Liefdesjaarhoroscoop Tweelingen 2023

Liefdesjaarhoroscoop 2023 Sterrenbeeld Tweelingen

Liefdesjaarhoroscoop Tweelingen 2023

Liefdesjaarhoroscoop dierenriemteken Tweelingen 2023

Het jaar 2023 begint op liefdesgebied uitstekend voor jou. De planeet van seksualiteit en sensualiteit schijnt op jouw teken. Het is een tijd om met volle overtuiging het nieuwe liefdesjaar in te stappen. Het is een tijd waarin oude wonden genezen kunnen en er tegelijkertijd mooie nieuwe ervaringen opgedaan zullen worden. Je kunt het diepste van je ziel blootleggen zodat duidelijk wordt voor jezelf en anderen waar je behoefte aan hebt en wat je wel en niet te geven hebt. Een Tweeling houdt vaak voor de zekerheid zijn zwakke plekken maar ook zijn diepste verlangens wat verborgen in zichzelf. Dit jaar biedt jou de mogelijkheid om dieper te durven gaan dan anders. Jouw verlangen naar echte intense liefde en seks is zeer sterk aanwezig in deze eerste maand. Zorg dat je je geopende hart goed vertaalt zodat de ander jouw diepste gevoelens en verlangens ook verstaat of kan begrijpen. Voor jou zijn de eerst drie weken van dit jaar de deurmat om een geheel nieuw begin te maken van je liefdesleven.

Voor jou begint het liefdesjaar echt goed als het 4 januari is geweest. De liefdesplaneet loopt dan gunstig  voor jouw dierenriemteken. Zorg dat je deze tijd goed benut. Het is een tijd om het beste van jezelf te laten zien op dit vlak, je liefdesleven te verfraaien en de diepte in te gaan met de mensen van wie je houdt. Het is van belang om een goede bodem te leggen waarop je dit jaar redelijkerwijs terug kunt vallen. Voor vrijgezellen is dit de tijd om te laten zien wat je in huis hebt. Er doet zich volop de gelegenheid voor om leuke mensen te ontmoeten en te kijken of er in die zee iemand is die je aan een haakje kan slaan. Het is een tijd dat je sensoren voor de liefde open staan en je zullen helpen om een weg in te slaan waar je liefdesgeluk kunt vinden. Voor jou is deze tijd van korte duur. Bij jou eindigt dit feest op 28 januari.

Na deze periode komt alles qua liefde weer in een rustiger vaarwater. Maar je voelt je goed en energiek. De planeet van energie loopt tot 26 maart gunstig voor jouw. Je hebt behoefte om actief te zijn en met je geliefde leuke dingen te doen. Er doen zich genoeg gelegenheden voor waarin je veel kunt ontdekken van elkaar en waarbij je als single met veel potentiële kandidaten kunt daten. Je bent in deze periode wat directer en dit geeft je een open en eerlijke uitstraling. Maar soms kun jij – zonder dat je het door hebt – ook iets te hard over komen. De ander zou zich dan wat van jou af kunnen wenden. Zorg dat je tactvol blijft in de liefde zodat je jezelf en de ander niet in de weg staat als het om verbinding gaat.

Vanaf 26 maart wordt het wat rustiger en is je ongebruikelijke energie iets gaan liggen, wat je liefdesleven wat ingetogen maakt. Je zult het tijdelijk moeten doen met hetgeen je voor elkaar hebt gekregen in de afgelopen tijd.

Vanaf  12 mei tot 9 mei breekt er qua liefde weer een fijne periode aan waarin je volop vanuit je hart de liefde kunt tonen die je voor de anderen voelt. Het is een tijd waarin de anderen zich gemakkelijk open stellen voor jou. Een tijd om te zorgen dat je het samen leuk hebt. Een tijd om gezelligheid en plezier te maken. Vanaf 8 mei maart wordt het wat rustiger in je liefdesleven. Je kunt dan zo nu en dan geconfronteerd worden met wat wel en niet goed loopt in de relatie. Als je iemand bent die temperamentvol is, is het van belang om niet te boos te worden bij zaken die jou niet wel gevallen.

Vanaf  6 juni heb je alle gelegenheid om te zorgen dat je liefdesleven weer in een harmonieuze sfeer komt. Je kunt in de liefdessfeer veel voor elkaar krijgen. Je bent mild en de anderen voelen aan dat ze gemakkelijk dichtbij jou kunnen komen. In deze dagen is het in de relatiesfeer een periode om samen mooie dingen te doen. Romantiek, zacht zijn naar elkaar en de hunkering naar passie te delen, zowel geestelijk als lichamelijk, dat is het devies. Voor een vrijgezel is het een tijd om iemand te vinden die jou gelukkig maakt en jou verwarmt van binnen. De hevigheid van deze gevoelens gaan op en af tot het eind van dit jaar.

Copyricht liefdesjaarhoroscoop: W. Kunst


Op zoek naar een leuk cadeau geef dan eens een mooie uitbreide horoscoop reading:
Uitgebreide horoscopen:

geboortehoroscoop, beroepshoroscoop, liefdeshoroscoop, relatie horoscoop uitgebreid

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Liefdesjaarhoroscoop 2021 tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaaren

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

@ W.Kunst
Liefdeshoroscoop 2021, astrokunst horoscopen astrologie tarot entertainment conten en veel informatie

Scroll naar boven