Liefdesjaarhoroscoop Steenbok 2023

Liefdesjaarhoroscoop 2023 Sterrenbeeld Steenbok

Liefdesjaarhoroscoop Steenbok 2023 geheel gratis

Liefdesjaarhoroscoop dierenriemteken Steeenbok 2023

Het jaar 2023 begint voor jou op een hele mooie manier. Bijna alle sterren staan gunstig voor je. Je kunt het jaar beginnen met veel goede liefdesintenties en met een kracht om een mooie nieuwe en stevige basis te leggen dit jaar. Het is een tijd voor jou om volop te genieten en als je een Steenbok bent die wat verlegen en timide kan zijn, dan kun je nu alle schroom van je af gooien. Duik in de poel van kunsten en genot. Het is een prachtige tijd om met je geliefde een wervelend begin van dit jaar te maken. Als single is dit ook een fantastische tijd voor jou. Je hebt het lef en de uitstraling om alles te tonen wat jij in huis hebt. En als Steenbok ken jij heel goed de finesses van het subtiele spel van verleiden. Het is een tijd waarin jij stevig in je schoenen staat en de initiatieven kunt nemen die jouw liefdes- en seksleven voller maken.

Deze spetterende tijd duurt tot 21 februari en dan begint er een periode waarin je het moet doen met wat je als basis in het begin neergelegd hebt. Het kan een tijd zijn waarin de ander net even de dingen anders wil doen dan jij. Een periode waarin je jezelf tegenkomt in de ander. Hoor aan wat ze te zeggen hebben en neem het niet op als kritiek maar als een mogelijkheid om door de ogen van de ander te kijken. Het stelt je in staat om gezamenlijk in het midden uit te komen als dat op sommige punten nodig is. Voor singles is dit een tijd om je eens te richten op mensen die je niet in eerste instantie voor ogen had.

Deze periode duurt tot 17 maart en vanaf die tijd komt je liefdesleven weer meer in een harmonieuze sfeer terecht. Een tijd waarin je met de ander gemakkelijk kunt praten en het fijn is om gezamenlijk dingen te doen. Maar je zult ook aan je omgeving merken dat het allemaal wat vriendelijker en fijner wordt. Een tijd om er op uit te trekken en om jezelf te hervinden en te vernieuwen. Leuke activiteiten en gezellige uitjes meemaken met een geliefde krijgen nu je volle aandacht. Als single kun je in deze tijd wat vleugels hebben en loop je met een lichte tred door de straten. Je schittering en de passievolle sfeer die je kunt achterlaten, zorgen ervoor dat menigeen even zijn hoofd om draait naar jou. Deze zwoele tijd duurt tot 11 April. Er breekt dan een periode aan waarin het verstandig is om rustig aan te doen.

Als dan vanaf 10 oktober de tijd aanbreekt dat de liefdesplaneet weer gunstig gaat staan voor jouw  dierenriemteken staat dan is het een tijd van oogsten. En ook een tijd om datgene wat nog beter kan beter te maken. Je kunt meer in balans met jezelf geraken. En hoe dan ook zal dat invloed hebben op je liefdesleven en het verloop van de rest van dit jaar.

Copyricht liefdesjaarhoroscoop: W. Kunst


Op zoek naar een leuk cadeau geef dan eens een mooie uitbreide horoscoop reading:
Uitgebreide horoscopen:

geboortehoroscoop, beroepshoroscoop, liefdeshoroscoop, relatie horoscoop uitgebreid

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Liefdesjaarhoroscoop 2021 tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaaren

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

@ W.Kunst
Liefdeshoroscoop 2021, astrokunst horoscopen astrologie tarot entertainment conten en veel informatie

Scroll naar boven