Liefdesjaarhoroscoop Stier 2022

Liefdesjaarhoroscoop Stier

Liefdesjaarhoroscoop Stier 2022

Algemeen

Jij kunt je behoorlijk sterk voelen in het eerste gedeelte van dit jaar waardoor het lijkt alsof je alles aankunt. Je komt krachtig over en je weet precies hoe je de dingen moet zeggen om jezelf te verduidelijken. Je bedenkt allerlei leuke dingen die je ook perse voor elkaar wilt krijgen. Voor jou is dit de periode van het grote genieten. Een tijd lijkt te zijn aangebroken waarin je in staat bent om alles waar je naar verlangt op de juiste rails te zetten. Uiteraard moet je wel reëel blijven in je verlangens. Hoe meer vertrouwen jij hebt, des te meer je van jezelf en van jouw liefdesleven kunt laten zien. De bedoeling is dat je uit de schaduw stapt en je mooie liefdevolle kant in de schijnwerpers zet. Dit is iets wat een Stier niet zo eigen is. En toch is het belangrijk om dit jaar je gevoelens qua liefde te tonen en niet te schuw en te afwachtend te zijn. Geef de anderen de kans om naar jou te verlangen en om je te bewonderen op het liefdesvlak.

Relatie
Er breekt een jaar aan waarin je aan een goede fundering van je liefdesleven kunt werken. Je begint te begrijpen waar je grenzen en je verlangens liggen. Je kunt over oude angsten heen stappen en praktische oplossingen vinden om jezelf beter te beschermen als ook jezelf beter te geven. Je begint de waarde die je hebt naar de ander beter in te vullen en je bent daardoor bereid om serieus aan de relatie te werken. Je voelt je medeverantwoordelijk voor jouw geliefde en je bent bereid om hierin te investeren. Mocht de relatie niet goed zijn, dan weet je dat nu op een waardige manier aan te gaan en je wilt zelf verantwoording afleggen. Je verwacht dit echter ook van de ander. In die zin word je ernstiger in de relatie waardoor er meer vertrouwen ontstaat. Dit betekent niet dat je saai wordt maar dat je meer duidelijkheid en zekerheid wilt.

Affectie
In dit liefdesjaar kun je leren om meer te vertrouwen op je eigenwaarde en durf je meer op te eisen wat je waard bent. Daar hoort dus ook het ontvangen van liefde bij. Je kunt na een goede start in dit jaar zelf ook milder worden en beter begrijpen hoe belangrijk het is om zacht en warm voor elkander te zijn. Je bent tenslotte samen een kleine wereld op zich die het voor een groot gedeelte ook van elkaar moet hebben.

Seksualiteit
Voor jou is het een jaar waarin je duidelijker uit kunt komen voor wat je wilt en niet wilt. Je leert verantwoordelijk te zijn voor je eigen seksuele behoeftes. In het geval dat je tot nog toe verlegen was en misschien zelfs te onzeker, zal je je grenzen durven te gaan verleggen. Ook kun je, mocht je teveel gericht zijn geweest op de ander, meer opkomen voor wat jij fijn en lekker vindt. Ook hier zal je je grenzen gaan ondervinden en gaan stellen. In de liefde en zeker met betrekking tot seksuele gevoelens is het belangrijk om te beseffen dat jij het uitgangspunt bent van jouw zintuiglijk genot. Als de ander wil dat jij over jouw grenzen gaat dan kan het voor jou raadzaam zijn je af te vragen of deze persoon wel genoeg respect aan de dag legt voor jouw wensen en gevoelens.

Slotsom Liefdesjaarhoroscoop Stier
Dit is een jaar voor jou waarin je aan de ene kant sterk bent en weet wat je wilt, maar op het liefdesvlak in eerste instantie geneigd kunt zijn om onzichtbaar te zijn. Vermijd dat je je achter de schermen verstopt want dat zal je bitter maken. Als je niet laat zien wat je verlangens zijn en wat je voelt dan kunnen anderen jou niks geven.


Op zoek naar een leuk cadeau geef dan eens een mooie uitbreide horoscoop reading
Uitgebreide horoscopen:

geboortehoroscoop, beroepshoroscoop, liefdeshoroscoop, relatie horoscoop uitgebreid

Scroll naar top