Liefdesjaarhoroscoop Stier 2023

Liefdesjaarhoroscoop 2023 Sterrenbeeld Stier

Liefdesjaarhoroscoop Stier 2022

Liefdesjaarhoroscoop dierenriemteken Stier 2023

Het jaar 2023 begint voor jou uitmuntend en dit is de reden dat je de start van dit jaar met volle overtuiging en uitbundigheid kunt, ja zelfs zou moeten, vieren. Het is een tijd waarin je bruist van de energie en heel goed weet wat je wilt. In de liefde betekent dat voor jou dat je zeer gepassioneerd kunt zijn. Je voelt je geroepen om er voor jou en je geliefden een fijne tijd van te maken. Er huist in jou veel liefde die je wilt delen met degenen om wie je echt geeft. Het is een periode waarin je voor een belangrijk gedeelte van dit jaar bepaalt waar jouw liefdesleven naartoe gaat. Er is voldoende ruimte om te feesten en wat losser met je verplichtingen en verantwoordelijkheden om te gaan. Besef dat de wereld ook echt wel een dagje door draait zonder dat jij overal op past. Geef jezelf in deze tijd de ruimte om te genieten en te ontspannen. Voor jou is het tevens een tijd om je motortje op te laden en je hart te vullen met fijne en liefelijke dingen. Het is bij wijze van spreken de olie die je soms nodig hebt in drukkere of vervelende periodes. Voor vrijgezellen is het nu ideaal om rond te kijken en te gaan daten. Je hebt een fijne uitstraling en je komt natuurlijk en sensueel over in deze tijd. Uitstekende kansen dus om aan een romance te beginnen.

Vanaf 1 februari breekt er een tijd aan dat je gemakkelijk contact kunt leggen waarbij de ander zonder veel schroom op jou af kan stappen. Je bent contactueel ingesteld en zult daardoor veel verschillende mensen ontmoeten en/of veel leuke en gezellige dingen kunnen doen met je geliefde. Dit is wederom een fijne tijd voor singles zeker omdat het contact maken vlot kan verlopen.

De eerste twee weken van de maand maart wordt er één van kleine conflictjes en wrijvingen. Je kunt wat sneller geërgerd zijn en daardoor wat strenger uit de hoek komen. Het is een tijd waarin je wat minder kunt hebben. Maak je in deze tijd niet te druk om kleine zaken. Maak het allemaal niet groter dan nodig is.

Van 17 maart tot 12 april gaat Venus weer in het Aardeteken staan waardoor er een fijne tijd aanbreekt in de liefde. Je zult actief bezig willen zijn met je liefdesleven. Er zijn genoeg fijne romantische dingen te doen die ervoor helpen zorgen dat je met je geliefde op éénlijn komt. Voor singles is dit een periode waarin je weelderig en verleidelijk over kan komen. Laat jezelf zien, show je aan je omgeving.

Vanaf 13 april tot 8 mei kan het qua beleving allemaal wat minder worden en leef je op hetgeen je opgebouwd hebt in de goede tijden. Het is in deze tijd dat je er achter komt wat jij zelf wel en niet hebt gegeven of gedaan om het fijn te hebben in de liefde.

Vanaf 9 mei tot 7 juni  gaat de liefdesplaneet wederom gunstig voor jou staan. Deze periode zou zich er prima voor lenen om op vakantie te gaan met je geliefde. Het is een tijd om met zorg en aandacht bezig te zijn met de mensen die jij lief hebt. Voor singles is dit een fantastische tijd om de zon op te gaan zoeken. Je voelt namelijk prima aan of er een hengeltje wordt uit gegooid naar jou.

Vanaf 7 juni kun je jezelf op het innerlijk vlak in de liefdessfeer meerdere keren tegenkomen. Je wilt je gaan bezinnen op wat je goed doet en wat niet. Voor jou is dit een periode waarbij je jezelf op een dieper innerlijk niveau tegen kan komen. Deze bezinningstijd duurt tot 10 oktober.

Vanaf dan wordt het een fijne tijd zeker als je bewust bent geworden van wat je goed doet in de liefdessfeer en wat niet. De planeet van de liefde geeft je vanaf die tijd om alles fijner en mooier te maken in je liefdesleven.

@Willem Kunst


Op zoek naar een leuk cadeau geef dan eens een mooie uitbreide horoscoop reading
Uitgebreide horoscopen:

geboortehoroscoop, beroepshoroscoop, liefdeshoroscoop, relatie horoscoop uitgebreid

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Liefdesjaarhoroscoop 2021 tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaaren

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

@ W.Kunst
Liefdeshoroscoop 2021, astrokunst horoscopen astrologie tarot entertainment conten en veel informatie

Scroll naar boven