Liefdesjaarhoroscoop Steenbok 2022

Liefdesjaarhoroscoop Steenbok

Liefdesjaarhoroscoop Steenbok

Algemeen
In het begin van dit liefdesjaar kun jij op wat weestand stuiten, vooral als het morele kwesties betreft. Wees met name voorzichtig als het om principes gaat. Je kunt in het begin van dit jaar wat te kritisch zijn en teveel op de details letten in plaats van op de grote lijn van iets. Natuurlijk is er altijd wel iets wat niet goed is of beter kan maar daar gaat de liefde niet over, deze gaat er over dat we elkander zo nemen als we zijn. Met onze onhebbelijkheden en schoonheden. Richt je liever op de dingen die goed gaan zodat dat de basis is om issues aan te pakken waarvan je vindt dat het beter kan. Zorg dat je leuke en gezellige dingen in de liefde doet en wees niet te kritisch op hoe het behoort te gaan. Geniet van het gezellig samen zijn met hen die je lief hebt. Laat je hang om alles perfect te doen los. Want als jij iets doet, doe je sowieso wel je best, daar hoef je je niet druk over te maken. Soms gaat het sociale leven nu eenmaal voor. En als je daar aan toe kunt geven breekt er een tijd van ontspanning aan.

Relatie
Het is in de relatiesfeer een jaar waarin je meer zelfvertrouwen krijgt en je beter kunt zien wat goed voor jou is en wat niet. Je krijgt meer inzicht in jouw eigen verlangens en de geestdrift om deze aan de ander ook kenbaar te maken. Het gaat je dit jaar dan ook lukken zonder venijnige kritiek, wat een Steenbok nogal eens kan doen als hij niet weet hoe iets te zeggen wat opbouwend is. Dit jaar weet je hoe je je verlangens en ideeën die je hebt binnen de relatiesfeer duidelijk en aangenaam over kunt brengen. Waardoor je in staat bent om je liefdesleven op het goede spoor te zetten. Alles wat je nu met wijsheid, overdacht en met rust op het spoor zet zal goed aankomen bij je geliefde.

Affectie
Je bent dit jaar absoluut gericht op die ander en je kunt veel geven. Je geniet er echter zelf ook van wanneer deze persoon beseft wat jij aan hem/haar te bieden hebt. Jij bent juist nu in staat om goed te weten wat die ander fijn en belangrijk vindt. Het zal je daarom ook niet veel moeite kosten om een sfeer te creëren waarin je – als je in een goede relatie zit – jullie liefdesleven tot grotere hoogtes weet te brengen. Maar als de ander jouw waarde niet ziet en niet aanvoelt hoe veel jij geeft kun je verbitterd raken. Dan is dit een goed jaar om voor jezelf te kiezen, uit de negatieve sfeer te stappen en de weg te vinden naar wat jij echt verlangt in de liefde.

Seksualiteit
Door je grotere zelfvertrouwen en groter inzicht wat je in jezelf kunt krijgen dit jaar ben je veel meer in staat om meer van jezelf te laten zien. Je zoekt niet alleen fysieke liefde maar je wilt ook op dit vlak het gevoel hebben dat je samen kunt versmelten. Je wilt dat je die ander geheel kunt vertrouwen waardoor er een sfeer kan ontstaan waarbij je je angsten en verlangens mag tonen op dit vlak. Het kan hierdoor een jaar worden waarin de romantiek en het echte samenzijn een grote bijdrage gaan leveren aan je levensgeluk.

Slotsom liefdesjaarhoroscoop steenbok
Dit jaar is een liefdesjaar waarin jij mild naar jezelf en de ander moet zijn. Een jaar om te leren de onvolkomenheden van jezelf en de ander te accepteren. Maar het is ook een jaar waarin jij niet de verantwoordelijkheid hoeft te voelen dat jij al het werk moet doen om een goede relatie te beleven.


Op zoek naar een leuk cadeau geef dan eens een mooie uitbreide horoscoop reading
Uitgebreide horoscopen:

geboortehoroscoop, beroepshoroscoop, liefdeshoroscoop, relatie horoscoop uitgebreid  

Scroll naar top