar het moet een vorm van alertheid uitstralen. Als het niet goed zit, zal jij nu alle kleine details kunnen zien. Als je deze ziet stap dan uit jouw natuurlijke rol om op de achtergrond te staan. Neem juist het initiatief zodat alles zuiver en helder wordt. Als single is dit een van de beste periodes van dit jaar om contact te zoeken. De wereld ligt nu voor jou open!</p>

Vanaf juli tot en met 5 augustus breekt er een rustige tijd aan en moet je het doen met wat de spetterende tijd daarvoor jou heeft gebracht. Vanaf 6 augustus ontstaat er weer zo`n geweldige tijd die tot 2 oktober duurt. Het is mogelijk dan alsnog die kansen te grijpen die er al eerder voor je lagen in dit liefdesjaar.

Relatie

Het kan een mooi jaar worden waarin er veel verdieping kan zijn tussen jou en je geliefde. Je bent dit jaar in staat om de dieptes en schoonheden die in jou zitten te tonen aan je lief. Meer dan anders zoek je het diepe contact en als dat er echt is, belooft dit een mooi en romantisch jaar te worden waarin het respect voor elkaars dieptes de boventoon gaat voeren. Maar mochten jouw schoonheden en gevoelens niet gezien worden dan kan dit een jaar worden waarin je mat raakt omdat je je niet gezien voelt.

Affectie

Het is een jaar waarin je verlangt om in elkaar verstrengeld te raken en niet alleen fysiek maar ook op het vlak van vertrouwen. Het kunnen delen van je zieleroerselen is belangrijk. Je verlangt ernaar om kwetsbaar en open te zijn en dat die ander dat ook is.

Seksualiteit

Op het gebied van seksualiteit kan het een bijzonder jaar worden waarin je meer van jezelf durft te laten zien en waarin jij het zelfvertrouwen hebt om aan te geven wat voor jou belangrijk en lekker is. Zeker in de bijzondere tijden van dit jaar kun je, doordat het vertrouwen groot is tussen jou en je geliefde, meer tonen en doen als ooit hiervoor.

Slotsom

Het is een bijzonder jaar voor jou in de liefde. Het kan helemaal fantastisch worden of juist betekenen dat je er achter komt dat als jij je geheel geeft en kwetsbaar bent, jouw geliefde niet attent genoeg is om dit te zien. Het is een jaar waarin het beter hoort te gaan en waarin jij jezelf compleet open moet kunnen stellen zonder je gekwetst of niet gezien te voelen.

 

Copyricht liefdesjaarhoroscoop: W. Kunst


Op zoek naar een leuk cadeau geef dan eens een mooie uitbreide horoscoop reading:
Uitgebreide horoscopen:

Liefdesjaarhoroscoop Steenbok 2024, geboortehoroscoop, beroepshoroscoop, liefdeshoroscoop, relatie horoscoop uitgebreid

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Liefdesjaarhoroscoop Steenbok 2024 tarotjaarhoroscoop 2024

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaaren

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

@ W.Kunst
Liefdeshoroscoop 2021, astrokunst horoscopen astrologie tarot entertainment conten en veel informatie

Scroll naar boven